Heart Chat Bubble

Nyår!

sitter just nu på rummet och väntar på att beckis ska komma. Sen efter maten kommer Moa och vi fixar oss tillsammans. Sen kommer kvällen bestå av massa skoj och massa skratt! Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, men tror endå inga sitter vid datorn på nyår ;) har lite brottomt så kan inte göra värsta långa inlägget, utan det här inlägget slutar nu snart. Kika in under dagen/kvällen så kommer det KANSKE vara nått/några inlägg :)
 

Haha...

Märkte nyss att jag skrivit lite fel i förra inlägget. FÖRSTÖR andras vänskaper ska det stå, inte förstå.
Iaf. Legat i sängen heeela kvällen och kollat på Hawaii five-o, hur mysigt liksom? Snackat med Beckis inför dagen, kommer bli köngköngköng! Fixa käk här hemma, gör oss i ordning och sen ska vi ha fett me skoj. Vet inte hur det blir med uppdateringen, men ska åtminstone försöka slänga in 1-2 inlägg. Nu ska jag kolla ett till avsnitt Hawaii five-o och sen sova. :)

Har glömt att berätta då jag var i Sundsvall så uppträdde både Awa och Benny från X-factor där, så jag träffade dom och fick deras autografer, hur coolt liksom? ;)


hiss/diss

 
* personer som ställer upp i alla lägen, och alltid finns där för en.
 
* godis, haha. Vad hade jag gjort utan det?
 
* hawaii five-o. Oh herre jisses vad bra de är, vet att jag är typ 1 år efter att se den men endå.
 
 
* Personer som förstår andras vänskaper, usch och fy bort med alla dom!!
 
* personer som aldrig vågar stå för vad dom gjort.
 
* personer som står och ljuger mitt framför ögonen på en då man själv vet sanningen.

fem sanningar

 
* jag är sjukt nöjd över mina julklappar, allt jag fick var nånting av det jag önskade mig.
 
* jag är sjukt glad för att det är nyåra imorgon.
 
* då jag är ledsen vill jag försvinna så ingen hittar mig.
 
* jag vill börja i AG gymnastik.
 
* jag har alltid velat haft en egen hund eller egen häst sen jag var pytteliten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NYÅRSLÖFTEN

 
* Försöka äta mindre godis/chips/godsaker. Jag har blivit otroligt sockerberoende så jag nästan är rädd. Kan ta rent socker och bara hälla i munnen om jag inte hittar något gott med socker i, haha sjukt.
 
* Inte lägga ut så mycket pengar på onödiga saker, eller godis. Ska alltså spara mina pengar så jag kan få råd med en systemkamera eller ny mobil.
 
* Hjälpa till mera hemma, är otroligt lat så orkar typ aldrig hjälpa till och plockar typ aldrig undan efter mig, ops :s
 
* Ge gärnet på gymnastiken och försöka lära mig minst 6 nya saker. låter kanske lite, men det är faktiskt mycket.
 
* Satsa mycket på fotbollen, ge gärnet på varenda träning och försöka utveckla mig.
 
* Gå mer, alltså till och från skolan t.ex. Otroligt lat, så ringer oftast mamma och hör om jag kan åka med hon hem.
 
* Hålla bättre ordning på både mina saker och i mitt rum. Har noll koll, så har slarvat bort mitt bankomat kort :o
 
* Plugga mycket inför prov och test, så jag kan få bra betyg. Slarvar lite med pluggningen ;)
 
* Försöka uppdate bloggen mer och lägga ner ännu mer tid på den.
 
* Försöka rida mer då jag har tid, blitt ganska lite nu dom senaste åren och tycker verkligen om att rida så inget jag bara vill slänga iväg och glömma..
 
* Lära mig bomflickis, vanlig rondat flickis och salto på både golv och ute. "ett måste!!!!"
 
* Träna mycket, så jag får en snygg kropp till sommaren.
 
* Ha ett bättre år än 2012!

trettiondedecembertvåtusentolv

har typ ingenting att blogga om då jag gör samma sak typ hela tiden. Och nu speciellt på lovet :/ men har faktiskt satt mig ner och gjort några tidsinställda hela kvällen. För jag är sjukt trött och ska lägga mig i sängen och kolla på hawaii five-o och snacka med Moa&beckis inför morgondagen. Tänkte att bloggen endå skulle hållas lite vid liv, därför har jag gjort tidsinställda. så håll koll under kvällen för andra inlägg än "vanliga". :)
 

