Heart Chat Bubble

Godnatt!

Bara lite kvar på SO:n, men de fixar jag imorgon på skolan. Nu har jag myst ner mig och sova, så godnatt!


31 januari 2013

ganska nyligen kommit hem från träningen, som gick ganska bra! körde lite dubbla och tsukaharas, var sjukt roligt att köra tsukahara igen ;) men iaf, ska strax börja me SO:n, har bara lite kvar nu så jag tror jag kan bli klar ikväll. Men ska inte sitta uppe lika länge som igår, var fett trött imorse.
Hade det jätte mysigt efter skolan med bästa Ewe, gick ju ut och käkade och bah snackade och sedan tog vi bussen hem. Ska ta och snacka med hon om lite grejjs, så aa. Men nu måste jag plugga, konstigt inlägg men shit the same.

@city

Just nu på city och käkar med bästa, så uppdaterar mer sen!


Mys på svenskan

Svarade på alla frågor på NO:n, så hoppas det gick bra. Nu har vi svenska och kollar bara på film, så de är mys! Bloggar mer sen.


Torsdag

idag gäller det! idag ska jag göra det där förbaskade provet, som jag hooooppas att jag får bra betyg på. Pluggade så jag hade huvudvärk igår, haha. Somnade ju sent igår också, och därför var jag jätte trött i morse när jag skulle kliva upp. Nu har jag precis gjort mig klar och ska strax dra ner till bussen. Världens tråkigaste dag i skolan idag, bara massa dåliga ämnen :( usch. Då jag kommer hem måste jag plugga på SO:n, så ingen vila för mig inte. Skolan suger! Men nu måste jag ta på mig skorna och de och kila mig ner till bussen så jag inte missare den ;)
                      
bild från weheartit! detta är mitt mål att kunna likom.

efter 2 timmars pluggande...

...är jag nu äntligen klar! har lärt mig jätte mycket nu medans jag pluggat, så vem vet, jag kanske klarar provet imorgon! nu tänkte jag mysa ner mig i sängen och sova. Mina ögon bara hänger, är så sjuk trött! så jag bloggar mer imorgon. :)
ser ut som en pungråtta just nu, så ni får gamla bilder..

har sett det ena och det andra.

var verkligen jätte skönt att vara tillbaka i hallen, men kände att allt inte var på topp. Var trött och slut i kroppen! men beror på väl att jag varit borta i 2 veckor och jag varit sjuk, så aa. Det gick väl som det gick. Men ställde iaf dubbelskruv för första gången, wiiiii vad glad jag blev. Var inte ens medveten om det från början, haha! ;)
nu ska jag plugga hjärnan av mig så jag klarar provet imorgon, yesyes! så har inte tid till att blogga, uppdaterar sen ikväll! :D
bild från weheartit! ♥

There's nothing like us, there's nothing like you and me

skoldagen idag var mer än bra. Den bara rullade på och allt var så roligt ;)! fick fika på mentorstiden som snälla matilda i min klass hade bakat (y).
Åkte med pappa hem efter skolan, hihi lat jag vet. Men sen har jag inte gjort så mycket mer än att kikat runt på datorn sen jag kom hem. Letat massa sommarkläder som jag vill ha till sommaren, och shiet vad jag är kär i vissa kläder. såååå min stil! Men får väl spara pengar och beställa nån gång i framtiden ;) även kikat runt på andra saker, men det är en hemligheter de. Ska strax käka (hamburgartallrik♥), och sedan strax före 7 drar jag på gymnastikträning. Ohoho vad skönt det känns! förutom att jag är jätte öm i svanskotan idag, vet inte vad jag gjort, men vaknade och var jätte öm, eller mer åt ont hållet. så de sög ju, men tror det ska gå bra endå!
Sen ikväll blir det maaaaassa plugg inför NO provet imorgon. nervös tjej? ooh jaa. Men hoppas att det kommer gå bra. Och sen om jag får tid ska jag plugga lite mer på SO uppsatsen, som ska in på Fredag. Är nästan mer nervös för att inte hinna klart med den. För om jag inte gör det, så får jag F på engång. buhuhu.
Men nu tänkte jag faktiskt göra liiite på NO så jag har mindre ikväll :)
 
bjuder på några bilder ;)

Go to tha buss

Var hur trött som helst imorse, och kom därför inte upp förrän kvart över 7. Men gjorde mig i alla fal i ordning och sedan käkade jag mammas nybakta bröd. Haha den såg lite konstig ut, men den var god!! :D vid 07.55 drar vi ner till bussen, och sen kommer jag väl hem nångång efter 4, så aa. Jag uppdaterar er mer då jag kommer hem :)

Mitt och Fannys gottigotta på svenskan i måndags. Och vi har faktiskt fortfarande kvar ;)


you make it real for me

nu ikväll har jag faktiskt varit jätte duktigt, pluggat jääääätte mycket! Så jag har bara lite kvar på NO, sen kaaanske jag fixar provet ;) var så inne i pluggandet så tiden sprang iväg, så jag kom nästan nyss ut från duachen, hehe. Mamma testar sin nya bakmaskin hon fick i present, så om den funkar så får jag nybakat bröd till frukost imorgon, hur gått liksom? den liksom bakar ju brödet "själv" under natten, hehe cooolt :D
men nu tänkte jag slå igång en film och försöka somna till den. Förhoppningsvis så vaknar jag med ett leende imorgon, eftersom det är bästa dagen. Alla roliga ämnen på en och samma dag, fast språk är väl sådär, men endå sjukt roligt! så jag säger godnatt för idag och sen försöker jag göra ett inlägg imorgon bitti om jag har tid :D
usch fy och blä, men jag bjuder på den.

the luckiest girl on the planet.

åh herre jisses vad skönt det var att få träna lite. Fast all kondition var ju såklart borta, så vart typ trött redan efter 10 min, om ens de. Haha ;) men körde några övningar och sen match på slutet, så de var roligt. Åkte hem och gjorde lite situps, benlyft, plankan osv. Ska ju träna magen mycket ju! så ska alldeles strax göra de igen, innan jag hoppar in i duschen. Ikväll kommer kvällen bestå av plugg, plugg, och ännu mer plugg! Har ju NO provet på Torsdag, alltså om 2 dagar och jag kan NADA. Så jag måste tokplugga, vill inte få ett F. Men aa jag får nästan skylla mig själv då jag glömde mappen på skolan då jag skulle plugga och sen vart jag ju sjuk, så aa.
Morgondagens planering är inte sååå speciell. Är väl skolan på morgon och sen gymnastik träning på kvällen! är så sjukt glad att jag kan komma igång och köra de igen, efter 2 veckors vila så är jag back on track liksom. Nä men asså det ska bli sjukt kul. Har ju snart tävling också (om vi skulle på den), så känner att jag verkligen måste träna, hehe ;) mår faktiskt sjukt mycket bättre av att träna, tro det eller ej, men JAG ska ta tag i mig själv och börja träna mer styrka. Försöka göra de på kvällarna eller nått :) vill ju endå få en stark och snygg kropp till sommaren 2013.
Men imorgon ska jag även plugga lite, och då blir det både NO och SO. asså vi bah bombas med massa prov/läxor. Och inte nog med dom här 2, så har jag spanska prov nästa vecka, så då måste jag ju plugga under helgen och sen lite nästa vecka också. yeeah vad jag älskar skolan, NOT.
men nu tänkte jag köra lite mer styrka så uppdaterar jag mer senare ikväll.
typ 1000 år gammal bild, men shit the same

TITTA VAD SOM KOM MED POSTEN IDAG!!!!!!!

åååh vad glad jag blev då mamma kom hem med ett paket åt mig, nämligen mitt SUPER snygga skal.
 
Skalet kommer från http://billigamobilskydd.se och kostar 139kr. Länge velat haft ett sånt här skal, och nu äntligen hittade jag ett. Detta är absolut mitt nya favvoskal, och jag har inte ens haft det i en timme. Man kan ha pengar, kort, leg och såklart mobilen i skalet, hur bra liksom? Och dessutom är det ett jätte bra skydd om man skulle tappa mobilen. Och vill du ha billiga skal, till din mobil? gå då in på deras hemsida. Dom har skal till alla möjliga mobiler, och från och med nu ska jag bara beställa därifrån. Tills jag har alla skal jag vill ha därifrån ;) det är sååå värt att gå in och kika. Dessutom har dom inte bara skal, utan massa andra grejer. Men det får ni ta reda på själv ;) hihi.
iPhone 3 wallet exclusiv, rosa
 
 

och jag hade rätt igen..

..jag visste att skolan skulle bli rolig idag, jag bara visste det ;) haha, världens smartaste tjej jao.
Men iaf. Skolan gick faktiskt ganska ovanligt fort tyckte jag. Fast berodde väl på att jag hade roligt och det var mest chill på lektionerna. Tog bussen hem efter skolan med syrran, och kom väl hem för ett tag sen. Så har egentligen inte hunnit gjort så mycket sen jag kom hem. Ska väl strax börja och plugga, och senare drar jag på fotbollsträning! skojsigt. vet inte alls hur det kommer gå, då jag tappat all bollteknik och kondition totalt asså.
Just nu sitter jag och snackar med min underbara vän som fyller år idag, så ett stort grattis till han!♥ hihi.
Ska försöka skriva liiite på ett inlägg sen också, som KANSKE dyker upp i framtiden. Kanske t.om. blir för jobbigt att skriva klart inlägget, eller kanske för jobbigt att ens lägga ut det. Men vi får se! Nu ska jag iaf försöka komma igång med pluggningen, yejj vad jag är duktig som pluggar frivilligt ;) haha.
bjuder pååå bildeeerna!! (y)

godmorgon.

var verkligen super trött imorse. Men får skylla mig själv då jag låg uppe seent och kollde film + att jag snackade med "vissa" personer.
Men iaf så tänkte jag nu klä på mig för att sedan dra ner till bussen. Kortdag idag, så de är skönt. Ska försöka blogga lite då jag kommer hem, men får ju se eftersom jag har träning halv 6 och jag måste plugga, yeah.

The love you don't feel, when you're holding me

Pripravte si stredne dlhý príspevok.
 
hmm, vad kan detta betyda? och jag lovar att det faktiskt är ett språk, och inget jag hittat på all by my self ;) haha. Men iaf, gästerna åkte hem för ett bra tag sen. Min lilla kusse var här, så lekte med hon lite. Hihi sååå söt! :') Efter dom hade åkt hem så gick jag och satte mig vid datorn (nörd jag vet), och här sitter jag fortfarande. Mina ögon kommer väl bli fyrkantiga till slut, haha sitter typ dygn in och dygn ut framför datorn :s Men dagen har iaf varit heeeelt okej. Skolan var somsagt ganska rolig, skrattade mer än vad jag surade, så de är väl bra? Var ganska chill på lektionerna, så de var ju ännu bättre! Hoppas verkligen morgondagen kommer bli lika rolig. Går ju kortdag imorgon, fast då är det lite smådryga lektioner ist. Fast endå inte ;) Svenska första lektionen, och då kollar vi ju på film och käkar godis, andra lektionen är SO och då måste jag plugga på som bara den. Sen har vi lååång rast och sedan språk. Lunch från 11.25 till 12.35, då vi först har lunch och sedan lång rast. Sista lektionen (och den tråkigaste) är matte. Missade "provet" (egentligen diagnos, men prov låter coolare) i Fredags då jag var hemma, så troligtvis behöver jag göra det imorgon. ooh, crap! Äsch, kommer nog bli en rolig dag, måste tänka glada tankar. Men efter skolan blir det raka vägen hem, sätta sig ner för att försöka plugga lite och sedan vid 5 ungefär drar jag iväg på fotbollsträning. Känns sååååå skönt att komma igång igen, längtar som en galning till alla matcher och de. Nog det bästa på sommaren faktiskt, att bara gå ut där på planen, göra en bra match & vinna den och sedan belöna sig själv med en isglass, hur gött liksom? men sola/bada kommer på en andra plats.
 
