Heart Chat Bubble

aldrig varit lyckligare

suttit och kikat på x-factor med mamma&pappa, så har inte hunnit pluggat så mycket NO. Men nu slet jag mig ifrån TV:n för att plugga lite. Imorgon drar jag nog till mormor och sover där, tror det var imorgon. Känner att jag vill komma dit nu, så åker med tobbe imorgon då han slutat jobbet och jag skolan! Låter väl ganska bra? Dagen har varit den bästa på länge faktiskt. Fick reda på världens bästa nyhet, mina små söta gymnaster var jätte duktiga, jag har haft besöksrekord idag (TACK) och jag har pig planer på g. Woop, känner att mitt liv flyter på ganska bra nu! Snart får jag en ny design också, 2 jätte snälla tjejer är så snäll så dom erbjöd sig att göra en design +header åt mig, tusen tack! Men kommer ändå fortsätta med designen jag håller på med. Utifall jag vill ha en ny, så jag har en redo ;) Är också fett taggad, drar på tävling om exakt en månad. Vet att jag kanske är taggad lite långt innan, men det är jag alltid långt innan tävlingar så jag är extra taggad då dagen kommer! Kan försöka få någon att filma tävlingen så kan jag lägga upp här på bloggen efter. Mahah, tänker långt ja ;) Nu ska jag iaf försöka lära mig nånting inom NO så försöker jag slänga in nå inlägg innan jag lägger mig :)
 

home

nyss kommit hem från hallen, gick super bra! Alla är så otroligt duktiga OCH söta. Glad att jag tackade ja till detta, inget jag ångrar. Nu sitter jag i rummet och är allmänt glad, varför är faktiskt lite hemligt. Eller egentligen inte, gillar bara att göra er nyfikna ;)! Men ni kommer få reda på det inom några dagar troja. Imorgon äre Måndag = seg dag +NO prov. Träning på kvällen och om vi fått någon läxa så ska jag väl göra den. En helt fullsmackad dag.. Men nu måste jag plugga lite NO och sedan är det väl mat! :)
 
En bild jag tog i somras ;)!

fler läsare

Vill DU ha fler läsare på bloggen, tryck isf HÄR eller på bilden. Jag blev medlem då jag nyligen startat min blogg och fick redan då flera läsare. Ett enkelt och bra sätt för dig som vill ha fler läsare till din blogg!
 

Söndag :(

Vaknade vid halv 10 av att lillebror väckte mig, men var ganska bra så jag inte skulle sova bort halva dagen ;)! Har liet sysslor idag som jag måste göra, och sen drar jag ju till hallen vid 4. Sen ikväll blire massa NO plugg! Får se hur de går med de, suger på NO. Har kollat på TV hela morgonen, nå face off program som faktiskt är jätte bra! Nu ska jag faktiskt svara på några mail och seda klä på mig! :)
 
en bild från i vintras från Mora, miss that! :'(

sängen ropar på mig

nu ska jag stänga av datorn, borsta tänderna och fixa mig redo för sängen. Är verkligen övertrött, och känner att min huvudvärk jag får då jag är för trött börjar komma! Så kan inte hålla mig vaken längre, så jag säger godnatt för idag och uppdaterar mer efter jag vaknat! :)
 

Lördags mys!

Vart inte alls som vi hade planerat. Beckis kom inte hit över huvud taget, tråkigt :/ så hade ist hemma mys för mig själv. Satt i rummet med tända ljus, lyssnade på musik och snackade med underbara vänner! Sånt behövs ibland de också, är ju så himla mycket nu så får nästan ingen tid för mig själv. Massor med läxor, träningar, tränare osv! Har även ett stort NO prov på Måndag så måste plugga massor imorgon, uhuh! :( Ska även hinna med att åka till hallen vid 16.00 och sen åka till min moster. Så måste hitta nån tid där emellan för att sätta mig ner och plugga. Men nu ska jag faktiskt gå och vara lite sociala med mina kära föräldrar, även fast dom kanske sover, men endå ;)!

Lördag

nyss kommit hem från stan. Drog dit vid 1 (?), så har varit där ett bra tag. Fick med mig en mössa, vit choklad, doftljus och några ljusstakar hem, nöjd tjej. Drog även och bowlade med mamma och pappa då vi ändå var där nere ;) gick super bra från början, låg först, men när banorna stängdes av vart jag sist, haha! Men huvudsaken man har kul juh! :) Nu sitter jag och väntar på att olivia ska komma hem så vi kan äta, och sen kommer beckis! Sitter även och skickar iväg massa mail om spännande saker! hihi. Men nu ska jag faktiskt göra lite privata saker som inte angår bloggen, vi hörs!
 
ååh, saknar stockholm, tågresan, gröna lund och allt! :'(

vaknade med ett leende på läpparna

känslan att vakna upp, titta på telefonen och ser att Nellie Berntsson accepterat min vänförfrågan. Inte lite glad man vart heller :D
Iaf, somnade ganska fort igår efter jag skrivit inlägget. Eller låg ett litet tag med mobilen men sen tvärslocknade jag. Vaknade runt kvart över 11, fett skönt att få sova ut! Ska strax göra mig i ordning, men för vad vet jag inte ;)! Idag kommer ju beckis hit, slaggar här så de kommer bli fett skojsigt! Kanske blir lite sämre uppdatering idag, vet inte om jag har så mycket tid. Men nu ska jag gå och äta frukost för jag är fett hungrig jao! :)
 
 
 

jag är trött för er som ville veta..

Nyss kommit hem från Ewe, var så sjukt roligt att få vara med hon igen. Kändes som flera år sedan sist! Hon hjälpte mig iaf att uppdatera telefonen, så nu tycker jag faktiskt alla kan gå in på hennes blogg, http://evelinadahlqvist.blogg.se ! Tusen tack ewe <3 Nu ska jag mysa ner mig i sängen för jag är sjuuukt trött, somnade nästan ståendes, haha. Godnatt :*
litentjej.se

hoho :)

skulle egentligen vara med ida nu till kvällen, men vart så sent och massa annat så vi ska ta det någon annan dag! :) Så nu har jag gjort det lite mysigt inne på rummet och sitter här och kollar runt på lite bloggar. Imorgon kommer beckis hit och slaggar här, kommer ha fett me mys. Fast kommer väl sluta med att vi sitter och spelar spel på mobilen, som det typ alltid blir, haha ;)! Men nu ska jag faktiskt följa med mamma och pappa till Ewe, så försöker jag blogga mer då jag kommer hem!
jag har bildbrist..

Its Friday! :D

skolan gick bra, bara lite seg! Åkte med mamma hem efter skolan och satte mig nästan direkt vid datorn. Efter ett tag kommer mamma in med ett paket/påse till mig, hihi ni kan inte lista ut vad de är ;)! Vart iaf sjukt nöjd över mina val. Nu sitter jag och kollar runt lite på interten, håller på skriva ett mail som strax ska skickas iväg. Kommer bli fett najs! Ikväll vet jag inte alls vad jag ska hitta på, får la se. Om det blir så att jag bara är hemma och tar det lugnt kommer jag nog fixa lite grejs on the blog. Hihi :) Men nu ska jag gå ut till dom andra och vara lite sociala, vi hörs!