Sista lördagen på heeela 2012

efter typ 2 dagars "paus" är jag nu tillbaka. Kände att jag behövde en "paus" eftersom det varit ganska mycket nu sista tiden. Men under tiden jag inte bloggat, har faktiskt inte hänt så jätte mycket. Har varit med Moos&becks mestadels. I Torsdags drog jag först ner på stan med mamma&pappa, men mötte upp Moa & beckis där nere, så gick med dom. Vi satte oss och fikade och pratade. Sen gick vi på jysk och satt där typ nån/några timmar. Planerade lite inför nyår, så om allt går kommer det bli super roligt. Sen drog vi alla hem till mig, kollade på film och snackade. Beckis åkte hem och vi satte oss och åt, och efter de kollade vi på film igen troja (?). Beckis kom tillbaka efter hon ätit, och då snackade vi mest.. Körde min radiostyrda helikopter typ! Sen åkte hon hem vid halv 12, och jag och moa slog igång en film (igen). La oss vid 3 tiden nån gång. Vaknade vid typ 10, gick upp och åt frukost och sedan kom beckis. Då kollade vi på "it" och snackade. Fettade i oss lite dricka och ostkrokar, haha ;) Sen vid "middagstiden" åkte båda hem. Så jag åt och myste ner mig i sängen och kollade på hawaii five-o. Drog senare till beckis där vi hade hemma spa och bah tog de lugnt. Kollade på film på natten och somnade väl vid typ 4. Vaknade först vid 12, men var så trött så somnade om och sen vaknade båda vid 2, haha. Klev upp och käkade frukost och sen kom mamma och hämtade mig. Och nu har jag bara suttit och kikat runt på internet och ska strax mysa ner mig i sängen, sjukt trött. Så ska bara ta det lugnt och kolla på film (y) Sista veckan på lovet snart så ska verkligen ta vara på tiden. Börjar ju somsagt den 8 januari, egentligen 7:de, men vi har studiedag då ;) Och den 8:de drar jag även iväg och kikar på Modo - Timrå med familjen, så det kommer nog bli super roligt. Men nu ska jag iaf ta på mig några myskläder och sen mysa ner mig i sängen.
 
vet att det blev ett fett rörigt inlägg, men är så trött så orkar inte tänka.
 

Sorry..

Ibland behöver man lite tid för sig själv, som jag behöver nu. Jag återkommer ganska snart, förhoppningsvis innan nyår.


shopping dag

efter en heldag shoppandes är jag nu hemma. Hittade faktiskt typ ingenting som jag ville ha, förutom en tröja. Sen köpte jag bara en sen födelsedagspresent åt pappa och 2 saker åt min lilla snutta :* Var verkligen en super rolig dag, men roliga personer. Haha vi var helt lost då vi skulle hem! som nästan hela resan både dit och hem, men är fortfarande sjukt trött :( så ska mysa ner mig i myskläder, lägga mig i sängen och kolla på film på min nya TV :D proppa i mig lite godis och dricka, och smsa med underbara personer. fett me mys! Imorgon OM det går ska jag vara med beckis, och vem vet vad vi ska hitta på ;) iaf, försöker slänga in nå inlägg senare ikväll för nu ska jag kolla på film.
 
woooow vilket kort hår jag hade :o

Trött :(

Sorry för den usla uppdateringen. Känner mig så hemsk då jag haft jätte bra statestik och sen har jag inte ens slängt in ett inlägg! Men får skylla på att jag haft fullt upp idag och mest velat tagit det lugnt. Men har iaf varit med Beckis hela dagen och gjort en super rolig sak ;) nu har vi nyss sett klart en skräckfilm och ska sova, upp tidigt idag för att åka till birsta och slösa lite pengar ;) snälla morbror skjutsa oss! Så nu säger jag godnatt, och får väl se om jag har internet på imorgon eller om jag sparar pengar och bloggar då jag kommer hem ist. Aja, godnatt!

Våran urgulliga katt som tror det är en exakt likadan katt framför han fast det bara är en spegel ;)