Men nu är jag för trött och babblar om allt och inget, så jag tänker faktiskt stänga ner nu. Slå igång en film och somna till den. Sjukt trött efter dagen, så behöver vila mig ordentligt. Uppdaterar mer imorgon, you know that!
 
 
nån dag kommer det där vara jag, jag lovar!! bilderna är lånade från weheartit.
 
 

Fika


I can't make you love me

skolan idag var faktiskt super rolig. Men såklart den inte blir det om man inte har en rolig klass, hihi världens bästa!♥ Var mest lite lugna lektioner! typ engelska, språk, SO, lunch, svenska (kollade på film och käkade fett me godis), NO och sen idrott. Åkte med mamma hem och sen har jag bara ätit och typ chillat ;) snart kommer väl gästerna så då ska jag ut och umgås lite med dom. Sen ikväll blir det massor av plugg, då jag har matteprov imorgon, NO prov på torsdag (kan nada) och sen lämna in SO uppsatsen på Fredag. ehm, stressad tjej? ja.
Gick även nyss in och kollade på Mid nordic cups hemsida, och hittade en "mini" artikel om mitt lag, hihi stolt man blir då man läser ;) är såååå sjukt taggad inför sommaren 2013 med alla fotbollscuper, matcher, träningar osv. Ska ju satsa mycket på fotbollen iår. Har ju även träningar nu på vintern men har varit sjuk ett tag så har inte kunnat träna, men imorrn ska jag komma iväg och träna lite. Har tappat all kondition under vintern, haha bli anfådd av att bara gå upp för trapperna på skolan, hur pinsamt är inte de då? måste även träna magen så jag får en snygg och vältränad mage inför sommaren 2013. Så ska börja göra lite magövningar varje kväll nuda :D
Men nu tänkte jag försöka fixa lite med designen tills gästerna kommer, även skickat iväg några mail så nu väntar jag på svar, hihi spännande :) men jag uppdaterar er mer senare, vet inte om jag kan blogga så jätte bra idag då jag vill lägga ner den mesta tiden på mamma då det är hennes speciella dag idag. Och inte länge kvar nu till det är min tur att fylla år, tråkigt nog är det på en Torsdag, buhuhu :( sämsta skoldagen..
jag går i absolut VÄRLDENS bästa lag, trivs sjukt bra med dom!!!♥♥♥

Dagens outfit

Svarta jeans: kappahl
T-shirt: cubus (tror jag, inte säker)


Godmorgon, typ.

Klev upp halv 7 för att gratta mamma innan pappa drog iväg på jobbet. Så nu är de klart och vi fortsätter gratta hon i eftermiddag! Är sjukt trött så funderar på att somna om och kliav upp sen igen ;) iaf, måndag idag. Är väl en sådääääär dag i skolan, inte mycket roliga ämnen men helt okej. Efter skolan drar jag hem och fortsätter städa klart det sista, sen kommer väl dagen bestå av att umgås med gästerna och bah ta det lugnt, ganska chill! Men nu ska jag vila en liiiiiiiiten stund, uppdaterar mer då jag kommit hem :)


27 januari

nyss kollat klart på ponyakuten. Missade det då det var på TV:n så kollade på datorn sen ist, funkade lika bra de ;) har gjort en del på pluggningen innan jag kollade på PA, och det gick väl ganska bra. Har ju lite kvar att göra, men tror jag kommer fixa det :) Nu tänkte jag iaf göra mig i ordning för att sedan lägga mig och sova, är faktiskt jätte trött redan nu, så jag kanske lyckas somna tidigt inatt. Kliver jag upp tidigt imorrn så kan jag försöka hinna med att blogga innan jag drar till skolan, brukar annars ha ganska bråttomt. Men aa, nu säger jag godnatt så kika in mer här imorgon :)

plugg & skype

sitter just nu och pluggar och skypar med Ewe, hihi ganska mysigt faktiskt! ska strax kolla på ponnyakuten och sen efter de ska jag nog ta mig en dusch. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, då jag ska upp tiiidigt imorgon för att gratta mamma innan pappa far på jobbet. Men kommer nog sluta med att klockan är mer än 2 innan jag somnar, som de alltid brukar bli. Haha ;) men nu ska jag fortsätta plugga och snacka med ewe, så bloggar jag senare ikväll :)

fysatan vad kallt.

inte helt fel att gå ungefär 3km i -18 grader, nej inte alls!
jag känner verkligen INTE mina ben eller fötter, fingrarna är isbitar och ansiktet är helt genomfryst. Mobilen har fuckat upp sig för att det var så kallt ute, så kan inte gå in på den. sånt här älskar jag.... ELLER INTE!!!
iaf, sollefteå killarna vann matchen, så grattis till dom :) efter matchen var slut så började jag gå hemmåt, och kom hem för ungefär 10 minuter sen, hoho vad skoj. Ska strax fortsätta med städningen, men måste först få nån känsel i kroppen. Efter de blir det mat och sedan ponnyakuten, wehow. Men får inte glömma pluggningen heller, jobbigt men något jag måste göra. Just nu vill jag bara ha ett låååångt lov :( morgondagens planer är väl typ skolan & sen träning på kvällen KANSKE. Mamma fyller ju år så ska väl kanske vara hemma för att gratta henne. Och sen då jag gick hem kände jag även av lite ont i halsen, men de kanske var för att de var så kallt ute eller nått ;) Men nu tänkte jag mysa ner mig under täcket och värma mig lite, och sedan städa, tjohoh!! uppdaterar mer sen.
 
detta hade inte varit helt fel nu :(

hockey

nu gör jag mig i ordning och går sedan till beckis, och efter de vidare mot hockeyn. Fortsätter med städningen då jag kommer hem, eftersom jag har lite kvar att göra i rummet. Efter de MÅSTE jag plugga lite, så jag kan bli klar med SO uppsatsen nån gång. Men försöker uppdatera er så mycket som möjligt, men kan inte lova värsta 4 inlägg, vi får se hur det blir då jag inte har mycket tid idag. :/

Söndag

Vart inte så att jag bloggade nå mer igår. Gjorde saker typ hela tiden, så aa. Men vi vaknade iaf vid typ 10, låg och drog oss i sängen och sen efter ett tag skulle Beckis hem. Då käkade jag frukost och sen har jag bara spelat spel på min mobil. Kollade nyss ut från fönstret och såg kära solen, så hoppas den smälter bort all snööö. Sjukt less på denna kyla och snö, jag vill ha värme och kunna gå i shorts. Men iaf, planerna för dagen då? Först ska jag städa i huset lite då mamma fyller år imorgon. Sen vid 2 eller nåt drar jag iväg för att kolla på hockey halv 3 med Beckis. Men efter de har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kanske bara drar hem och sitter vid datorn, fixa lite på designen eller nått :) vet inte hur jag ska göra nu, för jag har 2 idéer på hur designen ska se ut, men kan verkligen inte lägga ihop dom idéerna för då kommer designen bli knas, så jag får la göra båda och se vilken som blir bäst :) haha. Iaf så tänkte jag börja med städningen nu, så jag uppdaterar er mer sen.


you rock my world baby

nyss kommit hem från stan! fick med mig en sak hem, så ni får se sen :) Men köpte några presenter åt mamma, så tror hon kommer bli glad. Fika lite också, och jisses vad gott det var :D nu sitter jag iaf och väntar på att beckis ska komma. Har ingen aning om vad vi ska göra! Ska iaf kolla på en gymnastikfilm som är sjukt rolig, iaf den lilla del jag sätt, haha! försöker uppdatera så mycket som möjligt under dagen men får ju se hur ofta det blir. Ikväll åker mamma&pappa iväg för att kolla på något, så då ska vi slå in presenterna. Alla är inte inslagna liksom ;) Mamma fyller ju år på måndag, så blir fika och besök här hemma då. hihi mysigt! men nu tänkte jag plocka ihop inne på rummet lite snabbt, och sedan får vi se vad som händer! :)
  
hahahahah seriöst jag dör. Har hur mycket som helst av sånna här bilder, hahahhaha!

drar på stan.

godmorgon.
blev väckt vid 10 för att det var frukost. Somnade faktiskt jätte snabbt igår, så måste se om the mentalist avsnittet :( men iaf så låg jag och drog mig ett tag i sängen, sen klev jag upp och käkade frukost. Satte mig sedan vid keyboarden och spelade lite och nu sitter jag här. Ska strax göra mig i ordning för att dra ner på stan och köpa present åt mamma med the famila förutom mamma då ;) kanske köper med mig något åt mig själv också, hehe. Senare kommer beckis hit så ska jag vara med hon. Känns som att det var år hundrade sen jag träffade hon sist, då det egentligen bara är för några dagar sen ;)
men detta fick bli ett kort inlägg då jag har lite bråttomt och måste fixa mig, men kika in senare för mer inlägg :)
 
hinner inte ta några bilder..

gooooodnaaaaattt!!!

usch vad trött jag är. Gick och satte mig med the famila och käkade majskolvar med smör och salt, muuums säger jag bara! Självklart kokade vi majskolvarna, och åt dom inte direkt ur burken om ni trodde det ;) efter jag hade käkat upp och så gick jag och spelade lite keyboard, och där har jag faktiskt suttit resten av kvällen. Lärt mig början på typ 5 låtar, men orkar aldrig lära mig hela, haha! men har faktiskt en låt jag ska lära mig, slog vad med en klasskompis att lära mig den innan nästa vecka på onsdag :s ehm, tror jag kommer losa. Iaf, tänkte krypa ner i kojs nu och kolla några avsnitt the mentalist. Kommer nog inte dröja länge tills jag kommer somna, hehe. Så jag uppdaterar er imorgon."Vill bara säga tusen tack för den sjukt bra statestiken idag, ni är mer än bäst♥"
 
hihi, gillar att kolla på jätte gamla bilder på mig. Hahahaha :')


jagkommerintepånågonrubrik

tog mig faktiskt upp ur sängen och följde med the famila och käkade på City, gott som tusan vare!
Kom hem för ett tag sen, men satte mig då och spelade lite CS, haha vart ap sugen på att spela det. Sen har jag kikat runt på lite bloggar och sånt. Tänkte faktiskt ta och fixa lite med designen, har så sjuukt mycket att göra på den så det kommer ta sig sin tid. Men hoppas bara att resultatet blir bra :) såå, jag uppdaterar er senare då jag tar en paus ifrån fixandet&trixandet. ;p
 
        

beroende.. :(

nyss sätt klart sista avsnittet av the mentalist i säsong 3, buhuhu bara 2 serier kvar nu :( måste snart leta upp en ny serie jag kan börja följa, är ju beroende av serier nu ;)! fast har faktiskt hittat en "mini" serie om gymnastik, wehow! så ska slå igång den nu och se om den är bra, uppdaterar mer senare ;)
detta är typ 1-2 år sen, huhu vad kort hår jag hade :s

Dagens ord


Its friday

blir en hemmadag idag då jag inte mår helt 100. Så ska mest ta det lugnt idag, kolla några avsnitt the mentalist och kanske fixa med designen nu då jag har mycket tid. Kommer nog sova lite också, är sjukt trött även fast jag somnade ganska tidigt igår :s om jag inte har nånting att göra så ska jag plugga lite på SO:n, desto tidigare man blir klar desto bättre :) Känns ju som att jag har jätte mycket tid på mig att göra den, men det har jag egentligen inte. I vanliga fall blir det oftast att jag låter det ligga för jag tänker "äsch, jag har så mycket tid på mig", och sen när jag ska plugga är det typ 2 dagar kvar. såååå typiskt mig!
Ska försöka uppdatera så bra som möjligt under dagen då jag endå är hemma, fast just nu ska jag kolla 2 avsnitt av the mentalist så aa. :)
sorry för dålig bildkvalite. Men måste bah visa hur cool jag var då jag var liten.... eller inte!