Torsdag

sorry for bad update. Sen jag la ut det där inlägget kom alla tankar och känslor tillbaka, ville bara ha lite tid för mig själv ett tag. Sen har det varit mycket med träning och läxor :/ fett mycket just nu. Måste verkligen köra stenhårt på träningarna nu, drar på tävling den 28 oktober, om allt blir som de ska. Alltså lite mer än en månad! Men tack för alla kommentarer, återigen säger jag det, ni är verkligen bäst! Även fast jag inte bloggat har statestiken varit på topp, den har varit sjukt bra! tacktacktack. Ville bara berätta varför det varit så dåligt nu sista tiden med bloggningen, men jag ska börja som vanligt nu igen! nu är jag trött som ett as, så godnatt!
min mysigaste plats i hela huset, på detta ställe. Min lilla minnesplats ♥

Min bästa vän♥

 Tryck igång låten innan ni läser texten!


Jag minnst det som om det vore igår, det där samtalet jag fick från min mormor. Jag hade suttit där dagen innan och bara hoppats på att ni skulle komma, men ni kom aldrig. Dagen efter fick jag samtalet om att ni hade kommit, en sån glädjekänsla spred sig i kroppen. Eftersom jag bara var 8år, var jag ju helt speedad och ville dit direkt. Men jag fick vänta en dag, och det kändes som ett år. Jag åkte dit och såg er, ni var 4 små valpar som låg där och sov så sött. Jag kollade på alla er, men fastnade med blicken på DIG. Du var speciell, du hade det där lilla extra som jag tycker om. Du såg inte alls ut som dom andra, du var mycket finare! Kändes som att jag var hos dig varje dag, fast det var jag ju inte. Men alla dagar sen du föddes tänkte jag på dig, ingen annan, bara dig. Det var DIG jag ville ha, och det fick jag. Eller det visste jag inte då! Efter ett tag berättade mormor att dom skulle behålla dig, och den känslan jag fick då är obeskrivlig.

