Heart Chat Bubble

Dagens musik

denna låt får mig att väcka otroligt mycket minnen. Från då jag var 6år och från nån vecka sen bara! Den ligger hööögt upp på min spellista, en av mina favoriter!

5 sanningar

* Jag har för korta hälsenor.
 
* Jag har världens bästa vänner ♥
 
* Min mobil dampar sönder
 
* Jag älskar att få massage
 
* Jag älskar då någon gör någon frisyr i mitt hår ;)

HISS/DISS

* Att gymnastiken kört igång nu, saknat det såhäääär mycket :')
 
* Att då ni läser det här har jag troligtvis AS roligt i borga med min underbara släkt ♥
 
* Jag har en as bra klass. Nu då alla börjat känna varandra lite bättre så märker jag hur roliga alla är!
 
* Att min dator börjat gå jätte segtt, så ska formulera om den så den blir som ny ;)
 
* Min telefon dampar sönder, så skulle behöva en ny.
 
* Att jag snart läst ut min favorit bok :(

TIDSINSTÄLLT

då ni läser det här sitter jag nog i bilen påväg till Borga. Fixat massa tidsinställda som kommer dyka upp under alla dagar jag är borta, så bloggen kommer inte vara död, nejnej! Kommer hem på Söndag, men vilken tid vet jag inte. Tyvärr kommer jag inte kunnaa mobilblogga som jag sa, för jag har nästan inga pengar kvar på mobilen, och kan bara andvända dom i nödsituation.. Men kommer troligtvis ta massor av bilder som dyker upp senare! Men nu har jag inte mycket mer att säga, så ni får ha en bra helg, för de ska jag :)
 

jag för ungefär 4 år sen, haha känner knappt igen mig ;)

Snart drar vi

En del av packningen, snart drar vi :D


hemma!

hemma nu från matchen, eller kom hem för ett tag sen! Matchen gick väl sådär, förlorade med 2-1 men är lika glad för de. Ganska skönt att förlora, är inte van de! Gjorde illa foten ganska rejält, men bet ihop och spelade hela matchen, men ångrar de nu! Har så ont så jag inte kan gå, värker så jag mår illa och jag vill bara skrika. Inte bra! Men hoppas det går över under natten. Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på TV och bloggar, sitter och fixar lite tidsinställda också. Så ska fortsätta med dom nu så får jag försöka slänga in nå inlägg imorgon bitti :)
 

saknar min bloggoutfit som jag hade i gullvik :'( <3

@bilen

Sitter just nu i bilen påväg till övik. Är verkligen super taggad! :D kommer hem ganska sent så får väl se hur det blir med uppdateringen, aao. Kanske dyker upp nå inlägg senare idag, får la se. Men nu ska jag låta mobilen ladda lite och kanske vila lite. Är ganska trött ;)


Bylla med bästavän


match today

nog aldrig varit såhär trött på morgonen på läääänge. Men kom iaf upp efter ett bra tag! Nyss gjort mig i ordning för att snart dra på skolan. Allting är packat inför matchen så jag & ewe drar ner på bylla direkt efter skolan, så tar mamma med min väska med grejerna! Är redan taggad, fast är endå 8 timmar och en kvart kvar tills skolan slutar -.- Men nu ska jag gå och äta frukost, och efter de snacka lite med pappa!
 

saknar truppcupen med världens bästa gäng otroligt mycket. Men kommer ALDRIG bli desamma igen :'(

trött och sliten

håller med om att det varit säääämst uppdatering idag, men har varken haft tid eller nått internet. Haft fullt upp :) Drog iaf ner på konsum efter skolan och köpte en sallad, drog till hallen och åt och tog de lugnt. Sen vid kvart över 4 kom Evelina och lärde oss friståendet så nu kan vi de. Sen vid halv 6 körde träningen igång, och alla småungar var så otroligt söta :') Drog lite tidigare, vid 20 över 6, för att åka och kolla på RUIF som spelade DM final troja de var. Men dom förlorade tyvärr men fick silver medaljer :) kom hem för ett tag sen, och har bara packat. Åker ju på Torsdag. Försöker fixa designen också, och har suttit och fixat små grejer varje dag nu. Så den kommer väl bli klar efter jag kommit hem! Kan även säga att imorgon kommer det inte heller bli världens bästa uppdate, först skola och sen direkt efter drar jag ner på bylla med ewe för att få i oss lite käk och efter de drar vi på match i övik. Bilarna rullar ditåt vid kvart i 5 och matchen börjar 7, så kommer hem ganska sent. Men kommer nog mobilblogga om jag har tid. Men nu ska jag ta och kolla på en film, mysa ner mig i sängen och ta de lugnt. (y)
 

min skollunch idag, drog ner på hullsta och åt ;)      min middag som jag åt i hallen med Felle! (Y)

TISDAG

första gången jag bloggar från mamma&pappas dator på hur länge som helst, men den var endå som var startad ;) iaf, har nyss gjort mig i ordning och ska strax käka för att sedan dra. Efter skolan drar jag och käkar med felle, och sedan till hallen för vi ska lära oss friståendet. Sen har vi träning med dom mindre, och sen drar jag till remslevallen för att hejja på åra ruifare, tycker att alla kan komma och titta, 18.30 :) Men nu måste jag stänga ner datorn och sedan käka :D  
 
haha, typ 2 år sen :s

i mitt riktiga hem :'(

hemma nu, och saknar redan tillbaka :( men ska som tur dit igen imorgon, haha ;) Iaf. Var jätte kul att få vara i hallen igen och köra igång på RIKTIGT. Även fast jag inte var med så var det lika kul att kolla på alla andra. Nu ska jag ta mig nånting att äta och sedan packa. Drar till Borgafjäll på Torsdag, och har inte mycket tid alls att packa :s Får faktiskt se hur det blir med uppdateringen då jag borta. Tror jag kommer fixa en hel del tidsinställda. Men kommer nog blogga från mobilen också ;) Men nu ska jag fixa mig lite käk, för jag är as hungrig. ;)
 
gamla

I mitt andra hem! <3

Sitter just nu och kollar på då alla andra i gruppen värmer upp. Kan ju inte vara med eftersom jag redan haft träning och är för trött, och man får inte köra gympa då man är trött :( så nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att få vara i mitt andra hem igen :')

Fick en fråga som ni ser nedaför.
Svar; om du menar Nero så nej. Det är inte min häst så varför skulle jag? Jag är bara så otroligt glad över att få rida där :')


Måndag

Ny vecka och skolan är igång på allvar. Nu alldeles strax drar jag på fotboll och efter de direkt till gympan. Känns FETT skönt att det börjat, men kommer nog inte bli "riktig" träning idag. Men nu måste jag dra, tänkte bara visa att jag lever ;)

Världens finaste


Blir galen på mig själv

Mamma kom in vid halv 11 och sa att jag skulle försöka sova, ville bara se klar filmen så gjorde det. Glömde bara att jag nyss startat den så den slutade NU. Klockan är över 12, och jag kommer vara jätte trött imorgon. Får skylla mig själv, så nu ska jag försöka sova så jag får nån sömn iaf. Godnatt!


myskväll för mig själv

nyss ätit mat och laddat hem några filmer. Så nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på film resten av kvällen! Behöver ta de lugnt nu, känner att det varit alldeles för mycket ett bra tag nu. Och ska försöka somna tidigt inatt, lagt mig TIDIGAST 12 varje natt.. Men kanske slänger in nå inlägg senare ikväll!
 

hemma!

mötet gick toppen! Men nu kommer det va fullt upp för mig, både då fotbollen är igång och då fotbollen har slutat. Har fotbollsträning måndag, tisdag, torsdag. Sen har jag gymnastik träning Måndag, Onsdag och Torsdag, men kan ju bara gå på Onsdags träningarna fram tills fotbollen är över. Och då det är över har jag ju träning måndag, onsdag och torsdag, och sen är jag även ledare på Tisdag och har en fristående träning med dom på söndagar. Haha, kommer inte ha någon fritid att göra nånting på ;) men jag gillar att engagera mig, och har valt det här själv, så jag får skylla mig själv. Har nyss ringt några samtal och ska strax äta. Men tänkte att jag kunde passa på att försöka fixa designen lite nu! Och kommer väl göra de ikväll också. Men nu måste jag ringa några till samtal så får vi se om designen kanske dyker upp ikväll ;)
 
bjuder

möte

väntar bara på att mamma ska bli klar och sedan drar jag på möte. Lite saker inför gympan och så! Uppdaterar mer då jag kommer hem :)
 
hinner inte ta någon bild, så får bli en bild på mina underbara vänner <3 +jag

Söndag

Såg att förra inlägget vart lite rörigt/konstigt. Men får skylla på att jag var as trött! Idag är det iaf Söndag, och vi ska dra och rida :) ska kanske fylla i dipdyen idag också, de börjar ju gå ur liksom. Sen har jag inga fler planer för dagen. Ska kanske fixa lite med designen och så, men får se om den vill sammarbeta med mig. Nu ska vi iaf gå och spela bubble trubble :)

Har Inga bilder på telefonen, så denna sötnos får stå för bilden :)


Dejta kudden

Är faktiskt sjukt trött nu, så har myst ner mig i sängen. Snackade egentligen också med alex, men han värkar ha somnat :( mormor kom iaf hem för nån timme sen, så snackade lite med hon och så. Har faktiskt inte gjort mycket alls kväll, så har då inte Heller nånting att berätta om. Godnatt :)


Tv tittandes och mys med hundarna.