Torsdag kväll

nyss gjort klart matten, så nu är jag helt klar med både spanskan&matten. Bara SO uppsatsen kvar, fast den ska in nästa vecka. Fast sen har vi ju ett NO prov på Torsdag, så kom på att jag måste ta hem och plugga inför de också. åååh, sjukt less på skolan! Iaf så säger jag "typ" godnatt nu. Jag ska inte sova riktigt än, ska först göra mig i ordning och sen mysa enr mig och kolla några avsnitt av the mentalist. Fast orkar inte blogga sen, och blir lätt att jag glömmer bort det. Så då säger jag godnatt nu ist!
Fredag imogron och jag har inga planer för dagen. Ska hem efter skolan och sen får vi väl se vad som hitts på! blir det ingenting speciellt kommer jag nog sitta med designen och fixa&trixa på den lite. Men ska iaf vara med beckis på lördag, käka fruktsallad och bah hare gött. Kolla film och övernattning, wiihoo!
men aa, nu ska jag gå och göra mig i ordning, så uppdaterar mer imorgon! :)
hahahaha bjuder som tusan..

pluggdag

har nu kollat på MINST 6 avsnitt av the mentalist. Hihi helt kääär i serien asså!
mar faktiskt en aning bättre, men såklart kan jag inte gå på träningen. Ist kommer jag vara hemma och plugga ikväll, fett tråkigt men nånting som jag måste. Viktigt med skolan, och speciellt nu då vi får betyg. Blir lika nervös varje gång man får reda på något betyg, hihi :* iaf, ska strax äta. Fett gott med lite mat i magen, då jag bara ätit godis typ hela dagen. Efter de börjar jag plugga då jag endå har 3 ämnen jag måste plugga i.
Men har iaf suttit och skickat iväg & svarat på några mail nu. Även beställt en sak, hoho ;) undra va de kan va.
Men nu tänkte jag kolla runt lite, även kika på lite ********* om en fet grym plan blir av ;) hoppas hoppas!
vet att det är en gammal bild, men bättre än iaf ju?

usch fy och blää...

Fick åka hem från skolan för att jag hade så ont i huvudet och magen. Hade faktiskt det redan då jag åkte till skolan, men ville endå testa. Klarade av 3 lektioner sen ville jag hem! Skulle ju egentligen lämna in SO uppsatsen imorgon, men han flyttade upp det tills nästa fredag. Så 1 till vecka har vi på oss. Kändes faktiskt otroligt skönt då jag har så mycket kvar, och jag skulle garanterat fått ett F. Så tog med mig lite skolarbeten hem så blir det till att plugga idag, SO - spanska - matte. Men inte just nu, för nu tänkte jag mysa ner mig i sängen, kolla på the mentalist och käka godis. Orkar typ ingenting, och måste vila lite. Hatar att jag inte är helt frisk, blää.
Uppdaterar er senare!
hihi, sov i inbakade fläter inatt. Så mitt hår vart våååågiiit

Godnatt världen, men speciellt DU!

Buhuhu vad jag stör mig på sprickan på min skärm. Men som tur är, så är den nere i hörnet och inte över hela skärmen! Svarat på några mail samtidigt då jag legat och kolla på the mentalist. Har fortfarande ont i magen, men går nog över snart, hoppas jag! Torsdag imorgon, sämsta dagen! Efter skolan blir det hem och städa rummet lite. Som jag mår nu blir det även en hemma dag imorgon också då jag har ont i halsen. Så då blir det massa pluggning, kommer att ligga däckad i slutet av kvällen. Sjukt less på skolan redan efter typ tredje veckan, så skulle inte sitta helt fel med ett långt lov nu. Men nu vill jag mest av allt sova, för jag är trött. Så jag säger godnatt, och kika in imorgon för fler inlägg ;)

Efterrätten i lördags på födelsedagskalaset :D


the mentalist ♥

nu lägger jag mig och kollar på the mentalist. Ont i magen, fast är sånna här små kramper jag brukar kunna få. Men gör ont som tusan :( försöka somna ännu tidigare inatt än igår, för blir så sjukt trött på morgarna... Iaf, jag uppdaterar er innan jag somnar nångång! :)
gammal bild, typ sen somras eller nått. Orkar inte ta nya bilder nu, sorry..

Torsdag.

förlåt för den urusla uppdateringen idag. Men jag har faktiskt mina andledningar!
skolan var iaf OK. På återläsningen drog jag med felle, matilda, cotten och maja och käkade på hullsta. Gott vare! Men efter musiken så "halkade" jag till ute, tappade mobilen och fick en spricka.. Åååh, varför ska allt hända mig? så typiskt.. Men skolan gick ganska snabbt och efter skolan drog jag och köpte godis med beckis. Hon var liksom skyldig mig godis, så passade bra nu då jag bara är hemma på dagarna. Mamma kom och hämtade oss och vi skjutsade hem beckis, och sedan drog vi hem. Startade datorn och sen vare käk. Tidig middag på onsdagar då lillebror ska iväg halv 6. Sen efter maten började jag snacka med Ewe om en grej, och nu äre bara att hoppas att det går. Mamma om du läser det här ska du veta att jag älskar dig ;) iaf, så sitter fortfarande och snackar med ewe, men småpluggar vid sidan av. Är sjukt stressad inför provet, uppsatsen, spanskan osv. Allt kom i ett paket liksom! Men ska snart mysa ner mig med mitt godis framför the mentalist och kolla några avsnitt av de. Men innan det ska jag ta mig en snabbdusch, så jag blir lite ren och fin ;)
Torsdag imorgon, och det innebär tråkigaste dagen på hela veckan. Nästan bara tråkiga lektioner, så det suger. Får se hur jag mår imorgon, för om jag mår bra drar jag på träningen på kvällen! men mår jag som idag, då blir det ännu en dag hemma :/ lovar att jag kommer ha gått upp i vikt nästa gång jag väger mig bara för att jag inte tränar nu. Ist sitter jag hemma och mumsar i mig kakor och godis, ligger framför TV:n hela dagarna och rör mig endast om det är något jag verkligen behöver göra ;) haha, så jäla lat jag är asså. Men nu tänkte jag iaf bara skriva klart några meningar på SO:n sedan hoppa in i duschen.
 
planerar att ha en frågestund snart, där svaren kommer i en VIDEO och inte text. Men får se :)
 
jag och min älskade godispåååååse!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥

sugerpåattkommapårubriker

nu tar jag och lägger mig i sängen framför The mentalist (♥). No planer för morgondagen mer än skola, och får se hur det blir med gympan. Har ju fortfarande mycket hosta och vet inte om jag kanske förvärrar det genom att anstränga mig, och lite ont i halsen har jag även. Så jag vet inte, får se hur jag mår imorgon! annars blir det en hemmarslappardag då jag kollar massa serier och tar de lugnt. Känner verkligen nu att jag suttit för datorn för mycket idag, då mitt huvud nu börjar pulsera och dunka och det gör ont.
Men nu säger jag godnatt för idag, och sen uppdaterar jag er mer sedan! :)
btw, detta är min framtida man ;)

Mathilda Tipsar

här kommer top 5 på olika serier jag sätt, 1 är alltså bäst osv. Tänkte att jag kunde tipsa om serier nu då jag sätt några stycken. Och jag har kollat på dom gratis på internet så det är inget att man måste ladda hem dom.
 
1. Make it or Break it
Detta är en serie som handlar om AG gymnastik. Jag rekomenderar den inte till er som har svårt med engelska, då det inte är svensk text, iaf inte där jag kollade ifrån. Men det är iaf en amerikansk tv-drama serie som handlar om livet för några tonåringar som är gymnaster, och som vill komma med till OS. Jag ÄLSKAR den här serien!♥♥
här kan du kolla på den ---> http://www.free-tv-video-online.me/internet/make_it_or_break_it/
Sen väljer ni säsong 1 och börjar därifrån, och sen när ni sätt hela ettan går ni vidare till säsong 2 osv.

2. The mentalist
Den här serien handlar om ett team som löser olika mordfall och sånt. En kille som heter Patrick Jane är heeelt sjuuukt grym och vet typ allting, man blir impad även fast det är "film". Den är sååå värd att kolla på, och det finns iaf 4 säsonger som jag vet iaf. Denna serie har i alla fall text, men ibland kan texten försvinna, men efter ett tag kommer det tillbaka. Och varje "avsnitt" är ett dubbel avsnitt, så det blir typ 84 minuter på varje "avsnitt".
Här kan du kolla på den ---> http://www.swefilmer.com/search.php?keywords=the+mentalist&btn=S%C3%B6k

3. Pretty little liars
Den här serien handlar om från en början 5 tjejer tills en tjej försvinner. Sen börjar mystiska saker att hända för dom här 4 tjejerna och dom märker saker som inte är helt rätt. Dom börjar få meddelanden från A och blir utsatta för hemska saker.. Den här serien är också sjuukt bra och även på den här är det text så det är lugnt.
Här kan du kolla på den --> http://www.swefilmer.com/search.php?keywords=Pretty+little+liars&btn=S%C3%B6k

4. Hawaii five-o
Den här serien är också en slags "kriminalre". Det är en kille som heter Steve McGarret (i serien) som leder en elitstyrka där dom löser olika brått. Den här serien måste man följa avsnitt efter avsnitt då det liksom finns en grej som iaf Steve försöker lösa, och oftast finns det med lite av den saken i varje avsnitt så de måste man följa.
Här kan du kolla på det --> http://www.swefilmer.com/search.php?keywords=hawaii+five-o&btn=S%C3%B6k

4. Prison break
Det här är faktiskt också en bra serie. Handlar om att en killes bror åker fast för mord på vicepresidentens bror. Men han anser sig själv oskyldig, men har fått dödsstraff så ingen tror han. Hans bror tror på honom och vill rädda hans bror från döden och gör därför ett "fejk" rån för att få hamna i fängelse. Det vakterna och dom inte vet, är att på Fow river (fängelset) så är det den här killen som gjorde "fake" rånet som har varit med och byggt. Så den här serien går ut på att brodern ska försöka få med sig sin bror och rymma, och hur det gick? det får ni se. Även här är det dubbelavsnitt. Och tryck inte på första "avsnittet" där det står the final, för det är sista avsnittet.
Här kan du kolla på det --> http://www.swefilmer.com/search.php?keywords=Prison+break&btn=S%C3%B6k
 
Nu är det bara att kolla på, och är det nå fel på länkarna får ni säga till så hjälper jag er!! :)

Dagens ord


ETT ÅR!!

ASSÅ SHIT!!! VET NI VAD JAG MÄRKTE NU??? ATT DET ÄR EXAKT ETT ÅR SEN JAG STARTADE MIN BLOGG.
oh herre jisses vad tiden går fort. Kändes som att det bara var några veckor sen jag startade den, men nejdå! vill verkligen tacka er för alla fina kommentarer ni skriver, och att ni läser min blogg. Bara det gör mig otroligt glad! fortsätt med det så kanske en naaaajs tävling dyker upp snart, men bara kanske så jag lovar ingenting! hehe.
 