 
Dagar, veckor, månader gick och du vart bara större och större. Och jag började älska dig mer och mer, tillslut så mycket så att du betydde allt för mig. Känns lite konstigt nu då jag tänker på det att ett djur kan betyda så mycket för än, men umgås man så mycket med djuret och ger så mycket kärlek till den så man får mycket kärlek tillbaka så kan jag endå förstå. Vi skapade ett band mellan oss, ett vänskapsband. Ingen kunde bryta det, inte ens med världens starkaste såg. Vi litade på varandra, vi älskade varandra, förstod då nånting var fel och bara tyckte om varandra så otroligt mycket. Vi började bygga en vänskap som ingen annan skulle kunna ha med varandra. En vänskap som var speciell, det bara kändes att den var de!
Du vart mycket äldre, t.om några år. Och jag älskade dig lika mycket fortfarande, kanske också lite mer. Jag la ner så otroligt mycket tid på dig. Jag lärde dig tricks, hoppade med dig och gick på massa promenader. Myste med dig och gav dig så mycket kärlek jag bara kunde. Min mamma och min mormor såg att jag verkligen tyckte om dig, det märktes verkligen. Mormor frågade om jag ville bli din "hjälpmatte" eller vad man ska kalla det. Du är delvis min, men endå deras också. Och du bor hos dom eftersom vi var borta så mycket! Det var inget snack om saken, jag sa JA direkt. Jag gick fram och började gosa med dig på engång, jag var så glad. Enda sen den dagen har jag bara börjat tycka om dig mer och mer, för nu var du ju endå min också. Åren gick och jag gjorde bara mer och mer grejer med dig. Kom ihåg en grej så himla väl, då vi skulle till borgafjäll och lilla du och din mamma skulle få följa med. Jag åkte med min mormor dit BARA för att du också åkte med hon. Jag somnade i bilen och du bredvid mig. Vaknade och såg dig ligga lite längre bort, och såg att du hade spytt, på min jacka. Tyckte de var så äckligt, men endå så gulligt. Eftersom jag var så liten visste jag inte att djur kunde bli åksjuk, men det var du, lilla du var åksjuk. Sen dess har jag tyckt det varit så gulligt då du åkt bil, för du har jämt blivit åksjuk. Du gillade inte alls att åka bil. Åren bara sprang iväg och du och jag kom bara varandra närmare. Jag gillade verkligen dig, det gjorde jag. INGEN kunde förstå hur mycket du betydde för mig, INGEN. Vi gjorde bara mer saker med varandra, och du vart jätte duktig inom agillity och lärde dig coola tricks. Kom också ihåg att jag hade flyttat från Helgum till Sollefteå, och därför kunde inte jag låna hem dig lika ofta. Jag hade börjat på valla och vi skulle ha en speciell sak, där vi skulle ta med oss en grej som betydde väldigt mycket för en. Alla andra sa sen på skolan att dom hade haft så svart att välja vad dom skulle ta med sig, men det hade inte jag. Jag hade gått hem, letat åt tavlan på dig då du var valp och visste EXAKT vad jag skulle ha med mig. Jag skulle ha med mig tavlan på dig, för du betyder ju allt för mig. Tiden fortsatte att springa iväg och du vart bara gulligare och gulligare, och äldre och äldre. Varje gång jag åkte till dig så gick jag ut och hoppade med dig, fortsatte lära dig andra tricks, och du vart så duktig. Jag var så nöjd över mig själv att JAG hade lärt dig allt det där. Sist jag åkte till Gullvik åkte jag och Ewe segway, vi körde längst upp på campingen av någon andledning. Då vi kom ända upp hittade vi en agillity bana, som var nybyggd. Direkt då jag såg den tänkte jag "hit ska jag åka med Alice". Här skulle du kunna utvecklas as mycket, och jag skulle se till så att vi skulle åka hit. Månader gick och det vart September. Jag hade varit hos dig ganska många gånger på dom här sista månaderna. Jag satt hemma och kollade på Facebook, som jag brukar göra. Såg att min mormor hade gillat en sida, en sida vid namn "Djurakuten nätvärk". Jag gick in och såg att dom hjälpte till att få djur sålda och sånt. Satt och kollade ett tag och fastnade vid en annons. Jag bara satt och stirrade i minst 5 minuter. Läste texten om och om igen, men endå kunde jag inte fatta. Det var du, det var du som var på bilden, det var du som var till salu, det var MIN ängel som var på annonsen. Jag vart helt stel, kunde inte rörar mig, fick inte fram ett ord. Bara några tårar.. INGEN hade sagt nått till mig, varför vet jag inte? dom kanske var rädd att jag skulle bli så ledsen, vem vet.. Jag sa inte det här till någon, att jag visste om det. Gick på skolan som att ingenting hade hänt, fick gå och "låtsas" vara glad. En dag kom min mormor hem till oss, hon hade varit och plockat blåbär så vi gjorde lite gott av det och satte oss och åt. Vi kom och började snacka om Alice & Chessie (alices mamma). Momma sa lite försiktigt men inte blygt "du vet om att Alice ska säljas va?". Jag nickade lite lätt, fick fram ett tyst ja. Men jag fattade fortfarande inte att det var sant. Fortsatte att gå på skolan som ingenting hade hänt. Men en dag kom jag på skolan på morgonen, och möter på en av mina närmaste vänner. Hon stannar mig och frågar hur jag mår, och jag berättade som det var. Att vi skulle sälja Alice. Hon kramade om mig och jag kände verkligen att tårarna var påväg, men jag skulle inte gråta på skolan, så jag höll emot tårarna. Dagarna gick och det vart fredag. Hade nyss ätit middag så jag satt i fotöljen och kollade på film. Kände att nått var konstigt så av någon andledning tog jag upp telefonen och gick in på facebook. Kollade runt lite, och hittade vad som var fel. ”Jippi! Alice har fått en ny familj på självaste sin födelsedag! Hon blir hämtad på söndag om allt går bra! Vi önskar "Alice" Lycka till i nya familjen♥”.Var det verkligen sant? Var MIN ängel såld, var min bäbis såld? Hon var exakt som en liten bäbis för mig. Satt där i fotöljen, alla tankar kom upp i huvudet så jag bokstavligen fick en sprängande huvudvärk. Vart skulle hon flytta, är familjen bra, vad kommer hända sedan? Det var dom frågorna jag tänkte på mest, exakt varje sekund. La ner telefonen i fickan och tog min tallrik och tackade för maten. Gick in på mitt rum och satte mig i sängen. Tog upp telefonen, kollade på texten igen. Men fortfarande kunde jag inte fatta att det var sant. Tryckte ner facebook och gick in på kontakter. Klickade upp Beckis och funderade på att ringa hon. Men eftersom vi hade "småtjaffsat" och hon var med några kompisar så var jag osäker om jag skulle ringa eller inte. Men jag bestämde mig för att ringa. Det kändes som en evighet innan hon svarade, allt bara snurrade och jag var helt tom. Hon svarade med ett glatt hej. Frågade vad hon gjorde och lite sånt. Satt och tänkte på Alice hela tiden, tankarna försvann aldrig. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer av samtalet förutom att jag berättade att Alice var såld, sen vart jag tyst och hörde hon säga något. "Jag ringer dig sen" var det ända jag fick fram. Jag la på och kände hur tårarna började komma. Gick in på mina bilder och kollade på en bild på hon som jag hade tagit. Och då brast det. Tårarna bara rann, jag fick inte stopp. Min näsa täpptes igen och jag kunde inte andas. Fick panik för att jag inte fick någon luft och var orolig att jag aldrig skulle sluta gråta. Jag bara satt där och kollade på bilden, och ännu mer tårar kom. Just den stunden ville jag bokstavligen ta livet av mig. Ville bort från allt och alla, och inte behöva må dåligt. Kändes som att det inte fanns någon anledning till att leva då den jag verkligen brydde mig om och den som betydde mest för mig brara skulle försvinna från mig. Jag fortsatte att gråta och började ropa på mamma. Varför vet jag inte, ville väl inte vara själv. Men av någon anledning så kunde jag inte ropa, det vart bara som ett svagt pip. Efter många försök så hörde hon, och kom. Hon öppnar dörren och ser att jag bara sitter och gråter. Hon kommer fram och kramar om mig, och jag känner bara hur fler tårar kommer, hur täppare jag blir. Hon frågar vad som hänt och jag säger att jag såg att Alice var såld. Hon kramar mig hårt, "men lilla gumman", säger hon bara. Hon sitter en lång stund och bara kramar om mig. Aldrig i hela mitt liv har jag kännt en sån här smärta, aldrig i hela mitt liv har jag varit såhär ledsen. Jag var helt tom, jag visste inte vad jag skulle säga. Satt bara där helt tyst. Jag skulle inte ens hinna låna hem hon en sista gång, hon skulle åka om två dagar. Tillslut börjar vi prata och mamma frågar om jag skulle vilja åka dit på Lördagen och vara med då hon åkte på Söndagen. Självklart ville jag det, men samtidigt inte. Det skulle bli så otroligt jobbigt. Men jag valde att göra de endå, ville hinna träffa hon en sista gång. Gick in på toan för att torka bort alla tårar, och när jag kom ut fick jag en stor kram av pappa. Och då kom tårarna igen. Ville bara bort och vara för mig själv ett tag. Så jag gick ut. Det var kolsvart ute men jag brydde mig inte. I vanliga fall brukar jag vara jätte rädd i mörker, men det var inget jag tänkte på nu. Enda jag tänkte på var Alice. Jag tog upp mobilen och ringde Beckis. Vi pratade en bra stund och jag berätta allt jag fått veta av mamma. Att hon skulle flytta till Luleå till en familj där och så. Då jag pratade med Beckis kom jag på att Luleå är ju jätte långt härifrån. Och då vart allt värre. Jag vart ännu mer ledsen och ville bara ta Alice och rymma. Gömma mig nånstans och aldrig låta någon hitta oss. Alice var MIN ängel, och vårat vänskapsband skulle ju aldrig få brytas. Klockan vart mycket och jag gick hem, bytte om till pyamasen och la mig i sängen. Tog ett långt tag innan jag lyckades somna, men runt 12 tiden lyckades jag somna. Men som vanligt sov jag jätte dåligt. Enda sedan jag fick reda på att hon skulle säljas hade jag sovit dåligt. Jag hade vaknat av att jag hade tokgrinat, av en marddröm där hon dog, av ryck eller bara vaknade jag av ingenting. Denna natt var jätte jobbig, jag vaknade av att jag grät flera gånger. Jag låg och kramade tavlan jag hade på hon, jag kramade den hårt. Jag hade lagt jätte många filtar nedanför sängen, OM jag skulle tappa tavlan under natten så den inte skulle gå sönder. Jag vaknade många gånger men lyckade somna så jag sov ett bra tag, tills mamma väckte mig. Vi skulle upp ganska tidigt för att dra till Övik med marie och Ewe. Skulle gå på stan en sväng innan jag hade fotbollsmatch där. Kom på att det var Lördag, och tankarna om Alice kom genast upp. En enda dag kvar tills hon åker. Mina ögon hade svullit upp