julafton ♥

herre jisses vilken dag, verkligen varit jäääätte mysigt!
vaknade vid kvart i 9, hade då verkligen ingen julkänsla alls :s klev upp och kollade på TV med lillebror sen spelade jag lite dator tills mamma & pappa klivit upp. Då käkade vi frukost, med lite julskinka och julgröt (jag fick mandeln, yeeah). Efter de gjorde jag mig i ordning och gick ut och fotade med syster, fick väl några bra bilder som kommer sen. Gick in och satte mig framför TV:n och väntade på alla gäster, och dom kom väl vid 2? Satt mest och pratade och så tills 3, då kollade vi på Kalle anka, som vi alltid gör ;) Efter de var det julbord, och mumsmums säger jag bara. Missade ju julbordet på skolan så var ju ett år sen jag åt det, och herrejisses vad gott det var. Synd bara att jag åt för fort så jag vart mätt :( Satt vid bordet ett tag och snackade, sen gick jag och lekte med min kusin ♥ Vid halv 6 kom tomten på besök, med JULKLAPPAR! wehow. Varje julklapp jag fick hade jag önskat mig, förutom en som faktiskt var ganska rolig som jag inte ens hade tänkt på, men vart jätte glad då jag fick den! Så är verkligen jätte nöjd över den här julafton ♥ resten av kvällen har spenderats med min radiostyrda helikopter jag fick, haha ;) faktiskt skit svårt att köra den :o men självklart har jag också spenderat tid med min underbara familj och släkt. Men nu ska jag hjälpa lillebror att bygga ihop hans bilbana :D
 
hihi bild sen 6:an

Myskväll

Ligger just nu lite halv nervös i sängen. Brukar oftast vara nervös dagen innan julafton, men mest för att öppna paketen och inte veta vad som är i dom ;) hehe. Ikväll har jag bara tagit det lugnt och myst som som andra kvällarna. Käkade julskinka med familjen och morbror, sen hoppade jag in i duschen och tog en varm dusch. Sen efter set har jag bara suttit och kikat runt på internet. Nu ligger jag i sängen och smsar med några stycken, men ska alldeles strax försöka sova då jag är jätte trött. Kan inte sova alltför länge då jag har mycket att göra imorgon :) hihi. Men får jag tid kommer jag absolut slänga in nå inlägg imorgon :D


all i want for christmas, is you!

förkyldningen börjar faktiskt ge sig lite, men hostan är såklart kvar. Den brukar hålla i sig någon/några veckor. :( inte gjort så jätte mycket idag. Suttit och fixat med Ewes header, spelat keyboard och satt upp några små tomtar lite här och där i huset ;) Sen har jag också renbäddat i sängen, så har en liten "julsäng" nu, myyys! :) Just nu sitter jag och pratar med "a" och lyssnar på musik, myyys! Ska strax ta mig en varm dusch, och efter de ska jag äta julskinka ;) fast nu ska jag bara kolla runt på lite bloggar, fortsätta lyssna på julmusiken och ta en julmust och chilla vidare.
 
fett sugen på det här nu :D
 
 

dan före julafton

vaknade vid 9 av att lillebror telefon ringde -.- kunde sen inte somna om så klev upp och kollade på julkalendern ist.
Käkade frukost när alla hade klivit upp sen har jag mest bara pyntat lite här hemma, satt upp några små tomtar och så. Har även spelat lite cs, så stängde nästan nyss av det. Imorgon (på julafton) ska jag och olivia ut och fota lite, troja. Så om vi gör det kommer det upp några bilder sen, hehe ;) men nu ska jag iaf ta min en julmust och mysa ner mig i myskläder framför TV:n :)
 

gävletävlingen

kommer ni ihåg då jag var och tävlade med huddik i gävle typ förra helgen? iaf, jag lovade er filmer därifrån och i detta inlägg kommer dom. Har fått vänta tills dom lagts ut, därför har det dröjt lite, men nuså!
 
ingen från sollefteå var med på friståendet, men dom var så duktiga så jag lägger ut den endå!
 
matta var jag nästan nöjdas med. På dom 2 första varven stod jag sist och på sista varvet stod jag näst sist! :)
 
hopp gick faktiskt också jätte bra, ställde min en och en halv för första gången på tävling. Här står jag näst sist på alla varv :)

Välkommen kära förkyldning

Vaknade med huvudvärk, hosta, täppt i näsan och tjock i halsen. Passar ju prefekt nu såhär 2 dagar innan julafton och på pappas födelsedag. Är verkligen såhääääääär glad över det..... Eller inte -.- så min morgon har jag bara legat i sängen och degat. Men nu måste jag kliva upp för att göra några sysslor, wehow vad roligt. Sedan blir det massa fika och grata pappsen, bara satt ni vet liksom. ;)


trött :o

suttit och ritat jätte länge nu faktiskt, ena bilden vart ganska bra medans den andra vart sådär. Blev inte så att jag åkte till beckis eftersom min pappa fyller år imorgon. Men ganska skönt att bara vara hemma också, men också sjukt tråkigt då jag verkligen ville vara med hon :( men vi får ta det någon annan dag. Av ovanlighetens skull är jag redan trött? men har somnat sent varje natt denna vecka och kännt mig stressad, fast det inte varit något att vara stressad över. Så är helt slut i kroppen så tror faktiskt jag snart ska lägga mig och sova. Men först ska jag snacka med en person om lite viktiga saker. Fast just nu ska jag ut och kolla då morbror smäller några smällare ;)
 