Nu har jag iaf suttit och kikat runt på lite saker här på internet, åååh, vill bara klicka hem allting :( men hittat en sak jag SKA lyckas övertala mamma och pappa om att köpa åt mig sen ;) hihihi såååå snygga! Går väl sådär med SO uppsatsen. Känner mig så otroligt stressad då jag både ska hinna klart med det här tills på Fredag, men även träna på NO provet tills nästa vecka på Torsdag. Sen har jag även spanska läxa tills på fredag, så alla inlämningar/läxor/prov kom på en och samma gång känns det som. Tror jag skippar att fixa med designen idag då jag hellre vill bli klar med uppsatsen, känner att det är viktigast ;)! Gjort några tidsinställda som dyker upp under kvällen, eftersom jag kommer plugga och inte ha tid till att blogga. Så då får ni nånting att läsa iaf ;) så aa, nu är det väl bara att börja med helvetet och sedan får vi se när jag lägger av..
 
eftersom min webbcamera fuckar upp sig som den brukar kunna göra, så fåre bli nå gamla bilder.. sorry..

Tisdag

hemma efter en väldigt chill och lugn dag i skolan. Har jobbat som bara den med SO uppsatsen, och nu är äntligen en hel sida klar. Bara 2 kvar nu! Låter ganska lite, men måste skriva på datorn och då blir det svårare ;) har iaf tagit hem SO:n så ska plugga lite idag då jag har all tid i världen.
Slutade vid halv 2. Väntade på skolan tills strax efter 2 då pappa kom och skjutsade hem mig ♥ aldrig att jag går hem i denna kyla, no way! kom hem och tog mig lite fika och sedan satte jag mig här. Funderar på att fixa lite med designen, eller så börjar jag plugga nu? har lite svårt att bestämma mig. Men det lutar mest åt pluggandet..
Har även hunnit svara på lite mail som handlar om bloggen ;) ooh jisses, vad kan det vara? haha. Men kommer iaf dyka upp senare, när vet jag inte. Timmar, dagar, veckor? Men tror det kommer bli ganska najs iaf.
Men nu ska jag kika runt på internet och svara ännu mera mejl, så bloggar jag mer sedan! :)
 

Till bussen!

Somnade strax efter jag skrev godnatt inläggen, så fick ju betydligt mer sömn inatt än igår! Har gjort i ordning mig och så nu, så ska strax gå ner till bussen. Idag blir det en chill dag, ta de lugnt och så. Skulle egentligen på fotbollen, men har fått så ont i kroppen och är ju förkyld så mamma ville att jag skulle vila ist. Kanske fortsätter med designen idag då, eller ligger jag bara och kollar på the mentalist. Men nu har jag iaf inte tid att blogga nå mer, för jag måste dra :)


Godnatt.

Nu är klockan strax över halv 12 och jag har inte försökt sova ens. Ligger bara vaken och kollar på the mentalist. Men de är snart slut så ska slå igång en film och försöka somna till den, så jag säger godnatt för idag så bloggar jag mer imorgon :*


kissed me till the morning light...

vart tyvärr ingen träning för min del idag. Då jag sovit så himla dåligt var jag otroligt trött, och sen gjorde jag misstaget att vara med på idrotten så jag fick värsta host attackerna :( så ist stannade jag hemma och tar de lugnt, och just nu snackar jag med massa vänner. Pratar bland annat med Felle, och shiiit. Våra planer faller på plats, och det kommer bli så sjukt jävla underbart asså (ursäkta svordommen). ooooh, är helt överlycklig!! men iaf, tänkte nu mysa ner mig i sängen och kolla massa avsnitt av the mentalist, helt fast i serien, serii :o tänkte bah avsluta måndagen med att ha lite egen tid för mig själv och lite mys. Behövs ibland!
Hoppas verkligen att jag somnar tidigare inatt, fast det är endå kort dag imorgon så då gör det inte så himla mycket. Men jag bloggar innan jag lägger mig, och sover asså ;)
haha bjuder ;)

Ny vecka, nya problem!

hann inte med att blogga imorse då det vart lite små stressigt, var lite seg att komma upp ur sängen. Men det kan man endå förstå om man tänker på hur länge jag var uppe! Kunde verkligen inte somna inatt så jag låg och kollade på film och tiden bara sprang iväg, pooff var tiden kvart i 3. Skulle upp klockan 7, hmm, 4 timmar sömn låter väl ändå ganska bra ;) så aa jag var en aning trött imorse, och har varit hela dagen och är suuuuper trött nu..
Skolan idag gick iaf bra, dagen flöt på och den gick ganska snabbt. Efter skolan kom mamma och hämta mig och beckis, och sen skjutsade vi hem beckis och drog hem. Tiden jag varit hemma har jag bara tagit det lugnt, smsar med felle just nu om lite saker. Men nu ska jag käka så fick bli ett snabbt inlägg, sen efter maten ska jag börja skriva på ett inlägg, rakt från hjärtat. Så dyker väl upp nån dag framöver :)

The mentalist

Nu säger jag godnatt så bloggar jag mer imorgon! :)


jag med egen ponny?

blir så grymt sugen på att skaffa egen ponny då jag kollar runt. Men tyvärr så är ju inte mamma&pappa med på att skaffa, så då blir det lite svårt. Har ju hittat hur många som helst som jag verkligen skulle vilja testa rida. :(
Skulle egentligen mest av allt vilja flytta till en hästgård, med eget stall, ridhus, paddock osv. Hur mysigt som helst ju, men jag får nog drömma vidare :( dessutom är alla snygga hästgårdar så fruktansvärt dyra också...
Iaf så tänkte jag ta tag i pluggningen igen. Ska verkligen få reda på vad dom där 2 orden betyder så att jag kan fortsätta, jag MÅSTE bli klar. Och om jag så måste sitta uppe till 1 varje natt så gör jag det. Men ska inte plugga så värst länge, för ska strax krypa till kojs och mysa framför The mentalist. Tror jag skippar sovmorgon imorgon och kliver upp så jag har mycket tid på mig, känns bäst så. Annars blir allt så stressat och då kommer jag antingen glömma något, eller glömma bort något viktigt, så nae. Men nu ska jag plugga så slänger jag in ett inlägg senare ikväll :)

Söndag kväll

går faktiskt ganska bra med pluggandet... FÖRUTOM att jag måste veta vad 2 ord betyder och jag hittar INGENSTANS där det står vad dom betyder. Skrud och kippa, har absolut ingen aning om vad de betyder.. Och då kan jag inte fortsätta heller, så nu är jag helt fast och kan inte fortsätta. Jag som verkligen hade kommit igång.
aja, då vart det en paus ist. Har nyss käkat och så missade ponnyakuten :( men ser det på datorn ist. Ska strax hoppa in i duschen för att tvätta av mig, och sedan blire mys framför The mentalist. Skolväskan är packad inför imorgon, och kläderna är valda. Så jag kan ta mig en liten sovmorgon :) om jag har tid så bloggar jag imorgon innan jag drar iväg. kika in senare ikväll för mer inlägg :)
 

plugg..

att det jämnt ska hända nånting så att det inte går, aja inte mycket att göra åt. Ska ta det imorgon ist :) har iaf nyss kollat skidskytte, och sverige kom på en fjärde plats, grattis! :) Nu då det inte vart av att vara med beckis så tänkte jag ta och börja plugga redan nu så det blir klart mycket fortare. Har en heeeel del kvar att göra! dryygt med plugg, jag vet. Men måste bli klar med den här uppgiften innan Fredag, annars får jag F i uppgiften :( så har inte tid att blogga just nu, ska försöka fixa lite andra inlägg senare idag/ikväll. Så håll utkik :)
 

the day before school

godmorgon! eller ska jag säga goddag.
vaknade för drygt en halvtimme sen. Men inte så konstigt då jag inte kunde somna runt 5-6.. Låg och kollade 4 avsnitt av the mentalist och slog sedan igång en film, men var inte alls trött, men då filmen nästan var slut så lyckades jag somna där nångång. Sen vaknade jag av att lillebror kommer in och väcker mig :(
iaf, planerna för dagen har jag ju redan sagt. Drar till beckis sen, och det vart lite ändrade planer. Inget spelande, utan vi ska kolla film ist och typ äta massa gotti gotta. Sen ikväll blir det plugg,plugg och ännu mer plugg. Och sen såklart en liten paus för att kolla Ponnyakuten, hehe ;) Imorgon börjar skolan igen, och jag har missat skolarbeten i en vecka så kommer behöva jobba ikapp jätte mycket. Har även gymnastik på kvällen, men om jag har för mycket hosta måste jag avstå :( eller tar jag min medicin och hostmedicin så det kanske bli lite bättre..
hmm, designen då? hur går det med den? jo, asså det går väl sådär. Vet nu på ett ungefär hur jag vill ha min header, men då måste jag liksom fota. Så det kan ta ett litet tag, men aa vi får se. Resten av designen är väl sådär också. Mycket små saker som jag inte får till, så får söka runt som en tok för att hitta, men hittar ingenting. Så får försöka klura ut själv, och det kan ni ju ana hur de går ;) men den här designen ska jag lägga ner mycket tid på så att den blir bra :) Men den kommer nog bli bra i slutändan, får väl fråga beckis om lite hjälp då och då..
Nu tänkte jag iaf äta frukost, sen göra mig i ordning och åka till beckis. Men om mamma/pappa inte kan skjutsa just då tänkte jag börja plugga lite redan nu. :) så nu vet ni mina planer och de. klicka in senare igen så är det troligtvis mer inlägg då :)
 
 
ååh, när jag tittar på dom här bilderna börjar jag verkligen längta till storsjöcupen det här året, med världens bästa lag!!! ♥ Sommaren 2013 SKA bli såå mycket bättre än förra året, för jag har redan massa skojsigheter planerade med massa underbara vänner och mig själv. 2013 kommer äga sönder 2012!!

släkten♥

nu efter att kommit hem och gjort sig i ordning för sängen, så ångrar jag inte en sekund att jag åkte dit. Det var så grymt mysigt att få träffa alla släktingar igen, stora som små. Och självklart alla andra som också var där :) Vissa släktingar hade jag inte träffat på år och dar, och jag kan nu lätt efter den här kvällen säga att jag har världens mest underbara, härliga och BÄSTA släkt. Åkte hem vid ungefär 12 nångång, och då var jag verkligen super trött. Somnade ganska fort i bilen, och vaknade sen då vi var hemma ;) Nu har jag somsagt gjort mig i ordning för sängen och ska kolla några avsnitt The mentalist.. Idag efter jag vaknat och de, så drar jag till beckis. Vet inte vad vi ska hitta på mer än att spela ;) Kommer troligtvis åka hem sen vid middag, och efter de blir det att plugga all night. nä men asså jag måste verkligen plugga lite nu. Haft 9 dagar på mig att plugga, men har inte gjort ett skit. Så måste verkligen göra super mycket imorgon :( hatar att jag väntar så länge. Men kvart över 7 blire pluggpaus, för då ska jag kolla ponnyakuten, hehe ;) iaf så ville jag egentligen bara visa att jag var hemma nu och så. Så nu ska jag lägga mig i sängen och sedan sova, sååå godnatt! :)
 
btw, vet inte alls vad som hände med mitt hår nu då jag tog ut min hästsvans jag haft hela kvällen. Mitt hår vart verkligen supderduper lent, så nu glider bara hårnålen av håret för det är så lent. Av en hästsvans?