eftersom jag gråtit så mycket, så det var lite suddigt och jag såg sämre. Gjorde mig i ordning och sedan drog vi. Kom fram och vi började kika i massa affärer. Hade så kul att jag glömde bort att hon skulle säljas för en stund, men lika snabbt jag hade glömt det kom jag ihåg det igen. Dagen fortsatte och den kändes så seg. Hade kikat klart på stan och drog till matchen. Matchen började och det gick ganska bra, vi spelade bra men jag tänkte fortfarande på hon. Kunde aldrig få de ur huvudet. Mitt lag gjorde mål, men jag vart inte glad. Det var helt tomt i mig. Vi körde igång igen och jag kom mot ett anfall. Blir fälld och ramlar. Vi spelade på konstgräs, så skrapade upp hela knäet. Varför ska allt hända mig tänkte jag hela tiden. Känner hur det bränner och svider, det blöder och jag ser hur det sväller upp. Men bet ihop och spelade hela matchen. Vi vann med 4-1, men fortfarande kände jag ingenting. Nu skulle jag hem och sen direkt till momma. Träffa Alice en sista gång innan hon far. Åkte dit och hör på engång då jag kliver ur bilen hur hon börjar skälla. Hon var en liten fjant som skällde åt nästan allt och var så feg, men endå var hon världens bästa. Jag öppnade och gick in, direkt kom Alice och hoppade på mig. Känner hur en tår faller ner för kinden men tänkte, nu ska jag inte vara svag. Tog massor av kort på hon och gav hon all kärlek jag kunde ge hon. Jag skulle se till att hon fick det bra den sista tiden. Momma gick ut och tog ett samtal, från tjejen som skulle bli Alice nya ägare. Ett låångt samtal. Efter en lång väntan kom hon in och berättade att tjejen inte kunde komma imorgon och att hon skulle komma nästa helg, på Lördag. Jag vart både glad, men endå ledsen. Glad för att jag skulle få mer tid med hon, men ledsen för att nu behöver jag vänta ännu längre innan det jobbigaste var över. Klockan vart mycket och jag la mig i sängen. Alice hoppade upp och la sig precis vid min mage. Kurade ihop sig som en boll på ett sätt bara hon kunde. Låg där och klappade hon, kände att jag vart jätte trött. Och somnade med tårar rinnandes ner för min kind. Denna natt sov jag inte lika dåligt, men fortfarande dåligt. Vaknade av små ryck jag gjorde hela tiden, och jag vart galen. Vaknade och kände mig jätte pigg, kollade på klockan som var 08.00. Klev upp och gick in till momma som satt vid datorn. Lilla Alice låg i ett litet hörn där hon alltid brukade ligga. Satt mig på en stol och började prata med momma. Vi bestämde att vi skulle ta ett kort på mig och alice tillsammans, som ett litet minne. Gjorde mig i ordning och så. Momma skulle iväg på en marknad så vi fick göra de lite fort. Att få hålla hon i famnen var det bästa jag gjort på länge. Hon tog några kort och sedan skulle hon åka. Ytterdörren var inte helt stängd, så Chessie smet iväg och momma tänkte stanna hemma. "åk du momma, jag letar Chessie" sa jag till hon, för jag visste att hon ville på marknaden. Hon åkte iväg och jag tog med mig alice för att leta chessie. Tog inte något koppel åt alice, för jag orkade inte. Så hon sprang lös och nosade på allt. Gick mot berget för att Alice hade kommit där ifrån och tänkte att Chessie var där. Gick upp mot berget och ropade på Chessie, men varken hörde eller såg hon. Satte mig ner på huk och viskade till alice, "vart är chessie, kan du hitta hon åt mig?". Satt där och tänkte att jag var helt dum i huvvet, inte förstod hon vad jag sa. Och inte visste hon vart Chessie var. Jag ställde mig upp och sa igen " Vart är Chessie?". Denna gång reagerade hon och sprang iväg. Trodde hon också skulle smita så sprang efter hon, ner för en liten stig så man kom ut på en väg. Såg hon springa iväg på vägen, fan också tänkte jag. Plötsligt ser jag nånting komma upp ur diket och alice skäller. Upp kommer Chessie. Alice hade fattat vad jag sagt och hittat hon. Vart så överraskad så jag hoppade av glädje. Hade INGEN aning att Alice kunde det. Gick tillbaka till huset och släppte in hundarna. Resten av dan gosade jag bara med hundara. Jag åkte hem och skulle åka dit på Fredag, så jag skulle få vara med då hon åkte. Skoldagarna vart jätte jobbiga, sega och tråkiga. Kunde inte fokusera på mitt arbete, och inte på mina träningar heller. Allt jag tänkte på var att snart åker hon. Lyckades gå hela veckan utan att bryta ihop. Istället gick jag där mer ett fake leende och låtsas som iiingenting hänt. Det vart Fredag och jag drog till momma. Den här dagen skulle jag göra allt för Alice, gå ut på många promenader, gosa med hon, ge hon gomat, allt för att hon skulle få de bäst sista dagen. Tog ännu fler kort på hon, och gav hon ännu mer kärlek. Nu hade jag nästan över 200 bilder på hon, eller jag kanske till och med hade de. Dagen kändes lång och seg. Men tillslut vart klockan mycket och jag la mig och sov. Den här natten var som alla andra, sov jätte dåligt. Men vaknade och klev upp, tror klockan var runt 08.00. Gjorde mig i ordning och sedan drog jag ut på en promenad med hon. Det här var sista promenaden JAG skulle få göra med hon. Momma plockade upp oss efter vägen och vi drog mot Övik där vi skulle möta familjen. Lilla Alice som var åksjuk spydde två gånger, så vi fick stanna och gå ut en sväng med hon ibland. Resan dit kändes otroligt lång, längre än vanligt. Alla tankar kom upp igen, och nu började jag verkligen förstå. Alice låg i mitt knä och jag bara kollade på  hon. Min älskling är snart inte min längre.. Vi kom fram och bi hoppade ur bilen, jag gick runt på parkeringen lite med hon så hon skulle få röra sig. Tog några sista kort på hon och pussade hon massvis med gånger. Platsen vi stod på var inte så bra, så vi flyttade på oss. Jag gick med Alice en liten bit längre bort där vi skulle stå. Sprang lite med hon, busade och gjorde sånt hon tyckte om. Jag satte mig i bilen lite och sedan kom familjen. Jag hade INGEN aning om hur dom såg ut, hur dom var, hur många år dom var osv. Men mitt första intryck på dom var att dom var en ganska lugn och snäll familj. Dom klappar alice lite, och jag håller hon i min famn. Vi åker till en resturang där dom ska skriva på lite papper och så. Medans dom gick in till resturangen gick jag och deras två barn ut på en promenad med Alice. Dom fick hålla kopplet, och det kändes så konstigt för mig. Gick och satte Alice i bilen och gick in på resturangen. Alla beställde lite mat så vi satte oss och åt och snackade. Men egentligen hörde jag bara 10% av vad dom sa. För jag var inne i en helt annan värld, tänkte bara på Alice. Dom skrev på alla papper, betalade och sedan gick vi ut. Momma skulle ta några kort på familjen tillsammans med familjen. Så jag tog ut Alice och gav dom kopplet. Momma tog sina kort och det var dags att åka hem. Momma lyfte upp Alice och kramad om hon, pussade hon och släppte ner hon. Jag satte mig på huk och Alice kom springandes till mig. Jag klappade hon och kramade om hon, pussade hon på pannan och viskade "jag älskar dig". Samtidigt jag säger det faller en tår, men jag tror ingen såg de. Jag kramar hon en sista gång. Jag kramar om dom nya ägarna och sa åt dom att dom skulle ta väl hand om hon, och de lovade dom. Jag satte mig i bilen, och såg i backspegeln hur Alice hoppade runt i framsätet. Det var ju så hon gjorde med oss, allt kändes så konstigt. Här slutade våran saga, den som aldrig skulle ta slut. Jag kunde inte längre kalla hon min, eller krama om hon. Såg dom sakta åka iväg, men "min" hund i bilen. Min älskade vän försvann bara mer och mer. Jag såg hur mormor släppte några tårar. Jag vände mig om och kollade ut genom fönstret. Känner hur tårarna rinner men bryr mig inte om det. Känner hur jag blir jätte trött, men det förstår jag så mycket som jag gråtit. Jag satt och lyssnade på radion, det var fotboll. Känner hur jag somnar, men fortfarande ändå lite vaken. Men somnar helt ganska fort. Drömmer en marddröm, och vaknar av att jag svänger med armen. Momma skrattar och frågar om jag trodde jag kastade en boll, "aa" svarade jag. Men det var egentligen inte så. Jag drömmde att jag såg hon åka och jag försökte ta hon, jag ville inte att hon skulle försvinna. Resten av hemresan var seg och det jag var bara så trött. Kom hem och ville bara sova, ville egentligen bara vara hemma i flera veckor och göra ingenting. Men kom på att jag hade match dagen efter. Det vart läggdags och jag la mig i sängen, slog igång en film, somnade ganska fort. Och sov ganska bra den här natten, men det var väl för att jag inte hade någon energi kvar. Vaknade och det var söndag. Sista matchen för säsongen. Jag var inte alls taggad, även fast jag sa de var jag inte de. Jag ville inte spela match, jag vill bara vara hemma. Matchen gick ganska bra, även fast jag blivit "dobbad" så jag hade ett stort fet märke på låret. Att allt skulle hända mig. Matchen var slut och vi hade vunnit, och hade även haft publiksrekord. Jag ville bara fort hem och göra ingenting. Kom hem och gick in i duschen, tog en extra lång duschning den dagen. Gick ut, tog på mig några kläder och satte mig framför datorn. Men inte skulle jag få ta de lugnt. Vi skulle iväg och fira mammas kompis som fyllde år, så följde med dit. Men det var nog ganska bra, för Ewe var där så fick tänka på lite annat. Kom hem och satte mig vid datorn. Vart sent och jag skulle lägga mig. Myste ner under täcket med tavlan i min famn och framför en film. Denna natt var dom värsta av alla. Jag vaknade runt 02.10 och var jätte pigg, jag grät och hade svårt att andas. Låg och kollade på filmen och försökte sova. Men jag lyckades verkligen inte. Kollade på klockan, 05.23. Hade ingen aning att den var så mycket, och jag som hade skola. Lyckades somna men fick bara sova i nån timma innan jag skulle upp. Klev upp och gjorde mig i ordning och drog på skolan. Tänkte att jag skulle vara glad på skolan, så jag inte gjorde andra ledsna. Men jag orkade inte låtsas längre. Jag gick hela veckan och var ledsen, jag orkade inte låtsas längre. Hela veckan sov jag dåligt. Flera miljoner tårar släppte jag. Jag saknade dig så otroligt mycket, och gör det än. Du var MIN bäbis, du var MIN ängel och jag saknar dig så det gör ont. Vill bara ha dig här i min famn NU. Men jag hoppas att du har det bra i din nya familj, och jag hoppas vi träffas snart igen. Glöm aldrig,
jag älskar dig världens bästaste hund, jag älskar dig ♥
ni får tycka att jag är hur töntig som helst, men jag gillade verkligen hon.
 