Ligger i dubbelsängen och kollar på american pie 2, myser med hundarna och har de gött! Fortfarande ensamma hemma, men dom kommer nog strax hem. Imorgon drar vi ju somsagt och rider, kommer bli as roligt! Får bara hoppas på att vädret vill vara lite snäll mot oss. Men nu ska jag fortsätta kolla på TV, sen får vi se vad vi ska hitta på :)


Kl är 08.43...

...och JAG är vaken? Vaknade as tidigt för att vara mig. Trodde klockan var 11 då jag vakna, men icke sa nicke! Idag ska vi iaf passa hundarna och katterna, helt forever alone in tha house. Tror det kommer bli ganska roligt, fast behöver egentligen inte passa dom så himla mycket. Men nu ska jag faktiskt försöka somna om, så får vi se om jag uppdaterar under dagen :)


Fredag kväll

Myser såhär på kvällskvisten med Beckis och lillebror framför fångarna på fortet. Har spelat lite spel och ska fortsätta göra de sen! Allt är bestämt nu och vi drar och rider på söndag, kommer bli sjukt kul :) men nu ska jag fortsätta kolla så bloggar jag mer ikväll :)


it´s fucking Friday :D

Skoldagen idag gick suuper. Lektionerna var helt okej och att bara få vara med klassen är nog roligt! Slutade vid kvart i 4 och drog hem, käkade lite och sedan fastnade jag framför TV:n ;) Ska strax fixa mig lite och sedan packa, drar ju somsagt till mormor idag med bästavän! Har tyvärr inte hunnit gjort några tidsinställda, men ska se om jag kanske hinner göra något innan vi åker. Men har egentligen inte mycket tid alls för att blogga, ville bara visa att jag lever ;) vi hörs!
 
bjuder! ;)

trött på allt!

har ont i kroppen, allt blir bara fel, fått reda på massa skit, kommer inte kunna sova inatt, blir avundsjuk om allt som handlar om honom, datorn har nå fel och jag är bara allmänt irriterad! Så har egentligen inte alls någon blogglust, men bloggar bara för att ni ska få nånting att läsa iaf. Imorgon äre skola som gäller, till kvart i 4. Sen efter de drar jag & beckis ut på landet till min mormor och sover där. Ska vara katt&hund ägare, och kattungarna har precis börjat springa runt på golvet. Men kommer bli fett skönt att få åka dit och tänka på annat. Vet inte om vi sover där tills på Lördag eller Söndag, får la se! Men sen på Söndag kanske vi drar och rider, så de kommer bli skoj. Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta snacka med alex, måste snacka med han om några saker. Men vi hörs!
 
vill rida denna underbara häst! hihi fin bild osv.

dagen blir bara värre och värre...

hemma nu från träningen, och den gick faktiskt ganska bra. Förutom att jag fick väldigt ont i knäna :( körde på med lite fys, hoppade över några häckar och lite styrka. Nått som jag verkligen behöver, så är glad att vi har sånna här träningar. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen ge designen ett sista försök, fuckar det upp sig igen så kommer jag inte ens försöka nå mer på ett tag. Märkte nyss också att datorn har blivit jätte konstig, ploppar upp svarta sträck lite då och då på olika ställen, och vissa webbsidor måste man gå in 2 gånger på för att jag ska kunna se. Tror jag ska be pappa "starta om" hela datorn, sattsäga att den blir som då jag fick den! har nog för mycket skit på datorn.. Måste även snacka med syrran om imorgon, hon ger ju aldrig nå riktigt svar -.- aja, nu ska jag bara ta nånting att äta sen duscha! :)
 
ååh, vill rida nununu!!

förvirrad efter allt knas idag

skulle vara lite snäll och ändå ge designen en till chans, så började och fixade och allt gick jätte bra, och sen.. POFF förstörs allt igen! är nog inte meningen att det ska vara min dag idag.. Aja, skulle precis dra på träning då jag kom på att det var på nipvallen kl 18.00, haha förvirrad efter allt knas idag! Så passade på att blogga lite nu. Har ingen aning då jag kommer hem, men de märks väl. Efter de ska jag fixa några tidsinställda inför imorgon då jag är på skolan (troja), och sen fortsätta med mitt "deepshit" eller vad man ska kalla de. Eller så skiter jag i de och tar bort hela inlägget, tror endå ingen bryr sig ;)! Smsat lite med Alva också, och shiet vilken gullunge asså :') Men nu måste jag göra mig i ordning, igen. Och vänta på att mamma ätit upp och sedan dra. HEJDÅ!
 
jag bjuder
 
 

ARG ARG ARG ARG ARG

fyfan vad sur jag är! fick stanna hemma från skolan för jag mådde inte helt 100, och tänkte passa på att fixa med designen. Hade fått till allt jätte bra, behöver bara fixa ungefär 4 saker till. Helt plötsligt fuckar ALLT upp sig och allt förstörs. Har seriöst suttit med den i 3 timmar, bortkastad tid säger jag bara! Ska inte ens försöka få till det, så designen kommer nog komma MYCKET senare än väntat. Nu ska jag gå och ta nånting att äta och sätta mig och sura samtidigt jag ska kolla på TV. FUCK THIS DAY! och mobilfan funkar fortfarande inte, fortfarande bara vitt. Men jag hör att jag får sms och larmet går hela tiden men jag kan inte stänga av den. Den här dagen SUGER!!!

bra start på morgonen...

vaknade inte av väckarklockan, så vaknar jag senare än vad jag brukar göra så jag måste stressa mig. Jag somnar om och vaknar för ungefär 2 min sen. Hade somnat med mobilen på och glömt och låst den så all batteri dog. Jag ska ladda mobilen med de blir nå cp fel och bli bara vitt. Och NU går larmet men jag kan inte göra något! Morgonen började ju bra -.- fucking sur asså. Iaf, torsdag idag. Går till kvart i 4, och sen hem och på träning. Får se om jag hinner slänga in nå inlägg där emellan :) Men nu måste jag göra mig i ordning lite snabbt ;p
 
O R K A R I N T E K N Ä P P A N Y A B I L D E R S Å N I F Å R T V Å G A M L A

21.30

suttit och fixat och trixat på den nya designen hela kvällen. Och headern är klar, men nu äre bara själva designen kvar! kommer nog bli ganska bra då jag fått till allt. Nu ska jag iaf stänga ner datorn, packa inför imorgon och sedan ta nå kvällsfika. Efter de ska jag nog lägga mig och sova, fast kommer väl bli att jag ligger uppe och smsar hur länge som helst ;)! haha. Aja, om jag inte bloggar nå mer ikväll så, godnatt! :)
 
gammalbild

Onsdag

nyss damsugit hela vardagsrummet, hallen, köket, datorrummet och toan. Och därför ska jag förstjäna mig själv med lite pärondryck, haha. Dagen på skolan idag gick iaf riktigt bra! Hade först teknik, sen håltimme. Bild, fick fika av våra mentorer och sen håltimme igen ;) haha. Fast sista var därför våran lärare aldrig kom. Så fick sluta mycket tidigare än dom andra idag! Men stannade kvar på skolan och spelade pingis med några i min klass tills beckis slutade. Kom hem vid ungefär halv 5 (?), då jag började städa. Så har hållt på ett tag. Nu idag vid 19.00 ska jag kanske dra på match, får se hur det blir. Har ganska ont i huvudet, så har tagit en alvedon och får hoppas på att det går över. Men nu ska jag kolla lite bloggar och sedan äre nog middag. :)
 
en bild från arkivet, orkar inte ta nån ny just nu ;)

På Lektion


Skolan Next.

Går och möter Ewe nu, sen går vi till skolan. Hinner inte skriva mycket mer än så. Ha en bra dag! :)


läs och ta åt er.