haha småflickor på bilden ;)

jagsugerpåattkommapårubriker

buhuhu, nu har jag sett klart sista säsongen av serien :'( kommer kännas fett tråkigt då jag verklige var helt käääär i serien. Den har iaf varit bääääst, bättre än alla filmer och alla serier jag någonsin sätt! så kul då man hittar nånting man verkligen gillar. Iaf, vet ej hur det blir med att vara med beckis då pappa fyller år imorgon och aa. Så kommer troligtvis bara vara hemma och kolla film eller nått, ska strax käka taco och efter det ska jag rita lite. Haha, vart super sugen! Känns som att jag börjar bli sjuk :o har fått lite hosta och lite krasslig i halsen, men får hoppas att det går över innan julafton som är på MÅNDAG :o wehow vad tiden går fort, bara för ett tag sen var det 30 dagar kvar :s men nu ska jag iaf kolla runt lite på internet och sedan kanske redan börja rita lite nu. :)
 
av någon andledning fungerar inte min webbcamera så då går det inte att ta ny bild...
 
kommer ni ihåg?

JULLOV!

japp, ni läste rätt. Nu har även vi fått jullov som alla redan värkar fått ;) kom till skolan vid 8, gjorde hänga gubbe i klassrummet tills vi skulle gå till gympahallen för att kolla på julshowen och efter det fick vi våra betyg och sen fick vi dra hem, så var bara på skolan i 3 timmar :D wehow. Idag blir det att vara med beckis om allt går som planerat. Ska väl hitta på något bus eftersom det är jullov :) men just nu vill jag bara inleda jullovet med att kolla några avsnitt av serien, sjukt beronde av den! vi hörs.
 
har inga bilder, så får bli 2st gamla, igen..

Torsdag

suttit och kikat massa avsnitt av serien efter jag städat klart, och nu har jag bara 6 avsnitt kvar på HELA serien, buhuhuhu... Vart klar med städningen för ett braaaaa tag sen, käkade och sen satte jag mig vid datorn. Snackat med bästavän ikväll också, om "jordens undergång" som ska "ske" inatt 02.12. Haha, bara jag som inte tror på det? iaf, nu ska jag lägga mig och sova för att kliva upp tidigt imorgon för att fixa mig. Julavslutning imorgon juh, och det innebär LOV! wehow vad glad jag är. men nu stänger jag av datorn för idag och slår igång den imorgon igen efter skolan eller nått ;) godnatt.
 
jag saknar verkligen min lilla plutt sjukt mycket nu, uhuhu :(

städerska för en dag

tatt mig en paus från städandet nu, har faktiskt städat mitt rum :o somsagt, inläggen jag hade skrivit igår hade tydligen inte dykt upp, varför vet jag inte? det vara bara ett som hade dykt upp.. Iaf, hade ju "avslutning" på gymnastiken igår, och jisses vad roligt det var. Körde 5-kamp som verkligen var super roligt, skrattade så tårarna rann ner för kinderna och det var verkligen super roliga "grenar". Fikade massa gofika och snackade om typ allt, även där skrattade vi super mycket. Kunde inte fått en bättre "avslutning", min grupp är verkligen bäst. Efter gymnastiken drog jag hem, tog mig en snabbdusch, sen satte jag mig och kollade några avsnitt av serien. Är snart inne i sista säsongen :( kom i säng lite sent, så var hyffsat trött imorse ;) lyckades iaf göra mig i ordning så jag hann gå till bussen. Hade bolldag hela dagen, och hoho var kul det var. Alla i klassen hade 2 pippilotter, hihi så söta. Gick väl ändå ganska hyffsat för oss, även fast vi förlorade några gånger så var det ändå super roligt. Slutade vid 3, och skulle åka med mamma hem som slutade 4 så satte mig i rasthallen och väntade där i en timme, joooobbigt. Drog hem och slängde mig i soffan nästan direkt, helt slut efter dagen. Har grymt ont i fötterna, ont i smalbenet (fick en bandyklubba där, ap trött och vill bara duscha fast måste städa först :( huhu. Efter jag städat klart ska jag sätta mig ner och ta det lugnt, kolla några avsnitt av serien och sen hoppas jag att det är natt så jag kan sova, för imorgon är det julavslutning = LOOOOOV!!!! har en aning panik eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig, hehe ;) men det kommer nog lösa sig. Har inga större planer för lovet förutom att vara med beckis, fira jul och nyår och umågs med familjen. Tar dagarna som dom kommer liksom ;)! ganska chill också att då vi ska börja skolan den 7 januari, så har vi studiedag så vi börjar den 8:onde ist :D Men nu måste jag fortsätta städa innan jag lägger av helt ;)
 
nämen hallå gamla bilder ;)