sorry..

förlåt, men inlägget kommer inte upp innan 20.00. Annars efter då jag kommer hem från gympan! Filmen har inte laddats klart och jag ska dra nu, men försöker lägga upp inlägget direkt då jag kommer hem! ännu en gång, förlåt!

Oh, its Onsdag ;D

skolan gick mer än bra, bara roliga lektioner. Nu har jag suttit med designen ett litet tag, men den är långt ifrån klar. Inlägget dyker upp idag, men när säger jag inget. Får la gå in och kolla själv ;) men kan säga att det dyker upp mellan 18.00-20-00. Men nu måste jag fortsätta med designen om den nånsin ska bli klar ;) ville bara slänga in ett inlägg :D 
 
bjussar som tusan ;)

Godmorgon

Onsdag idag, och det är bara en chill skoldag. Har roliga lektioner hela dagen (y) efter skolan drar jag hem och kanske fortsätter med designen, alltså inte den tillfälliga utan den andra. Det långa inlägget kommer upp idag också, så håll utkik. Blir nog de längsta inlägget jag nånsin skrivit :o men hoppas ni orkar läsa de. Nu ska jag iaf göra mig redo för att dra, tror det inte blir någon uppdate under dagen, inte förns jag kommit hem iaf, satt ni vet :)

Snart våran :')


oh snap.

shiet, glömde totalt bort att jag hade massor att göra ikväll så inte hinner jag fixa designen heller. Men har iaf lagt in den "tillfälliga" headern och nån knasig bakgrund. Mer hinner jag inte! och jag VET att det ser helt fuckt up ut, men det är inte länge det kommer se ut sådär. Så ni får stå ut! 
 

let´s start with the design! ;)

Kom hem för ungefär 10 min sen. Direkt in på rummet och startade datorn, för att fortsätta med designen. Kommer fixa lösenord till bloggen tills den är klar. Sen försvinner de, så bli inte orolig om ni inte kommer in! :) 
 
miss the summer..
 

till mitt andra hem.

drar till gympan och är ledare. Fixat ihop en snabb design som bara är för tillfällig, ska lägga in den ikväll. Grymt less på den jag har nu.. Aja, hörs då jag kommer hem! :) 
favorit i repris, Nero ♥

Matte

Världens tråkigaste ämne, men slutar som tur är snart. Efter de blire hem och fortsätta med designen, hörs!


Fuck skolan

Första lektionen och vi har ett test, fuck. Ganska enkelt men endå.. Uppdaterar mer under dagen, hörs!


godmorgon

åh herre gud vad trött jag är asså. Ångrar lite att jag var uppe sådär länga inatt :/ aja. Tisdag idag, en ganska lugn och chill dag. Kort dag i skolan sen är jag tränare halv 6. Ska fortsätta med deisgnen idag så jag kanske kan få klar den tills imorgon. Är grymt less på min nu :/ Och är ju lite roligare att göra ny design då man lärt sig mycket mer ;) Men tänkte bara vara snäll och göra ett kort inlägg nu såhär på morgonen, för nu måste jag fortsätta göra mig i ordning för skolan.. 
 

the inlägg is klar

Suttit sen 10 och skrivit på inlägget, och nu är det äntligen klar. Verkligen skrivit från hjärtat, och jag hoppas verkligen ni tar er tid att läsa det. Annars var det ju meningslöst att lägga ner fler timmar på inlägget. Dyker förhoppningsvis upp på Onsdag, så håll utkik då. Nu är jag super trött och måste lägga mig, uppdaterar mer imorgon. Godnatt! 
 
saknar Stockholm :'( 
 

jag vet inte vad jag ska skriva här

sitter och håller på med inlägget nu, så kan inte blogga. Även fixat lite på designen, hoppas de blir som jag tänkt så kommer det bli fett najs! Hörs sen. 