Jag tycker att order *hora* har börjat användas på alldeles fel sätt. Nu hör man nästan varje dag hur nån kan säga de bara sådär, till någon som inte alls är en hora. Värkar som att dom inte vet vad ordet hora betyder. En hora är ju somsagt en människa som klär sig lättklätt, går runt och säljer sex till andra för att tjäna pengar. Och en tjej är inte en hora bara för att hon legat med kanske 5 personer? då har man ingen rätt att kalla hon de. Medans killar kan ligga med hur många som helst men ingen säger något. T.ex. Jockiboi, som snart har legat med 1000 personer. INGEN säger något om han, INGEN. Dom tycker det bara är coolt att han legat med så många. Är de för att han är känd eller? så vi tjejer ska behöva bli känd för att kunna ligga med killar utan att bli kallad hora? de är sjukt hur världen börjar bli. Sen t.ex. Nellie Berntsson. Hon är 11, snart 12 år och har inte legat med en enda person. Hon är ute och hänger med sina killkompisar en helt vanlig dag, som alla andra brukar kunna göra, men blir kallad hora bara för att hon är med killar? då ska väl lika gärna jag bli kallad de, som har otroligt mycket killkompis och en av mina BÄSTASTE vänner är en kille! Då kan ni ju lika gärna kalla mig de. Men det har ingen betydelse vem det är, men man kallar ingen hora om man inte har en orsak till varför man gör det. Människor fattar inte att ord faktiskt kan göra en ledsen. Vissa tar åt de sjukt mycket, ligger hemma och gråter för ett ord. Medans andra bara lägger de bakom sig, men endå nånstans där inne tänker man fortfarande på de. Vissa ord är som om någon skulle ta stryptag på en, för varje ord blir man bara svagare och svagare. Och jag VET hur det känns att bli kallad sånna ord, jag har blivit kallad de mångamånga gånger. Och jag VET att man blir ledsen, och jag VET att man blir svag. Sen om man försöker låta de va, men får bara fler och fler ord. Så lagrar man de inom sig och tillslut svämmar de över och man blir så ledsen, exakt så hände de för mig. Jag kan bli så sjukt irriterad på folk som säger till en jätte snäll tjej som kanske råkat göra ett litet misstag " du är en äcklig hora". De är så sjukt många som får höra sånna ord, men den personen som sa de värkar inte fatta att det sårar. Och då ska vi inte tala om internetmobbning, som cyberbully handlade om. Man kan sitta och trycka ner och kränka andra personer genom internet, för de är bara skriva sitt äckliga ord och skicka. Det är så enkelt. För man ser inte hur ledsen den andra person blir, och man behöver inte säga de öga mot öga med den heller. Jag tycker att världen bara blir sjukare och sjukare för varje dag. Snart kommer man väl döpa sina barn till "hora", för de är ett helt vanligt ord som inte har nån betydelse alls. Blir så sjukt jävla irriterad! Måtta denna skit ta slut nån gång, innan de går överstyr. JAG ska iaf ALDRG kalla någon tjej hora, ALDRIG. För jag vet själv hur orden verkligen sårar. Vet att inlägget nu vart jätte konstigt och rörigt. Men behövde verkligen säga dehär, så sjukt less på denna skit och ville bara säga till er andra att det är INTE okej med sådana ord, verkligen inte. Och det här kommer rakt från MIG, vad jag tycker. Och nu kan de sitta någon framför sin data och bah " haha vilken ävlig hora som tror hon är något ". Men vet du vad, jag är bättre än dig iaf som inte har något självförtroende så du måste sitta och klanka ner på andra, det är lågt, det är sjukt lågt! Tack för mig..
ursäkta för lite fula ord
 

Måndag

träningen idag gick väl lite sådär.. Fick så grymt ont i fötterna och tårna så jag inte kunde spela, så fick ist stå i mål, men var lika kul de! :) efter träningen följde Moa med mig hem, och shiet vad kul de va att vara med hon igen, har lite planer om att vara med hon på Onsdag också. Nu har hon nyss åkt hem, så ska fortsätta skriva lite på mina två "deepshit" eller vad man kallar dom. Sen göra mig i ordning för sängen. om inte nått av inläggen dyker upp ikväll, dyker dom väl upp imorgon :)
 
ooh snart så. Snart åker jag till Borga och får fiska igen :D whiihoo

home from school

Första skoldagen är avklarad, och det var heelt okej. Min klass är super rolig, jätte sköna personer. Bra lärare, men skoltiderna är väl sådär. Går till 15.45 varje dag förutom Tisdag då jag går till 13.35! SO lektionerna kommer vi nästan bara använda oss av datorer eller telefonerna, och hemläxerna genom SO:n ska vi göra på datorn och skicka till han på mailen, haha köööng! :) Men NO:n idag var så tråkig så att jag somnade, och jag är seriös, haaha. Men har faktiskt ett ganska bra schema. Iaf, kom hem för ett tag sen och har bara tagit de lugnt. Ska strax göra mig i ordning för fotbollsträning och efter de kommer nog Moa hit som de ser ut nu. Ikväll kommer nog ett inlägg jag suttit och skrivit på lite då och då, som kommer rakt från MIG. Men nu måste jag skynda mig lite och sedan ringa Ewe, hare gött! ♥ blev ett rörigt inlägg men skitsamma.
 

godmorgon världen!

gick lite trögt att komma upp ur sängen imorse, men gick ganska bra på slutet. Nu är jag halv trött och ska strax börja göra mig i ordning. Känner att nervositeten börjar komma rejelt nu asså, IDAG börjar jag på högstadiet. Kan nästan inte fatta det själv. Kändes som att jag var en lite tjej som nyss gick i 3:an, och nu helt plötsligt börjar jag 7:an! aja, kommer nog bli ganska roligt. Är på topphumör redan nu, så jag hoppas att dagen kommer bli bra, eller den ska bli bra, det har jag bestämt!! Drar till Beckis vid 5-10 i 08.00, och går med hon till skolan. Så måste snabba mig nu om jag ska hinna göra allt, uppdaterar antingen på skolan eller då jag kommer hem :)
 
halvtröttcheypåbildenjao

Visste de.

Legat i sängen hur länge som helst men är inte de minsta lilla trött. Så ist ligger jag och smsar med alex! Och jag vet inte vad som hänt, men statestiken idag var GRYM! Strecket gick bara högre och högre = me gusta! Men nu ska jag fortsätta och Smsa med alex och sedan försöka sova igen.

Fick en fråga vilken Jonte de var
SVAR: Jonathan Mollander :)


jag är nervös, jag är nervös, jag är jätte nervös!

Imorgon börjar skolan, och ett helt sommarlov har gått. Tusentals tankar snurrar runt i mitt huvud så jag nästan blir yr. En helt ny klass, börjar på högstadiet, helt nya lärare, helt andra tider, längre skoldagar osv. Har ingen aning hur det kommer bli. Kommer jag förändras under läsåret, eller kommer jag fortfarande vara samma gamla tjej som jag alltid varit? Kommer sakna min gamla klass OTROLIGT mycket. Även fast jag inte hann gå med dom så länge, så var dom den absolut bästa klassen man kan ha. Satt och kollade på lite kort och sånt från klassen för några dagar sen, och om jag ska vara ärlig så grät jag. Jag vill inte att klassen ska splittras, jag vill inte börja på högstadiet och jag vill inte ha andra lärare. Jag vill ha allt som de var, inga förändringar! Hamnade ju som tur va med dom jag brukade vara, men känns fortfarande inte helt 100. Känns som nånting fattas, men vet inte vad. Kommer iaf gå till skolan imorgon som en glad tjej, glömma allt skit som varit omkring mig och bara börja om på nytt. Kommer ha så sjukt mycket att göra nu 2012/2013. Och kommer börja ta skolan på mer allvar, måste ha bra betyg om jag ska komma in på de jag vill i gymnastiet. Men kommer fortfarande vara gamla jag som busar lite på lektionerna, snackar så fröken får säga till, MEN jag jobbar endå ;) bara att jag kanske bättrar mig liiiiiiiiiite.
nogsnackat about the fucking school. Drog till Beckis vid 6, hon fyllde i dipdyen och sedan drog vi på konsum och köpte BJ och tuggummi. Drog sedan till ett ställa *högt upp*, satte oss där på en filt, drack lite dricka och åt BJ. Sån otroligt mysig avslutning på sommarlovet, och dessutom med bästavän!♥ Påbörjat lite med den nya designen, och får hoppas att den här blir bra så att jag kan ha den ett tag. Har även valt kläder tills imorgon och snackat med beckis! Har stora planer på g, inför fredag. Hoppas det går, för då kommer det bli fett NAJS! Nu sitter jag iaf här och bloggar med en ansiktmask som jag strax ska skölja bort. Sedan bortsta tänderna och krypa till kojs. Fast kommer inte kunna somna fören 00.00 tidigast. Har totalt glömt bort att vända tillbaka dygnet, så kommer vara sjukt trött imorgon, men får skylla mig själv. Fotbollsträning imorgon vid kvart över 5, och sedan KANSKE, om det gick, ska jag vara med min underbara vän Moa. Inte träffats på HEEELA sommralovet, sjukt asså. Ska iaf bli sjukt roligt att träffa hon igen. Kommer nog ha en hel del att snacka om! Nu måste jag iaf göra mig klar för sängen, och sedan försöka få tag i Alex som aldrig svarar -.- ha en bra första skoldag imorgon. Jag ska iaf gå dit och vara super glad, och allt ska vara så himla bra. Det har jag bestämt, hoppas ni har samma inställning som jag ;) godnatt.
 