@bilen

Har igen aning om vart vi är, men har en bit kvar! Just nu sitter jag och lyssnar på spotify och smsar med Fanny. Men ska strax ta och vila lite. La mig ju så sent igår/inatt och sov inte ut heller. :(
Iaf. Nu då jag slagit igång internet kommer jag försöka uppdatera er så mycket som möjligt under kvällen, men kommer endå vilja umgås med släkten. Vissa som kommer har jag inte träffat på år :o haha. Men ska "vila" lite nu, återkommer sen :)

DRÖMSTÄLLET :o


Nu drar jag


Lördag

suttit och kikat runt på lite utlandsresor, och ångrar mig stort. Är så grymt sugen på att bara packa väskan och dra iväg 2 veckor eller nått.. Har faktiskt aldrig varit utomlands, jag har inte ens varit utanför sverige :s tråkigt, jag vet. Men har ju mina planer inför framtiden! ;) ska ju flytta utomlands då jag blir äldre, lätt asså. Till något varmt ställe där det aldrig blir snö :D hade ju inte varit helt fel.
iaf, ska strax börja göra mig i ordning. För sedan drar vi till moster och sedan vidare till Sundsvall! har absolut ingen aning om hur länge vi kommer stanna där. Men kommer iaf inte sova över där :) innan jag börjar göra mig i ordning ska jag fixa lite med designen, är så sjukt sugen på att få den klar nu. Har hittat jätte mycket inspiration så kommer nog bli ganska bra. Blir det inte som jag vill får jag väl fråga om hjälp ;) haha. Men jag uppdaterar er innan jag drar iväg :)
 
mobba inte, jag är halvsjuk..

För jag älskar dig även när du hatar mig.

haha jag är nog världens lataste person. Skulle ju duscha igår, men tro ni jag gjorde de? nä. Ist myste jag ner mig i sängen med chips och dricka ju, tyckte det lät mysigare. Ställde väckarklockan på 9 för att skulle upp och duscha och sånt, men somnade om till 10. Var så sjukt morgontrött idag! då jag nu hela veckan vaknat ganska tidigt, men då jag väl ska kliva upp tidigt så är jag för trött, ehm. :s iaf, har nyss käkat frukost och borstat tänderna. Vid 3 eller nått drar vi och äter om jag inte minns fel, och sedan vidare mot sundsvall för födelsedagskalas. Är egentligen inte alls sugen på att åka nu då jag nyss varit sjuk och har hosta, men aa vad gör man inte för släkten ;) får väl se till att inte vara upp bland folk så mycket. Vi kommer ju endå vara drygt 100 personer, om det inte var mer. Men nu ska jag gå och kolla skidskytte så bloggar jag mer sen.
 
dagens outfit. Samma som jag hade för 2 veckor sen :)

Gottigotta och the mentalist

Klockan är snart 3 och jag är inte de minsta trött. Sitter just nu i sängen med chips och dricka, kollar på the mentalist och snacka med bästavän. Perfekt slut på kvällen! Ville bara uppdatera er nu för kommer nog somna sen, så säger godnatt så skriver jag nå inlägg imorgon bitti :)


Fredag den nittonde januari

herregud vad designen bara kaosar, buhuhu. Men jag har ju all tid i världen på mig så det kommer nog bli bra i slutändan :D stängt ner alla program för designen nu och tänkte mysa ner mig i sängen och kolla på the mentalist. Drar ju till sundsvall imorgon, så vet inte hur det blir med uppdateringen. Ska även försöka komma iväg till beckis en stund imorgon bitti också, har lite saker vi vill göra ;) just nu ligger katten i mitt knä så jag halvmyser med den, snackar även med felle, världens underbaraste♥♥ har inte duschat än, gick och drack dricka ist. Så ska ta mig en snabb dusch nu då alla sover, hehe. Eller pappa kanske är vaken och kollar på TV men aa. Ville bara göra ett såhär kvällsinlägg, men kommer nog ett till innan jag somnar.
 
hoppas även alla som var på discot idag hade jätte kul, medans jag var hemma och hostade helt forever alone :(
 
VARNING, JÄTTE GAMMAL BILD JÄTTE GAMMAL BILD!

designen är på g.

suttit med designen i flera timmar nu, och ska inte sluta än. Ska bara ta en kort paus för att duscha! Drar till sundsvall imorgon på födelsedagsfest, så måste ju vara lite ren och fin tills dess. Men kan iaf säga att designen kommer nog bli sjuuukt bra, kommer ha grejer som jag aldrig haft förut :D hehe.
 

home (y)

kom hem för ett litet tag sen. Hade lätt kunnat stanna där ett tag till, men känns ändå lite skönt att komma hem :) har inte gjort så mycket mer än att leta mitt BANKOMATKORT som är borta, har inte hunnit annat. Har endå nästan 200 på de kortet och jag vill ha dom pengarna :'( har INGEN aning om vart jag lagt de, det försvann då jag och syrran bytte rum, pooff helt borta bara. Har letat hela mitt rum, syrrans rum, alla väskor jag andvänt, i alla kläder jag andvänt, alla ställen jag varit på men ingenstans hittar jag det. Ska leta i skåpet nästa vecka också, har haft det där men tro inte det är så stor chans att jag lämnat det i skåpet.. buhuhu, jag vill ha mitt kort :'(
 
iaf så ska jag fortsätta fixa på min design nu. Har ju tillgång till lite mer saker nu här hemma, så då kan jag fixa lite mer också. Har JÄTTE mycket ideer om hur det ska bli, och kommer bli sååå snyggt enligt mig ;) hehe. Skrivit lite till på det långa inlägget, haha vem vet hur långt det blir och när det läggs ut? kanske skriver på det lite då och då i ett år, haha no way. Men medans jag skrivit detta inlägg har jag gjort lite annat också. Slutade skriva några minuter och kollade upp lite för de jag och felle ska göra, hehehee vad roooligt det kommer bliii!! bara hoppas att det går. men nu ska jag fortsätta med designen då jag har myyyycket att göra :)
 
fortfarande inte helt pigg så ser drogad ut på bild, och därför får ni nöja er med gamla ;)

its friday!

huvva vilken hosta jag hade inatt, knappt kunnat sova. Vaknade typ varje timma, och näsan var helt igen täppt. INTE KUL... Lyckades sova lite bättre vid morgonen, så vaknade vid 10 nångång. Gick då upp och kollade på TV, massa barnprogram ;) tog mig frukost och fortsatte sedan att kolla. Har hjälpt lillebror med läxan, hihi duktiga jag ;)! men själv har jag inte gjort nånting på min uppsats, haha.. Nu har jag lånat mormors dator och bloggar lite, ska fixa med designen lite nu så aa bloggar mer sedan! :)

Goodnight

Ååååh naaaaj!!! Min hosta..blir värre :o vill bara bli heeeelt frisk nu, less på att vara sjuk! Vart som jag sa. Kvällen spenderades framför TV:n. Åt lite naturgodis och snackade med lite folk. Nu ska jag ta mig kvällsfika, stänga av TV:n, borsta tänderna och sedan lägga mig och sova :) sååååå, godnatt.


hellojsan

suttit och fixat lite med den nya designen, även fast jag bara lagt in bakgrunden och tagit bort två sträck, men endå, det är ju början! Vet nu exakt hur jag vill ha de, så ska verkligen lägga ner tid på den här designen så kommer den nog bli skit snygg. eller, det är iaf vad jag tycker ;) kommer kanske en sneak peak sen, hmm vem vet! men har iaf suttit med den ett tag nu, letat massa grejer man kan ha på bloggen så att det ska bli lite coolare. Och har faktiskt hittat en hel del grejer jag kommer använda, snyggaaaa saker!
iaf.. ja hur är det med mig då? jag mår faktiskt myycket bättre. MEN medans jag blir bättre blir min hosta värre. Snart kommer jag ha hosta helahela tiden, för nu är det bara lite då och då. Och jag vill verkligen inte få hosta, inte nu. För då måste jag ta min dumma medicin och vara hemma från skolan ännu längre. Och ja, de kanske låter konstigt att vara hemma från skolan pga hosta. Men tar de lite kort!
 
" jag tar somsagt en speciell medicin för min hosta, för att min hosta är så "stark" och jag har astmahosta så jag får lite svårare att andas. Hostar så jag får blodsmak upp i munnen och ibland har det kommit blod. Så då tar jag medicin för att den ska bli lite "svagare". Men då på natten hostar jag så mycket så jag inte kan sova, och då kanske jag bara sover nån timma. Och då blir jag för trött för att gå på skolan och sen är det jobbigt att vara på skolan med min hosta. "
 
Haha, det där lät väldigt konstigt men aa så äre. Lite svårt att förklara, men bara man hör så fattar man!
Men nu tänkte jag gå och kolla på Par i kungar och sedan får vi se vad som händer. Troligtvis blir det TV tittandes resten av kvällen, men jag uppdaterar er :)
 

SMOOOTHIEEEE

I skål ;)


Torsdag

förklaringen till den dåliga uppdateringen idag är faktiskt för att blogg.se appen fuckade ur, igen.. Så hade faktiskt skrivit ett långt inlägg men det gick inte att publicera. Och efter många försök vart jag så sur så jag sket i allt och kollade på TV ist. Men nu har jag lånat mormors dator så nu ska de funka! Vaknade iaf vid halv 9 idag, JÄTTE täppt i näsan och hostan hade blivit litte värre. Klev upp och satte mig och kollade på TV med lillebror. Gick sedan och tog frukost. Spelade ett spel på datorn med lillebror och myste sedan ner mig i sängen framför TV:n, där jag har spenderat min dag. Hostan har faktiskt blivit lite bättre, och hela jag mår faktiskt lite bättre. Men fortfarande inte helt pigg! Fick även reda på en liten tråkig nyhet idag, inte alls kul. Men tyvärr inget man kan hinda :( men ska inte lägga så mycket energi på det, då jag har en annan grej som jag tänker för mycket på. Gick över linjen idag så det vart lite jobbigt, men som tur är har jag världens underbaraste vänner som finns här, och det uppskattar jag sjuukt mycket ♥ just nu sitter jag och kikar runt på olika koder till bloggen, försöker hjälpa bästavän with a little problem. Men hittar verkligen nada, hur mycket jag än letar :( men får försöka leta bättre. Har faktiskt själv planer på att göra om min design, nu är jullovet över och då är jag sugen på något nytt, och har faktiskt 2 ideer. Så ska bli spännande och se hur det blir, om det blir som jag tänkt eller om det blir något helt annat. Fått lite inspiration från andra bloggar, så har lite ideer därifrån. Allt har jag inte kommit på själv ;) men nu ska jag fortsätta leta koden så bloggar jag mer sen :)
 

Here i am, this is me

Ligger i sängen och snackar med beckis. Musiken spelas från mobilen så somnar till de inatt, mys! Torsdag idag, och ingen skola för min del. Blir till att spendera ännu en dag inomhus ;) fast ganska mysigt de också.
Men ville egentligen bara blogga lite såhär nu på kvällen, så säger godnatt nu!


Här ska det stå en rubrik

Har faktiskt blivit liiiiiite bättre, men hostan har blivit liiiite värre :( har snackat med felle idag, och du ska veta att du är bäst! Planerat lite saker med hon, så ska kolla upp det och sen om det går kommer det bli sjukt roligt. Har iaf nyss tryckt i mig en mini choklad tomte och en ap god kaka, och ska nu ta saft. Fett gott me sånt då man är sjuk. Gillar också att man blir så bortskämd av mormor med massa saker, hehe! Tror inte det blir nån skola för mig resten av veckan, så har nog missat en del men får ta igen de sen ;) nu ska jag iaf spela spel med lillebror, inte sååå kul men vad gör man inte för han ;)


Don't worry, be happy!