Korren

Drar ner på Konsum med bästavän <3


Morgonmys

Vaknade för inte allt så länge sen, nån timme sen. Legat och myst i sängen och smsat lite. Drog till Beckis igår vid 7 (?), så är där nu. Måste bara säga att hennes säng är fett skön!!! Men inget klår att sova på golvet, shiet vad skönt det är ;)! iaf. Måndag idag och vi har studiedag, sovmorgon och fri dag (y) de behövdes verkligen, så less på skolan. Vad jag ska hitta på idag vet jag inte, vara med Beckis iaf. Ikväll vid 20.00 drar jag på gympan, kommer hem halv 10 så kommer inte bli nå inlägg då. Bara satt ni vet liksom! Nu snart blire ett för rörigt inlägg så jag slutar skriva nu. Uppdaterar nog mer under dagen! :)


home!

Kom nästan nyss hem från ridningen, och shit vilka tjejer säger jag bara. Tyvärr kunde inte Felle följa med, så Nora följde med ist. Asså jag har inte skrattat sådär mycket på år och dar, tack tjejer för en asum dag! Alla hästar var lite pigga, så de var kul. Hoppade lite och så, och det gick as bra. Lilla monsun var så duktig :') Nu ska jag iaf fortsätta på designen och sedan inlägget. Sen hoppas jag att mamma&pappa kommit hem så jag kan käka!
ååh, saknar sommaren då man kunde bada :'(
 

Söndag

Hatar att vakna tidigt på helgerna, precis som idag. Vaknade och var super pigg, trodde klockan var runt 10-11. Men vad var den? Jo 07.10... Så sovit ungefär 5 timmar inatt, känns ganska lite. Är endå as trött men samtidigt så grymt pigg. Och Beckis bara sover så det finns Inget att göra heller. Får la vänta nå timma innan hon vaknar! Idag ska jag ju somsagt dra och rida, men när vet jag inte. Nångång efter 2 iaf. Sen efter de ska jag hem duscha, äta och sedan drar jag till Beckis igen. Ska ha film mys med massor av snack, bara ta de lugnt som man behöver ibland. Nu ska jag iaf spela lite spel på mobilen och vänta på att Beckis ska vakna.


Här ska det stå en rubrik

Kryper mig till kojs för att få min skönhetssömn! Känner att det blev för sent nu inatt, mitt huvud värker som bara den = att jag är övertrött.. Kroppen gillar inte då jag är uppe fast jag är super trött, fy på mig. Nu håller ögonlockerna på att somna, och även jag med så godnatt!!


Ops

Skrev fel i förra inlägget. Ska stå att jag har fullt upp med träningar och skolan. Haha opsi :)


Back om track

Efter en veckas bloggpaus är jag tillbaka. Tagit in allt nu och verkligen fattat att det är sant. Ny design på g, håller på att skriva ett långt inlägg om vad som hänt och en liten film. Måste även säga att jag har världens finaste vänner som verkligen funnits här för mig nu då jag haft det jobbigt, en stor bamsekram till dom!! Faktiskt inte gjort så mycket dom här dagarna. Träningar, skola och kompisar. No more liksom! Funderar på att fixa en ny kategori, men jag vet inte. Vill ha nå nytt i bloggen, så ska fundera på de lite! Imorgon ska jag iaf dra och rida med ida&felle, nångång på dan. Kommer nog bli super roligt! Sen på kvällen ska jag ha film mys med bästavän, snacka massor och äta oss fet, haha. Måndag är vi lediga så det är fett skönt, exta lång helg = me gusta! Kan redan säga nu att jag har as mycket med träningar & kompisar så jag kan inte blogga 24/7 bara satt ni vet, men får försöka klämma in nå inlägg mellan allt stress :) var även jätte duktig igår och städa hela mitt rum, lite på toan, dammsög hela hallen, köket och datarummet! Fick värsta rycket! Så nu är de fett mysigt på mitt rum, och mysigare kommer det bli. Nu ska jag fortsätta bli ompysslad av Beckis och sedan ska jag nog sova. Sjukt trött redan :o förlåt för den långa bloggpausen, men hoppas ni kommer förstå då det långa inlägget publiceras!


Snart tillbaka

Känner mig så taskig då jag ser hur bra statestiken är, och sen bloggar jag nada. Men har inte hunnit tänkt klart än och fått den tid jag behöver än. Men snart! Suttit och fixat med ett inlägg som kommer dyka upp under veckan, har ingen aning om ni kommer tycka om det, men skitsamma. Nu ska jag iaf försöka sova för att kliva upp imorgon för att dra till skolan igen... Godnatt!

Märker ingen skillnad asså ;)!


Fredag :)

Hållt på filmat, tagit massa kort ett bra tag nu. Så tror det kommer bli ganska bra :) har släppt några tårar nu ikväll, men imorgon kommer jag inte ha varken nå vätska eller vatten kvar i kroppen :( buhuhu.. Nu ska jag iaf snacka lite med lillebror, kanske slänger in nå till inlägg ikväll:)

Saknar Mora! :'(


Hos mormor

Kan väl säga att bloggpausen blir ikväll, eller snarare imorgon. Så kommer göra nått/några inlägg idag. Just nu är jag hos mormor och ska strax äta. Imorgon drar vi till övik av en anledning. Kommer bli fett tråkigt och kommer nog gråta en hel del. Suttit och små skrivit på ett låångt inlägg som kommer ut sen då jag har tid och ork. Kanske kommer upp på söndag. Och då jag ändå sa söndag. På söndag har vi våran sista match för säsongen. Kl 15.00 på remslevallen. Och har även skrivit detta på Facebook, men kan ta det här också. Vinner vi matchen på söndag och läktaren är full så lovar jag att jag ska dansa på plan. Hur pinsamt det än kommer vara!! Men BARA om läktaren är full ;)! Nu ska jag iaf kolla på par i kungar och sedan äta.


Förlåt.

Inte haft en enda minut till att kunna blogga idag. Skola, träning, ätit osv! Drog Ju somsagt till Beckis imorse, och sen drog vi på skolan. Spelade pingis ett tag tills vi hade lektion. Dagen kändes lång och tråkig! Hem, åt, bytte om och sen på träning. Var lite kallt så gick lite segt. Imorgon äre Fredag och efter skolan åker jag till mormor och sover där. Och av en anledning tar jag bloggpaus imorgon. Kommer nog vara till iaf tisdag. Förlåt men de känns bäst för mig! Nu ska jag iaf ta mig lite fika och sedan kolla fotboll :)


Hyffsat tidig kväll.