bilderna sen vi var och red idag som jag hade lovat er. Lite fail på sista bilden, men endå världens bästa ponny♥

Söndag

en av dom bästa dagarna på HELA sommarlovet. Var så sjukt roligt att få rida igen, och hade dessutom världens bästa ponny. Gjorde inte nått speciellt idag, skrittade, travade och galloperade! Men nästa gång skulle vi nog hoppa lite. Mamma var där och tog kort, så dom dyker upp nån gång här! Nu har jag iaf nyss ätit och ska strax hoppa in i duschen, har inte hunnit gjort det än :s Efter de drar jag nog till Beckis, fyller i min dipdye lite och sedan ska vi nog hitta på nått skoj. sjukt att skolan börjar imorgon. Vill inte ens tänka på de. Nu ska jag iaf gå och duscha och sedan ringa beckis, vi hörs! :)
 
vet att jag lagt ut den förut, men har varken tid eller ork att knäppa nå nya ;)

drar och rider...

..om ett litet tag. Måste bara fixa lite saker först! mamma skulle kanske stanna och ta kort, så om hon tar några dyker dom väl upp här på bloggen senare. får bli ett kort inlägg för jag inte orkar skriva nå mer ;)
 
bjuder ;)

Lördag

galet glad jag är nu asså! Imorgon, sista dagen på sommarlovet. Ska JAG & BECKIS dra med Olivia och rida. Alla kommer ha varsin häst/ponny och det kommer bli så sjukt roligt. Jag kommer ha en grymt söt ponny som heter Nero, hihi så glad att jag får ha han :') Var ju ett bra tag sen jag red sist, så därför är det extra kul. Har hoppat runt som en galning nu ikväll för jag varit så glad, haha ;) Får la se om jag tar nån bild, kanske, kanske inte ;) ska iaf försöka ta EN bild iaf. Nog snackat om de. Beckis slaggar här inatt, och vi ska nog fylla på dipdyen på sidorna lite. Så det är ännu bättre ;) Eller så gör vi de imorgon, får se hur de blir. Ska nog påbörja en ny design imorgon också. Nån lite mer flashig ;) tröttnar ganska fort på designerna, tråkigt men sant :( Men nu ska jag snacka lite med beckis, och sedan KANSKE spela slender. ;)
 
saknar DETTA väder, stekhett och as skönt :'(

DIPDYE

ja, som ni kanske såg i förra inlägget på bilderna så är "hemligheten" att jag gjort dipdye. Inte värsta feta hemligheten, men ville inte att så många skulle få reda på de, och få märka det själv. Men jag vart iaf SUPER nöjd, och måste tacka Beckis som gjorde de på mig, tack!♥ Velat gjort det här länge, men aldrig vågat. Men nu tog jag steget och testade, och det var super bra, tycker jag! :D
 

allting kommer bli bra tillslut, om du bara låter allting va

hemma nu från Jontes stuga, och shiiiet vad kul jag har haft. Har nog aldrig skrattat sådär mycket i HELA mitt liv. Varit ute i skogen i en stuga, fiska, spela spel, äta gomat, umgås med goa personer och bara ha allmänt skoj är nog det bästa jag vet. Även fast det inte vart så super mycket sömn, så var det kul iaf. Känner att jag är lite små trött nu, så kommer nog bli en tidig kväll inatt. Näst sista natten innan skolan, och det känns väl sådär. Både glad för att skolan börjat, men endå sur för att sommarlovet har gått så fort. Om en liten stund kommer beckis hit, och vad vi ska göra har jag ingen aning om, eller vi ska spela slender men sen vet jag inge mer ;)! Nu håller jag iaf på att fixa en grej som dyker upp här på bloggen senare. Så håll koll! Och måste bara säga att jag är förvånad hur bra statestik jag haft även fast jag inte bloggat, ni är mer än grym asså!♥ men nu måste jag packa ur väskan lite snabbt, och sedan invänta beckis :*
bjuder på en (två) bild sen vi spelade ett spel, haha ;)
 

Godmorgon

Var sämst uppdate igår, jag vet! Är lite dålig på att blogga nu, glömmer antingen bort eller orkat inte. Vill somsagt ha kul nu dom sista dagarna av sommarlovet. Men jag ser att fasten jag inte bloggat så bra, så har jag en GRYM statestik! Nu håller jag iaf på att göra mig i ordning och packar lite. Sen vid halv 12 drar jag och Beckis och hämtar upp Jonte. Efter de drar vi till hans stuga, stannar där tills imorgon. Finns ingen el i stugan, så måste spara batteriet ganska bra. Därför kommer jag nog inte blogga nått. Men då jag kommer hem så ska ni få bild på vad jag har gjort, jag är fett nöjd! Men nu måste jag gå ner för att hämta lite grejer, kanske hinner blogga innan jag åker, får se :)


Solen skiner högt i det blå

Nu när sommarlovet börjar närma sitt slut så kommer äntligen solen fram! Och jag kan inte vara ute i solen, tyvärr. Ist ska jag dra hem till Beckis som ska klippa sig, och sen vidare mot stan! Och jag har snackat med mamma och jag FICK! super glad tjej här jao ;) kommer upp här på bloggen senare vad jag gjort, hihi. Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan dra ;)!


förlåt...

...för den urusla uppdateringen igår. Men la bloggen åt sidan och var med Beckis ist! Inte länge kvar tills skolan börjar, och jag vill ha kul nu sista tiden. Så ni kan inte förvänta er världens bästa uppdatering, men nått inlägg per dag iaf. Nu ikväll har jag&beckis bara tagit de lungt, kollat en film och snackat. Nu idag KANSKE jag ska göra *****, velat göra de länge men aldrig riktigt vågat. Så nu ska jag ta steget och testa, lite nervös faktiskt. Fast beror ju på om jag fick eller inte. Sen på Fredag drar jag iväg med Beckis ut till en stuga med Jonte & kanske Matte om han kunde. Fiska, käka kräftor, sova där och bah ha allmänt skoj. Kommer bli så sjukt roligt. Får se hur det blir med uppdateringen då. Finns tyvärr inge el där så måste spara batteriet så mycket som möjligt. Men ska försöka ta massvis med bilder, så kommer det en bildbomb senare. Har laddat över bilderna sen jag var hos mormor på datorn, men aldrig orkat ladda upp dom här på bloggen, hehe ;) men ska försöka göra de imorgon :) Men nu ska jag spela ett spel och sedan kanske slå igång en film. Måste höra med beckis först ;)
 
längtar sjuuuukt mycket nu, men inte länge kvar :')♥

oh snap.

Bara tagit de lugnt nu till morgonen och tänkt att idag är en sån där dag då man bara kan ta det lugnt. Tills jag kom på att jag måste städa idag -.- åh fuck. Men får försöka göra de lite snabbt så jag kan vara med Beckis fortare ;) Mamma var hem en snabbis så jag snackade med hon om ********, och jag KANSKE får göra de. Och om jag får göra de kommer det självklart upp på bloggen sen! Snackade också med hon lite mer om imorgon kväll. Hoppas de går, för de kommer bli så sjukt roligt då. Men nu måste jag fortsätta städa och sedan ringa Beckis :)
 
btw, glöm inte bort att gå in på Idas blogg och säga grattis!! TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN!
så snygga, i know ;)

ett stort grattis till världens sötaste tjej♥

Detta inlägg är speciellt skrivet för en viss person vid namn Ida Frestadius som fyller 13 år idag. Så ett stort grattis till den här grymt söta tjejen, som står mig varmt om hjärtat. En brud man alltid har roligt med och som verkligen vågar bjuda på sig själv. Så nu tycker jag, att ALLA kan gå in och skriva grattis på hennes blogg, ALLA! skulle nog inte göra så mycket att gå in och skriva grattis som inte tar mer än 1 min om man inte är super seg förstårs. Hon skulle nog bli super glad!!
 