Gjorde mig faktiskt i ordning förut och följde med mormor på några ärenden. Kändes ganska skönt att komma utanför huset och få lite frisk luft. Kom hem för ett tag sen och myste nästan direkt ner mig framför TV:n med världens mysigaste filt. Nu sitter jag här framför TV:n och håller på med mobilen. Kanske mår en aning bättre, men inte så mycket. Så ska vila en stund så bloggar jag mer sen ;)


Onsdag

godmorgon.
vaknade vid 10 idag, så sov lite längre än igår. Vaknade och kunde knappt prata av någon andledning, var även jätte täppt i näsan.. Har ju också lite hosta som jag fick igår, men aa. Vet inte hur det är med febern nu, ska ta tempen sen så får vi la se. Vill verkligen bli frisk till helgen, för då har jag och beckis bra planer på g. Fast hon är också sjuk så båda måste bli frisk. Och sen vet jag inte hur det vart, för familjen ska kanske till sundsvall i helgen och fira några släktingar. Men om jag är sjuk kommer iaf jag stanna hemma! Beckis och mina BIGGA planer börjar falla på plats nu också, måste bah snacka med mamma&pappa lite mer och sånt, sen kanske de blir av :D hihi, kommer bli mer än grymt. Kommer självklart skriva om det sen OM det blir av, annars hålls det hemligt :* iaf, ska nu gå och ta mig lite frukost och sen lägga mig och kolla på TV. Uppdaterar mer sedan.
eftersom jag är sjuk så ser jag inte så pigg ut på bilder, så får bli nå gamla..
 

Trött och sjuk tjej..

Vet att uppdateringen sugit idag, men är ju somsagt sjuk och då sover jag lite då och då och sen tänker jag inte bah "nu ska jag blogga", men försöker göra de så ofta jag kan. Har egentligen inte så mycket att säga då jag inte gjort något speciellt idag! Kan väl säga att jag nog kommer vara hemma hela veckan och att min hosta börjar komma. Och min special medicin mot hostan är hemma i solle, så får försöka fixa den på nå sätt ;p iaf, så tänkte jag lägga mig och sova nu. Alla andra sover så har ju ingenting att göra, så godnatt!


Frukost serverad

La mig i momma & tobbes säng och kollade på TV. Och efter ett tag kom världens bästa mormor och serverade frukost på sängen :D varm oboy, en macka och kiwi. Ibland är det ganska mysigt att vara sjuk, hehe. ;)


Godmorgon :)

Sovit jätte dåligt inatt, typiskt mig då jag är sjuk. Vaknade vid halv 9 och gick då upp och drack vatten, är törstig hela tiden. Kunde sen inte somna om så satt mig och kolla på TV med lillebror. Han är också sjuk så han sover också här. Kommer nog behöva vara hemma från skolan imorgon också om jag mår såhär. Då missar jag bästa dagen på hela veckan :( men då kan jag ist plugga på SO uppgiften. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, kanske sätter mig och ritar, eller så ligger jag framför TV:n hela dagen och bara ta det lugnt. Mår ju somsagt Inge bra, så har inte ork att göra så mycket :/ men nu tänker jag ta mig nått att dricka (igen) och sedan äta frukost :)

Saknar min bästavän :(


Hos Momma

Momma kom på besök hos oss förut, och då när hon skulle hem följde jag med hon. Känns lite skönt att komma iväg lite. Fick lite gosaker av hon från affären, världens bästa mormor! Nu sitter jag och kollar på Disney Chanel och tar de lugnt, haha ;) men nu ska jag kolla Hannah Montana :D


Mys i soffan med katten

Sovit en hel del idag, var verkligen jätte skönt. Febern har sjunkit lite, men har fortfarande feber :( blir att vara hemma imorgon också, så kan ta mig en rejäl sovmorgon. Men nu ska jag kolla på en film och vila lite.


Min tur nu :(

Trodde verkligen jag skulle klara mig från den så kallade "förkyldning". Men icke sa nicke. Nu ligger jag här i soffan och fryser, är täppt i näsan, jätte yr, ont i huvudet, mår lite dåligt och 39 grader i feber. Sov jätte dåligt inatt, och det var jätte varmt i rummet så jag gick ut vi la mig och sov på golvet ist. Fick lite ont i ryggen, men de var kallt och skönt där. Fast då jag vaknade frös jag ist jätte mycket. Nu blir det att mysa i soffan hela dagen, och försöka bli bättre. Ska försöka sova mycket idag då jag sov så dåligt inatt, så vet inte riktigt om jag kommer ha ork till att blogga. Men ska göra så gott jag kan. Nu ska jag försöka få i mig nått att äta för jag är verkligen jäääääätte hungrig.


Mys framför en film

Mår inte helt 100 asså. Det har inte blivit det minsta bättre, kanske lite sämre genom att jag fått lite ont i halsen. Mår jag såhär imorgon bitti blir det en hemma dag och mysa i soffan. Men aa, jag uppdaterar er imorgon bitti för nu ska jag somna till en film :)


Ponnyakuten 4

Myst ner mig i soffan och kollar på ponnyakuten 4, så bloggar sen!!


Söndag

HAHAHAHA jag på gymmet? De var ett skämt asså. Orkade bara springa på löpbandet typ 18min. Känner verkligen att jag tappat all kondition, måste träna mer! Nu har jag iaf nyss ätit middag och kollar på film. Känner mig ganska hängig, nått är inte helt 100 asso.. Ont i huvudet, yr och mår illa. Så ska lägga mig och sova tidigt, mår jag såhär imorgon också så stannar jag hemma. Aao. Men ska rita lite sen, så jag blir helt klar med teckningarna. Sa ju att jag skulle lägga ut dom, men ändrade mig. Kommer sen kanske :) men nu ska jag fortsätta kolla på filmen (Johan Falk) och sedan ta mig en dusch :)


åka bort - åka hem - åka bort igen

hade en jätte mysig kväll/natt med *******. Somnade först vid 1, vaknade och somnade vid 2 igen ;) kom hem vid ungefär 3 kanske, och nu ska jag göra mig i ordning fär att dra på gymmet med syrran. Haha, jag ska bli biff ;) men iaf, jag uppdaterar er då jag kommer hem, ska även påbörja ett låååångt inlägg. hehe. iaf, vi hörs! :)
gammal bild, i know i know..

varje dag är ett stort kalas

drar iväg och slaggar borta inatt, hos vem? hmm..
men ska iaf kolla på en serie och äta massa gosaker. Har jag internet där kommer det uppdatering under kvällen, annars bloggar jag mer imorgon. Har ju suttit och ritat hela kvällen typ, och nu är båda teckningarna näääästan klar. Bara lite skuggning och sånt kvar. Så resultatet kommer nog upp imorgon :) imorgon blir det även pluggning hela dagen, har gjort en BIG uppgift inom SO:n heelt fel. Så måste göra om allting och den ska in på Fredag, och om jag inte lämnar in den då, aa då får jag F i uppgiften. Har ju som mål att gå ut 7:an utan ett enda F, så måste plugga mycket asså. Iaf, ska packa väskan och sen vänta på "skjutsen" ;)
 

jag bygger bygger upp och du river river ner.

herregud vilken dålig uppdatering det varit idag, inte skrivit ett enda inlägg förutom då jag sa godnatt. Men jag skyller på att jag varit med beckis och vi har gjort andra saker. Har nyss ätit och beckis åkte hem för ett litet tag sen. Var faktiskt en jätte mysig kväll, tog det mest lugnt och ritade och så. Somnade till en film och vaknade vid halv 11, så grymt skönt att få sova ut. Fortsatte rita då vi vaknat och sedan åt vi frukost. Resten av dagen har mest bestått av att hon fixade en grej på datorn, vi planerade våran "bigga plan" och snackade. Gjorde inget värsta huffs fluffs, så de var endå lite skönt att vi bara tog de lugnt. Nu tänkte jag påbörja en ny teckning, resultat kommer kanske sen. ingen höjdare på att rita, men aja. Ska nog försöka göra om lite i bloggen sen också, men vet inte riktigt än. Planerna för kvällen då.. hmm, ingen aning faktiskt. kanske bara blir en lugn kväll. men aa, jag uppdaterar er sedan om hur det blir. :)
hahaha, bjuder verkligen sjukt mycket på den här bilden! saknar förresten sommaren ap mycket just nu..

Godnatt

Satt och ritade med Beckis och då sprang tiden bara iväg. Gick och slog igång ett dubbelavsnitt av the mentalist, men jag somnade och vaknade en snabbis. Nu ska jag försöka sova så får vi se vad jag/vi hittar på senare idag.


Mys med bästavän

Gjort våran egna "bål" och kollar nu på the mentalist. Kika in mer sen så kanske jag har bloggat mer :)


H.E.L.G.

äntligen helg efter första veckan efter lovet. Har gått ganska snabbt, och varit mest ganska chill på skolan. Hade typ SO - musik (håltimme) - språk - lunch - NO - matte - engelska. Så var väl både tråkiga och roliga lektioner idag ;) efter skolan följde jag och beckis pappa på affären, men sen drog beckis hem.. Men som tur är ska hon komma tillbaka sen :D Kom hem vid halv 5 och sen dess har jag bara suttit och kikat runt på "saken" jag och beckis har planerat. Faktiskt ingen som lyckats lista ut det än ;) iaf. Ska äta då mamma & olivia kommer hem och efter de ska jag städa rummet lite snabbt. men nu ska jag fortsätta kika runt här på internet, och sedan få tag i beckis :)
 

Frulle

Tog mig en liten sovmorgon så har lite bråttomt. Just nu äter jag frulle men ska strax göra mig i ordning och dra ner till bussen. Sista skoldagen för den här veckan, känns sjuuukt skönt! Blir att vara med Beckis efter skolan :) men nu måste jag fixa mig


Godnatt! :*


home from the training :)

träningen gick faktiskt ganska bra. Körde lite tumbling och sedan hopp på slutet. Körde även lite trampolin, så var en ganska rolig träning. Fast vi var bara 5st idag så det vart lite jobbigt efter ett tag :) Pappa kom och hämtade mig vid 9, så drog hem och hoppade direkt in i duschen och nu sitter jag här. Ska strax ta mig nå kvällsfika och efter de göra mig i ordning för sängen. Får bli en tidig kväll ikväll då jag sov så himla dåligt inatt, och det är faktiskt inte vanligt. Brukar sova ganska bra, men aa. Nu ska jag iaf svara på mail (igen), snackar med en viss person så h*n ska kanske hjälpa mig med en sak osv. Sen är det lite andra hemliga saker ;) iaf, får se om det blir nå mer bloggning från datorn, annars blir det mobilbloggning :)
 
shieet asso, bjuder verkligen! :o

Gymnastikträning

Drar strax iväg, så bloggar då jag kommit hem och duschat och så :)


jag är högt över molnen!

var verkligen en super tråkig skoldag idag, ursch.. Men efter skolan drog jag ner på stan med syrran, fast fick bara med mig en hårspray hem, varför vet jag inte då jag inte andvänder hårspray! mamma kom och hämtade oss, hämtade ut ett paket åt olivia och sedan drog vi hem. Har mest fixat åt ******** sen jag kom hem, så har inte så mycket att säga igentligen. Snart mat så detta får bli ett litet snabbt och kort inlägg. Ikväll har jag gymnastik så drar ju strax innan 7. Men är sjukt trött och har lite små ont i huvudet så får se hur det går, ska iaf testa. Imorgon är det fredag, no planer, eller skulle kanske vara med beckis. Har så dåligt minne så måste höra med hon ;) annar vet jag inte.. Men nu tänkte jag faktiskt kika runt på lite stuffs och sedan äta, FÖRSÖKER blogga innan jag drar iväg på träning :)
 
har varken ork eller tid till att ta nya bilder.

Pretty little liars

Träningen idag var väl helt okej, var vara 6st så man orkade inte så mycket. Så körde lite skruvar, saltosar, styrka och sen lite vighet också. Så ganska chill träning endå. Kol väl hem vid kvart över 10, men gjorde inte så mycket då. Käkade kvällsfika, satt vid datorn, borstade tänderna osv. Nu har jag myst ner mig i sängen och kollar på senaste avsnittet av pretty little liars, efter månaders väntande har den äntligen kommit it! Så ska fortsätta kolla på det nu så försöker jag göra ett inlägg imorgon bitti innan skolan :D godnatt..