Finner inga ord om hur kul det var att träna igen, det var så sjukt skoj! Träningen slutade lite tidigare, så följde med Beckis hem och nördade pingis spel. Mamma kom och hämtade mig vid kanske halv 10, hem och duschade och nu ligger jag i sängen. Ska dra till Beckis imorgonbitti, så måste upp extra tidigt, så måste få bra sömn. Så godnatt :)

Saknar min dipdye :'(


Mot mitt andra hem

Vart ändrade planer. Drar på gympan endå, saknar de för mycket för att slösa bort en chans att kunna gå! Så ska strax dit, kommer kännas sjukt konstigt men endå sjukt roligt :) Beckis följde iaf med mig hem efter skolan, satt och spelade pingis mot varandra och spelade ett annat spel. Ätit och snackat, och nu ska vi dra. Så bloggar då jag kommer hem :)

Btw, fick en kusin inatt, en pojke vid namn Alvin. Såå söööt :')<3


Onsdag

shiet vad jag var trött imorse, kom inte upp från sängen förns halv 8 :s Sov som vanligt jätte dåligt, så jag får bara några få timmars sömn, inte bra.. Idag är skolan en ganska chilldag, har håltimme, teknik, slöjd osv. Typ bara roliga lektioner. Har ingen träning idag förutom gymnastiken, men vet inte om jag ska skippa den och vila eftersom jag har match i helgen. Sen känns det så konstigt att komma på en träning och sen kan man inte komma på nästa. Så tror jag ska vila idag sen nästa vecka kommer jag köra igång med gymnastiken helt och hållet! Smart va? ;) Låg även och tänkte lite inatt, inför Lördag. Kan säga att jag aldrig varit såhär ledsen, men endå så arg. Men ska inte gå in på några detaljer osv, det orkar jag inte. Nu ska jag iaf ta mig nå frulle och sedan röra mig mot skolan! :)
 

haha, jag som BRUNETT och jag för typ 3-4 år sen ;)

Suris

Skulle ju lägga mig tidigt ikväll, tror ni det blev så? Nej. Är sjukt trött och kommer sova dåligt inatt = för lite sömn. Ligger just nu och kollar på film och ska somna till den, så godnatt!


i love you

här är några av bilderna vi tog, dom som vart bäst. Jag kan säga att jag rider världens finaste häst♥
 
världens underbaraste, jag älskar dig Nero! ♥

hemmaaa

hemma nu från ridningen, och shiet vad kul de var. Hoppade för första gången på typ 5-6 år :o Tog lite kort så ska nog göra om designen helt, har bättre bilder nu :) 2 timmar kvar innan jag ska på träning, jappjapp. Lite trött, men får försöka ge allt endå! Måste lägga mig tidigt ikväll, sover så dåligt så måste få nån sömn iaf. Men tänkte bara visa att jag lever för är egentligen är jag så trött så vill bara sova ett tag ;)!
 

Tisdag

Vaknade för en timme sen, och ska strax börja göra mig i ordning. Vet inte då vi riktigt åker men blir väl runt lunch nån gång :) Kommer bli fett najs. Övrigt var natten förjävlig, sover så otroligt dåligt nu på nätterna sen jag fick reda på den där grejen i Fredags. Vaknar flera gånger, drömmer marddrömmar, vaknar och kan inte somna eller vaknar jag med tårar som rinner. Otroligt jobbigt, men Lördag kommer bli den jobbigaste dagen i mitt liv, uhuuh :'( Så det här med sömnen är ingenting om man tänker vad som ska hända på lördag.. Sen senare ikväll ska jag få göra en grym grej, asså sjukt kul säger jag bara! men ändå jävligt nervöst :s Nu ska jag iaf gå och äta frukost och sedan snacka med Ewe lite :)
 

en bild från en tid då jag var glad och lycklig.. </3

back on track ett tag.

vart lite ändrade planer. Så bloggar nu fram till Fredag och sedan måste jag ta bloggpaus igen, kommer inte orka blogga efter Lördag. Kommer bara vara hemma och gråta om ni ville veta!
Har iaf nyss kommit hem från fotbollsträning, gick ganska bra! Har match på Söndag på hemma plan, sista matchen för sesången. Så jag tycker att ALLA kan komma och hejja på oss, Remslevallen men tid vet jag inte riktigt. Kan ta reda på de, men skulle betyda sjukt mycket om ni kom och kollade! Imorgon äre Tisdag, och jag ska få göra en sjukt rolig grej på kvällen. Men först på morgonen/dan ska jag ju dra och rida i Bäckaskog med syster och Ewe om hon mår bättre. Så kommer bli fett najs, och har lite big planer på g också. Designen gåre lite segt med, allt fuckar upp sig hela tiden men ska sätta mig nån dag framöver och verkligen fixa på den. Är sjukt less på den jag har nu! och tack för alla stöttande kommentarer, fick t.o.m en kommentar av TOPELITE som verkligen rörde. ni är verkligen bäst!♥ Nu ska jaf iaf duscha, fastnade framför datorn för länge, haha ;)

rida denna pålle imorgon! :)
 

dåliga nyheter

Förlåt, men detta är ett beslut som jag måste ta. Jag måste tyvärr ta bloggpaus, hur länge vet jag inte. ALLT blivit värre nu, och jag måste få fixa till några saker. Kommer troligtvis inte gå på skolan på Måndag iaf, och kanske inte Tisdag. Kommer väl ligga hemma och gråta! Om ni ville veta.. Varför kommer upp senare nån gång. Men bloggpausen kommer iaf vara MINST till på Söndag. Förlåt, men jag måste. Kan inte tänka på nått annat än det här just nu, så har varken lust eller ork till att blogga. Sorry guys! Men ha de bra medans jag är borta, och ni ska veta att alla ni är bäst!
 

uhuhu, tror jag tömt mitt reserv lager med tårar nu. Har nog inte en droppe kvar i hela kroppnen </3

Finner inga ord

Har inte orkat bloggat efter träningen. Tusen tankar snurrar runt i mitt huvud och jag är bara så otroligt ledsen. Allt är piss och snart är allt över. Orkar snart Inge mer, vill bara försvinna... Ska iaf dra och bada direkt efter skolan med min kompis Matilda, känns skönt att få tänka på annat. Bloggar mer då jag orkar, som det känns nu vill jag bara lägga ner bloggen också. ALLT känns fel!


Torsdag

hemma från skolan, och ska strax få i mig lite käk för att sedan dra till fotbollsträningen! Inte länge kvar av säsongen. iaf, skolan var seeg! tråkiga lektioner och långa. Idrotten var de enda som var roligt... Sov ju iaf i Graninge, och det var verkligen super mysigt! Älskar att vara där ;) Drog till skolan vid kvart i 8, så var på skolan vid 10-15 över. Ska fortsätta med designen ikväll, så den kommer nog vara klar i slutet av veckan hoppas jag :) Nu ska jag äta, och sedan snacka med Olivia.
 