TRYCK HÄR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!!!♥♥♥
 

typsikt mig..

fastnade vid datorn så har inte sett nån film än :( haha.  men smörjde ist in mitt face med ansiktsmask som jag strax ska tvätta bort. Snackat lite med en herr "j", och har STORA planer framöver. Faktiskt bara nån dag framöver. Hoppas nu att ALLT går som planerat, och det här kommer bli FETT roligt. asså ojojoj säger jag bara, kommer bli så sjukt rolig och mysigt på samma gång! Nu måste jag snacka lite med beckis och sedan tvätta bort ansiktsmasken :)
 
bjuder :)

Tisdag

ny duschad och fräsch, och ska strax mysa ner mig framför TV:n med en varm oboy och kolla på film! Träningen idag gick faktiskt ganska bra, var nå slags fys grejsemojs, haha ;) Imorgon ska jag vara med beckis all day, all night, haha närå. Men ska iaf vara med hon imorgon :) ska baka lite och deppa över att skolan snart börjar och checka nån film. Sen KANSKE jag ska göra en grej. Vill testa nå nytt så jag KANSKE ska göra det. Måste snacka med mammsen lite mer först ;) men nu ska jag ta på mig nå kläder och sedan välja film, vi höres! ♥
 
bara för att jag saknar att ligga och gosa med dessa små sötfilurer får ni denna bild igen :**

Home fucking home

Rubriken säger väl allt? Hemma nu iaf efter 4 SUPER roliga/mysiga dagar ute på landet. Tog några bilder som kanske dyker upp på bloggen senare ikväll eller imorgon. Ikväll äre träning, men måste nog ta de ganska lugnt pågrund av mina tår, haha låter lite roligt men de är sant.. Har fett ont i dom :/ men nu ska jag byta om och sedan åka :)


d(•.•)b

Fisketuren gick super! Fick as många napp, och nästan en fisk. Men de var så små fiskar så de var inge att behålla endå ;) nu sitter vi och kollar på TV och bara tare lugnt. Imorgon ska vi nog dra iväg on the hoj och bada, finns en jätte fin badplats här om ni ville veta ;) har faktiskt INGEN aning om då vi ska hem. Men nu är reklamen slut och jag ska fortsätta kolla på programmet :)

Funkar ej att lägga upp någon bild just nu :(


Ut och fiska

Dagen hittills har varit super mysig, och nu kommer den bli ännu mysigare. Ska dra ut med Momma&beckis och fiska, vart vet jag inte. Men uppdaterar nog mer då jag kommer hem :)


Goodnaatt

Fett trött, så ska mysa ner mig i sängen nu och sova. Varit en super mysig och rolig dag! Fett skönt att vara ute på landet och lägga ALLT annat bakom sig. Uppdaterar troligtvis då jag vaknat och så :)


Och här ska det stå...

...nånting jag inte kommer på just nu.
Iaf, dom tidsinställda inläggen som skulle kommit upp har tydligen inte de. Varför vet jag inte? Nu är jag ju somsagt hos Momma med Beckis, och har det super mysigt! Har myst jätte mycket med kattungarna och dom är bara för söta :') nu ska vi iaf kolla lite på TV, tänkte bara visa att jag lever :)


Lördag

halvtimme kvar tills vi ska samlas men jag är redan klar. Bra att vara i tid liksom! Har ju somsagt match 15.00 på Remslevallen, mot Hägglunds troja det var ;) Sen efter de blire hem och duscha en snabbis och sedan drar vi ut på landet. Har gjort några tidsinställda under dom dagarna jag är borta, men kommer nog blogga från iphonen också. Men nu måste jag packa det lilla sista, och sedan måste jag nog åka :)
 
saknar storsjöcupen♥

toppen kväll

nu har alla åkt hem och jag har verkligen haft en super mysig kväll! Kollat film, käkat massa gosaker och snackat om allt. Nu ska jag strax mysa ner mig i sängen för jag är sjuuukt trött, och sedan imorgon blire match och efter de drar jag&bästavän till mormor. Kommer bli såhäääär roligt! Får se hur det blir med uppdateringen, beror ju på hur mycket tid jag har. Men sen om alla stannar kvar här på bloggen kommer jag självklart att uppdater, desto fler läsare desto roligare är det ju att blogga ;) har verkligen haft statestiken på topp idag = jag GILLAR! Men nu ska jag ta mig nånting att äta, och sedan ska jag nog snacka med beckis lite :)
 
gammal bild, i know. Men bättre än ingenting :)
 

Myskväll

Lägger bloggen åt sidan ikväll och har
Myskväll med mina underbara vänner! Film och massa gottigotta. Och måste bara säga att statestiken har varit mer än GRYM idag, ni är bäst! <3


5 sanningar

 
* Jag är sjukt glad!
 
* Jag ÄLSKAR godis.
 
* Jag vill inte börja högstadiet!
 
* Våran katt är världens bästa♥
 
* Jag älskar kattungar&hundvalpar :')

fint väder ute, och det innebär att...


Fredag

suttit och kikat på utlandsresor med mamma hela morgonen, och shiet vad man blir sugen att åka! Nyss käkat frulle och ska gå och göra mig i ordning efter det här inlägget. Låg uppe och smsade ett bra tag inatt, och kunde inte somna förns 2-halv3. Så låg och kollade på nå knasigt program på TV :s. Idag ska ju jag somsagt vara med Magda, mirre och hanna! och ikväll blir det filmkväll med dom. Så kommer bli ett fett mysig och rolig dag. Får se hur det blir med uppdateringen, finns det tid så bloggar jag självklart. Eller så fixar jag lite tidsinställda ;) får fundera på de lite. Nu ska jag iaf göra mig i ordning och sedan försöka få tag på Magda :)
 

trött, men fett glad

nu stänger jag av datorn och myser ner mig i soffan under täcket och kollar på Scrubs. Morgondagen kommer bli fett najs, mycket planer på g. Och det kommer bli såhäääär roligt! godnatt.
 
B J U D E R B A R A F Ö R A T T J A G Ä R S Å F U C K I N G A P M E G A D U N D E R G L A D ♥

en gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm!

hemma från träningen nu. Var ganska rolig träning, förutom att det började regna ganska mycket. Har duschat och myst ner mig i soffan så tänkte passa på att blogga lite. Drog ju somsagt till momma förut idag, tog lite kort då olivia hoppade och myste lite med kattungarna. Kom hem till kvart i 5 och hann inte mer än att byta om så drog jag iväg igen. Imorgon ska jag vara med Magda hela dagen, så får se hur det blir with the bloggning. Sen Lördag har jag match 15.00 på Remslevallen och efter de drar jag&beckis ut på landet och bor där nån/några dagar. Mysa med kattungar, ut på promenad med hundarna, kolla film och massa annat. Hur mysigt är inte de? Nu ska jag iaf snacka lite med Magda och sedan städa lite. :)
 
gammal bild på mig och beckis! ;)

to my mormor

vaknade vid halv 11. Åt frulle och spelade lite spel, nyss gjort mig i ordning och ska strax dra till mormor. Sen hem till kvart över 5 för fotbollsträning! Sen ikväll blir det nog bara hemma kväll. Måste städa rummet och och lite annat. Men nu måste jag stänga av datorn för vi ska åka. :)
 

jag får fjärilar i magen som vill flyga iväg

Suttit och kikat på lite kläder hela kvällen, och hittat sjukt mycket jag vill ha! Så ska nog beställa lite kläder nån dag framöver. Idag ska jag iaf dra till mormor och kolla då olivia & denise rider, mysa lite med kattungarna och kanske gå ut på en promenad med hundarna. Beckis kunde inte följa med för vi tyvärr inte hade nån plats in tha car, men jag&hon drar ju nog upp dit på Lördag. Sen på Fredag ska jag vara med min underbara vän Magda! Ska hitta på något roligt så jag får tänka på annat nu, varit en fett jobbig dag. Vill bara glömma allt! Men nu ska jag kolla på Brottsplats USA och sedan sova. Fast kommer nog somna efter jag stängt ner datorn ;)
 
asså shiiiiet vad jag saknar gymnastiken nu. Men inte länge kvar :D

fucking ap sur

alla planer jag och beckis hade att vi skulle dra till min mormor imorgon kan vi fet glömma. Har fotbollsträning imorgon och sen match lördag om jag blir uttagen. Så inte kan vi åka dit eller :( aja, kanske ska upp över dan och kolla på då olivia&denise rider. Sen ska vi nog upp efter matchen på Lördag. Så kommer nog bli bra endå! Suttit och kikat på lite kläder på internet ett bra tag nu. Hittat as mycket jag vill ha, så ska fråga mammsen om jag kan få köpa lite! Behöver ju lite nya kläder nu innan skolan börjar, bara 2 veckor kvar av sommarlovet. Asså seriöst, vart tog sommaren vägen? försvann lika fort som den kom.. har iaf haft ett sjukt roligt sommarlov, men kommer bli mycket bättre nästa år! har sjukt mycket planer för både bloggen och mitt liv 2013. Kommer bli såhäär bra! Nu ska jag iaf kolla om mamma kommit hem och sedan fixa en hemlig sak!
 