Inte jag, men önskar det!


TITTA HIT!

nu gör jag ett länkbyte med den här urgulliga tjejen. Driver en jätte bra blogg så tycker att alla kan gå in och ta sig en titt För att komma till bloggen tryck antingen på bilen eller länken här nedanför.. :)
http://isabellestromqvist.devote.se/
 

The story begins with light in your heart

Skoldagen idag gick jätte bra.. Var på typ språket vi behövde jobba, och slöjden. Men min symaskin fuckade ur så hann inte göra nånting, och vart så sur så bytte till träslöjd ist, så kommer ha de nästa gång :) slutade kvart i 4, och GICK hem i denna kyla. Hade ingen känsel alls i kroppen då jag kom hem, huvva! Pratade ut lite med Felle idag om en grej, och är sjukt glad att jag har hon som vän! Känner att jag kan prata med hon om vad som helst♥ iaf. Kom hem ungefär 10 över 4, slängde mig i sängen och drog täcket över mig, vääääärme♥♥♥ Se startade jag datorn och nu sitter jag här. Väntar på att maten ska bli klar så ska jag äta och sedan ska jag nog göra mig i ordning för gymnastiken. Den börjar ju somsagt idag, så åker lite innan 7 och kommer hem efter 9 nån gång. Så där nån gång har jag lagt ett tidsinställt eftersom jag inte kan blogga då. Men nu ska jag svara lite mail och även skicka iväg några, vi hörs :)
jag och världens bästa lillebror♥

Onsdag morgon :)

Har faktiskt blivit ganska duktig på att kliva upp på morgonen nu, och bara efter andra dagen dessutom. Idag är det iaf onsdag, som betyder alla bra ämnen och sen gymnastik på kvällen, älskar onsdagar ;) efter skolan och innan gymnastiken måste jag skicka iväg några mail, fixa åt ******** och sen äta. Men kommer ha mycket tid åt att sitta vid datorn, så kommer självklart blogga mer sen! Senaste avsnittet av pretty little liars kom ut igår, så ska nog kolla på de också :) men nu måste jag göra mig i ordning för att gå ner till bussen. Vi hörs!


Övertrött tjej..

Efter en grymt rolig dag så har jag nu myst ner mig i sängen och ska försöka sova. Sov hela resan hem men är endå sjuuuukt trött! Fick ett meddelande på Facebook som gjorde mig överlycklig, men av vem? Det är frågan. Men kan faktiskt säga att h*n är halvkänd, ojojoj :o iaf. Planerar in nästa gång jag ska dra och kolla på hockeyn, tror det blir nästa hemma match om det går för mamma & pappa och så. Aja, inget egentligen jag behöver ta upp här. Men nu säger jag godnatt iaf :)


På väg hem!

Gick inte bra för Timrå idag, förlust med 0-3. Men dom var bäst endå, och Modo spelade fult så aa.. Nu sitter jag i bilen och väntar på att vi kan komma ut från bilkön, suttit här i typ 20min.. Men har iaf varit en super rolig dag, och ska verkligen försöka åka på fler hockeymatcher. Nu ska jag försöka sova lite och sen uppdaterar jag bloggen innan jag lägger mig :)


På plats :)

Matchen har precis börjat, så uppdaterar er sen :)


Middag serverad ;)


första skoldagen avklarad.

var faktiskt en ganska lugn första dag. Vart ju lite jobb såklart men ganska mycket prat också! Så den var hyffsat bra. Gick hem efter skolan med syrran, och jag ni läste rätt, jag GICK hem :D börjar bli duktigt jag ;) kom iaf hem för ett litet tag sen bara, och lillebror hade suttit vid datorn så den var igångstartad så satte mig här. Nu väntar vi på att mamma ska komma och hämta oss och sedan drar vi först och käkar och sen vidare mot Timrå. Kommer nog blogga då jag kommit på plats, så oroa er inte för att det inte kommer bli någon uppdatering :) har ingen aning om då vi kommer hem, men bli nog ganska sent.
Men nu ska jag snacka med "F" lite och sedan får vi se vad som händer :) ha en fortsatt bra dag allesammans ;)
 
haha har ett helt album med sånna här fula bilder på mig sen jag var liten, haha. (bodde i helgum här)

@rasthallen


On My Way to the school

Lätt bild på hur ja kommer se ut Idag.
Svarta jeans, orange/bears (stavning) tröja, svara strumpor och håret vanligt. Lite lätt men endå snyggt tycker jag! Nu ska vi gå ner till bussen så bloggar mer sen :)


7 januari

blir så sjukt glad då jag går in och ska skriva ett godnatt inlägg och ser att min statestik har varit bättre idag än någonsin, och då menar jag självklart att det var BESÖKSREKORD idag. Tacktacktacktack!!♥
 
Iaf så har min kväll spenderats framför datorn. Vart inge plugg eftersom provet var nästa vecka troja :s så då har jag lite tid på mig att plugga. Men har inte bara suttit framför datorn, har suttit i vardagsrummet med the familja och druckit varmakoppen, mumsmumsmums! Har även duschat och snackat med lite folk. Så har varit ett riktigt lugnt avslut på lovet. Skolan börjar ju somsagt imorgon, och det är inget jag ser fram emot. Men ska endå bli sjukt roligt att träffa klassen och alla vänner igen. Men plugget kan ju ta sig i röven -.- Efter skolan blir det snabbt hem för att fixa lite saker. Sedan vid 5 drar familjen till Timrå för att kolla hockey, wehow. Så en hyffsad bra start på terminen blir det endå. Och sen på onsdag kör gymnstiken igång = bäääst! ♥
 
Men nu ska jag verkligen stänga av datorn och krypa till kojs. Ska upp så tidigt imorgon och det är jag inte van vid nu så kommer vara hyffsad trött. Och inte nog med det så kommer jag väl inte somna på ett bra tag heller. Men ska ta vara på all sovtid jag kan få, så jag säger godnatt för idag så bloggar jag mer imorgon :)
 
haha känner knappt igen mig själv. hur många år sen var det där? 6år sen? 7år sen?

bara för att jag har så tråkigt...

- SKULLE DU HELLRE :
1. Pierca naveln eller tungan ? – kan inte välja, vill ha båda, och SKA göra både innan jag dör.
2. vara seriös eller rolig ? – beror på i vilket sammanhang.
3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön
4. umgås med dina fiender eller föräldrar ? Föräldrar
 

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
 aa
2. sol eller måne ? – Sol. fast måne är också ganska mysigt ;)
3. vinter eller höst ? – vinter
4. vänster eller höger ? - Höger
5. soligt eller regn ? – Sol!!
6. vaniljglass eller chokladglass ? – chokladglass

 

- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ? –
21.17
3. Vart vill du bo ? – På någon jätte fin gård med stall, pool och jätte fint hus. Eller i Nya Zeeland! :)
4. Hur många barn vill du ha ?- 2
5. Vill du gifta dig ? - Om jag verkligen älskar personen så ja.
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? – både och
7. Har du ätit sushi ? - nej, ser äckligt ut.
8. Lyssnar du på nu ? - the one that got away
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - typ 1?
10. Humör ? – glad och sur.

 

- HAR DU…. DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon ? -
 nej
2. Sjungit ? - jaa.
3. Blivit kramad ? – nej
4. Känt dig fånig ? –  haha ja
5. Saknat någon ? – gör jag varje dag, så ja.
6. Dansat galet ? – japp
7. Klippt håret ? – nej
8. Gråtit ? - nope

 

- GREJER :

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ? – jagad och jagad ;)
2. Har du en hund ? - har haft..
3. Sover du helst själv eller med någon ? beror på när, men oftast med någon.
4. Tror du på spöken ? - kanske låter fånigt, men ja.

förhållanden som dom här ♥♥♥ dröm vidare mathilda..
 

fattar nada

haha jag förstår typ ingenting av hur man fixar med designen på den där portalen, men man lär väl sig eftersom. Men tror faktiskt det kommer bli riktigt bra om jag bara får till det, haha ;)
men nu ska jag faktist hoppa in i duschen och sedan plugga sönder hjärnan, vi hörs..
 

byta portal?

somsagt så har jag suttit och kikat runt på olika bloggportaler och hittade en som jag fastnade lite extra för. Skapade en blogg där och det verkar jätte bra, så jag vet inte hur jag ska göra. Om jag ska fortsätta ha kvar den här eller byta till den? ska iaf först fixa i ordning den och sedan får vi se vad som händer. Tänkte bara säga de först så det kanske inte kommer helt plötsligt sen. Men går fortfarande och funderar så får se vad som händer.
 
Iaf så åkte beckis hem för ett bra tag sen. Satt då mest och kikade runt på lite ridkläder jag vill beställa, så ska försöka övertala mamma. Åt middag för ett litet tag sen och ska nu strax hoppa in i duschen. Skolan börjar ju imorgon så måste ju vara lite fräsch ;) Ska också plugga innan jag lägger mig och sover, har huuuuur mycket som helst att plugga... Väntar ju jämnt in i sista sekund :(
 
Men nu ska jag fixa lite på den "nya" bloggen så den blir lite snyggare. Vi hörs.
 
borgahällan!! :D

The mentalist

Ligger i sängen och kollar på en serie med bästavän. Lekt "detektiver" och shit vad vi är bra, fått reda på de vi ville ;) suttit och kikat runt lite på olika bloggportaler nu till morgon för jag är grymt less på blogg.se. Och har faktiskt hittat en jag fastnat lite för, så vi får se vad som händer i framtiden :) nu ska jag umgås med Beckis och sedan får vi se vad som händer.


godmorgon.

somnade inte förns ungefär 3 inatt, haha så sov till halv 12. Men låg i sängen och spelade lite spel och sånt på mobilen till 12 då jag gick upp och åt frukost. Pratade lite med lillebror och sedan gick jag och satte mig vid datorn. Har inte gjort så mycket förutom att blogga på min hemliga blogg där jag redan har as bra statestik, vad säger ni om det då ;) kanske byter till den sen eller nått, men vi får se. Nu väntar jag iaf på att beckis ska komma så ska jag tillbringa sista dagen på lovet med hon (y) vet inte vad vi ska hitta på, men har mina små aningar. Snackade lite igår och så om en sak :D Sen ikväll ska jag duscha och plugga all night. måste verkligen få iaf E på det här NO provet, annars kommer jag ju dö :s Men iaf, nu ska jag ta och borsta tänderna och göra mig i ordning :)
 

Länkbyte

Var ett tag sen jag gjorde länkbyte, men nu kör jag ett med dom här två söta tjejerna.
Verkligen en läsvärd blogg med bra inlägg och jätte fin design. Tycker fatkiskt att ALLA kan gå in och ta sig en titt och göra dom glada! :) Klicka antingen på bilden eller länken nedanför för att komma till deras blogg.
http://ridgalnisarnas.blogg.se

mysa ner mig i sängen.

stänger nu av datorn och myser ner mig i sängen ist. Sover ju bort hela dagarna om jag lägger mig sent, och skolan börjar ju på Tisdag så måste försöka lägga mig tidigare än förut. Men ska först gå och tvätta ansiktet, borsta tänderna osv. Sen kommer jag väl troligtvis ligga i sängen och kolla instagram,facebook eller spela.
Men iaf, bloggar mer sen idag. För nu ska jag sova, godnatt! :)
 
saknar sommaren. Sola och bli brun :(

bigga planer på g med bästavän ♥

ja ni läste rätt, jag och beckis har stooooooora planer inför sommaren 2013. Det kommer bli sjukt roligt och bäst av allt är ju att göra det med min bästavän. Så har suttit nu ikväll och kikat runt lite och planerat jätte mycket, wehow! Vi planerar långt i förväg som ni märker, men detta behövs MYCKET planering till, jag lovar.
Kommer självklart komma upp på bloggen om det går, och kan lova er att det kommer bli gryyyyymt och bloggen kommer nog bli såååå mycket bättre. Men nu ska inte jag avslöja allt för mycket till er, utan återkommer mer sen.
 