@sängen

Ligger just nu och myser i den oroligt sköna sängen. Så tänkte passa på att blogga! Skolan var köng, roliga lektioner med roligt folk. Efter skolan följde jag med Ewe och hennes pappa på city och käkade, och efter de drog vi hem till mig. Jag packade lite snabbt och sedan for vi till graninge. Så de är där jag är nu! Har inte gjort så mycket, mest tagit de lugnt. Fast hoppat lite studsmatta, matat fiskar som var AS stora och varit ut med hunden. Men nu ska jag försöka sova, är as trött! Men måste bara säga att på tisdag har vi friluftsdag, och då ska jag & Ewe dra med syrran till bäckaskog och rida. Hur najs blir inte de? :D fett glad.


Onsdag

gud vilken seg morgon. Vaknade först vid 4 och trodde den var 7, så låg i sängen och höll på med mobilen ett bra tag! Tills jag insåg att den bara var halv 5 typ. Somnade om och vaknade vid 7, låg och drog mig i sängen till 20 över och sen klev jag upp och gjorde mig i ordning. Nu ska jag fixa fika, tänkte bara slänga in nått inlägg nu såhär på morgonkvisten ;)!
 

Sämst dag typ

Skolan var seg och tråkig, men vart roligare på slutet. Ewe följde med mig hem efter skolan, snackade och skrattade! Drog sedan till hallen eftersom jag hade min grupp idag. Vid halv 7 ungefär kom ewes mamma och hämtade oss och skjutsade oss på fotbollen. Träningen var otroligt seg. Det regnade så man vart kall och orkade Inge göra nått :( men när jag kom hem gick jag nästan direkt in i duschen och tog med en rejäl varmdusch, myste sedan ner mig under filten med lite kvällsfika och kollade på tv med mamma&pappa. Nu ligger jag i sängen och kollar på film. Alla är så otroligt osociala så kommer nog somna om ett litet tag. Men nu ska jag sluta blogga för jag måste fatta vad filmen handlar om :)


godmorgon!

försov mig lite så vaknade 20 över 8. Fick skynda mig att göra mig i ordning så har faktiskt lite tid över till att blogga, fast inte mycket tid! Ska strax dra, eller om 3-8 min ;) Tisdag idag och det är en dag jag inte har mycket tid till att blogga på. Fort hem från skolan, få i mig nå käk och packa. Sen måste jag till hallen!  Har ju träning med mina små gulliga gymnaster idag, och även fotbollsträning! Har match på Lördag så måste ju träna så man får vara med ;) Tror det var borta match, men vet inte vart :s Men nu väntar skjutsen, så jag måste dra! HÖÖÖRS!!!! :D
 
nå fel så jag kan inte ladda upp bilder -.-
 
 

mot sängen

trött som ett as, så ska gå och krypa till kojs. Snackar just nu med mina underbara vänner, och vi har världens finaste konversation ;) aja, godnatt!
 

gammal bild.

home

hemma från träningen nu, och det var nog världens bästa träning! Hade sjukt kul, skrattade och ramlade och skrattade ännu mer! Körde straffturnering, prick och annat. Kom iaf hem för ett tag sen, och inte hunnit gjort så mycket. Ska väl strax ta mig en snabbdusch, och sedan mysa ner mig i soffan och kolla på film med pappa!♥ Imorgon äre tisdag och har inga planer förutom att jag först ska till hallen vid 5 och sedan fotbollsträning vid 7 :)! Men nu ska jag snacka med lite vänner så slänger jag in nått inlägg ikväll!
 

gammal bild.

Monday

hemma från skolan, och har nyss käkat. Fick lite bråttomt imorse för jag hade fortfarande inte valt kläder till skolfotot, men fick låna en tröja av syrran så allt löste sig! Skolan var helt okej, idrott sista timmen som vi körde basket på, och jag ägde (eller inte). Nu sitter jag och smsar med Felicia som ligger på sjukhuset, stackars vän!♥ men hon bärjar bli bättre så de är bra. Ska strax göra mig i ordning för att sedan dra på träning, skulle bli en ganska lugn och rolig träning idag, köngköng ;)! Men först måste jag städa lite på rummet, så jag bloggar mer då jag kommer hem! :)
 

me today ;)

Godnatt typ.

Myst ner mig rejält i sängen nu. Vill inte tillbaka till skolan, vill inte ha klassfoto, vill inte behöva sova nu. Men kan tyvärr inte göra nånting åt de. Önskar att de fanns en hjälm som man satte på huvudet, efter 2 min så kunde man allt man behövde veta och slapp gå i skolan, värsta bästa uppfinningen (y) men ska iaf snacka med alex nu, sen kolla instagram. Btw följ mig där, mathiildaa99.

Godnatt typ!


home from Borga

hemma nu, och om jag gillar det? nä inte alls. Saknar redan tillbaka otroligt mycket, fast ska dit en till gång och då kommer det bli ännu roligare, när vet jag inte :) men har iaf haft de sjukt roligt, fiskat, ätit gomat, kollat tv, kollat film, spelat spel, snackat och skrattat så man nästan gråtit :') Kom iaf hem vi halv 3, fort in och packa ner grejerna och sedan drog jag på match. Kände mig lite seg i början med sedan gick de bättre. Vi spelade super bra och de vart 3-3, j*vligt bra om man tänker på att dom vi mötte hade vunnit DM och var det bästa laget i ångermanland av ALLA 98:er. Så jag är sjukt nöjd! Drog sedan på affären och köpte glass, och sedan hem. Ska hoppa in i duschen efter jag skrivit klart, om ni ville veta ;) har faktiskt haft igång internet där uppe i fjällen, men har inte kunnat komma in på appen så jag inte kunnat blogga, men hade ju fixat tidsinställda som tur var. Och måste bara säga att statestiken har varit as bra, även fast det inte varit roliga inlägg. Och tänkte ladda över alla bilder sen i helgen och lägga in dom nu i samma inlägg, men såklart ska det fucka upp sig och inte gå. Så ni får vänta lite :( Imorgon äre skola igen, och dessutom skolfoto. Och har INGEN aning om vad jag ska ha på mig, för väl leta fram nånting ikväll. Sen har jag träning, och vet inte om jag ska på gympaträningen också, får se om jag orkar två träningar. Sen ska jag även fixa lite med designen, fast det ska jag göra ikväll troja. Och måste också snacka med Ewe, big planer på g ;)! Får bara hoppas att det går. Men nu vart det här ett rörigt och konstigt inlägg så jag ska sluta skriva. Ska ist hoppa in i duschen och sedan äta!
 

jag och min bästavän, besök hennes blogg!! --> http://evelinadahlqvist.blogg.se ♥ 

5 sanningar

* jag är i borga just nu
 
* jag älskar att kolla på glee
 
* älskar tonårsfilmer
 
* vill ha en delefin & en häst
 
* jag har bott i helgum

~hej~

gå in och läs denna grymma blogg, NOVELLBLOGG! så sjukt bra, läser den minst 10 gånger per DAG. GAAAH, älskar den!!! ---> http://timeforever.blogg.se