just a random bild ;)
 
 

Onsdag

Vaknade vid halv 12. Var fett skönt att få sova ut! Nu sitter jag iaf jag och beckis med varsin dator och gör lite grejs. Planerat för morgondagen då vi drar till min mormor och sover där. Mysa med kattungar, kanske bada och lite andra grejs! Kommer bli fett skönt att få åka och bo på landet lite, och dessutom med bästavän. Men nu ska jag fixa en grej, och sedan spela ******* ;)
 
bilder sen cupen. Jag måste säga att jag har världens finaste vänner!! :) ♥
 

woopwoop

drog hem från mormor vid hlav 9. Åkte och hämtade beckis som ska slagga här inatt! Shiiet vad jag saknat hon. Kvällen har varit ganska grym, skrattat så jag nästan gråtit! och bara få vara med beckis är nog bra! Suttit och skypat hela kvällen typ också, men nu ska vi gå och käka och sedan sova!
 
vem är den mystiske personen som jag skypar med? ;)

SVAREN!

1. hur ser din tandborste ut? den är grön

2. gräs? gräs 

3. gillar du snö? ibland

4. sommar/vinter? sommar

5. godis/glass? godis

6. dator/iphone? iphone

7. kan du stå på ett ben, hoppa, vinka, vifta på tårna och äta glass samtidigt? ingen aning

8. vem är snyggast i nastynorth enligt dig? Martin

9. kommer du blogga om 1 år? ja de tror jag

10. häst/hund? hund

11. byxor/kjol? byxor

12. singel/förhållande? singel

13. varför börjde du blogga? för att mina kompisar skaffade blogg ;)

14. gillar du att göra desginer? ja

15. hur många iphone skal har du? 3

16. gymnastik/fotboll? gymnastik, men fotboll är också roligt!

17. cod/fifa? COD!!

18. smink/inte smink? inte smink

19. äter du löv? jaaaa

20. hur länge borstar du tänderna? ingen aning, olika ;)

21. gillar du att ha sommarlov? ja

22. hål i tungan/naveln? naveln

23. vår/höst? höst

24. truppcupen/storsjöcupen? båda

25. tycker du att det kommer bli lika kul med gymnastiken som förut? nej

26. har du varit uppe ett helt dygn nån gång? ja

27. äter du mycket kakor? ja

28. laxfestivalen/yran? YRAN FÖRFAN!

29. dag/natt? dag

30. skruvar/salto? skruvar

31. hur många år har du gått i gymnastik? 8-9

32. det pinsammaste du gjort? inget jag tar upp i bloggen ;)

33. har du gått i någon annan sport än gympa å fotboll? simskola om de räknas. Längdskidor och springning.

34. stockholm/mora? stockholm

35. sola/bada? bada

36. vara vaken/sova? vara vaken

37. orkar du svara på alla frågor? ja

38. vill du ha en hund? jaaaaaa

39. hur många mil kan du gå? asså jag tror de var 13,483572

40. åska/regn? åska

41. skola/lov? LOV?

42. platt/lockigt hår? platt

43. kan du simma? absolut inte

44. gillar du tår? älskar tår

45. är du rädd för sengångare? nej

46. ruif/castro? båda, men står närmast castro!

47. jordgubbar/smultron? jordgubbar

48. saft/vatten? saft

49. vill du åka till norge? ja;)

50. kan du äta 1kg godis på 10 minuter? kan, kan jag väl

51. vad är ditt Favoritgodis? ALLT!

52. Någon drömresa? :) turkiet

53. Favorit ställe på sommaren? gullvik

54. Finns det nån person som du kan lita på till 100% i alla lägen? :) ja

55. Bor du i övik? :) nej

56. dom 3 första sakerna du gör när du vaknar och dom 3 sista sakerna du gör innan du somnar :p kollar instagram, läser jockibois och kollar facebook, samma på kvällen.

57. Favorit sångerska?:) Caroline Westman

58. Gör du något med dina ögonbryn? nej

59. Och du kan väl svara i en video? ;) försökte, men det gick inte att lägga upp den :/

60. din dröm dejt? fattar inte

61. dina tre bästa vänner? BECKIS, moa & ewe

62. nånting är fel, den första du vänder dig till? telefonen

63. Vad gör en blogg värd att läsas, enligt dig ? fin design, bra inlägg med bilder.

64. Om du hade hur mycket pengar som helst, vad skulle du göra med dem ? åka utomlands med familjen, flytta utomlands med beckis, köpa en kattunge till beckis och skänka pengar till cancerfonden

65. Din största inspirationskälla inom bloggningen? fattar inte ;)

66. hur många pojkvänner haru haft?- tappade räkningen efter typ 535 ;)!

67. På G med ngn? - nej

68. Favvo kändiS?- Christian Ronaldo

69. Favvo serie? Simpsons

70. Vart bor du? Sollefteå

71. Varför ville du börja blogga? Mina vänner skaffade blogg och jag ville också testa.

72. vad är din favorit färg? Lime grön

73. Rider du? ibland

74. hur ser ditt rum ut? blåa tapeter och möbler.

75. Vad brukar du göra en helt vanlig dag, alltså har du några rutiner? vara med kompisar

76. Något du alltid brukar göra? kolla om det finns godis hemma

77. Favorit färg? lime grön

78. Favorit klädesplagg? gymnastik dressen

79. Favorit färg ? lime grön

80. Favorit mat ? pilgrimsmusslor

81. Vad gar vart roligast under lovet??? storsjöcupen

82. Rider du? :) ibland

83. Hur gammal var du när du fick din första studsboll? kanske 2-3?

84. Har ni rutiga gardiner?? nej

85. Hur många värmeljus har ni hemma hos dig? minst 20

86. En stad i hela världen; vilken skulle du vilja bo i och varför? vet inte om det är en stad, men miami. För det är fint där.

87. Om du fick en miljon kronor, skulle du behålla dem eller skänka dem till välgörenhet, röda korset, rädda barnen osv? (VÄLJ ETT ALTERNATIV!) skänkt bort de till rädda barnen

88. har du några syskon. ja -.-

89. din favvomat. pilgrimsmusslor

90. gillar du kakor? jaaaa

91. Hur lång är du? 1,56

92. Vem är din idol? Carro&lukas

93. Vad lyssnar du på för musik? allt

94. Vad önskar du dig mest? en hund

95. Vad är det dyraste du har köpt? en cykel

96. Om du skulle rida os i vilken gren skulle det vars då?:) hoppning

97. Rakar du dina ben?? ja

98. Vad tycker du om mig? jätte snäll och rolig! :D

99. Favvogodis? allt

100. Favvofärg? lime grön

101. Något som du är besatt av? kolla instagram

102. Hur ofta bloggar du? ungefär 3 inlägg per dag

103. Vad tykcer du om min blogg? fin och bra!

104. Äre du som har gjort headern? ja

105. Vad skulle du göra om du fick 100.000kr? åka utomlands med familjen

106. Vilket är ditt favvospel? COD

107. Pinsammaste du någonsin har gjort? ♥ inget jag tar upp i bloggen

108. Favvofärg? lime grön

109. Favvomat? pilgrimsmusslor

110. Hur länge har du hållt på med gymnastik? (Du är sjukt duktig iaf!! ) 8-9 år, tack!

111. Ewe/Beckis? ^^ asså jag föredrar gräs

112. Vad är dendär grejjen du önskar dejj av din släkt? :) en hund

113. Gympa/ Fotboll? gympa, men fotboll är också jävligt roligt

114. 3 saker du skulle ta med dejj till en öde ö?? ^^ Beckis, fucking mycket mat och tält

115. Bästa låten? I mitt huvud - nastynorth

116. Vilken klass hamnade du i? :) 7D

117. Nöjd me den? :) jadå

118. favvo godis ? allt

119. Favvo djur hund

120. favvo film cyberbully

121. favvo färg limegrön

122. Är du på g med någon ? nej

123. vilken mobil skulle du valt omm du fick välja vilken du ville iphone 4s

124. vem är du bästa vän >? beckis!

125. kan du göra fler videoinlägg?:) kanske de;)

126. Vad önskar du dig av din släkt?:D en hund

127. Rider du? ibland

128. Vem är din absolut bästa vän? Beckis

129. vad ångrar du mest i ditt liv? varför skulle jag ta upp det i bloggen?