Iaf så kom beckis till mig igen vid ungefär 7 (?). Gjorde först inte så mycket mer än att kolla på en serie och prata. Men sedan fick vi nå ryck och började planera "saken" och pratade om det jätte länge. Fick sedan reda på en sak som gjorde mig riktigt piss off, men säger inte mer än att man kan ha riktigt fel om vissa personer. Sanningen kommer alltid fram i slutändan, just so you know ;)! sjukaste är att det var en av mina närmaste kompisar som gjort det, haha löjligt gjort av dig säger jag bara.
 
Men orkar inte lägga ner massa energi på det just nu, så jag lägger det bakom mig sålänge. Men kommer troligtvis ganska snart tas upp med "personen". Ett rejält snack väntas, watch out, an angry mathilda is coming.
 
Planerna inför morgondagen då, hmm. Faktiskt ingen aning. Beckis morfar är på besök så vet inte om hon kunde eller inte. Annars kanske det bara blir en plugg dag, har ju somsagt ett prov nu efter lovet. Men när vet jag inte, så är bäst om jag pluggar på lite. Har även en SO uppsatts jag måste lämna in efter lovet nån gång, men så smart som jag är glömde jag mappen på skolan så har inte kunnat gjort nånting under lovet, haha klantiga jag. Men får väl jobba som bara den på lektionerna och sedan ta hem under veckan, är ju inte så farligt med de.
På Tisdag efter skolan drar jag somsagt på hockeymatch, modo-timrå. Kommer bli sjukt spännande eftersom syrran hejjar på modo och alla andra på timrå, och jag hejjar liksom på båda. Men uppvuxen med en timrå släkt/familj så hejjar ju lite mer på dom. Sen på Onsdag kör gymnastiken igång igen efter ett lååångt uppehåll. Är sjukt peppad inför det här året, och ska verkligen ge gärnet och lära mig massor av nya saker. Har som mål att kunna gå ner i både splitt och spagat innan 2013 är slut, eller bara en av dom. Men sen har jag även andra mål som ni kan läsa om i inlägget med mina nyårs löften.
 
Fotbollen börjar också köra igång nu igen, på Tisdagar halv 6 (?). Känns faktiskt också ganska bra, men kommer bli fullt upp på veckorna. Haha bara Fredag-Söndag där jag inte har nånting planerat. Men gillar då jag har mycket att göra av någon anledning.
 
Haha nu vart det här ett ganska långt och blandat inlägg, från det ena till det andra. Så ska göra ett avslut och sedan kika runt på lite kläder och andra saker. Kommer ett tidsinställt imorgon nångång, hihi :) men kommer självklart blogga mer än det där tidsinställda inlägget. Och förresten så var statestiken på topp idag, ett stort tack till alla som läser min blogg, ni är guld värda och därför planerar jag en grym grej till er, just ER♥

2 dagar kvar till skolan

Vaknade vid halv 2 nån gång. Låg och drog oss i sängen tills typ 2 då vi gick vi käkade frukost. La oss sedan i sängen igen och kollade på en serie! Vid 4 åkte Beckis hem och sen dess har jag bara ätit mat och kollat film, är sjukt trött. Ska kanske dra och sova hos Beckis ikväll eller nått, får se senare. Nu ska jag kolla klart filmen och sedan får vi se vad som händer sen :) haha tråkigt liv jag har ;)?


G.O.D.N.A.T.T

Opsi, blev en riktigt sen natt inatt! Så nu lägger jag ifrån mig mobilen och försöker sova ist, sorry for the bad uppdate. Försöker blogga mer idag sen, godnatt!


Home sweet home

Kom hem vid typ 5, men har sedan dess tagit det lugnt. Har haft 2 otroligt roliga dagar, men orkar inte skriva om dom nu så gör det sen ist. Nu ska vi äta sen kommer Beckis, och ikväll blir det film mys med familjen och Beckis!
Btw, internet försvann igår och därför kunde jag inte blogga.


Saknar!!!!!!!


Spakväll och annat kul!

Dagen/kvällen har varit underbar, och den är inte slut än. Från början spelade vi mest kort och pratade. Sen lagade vi tacos och satte igång bastun. käkade och gick sedan till bastun och lämnade grejerna (rummet bredvid). Tog sedan på oss bikinin och och gick in i bastun ett litet tag. Efter de drog vi ut och hoppade i snön, men det vi inte visste var att det var vass snö så jag har skärt upp mig lite på benen och det blödde, haha onödig fakta! När vi kom in gjorde vi lite fotbad och så, och sedan bastad vi. Tog på oss ansiktsmask och väntade tills den var klar, sen duschade vi av oss och så. Och nu sitter vi och pratar och ska snart måla naglarna och göra coola frisyrer och sedan spela spel. Imorgon blir det massa skoter åkning med grillning och pulkåkning osv. Men bloggar mer antingen ikväll eller imorgon :)


Alla känner apan, apan känner ingen.

Godmorgon.
Idag väntas en helt underbara dag med underbara vänner. Väntar just nu på att mamma ska komma sen är hon så snäll och skjutsar mig till helgum (där jag bodde förut). Fast inte i samma hus, utan till en kompis där. Ska åka skoter, basta, ha hemma spa och sen får vi se vad vi hittar på för mer skojsigt. Kommer sova där så har 2 dagar där vi kan göra något roligt, me like (y) har faktiskt Ingen aning hur det kommer bli med själva uppdateringen, kanske inte har nå internet. Men ska försöka ta mycket bilder så kommer det kanske bildbomb sen eller nått :) men nu ska jag fixa de sista, och sen ringa mami mus!

Snaaaaaaaart börjar vi igen!!!!! :D


Godnatt!

Vart inte så tidigt endå, shit också! Aja, får försöka sova nu och ta vara på dom timmarna jag kan sova innan jag ska upp. Vet inte om jag tar bussen idag eller inte, de får vi se då. Iaf, godnatt! :)


Varmakoppen

Var ett tag sen jag la av med pluggandet, haha vart så less! Så nu har jag kollat ett avsnitt på serien och satt mig med mamma och pappa, dricker varmakoppen och kollar på tv, myys! Men måste snart sova eftersom jag inte kan ha värsta sovmorgonen idag eftersom jag ska till Matilda :) men slänger in ett godnatt inlägg sen :)

Hihi, snartsnartsnart!!!! :D


Plugg, plugg och plugg

Kom på nu att jag har ett stort NO prov inom luft, vatten och mark nu efter lovet. Och jag som är så lat har aldrig orkat plugga så har inte gjort ett piss. Men nu slet jag mig faktisk från filmtittandet och satte mig ner och började plugga. Inte vanligt att jag brukar plugga på lovet, annars typ dagen innan "provet/läxan" är. Men nu vet ni vad jag gör, och vad jag kommer göra resten av kvällen också -.-

 

 

 

 


Torsdag

Ligger i sängen och kollar på en serie. Blir lätt att man bara ligger och latar sig då man inte har något att göra. Var tänkt att jag skulle gå ner på stan och köpa lite färg för att göra dipdye, men jag ville inte gå ner själv, så de sket sig ;)! Fast vi får ju se om jag går ner senare :) men nu tänkte jag snacka lite med Matilda inför morgondagen och sedan får vi se va som händer :D


Frukost

Tiden har bara sprungit iväg så jag har glömt att äts frukost. Så nu klockan halv 3 äter jag min frukost, haha :) tog bara lite yoghurt och en rostad macka, för jag var faktiskt inte så hungrig :) var tänk att jag skulle vara med Beckis nu, men hon skulle bort så vi ska träffas ikväll ist :) men nu ska jag äta upp och sedan ta mig en dusch :)


Jag siktar mot himmelen

Idag har varit en hel kompis fri dag, bara legat i sängen bokstavligen hela dagen och kollat på film. Förutom då jag ätit och så :) känns som det är det enda jag gör nuförtiden ;) men imorgon ska jag vara med Beckis, sen på fredag det jag ju till Matilda och sover där, kommer nog bli jätte roligt. Ska verkligen försöka blogga mer idag än vad jag gjorde igår, måste skärpa mig. Nu ska jag iaf fortsätta kolla på filmen sedan sova :)


du skulle inte klara av en dag i mina skor

vaknade för ungefär en halvtimme sen, fett skönt att kunna sova ut hur mycket man vill. Fast måste snart börja lägga mig mycket tidigare eftersom skolan börjar om knappt en vecka. :( har iaf bara legat och snackat med "a" hela morgonen, men tänkte nu he igång hawaii five-o (a) Kommer mest bli en chilldag idag, fast ska träffa moa sen fast det är bara skoj. om jag får tid idag ska jag börja på en design och så åt syster, hon vill så gärna ha en ;) haha. Men iaf, nu ska jag hämta något att äta och mysa ner mig i sängen igen :)
 
bjuder helt klart på båda bilderna ;)

Buhuhu

Klockan är snart 1 och jag är inte de minsta lilla trött. kollat på ungefär 8 avsnitt och jag vill verkligen inte stänga av, men måste försöka sova. Så jag säger godnatt för idag och bloggar sen igen efter jag vaknat och så :)


Filmmys

Drog aldrig till Moa för jag fick sån magvärk, men ska vara med hon imorgon. Men är ganska mysigt att bara ligga hemma och kolla på film :* såg nyss att min statestik bara dagit iväg, wehow! Sånt blir jag glad av :') pratat med Fanny och Matilda idag, och fredag kommer bli bästbästbäst! Försöka ta mycket bilder då :) nu ligger jag iaf i sängen och kollar på film och pratar med "a", hihi världens gulligaste :* ville bara att ni skulle få nånting att läsa, återkommer ännu senare ikväll :)


1 januari

hästen jag red, herrejisses. Den var så snäll och verkligen super fin, värsta drömhästen! Kom iaf hem vid ungefär 4, bar ner ridsakerna osv. Ska strax hoppa in i duschen och ta min en snabbdusch. Sen blir det fettomat till middag, och efter det drar jag till moa och sover där, fett mys. Ska se hur det blir med internet där, finns det så bloggar jag, annars då vet ni! Har verkligen inga planer inför morgondagen, mer än att vara med moa då. Men annars ser det ut som jag kommer ha en lugn hemmakväll, myys! Men nu ska jag ta mig något att äta lite snabbt för jag är verkligen vrål hungrir ;)
 
3 år sen, haha tiden går fort ;)

2013

Ny dag och ett helt nytt år. Allt skit som hänt under 2012 ska jag lägga bakom mig, det är i mitt förflutna.
Iaf, vaknade vid 11 för att Beckis skulle hem. Låg och drog oss ett tag sen gick vi upp och åt frukost. Gjorde oss i ordning och nu väntar vi på moas mamma för vi ska åka och rida. Börjar året med att höra ett av mina nyårslöften, WEHOW! Ville bara blogga lite.


WOW

Galet rolig kväll. Kan egentligen inte beskriva det i ord mer än wow! Shiet vad roligt det varit. Kollat raketer, snackat om typ allt, skrattat så jag gråtit och umgåtts med underbara vänner = Moa och Beckis. Nu ska jag fortsätta umgås med dom så bloggar kaffe jag vaknat och så, hörs!