130. Vart bor du? sollefteå

131. Vad heter du i mellan namn ? Sandra

132. vilken är din drömresa?! Turkiet

133. Hur lång ä du? typ 1,56

134. vad är ditt favvominne? stockholm, laxfestivalen år 2011.

135. hur många har du krama ? ;) mååånga

136. VAd äre sämsta med mig? finns inget dåligt med dig

137. Kan du inte börja videoblogga :D kanske de ;)

138. vilka raser av hundarna vill du ha när du bli stor? shetland sheepdog, golden retriver, pomeranian-

139. Favvo djur ? D: HUND

140. dina 3 bästavänner? Beckis, moa &ewe

141. perfrkta killen för dig? snäll, omtänksam!

142. oskuld? ;) haha ja

143. vem var du sist tsm med? :D wille

144. varför gjorde du slut? av olika skäl

145. Vilket förhållande ångrar du mest`? benjamin

146. Vilket förhållande är de bästa du haft? wille

147. Vem har gjort din header? jag

148. Favoritdjur? hund

149. Bästa som har hänt dig? mycket

150. Va ångrar du mest av allt? inget jag tar upp i bloggen

151. vilken va den första du hångla med? wille

152. hur många hånglade du med på storsjö? 1

153. favvofärg? limegrön

154. perfecta killen asså utseendet? utseendet spelar ingen roll bara han är jätte snäll.

155. vill du ha barn när du blir stor? ja

156 vill du bo i sollefteå resten av ditt liv? NEJ

157 vad har du för mobil? :) iphone 3gs

158. Glass/godis godis

159. Godis/chips godis

160. Fisk/kyckling kyckling

161. Singel/förhållande singel

162. Blond/brunett blond

163. Rider du? ibland

164. Hur gammal är du? 13 år

165. Gillar du majs? ja

166. Vad skulle du göra om en gul smurf hoppa in i ditt fönster, tog en penna körde upp den i din röv och sen satte den i din mun? smällt till den, sen skulle jag toalettdoppat den i min toa och sist tvingat den att äta mickes uppspydda leverpasta

 

fick ta frågerna här eftersom videon inte ville ladda upp. Tack alla ni som frågade massa fråger, här får ni en FET länk allihopa!

http://karinnblom.devote.se / http://rebeccastrandlund.blogg.se / http://helia.blogg.se / http://livetsompetra.blogg.se / http://tjejenmatildajohansson.blogg.se / http://emmaaalidman.blogg.se / http://fotonilingonskogen.blogg.se / http://ffulingarna.blogg.se / http://ida-persson.bloggplatsen.se / http://tuvaasallvinen.blogg.se / http://ssavannahs.blogg.se / http://juliawiklander.blogg.se / http://hilmas.devote.se / http://melovewater.blogg.se / http://www.nattstad.se/babustyle / http://sweetdonut.bloggplatsen.se / http://www.saalha.blogg.se / http://ezzaaass.blogg.se / http://blaackspirit.blogg.se / http://maggimanok.bloggplatsen / http://tovamardbergg.blogg.se / http://lifebynoraa.blogg.se / http://evelinadahlqvist.blogg.se / http://eemmafernhagen.blogg.se / http://frestadiusfoto.blogg.se

somsagt, ett STORT tack till alla som frågade massa frågor!! :')

 

 


Myser!

Har de helt okej här med kattungarna, så jäkla söta!! :')


Tisdag

åkte till hallen vid kvart över 9, och kom hem för en halvtimme sen. Visade lite grejer för en ny ledare och hon fick testa passa lite. Sen satt jag och Felle och planerade träningar och skrev massa papper. Nu sitter jag och kollar på OS gymnastik, men är fett sur för att jag missat 20 min -.- Senare efter maten ska jag åka till momma och hälsa på där. Kolla på kattungarna och hämta lillebror. Nu ska jag iaf fortsätta kolla och sedan checka lite bloggar. :)
 
gammal bild gammal bild gammal bild gammal bild gammal bild gammal bild

sliten tjej jao.

 
nu myser jag ner mig i sängen med denna grymma låt spelandes i öronen och smsar med "c". Fett trött och sliten, så behöver all sömn jag kan få. Kommer nog inte alls vara hemma mycket imorgon, men ska ändå försöka uppdatera så mycket som möjligt.
 
Sen måste jag bara säga att ni verkligen är bäst! Även fast jag varit jätte dålig på att blogga nu i helgen har jag haft en grym statestik, GRYM!

min helg

Lördag: Klev upp 06.10. Gjorde mig iordning och drog sedan till kokhuset, sen vidare mot Timrå. Åkte dit första matchen skulle vara. Värmde upp och var jätte taggad! Signalen gick. Första matchen var igång och alla var super taggad. Vann den matchen med 3-0 och skulle spela en till match senare. Åkte och åt lunch och sedan match igen. Vinst med 4-0. Alla var på jätte bra humör och vi spelade 2 jätte bra matcher. Drog och duschade, och sedan åkte på Ica och köpte lite godis och sedan fixade vi oss och åkte på discot. Var jag, kotten, mirre, hanna och magda och vi hade fett najs! Åkte sedan "hem" och bara snackade. Somnade kanske kvart i 12.
 
Söndag: Klev upp 06.00. Drog och åt frukost och sedan gjorde vi oss i ordning för match. Drog till matchen och vann med 3-0, och det innebärde att vi vunnit våran grupp. Tillbaka och åt lunch och sedan match match igen. Vann matchen med 4-1. Och vi var vidare till kvartsfinal. Drog och duschade och sen resten av dagen/kvällen tog vi det bara lugnt, spelade lite maffia och pratade bah. Somnade vid  halv 12 ungefär.
 
Måndag: Klev upp vid 08.00. Drog och käkade frukost och sedan tillbaka och gjorde oss i ordning, packade lite och sedan drog vi till matchen, kvartsfinal. Vann den matchen meed 2-0 och vi var vidare till semifinal. Drog och käkade lunch och sedan tillbaka till samma ställe och spelade semifinal. Var en väldigt jämn match med vann med 3-2. Vi var vidare till FINAL. Gick och köpte en toast och en sportdricka och satt bara och chillade. Sen vid 15.30 var det final. Var sjukt nervöst, men när domarn blåste igång matchen släppte all nervositet och det kändes sjukt roligt. Vi spelade sjukt bra och i första halvlek ledde vi med 1-0. Gick in igen för andra halvlek och spelade SUPER bra. Domaren blåste av och vi hade vunnit med 5-0. RUIF hade vunnit Mid Nordic cup 2012.
 
Ni anar inte hur roligt det kändes. Att vi hade vunnit ALLA matcher, och bara släppt in 3 mål på 7 matcher och gjort sammanlagt 24 mål. Det är sjukt hur bra det är egentligen. Alla var jätte glada och vi fick GULD MEDALJER. Så nu ska vi åka dit nästa år också, eftersom vi fick det gratis nästa år eftersom vi vunnit. Den här helgen har varit den bästa på lääääänge. Var sjukt kul att vara där med laget och ta hem allting. Umgås och skrattat så man nästan gråtit. Träffat nya personer som var sjukt härliga och åkt hem som en SUPER nöjd tjej. Är fett trött nu så ska nog strax sova.
 
Ska upp halv 9 imorgon för att sedan dra till gymnastik hallen. Skriva lite papper med felicia och visa lite grejer för en ny tränare. Har somsagt fått en förfrågan att bli mer "riktig" tränare, så de kommer bli sjukt roligt. Kanske hoppa lite trampolin och sedan ska jag nog dra till momma. Annars ska jag försöka träffa Beckis som jag inte träffat på år och dar. Ska även svara på frågorna från frågestunden! Så dom dyker väl upp den här veckan.
 
Tack alla som gjorde denna helg bäst, minne för livet säger jag bara! Älskar er RUIF♥
 
världens bästa lag!♥
 

Har de köng!

Första matchen idag vart de vins, 3-0. Det innebär att vi vunnit våran grupp, och kan ta oss till final. Nu har vi duschat och ska strax äta lunch. Först ska vi vila lite, vart lite sömn inatt :/ men nu ska jag snacka med cotten :D Btw, MÅSTE bara berätta en sak. Ni vet att jag ÄLSKAR nastynorth, och idag påväg hem från matchen såg jag MARTIN i nastynorth, trodde jag skulle dö. Ååååhh :'D :'D :'D :'D :'D :'D


Disco time!

Nu drar vi till discot och kaosar! Brudarna RUIF kommer ÄGA sönder på dansgolvet!! :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3275449/images/2012/pic_501d6979ddf2b329af000359.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3275449/images/2012/pic_501d6979ddf2b329af000359.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3275449/images/2012/pic_501d697bddf2b30e300003fd.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3275449/images/2012/pic_501d697bddf2b30e300003fd.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3275449/images/2012/pic_501d6a79ddf2b316500000b4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3275449/images/2012/pic_501d6a7addf2b323f5000057.jpg" class="image">


In Sundsvall

Kom fram till Sundsvall vid 8, spelade första matchen 08.50 och vann med 3-0. Käkade lunch sen match igen. Vinst med 4-0, går bra dehär :) drog iväg till Ica och köpte lite godis, sen tillbaka och käka middag. Nu spelar vi maffia och har super skoj. Sen ikväll blir det troligtvis disco. Nu måste jag låta mobilen ligga lite. För alla väntar på mig ;)


Uppe med tuppen

Fett taggad jao. Försov mig lite så dom kommer om 5 min, ops. Nu måste jag äta frulle. Ha de bra! :D


Åååh :(

Är så taggad inför cupen att jag inte kan somna. Är hur pigg som helst, ska slå igång en film och se om jag kan somna till den. Stör mig även på regnet ute. Hör hela tiden; plopp, plopp, plopp. Saknar gullvik med detta väder!! <3


OMG :o

snackat med Beckis nu, och vi har stooora planer på G. Hoppas allt går, för då kommer det bli såhääääär roligt. Bara några grejer som måste fixas, kanske 2 eller 3, och om de går, aa då blire köngköngköng!!!! :D
sen en ganska rolig grej. Jag brukar läsa en blogg som heter norab.blogg.se. Följt den bloggen i snart 2 månader, och vill ni veta en sak? Hon ska på samma fotbollscup som mig. Och vi kommer möta hennes lag, fatta roligt. Så haska se till att träffa hon, kanske ta nån bild eller nått, vem vet? och hur najs är inte de!!! :D shiiiet vad jag ser fram emot de. Den här cupen kommer äga sönder! :D får se hur det blir med uppdateringen, beror på hur mycket ledig tid jag har och så.
 

glaaaad!! :)

ååh, pratat med min älskade morbror i en halvtimme nu. Och shiiet vad jag saknar han! Han jobbar ju liksom i Norge och vi har inte träffats på mer än ett halvår.. Men han ska försöka komma till Sverige nu iår. :)
nu håller jag iaf på att packa inför imorgon, och gud vad jag är taggad. Har även städat rummet idag, så nu äre finfint! Sen när jag kommer hem från cupen blire att svara på alla frågor från frågestunden och sedan vara med bästavän som jag inte träffat på flera veckor! Så de kommer bli fett najs jao. Men nu måste jag fortsätta att packa, försöker blogga mer ikväll eller imorgonbitti :)
 
btw, glöm inte bort att ställa frågor i frågestunden, gör inget om ni redan ställt någon, ös på med frågor och jag kommer svara i ett videinlägg :)
 
ställ eran/era frågor här --->  tryck här för att komma till frågestunden
 
får bli en bild på mina&ewes as goda muffins/cupcakes som vi gjorde för nån dag sen :)

TIPSAR!

 
måste verkligen tipsa om denna film. Handlar om en tjej som blir mobbad genom internet, och det säger väl allt? har aldrig i hela mitt liv sätt en sorgligare film än denna. Jag låg och grät, JAG som aldrig brukar gråta, jag GRÄT över den här filmen. Tycker faktiskt att ALLA kan ta och kolla på denna, den är sååå värd att kolla på. Rekomenderas verkligen!!!

haaaaloooow världen! :D

ställde väckaren på halv 10, men vaknade kvart över 10 ;o haha, har inge minne av att jag stängde av den. Iaf, skulle ju dra och åka vattenskidor idag, men lillebror barnvakt sa NU att hon inte kunde, så aa. Då kunde jag inte åka vattenskidor idag, fast vädret sög endå. Så nu har jag ganska mycket tid idag. Så ska städa rummet, packa, KANSKE möblera om och efter de ska jag bah slappa och kolla på film :) Så ser min dag ut. Nu ska jag iaf fixa lite små grejjer på bloggen och sedan käka frulle.
 
bjuder på en fett gammal bild jao

skype :D

sitter just nu och skypar med Ewe! och vet ni vad? JAG SKA ÅKA VATTENSKIDOR MED HON IMORGON OCKSÅ. kommer bli såhäär roligt. Sen hem och vara barnvakt åt lillebror, inte lika roligt :( Sen städa, packa, fixa lite grejs och sen på kvällen kanske jag får lite vila. Haha, inget blev som jag tänkte mig ;) men nu ska jag fortsätta skypa med Ewe, och sedan kolla på film :D
 

fucking käär!

denna låt, finner inga ord för den. Så jäääävla bra! Är seriöst käär i Nastynorth, de bästa är att jag faktiskt träffat dom OCH fångade deras tröja i publiken som jag sover i VARJE natt. Lyssna så fattar ni nog, kärkärkärkär!!!♥♥♥

Give it a try, it´ll be alright

kom hem vid ungefär halv 4. Kändes grymt ovanligt att vara i sitt egna hem :o Drog ju somsagt och åkte lite vattenskidor och lite ring idag också. Så gryyymt roligt, nog de bästa jag vet nu ;)! Var ju tänkt att jag skulle dra dit imorgon också, men då måste jag vara barnvakt åt lillebror -.- fast ska snacka mer med mamma sen ;) Drog på träning kvart över 5, och det kändes verkligen att jag missat några träningar. Gick inte alls bra, kunde knappt skjuta, haha. Aja, inte mycket att göra åt. Kom hem för nån timma sen, har duschat och myst ner mig i min onepeace. Ska strax lägga mig i sängen och slå igång en film, tror jag behöver lägga mig tidigt inatt. Varit uppe länge nu i flera dagar, och är så trött på dagarna. Måste ju vara pigg inför cupen också! Drar ju somsagt halv 7 på lördamorgon. Och första matchen var inte 08.00, utan 08.50 ;) Är såhääääär taggad. Nu ska jag iaf fixa lite med överraskningen till Alex, och sedan göra mig i ordning för sängen :)
 

Torsdag

sitter just nu och kollar på OS, och ska strax göra oss i ordning för att dra och åka vattenskidor. Sen blire hemfärd och fotbollsträning. Eller skulle jag kanske vara med på match, känns bara så konstigt att köra match det första man gör då man kommer hem. Så jag måste fundera lite! annars blire match halv 6. Sen imorgon äre bara en chilldag hemma, tare såhäääär lugnt, kanske ligga i soffan och kolla på film hela dagen. För sen tidigttidigt på Lördag morgon åker vi till Sundsvall på match. Minns jag inte fel så hade vi våran första match klockan 08.00 på lördag. :/ Måste även städa rummet och packa om på nytt. Så har inte bara chill dag. Men nu ska jag fortsätta och kolla på OS :)
 
har ingen bild på den här datorn :)

Graninge

Påväg till graninge nu. Fast först ska vi bara in i Långsele. Så ni kan inte räkna med bra uppdatering idag :)


~ jag kan inte ens gå, utan din luft, i mina lungor ~

suttit och kikat runt lite på internet nu ett bra tag. Skickat lite mail och kollat bloggar! Har även glömt att säga att jag slaggar hos Ewe inatt, fast de kanske ni förstod. ;) Har faktisk inte mycket planer för dagen. Kanske baka med Ewe och sen ut och springa. Mer vet jag inte. Blir väl bara att vara hemma lite med familjen, varit borta i 1 vecka nu, fast har ingen hemlängtan alls :s borta bra men hemma bäst brukar man ju säga, fast jag tycker nog tvärtom! Hinner bara vara hemma i 2 dagar och sen drar jag igen! Till sundsvall för fotbollscup, fast då ska ju familjen med fast dom bor hos våra släktingar. Men endå! Har nästan haft nånting varje dag det här sommarlovet. Så ibland äre bara skönt att få sätta sig ner i soffa, slå igång en film och bara ta de super lugnt. Men gillar ändå att hålla igång och vill göra nånting hela tiden! iaf, slut pratat om de. Just nu sitter jag bara och gör nada, förutom att blogga då. Vill verkligen komma på nått NYTT jag kan göra i bloggen. Börjar bli fett tråkigt att blogga om samma sak! *snälla gud, ge mig en hund eller en häst, snälla!* Nu ska jag iaf kolla facebook en sista gång och sedan tror jag att jag ska stänga ner datorn, så om jag inte bloggar mer så säger jag godnatt nu!
 
glöm inte bort att kolla på filmen i inlägget nedanför. ♥
 
shiiet vad jag saknar gympan asså! men fick ett glädjande samtal idag av en viss person, kommer bli såååhär roligt då vi börjar igen. Ser verkligen framemot de!♥