Fuck

Såg nyss att inläggen jag skrev igår inte kommit upp? Så sjukt less. Nu ska jag iaf städa så bloggar efter de! :)


En dag närmare julafton

Wehow vad dagen varit bra! Jobbade bara på bilden, slöjden och halva mentorstiden. Annars var det typ hål, film och fika :) efter skolan drog jag hem till Beckis och var där tills mamma slutade, så då åkte jag med hon hem. Spelade lite keyboard då jag kom hem och sedan åt jag. Ska strax dra iväg på gymnastiken, sista innan uppehållet :( men kommer bli en sjukt rolig "träning". Ska fika och köra 5-kamp, hur kul är inte de? speciellt då man har världens bästa lag. Efter gymnastiken drar jag hem, tar mig en snabbdusch och sedan måste jag packa inför imorgon då jag har bollensdag på skolan. Hihi kommer se sjukt roliga ut, ingenting som vi brukar vara! ;) haha. Men nu ska jag försöka komma iväg då gymnastiken börjar en halvtimme tidigare idag, wehow. Återkommer ikväll :D


Brb

Vet att bloggningen varit jätte dålig, och eftersom jag stängt ner datorn orkar jag inte dra värsta inlägget, och är så trött så jag knappt orkar skriva nu. Så jag återkommer imorgon :)


underbar helg!

herregud vilken helg det har varit! Få göra nånting som jag verkligen älskar, och som jag verkligen blir glad över, en heeeel helg. Började ju somsagt i Fredags efter skolan, då jag drog till gävle med 2 andra ur laget. Skulle för första gången i hela mitt liv tävla med ett annat lag, där jag inte kände NÅGON förutom tränaren. Sjukt många tankar snurrade i huvudet på mig på resan dit, och lite fjärilar i magen. Stannade i sundsvall och käkade och sedan fortsatte vi. Efter ungefär 6 timmars åkande var vi framme där vi skulle sova. Fixa ordning våra grejer, och sedan käkade vi kvällsfika. Senare på kvällen spelade vi kort, och jisses vad jag skrattade. Fick kramp i magen och tårar i ögonen! iaf, hade sovmorgon så kanske inte kom i tid värsta bästa tiden, somnade nån gång efter 00.00. Klev upp kvart över 8, började fixa oss och plockade ihop våra saker. Vid halv 10 drog vi iväg till "tävlingshallen". Vi skulle inte tävla förns efter 12, så vi kollade på dom mindre grupperna som var super söta. Sen började vi fixa oss lite lätt, hade förträning och sen väntade vi bara på att vi skulle köra. Fristående först, och eftersom ingen från mitt lag var med så kändes det ganska lugnt, inge nervös eller nånting. Nästa gren var tumbling, och herrejisses vad nervös jag var. Jag stod och skakade, vart torr i halsen och spände mig. Stod sist på dom två första varven och näst sist på sista varvet. Så medans alla körde så hade jag så många tankar i huvudet, men då det var min tur så gav jag gärnet och det gav bra resultat. Tumbling gick super bra, tycker jag, och jag är faktiskt nöjd över min insats. Sista grenen var hopp. Var inte alls lika nervös, men lite var jag ändå. Stod näst sist på alla varv, så likadant här, massor med tankar. Första varvet, överslag. Andra varvet, en och en halv skruv. Sista varvet, helskruv. Överslaget gick super, en och en halv gick TOPPEN och helskruven gick bra. Jag var så nöjd över vårt hopp, alla körde verkligen jätte bra så jag var nöjd. Nu var det bara att vänta på prisutdelningen. Satt där och vipps, ropade dom upp vårat namn på en andra plats. Sjukt nöjd, och tävlingen var nu slut. Packade ihop grejerna och började dra oss hemmåt, stannade på hakkegård och käkade, handlade lite på macken och sedan fortsatte vi hemmåt. Var helt slut i kroppen så somnade ett tag, men vaknade sen och kunde inte somna om. Gjorde ett litet stopp i sundsvall för att röra på oss, men sedan drog vi hem. Kom hem vid 11 (?) och hoppade nästan direkt in i duschen. Tog på mig sovkläderna och satte mig och kollade på serien. Klockan sprang iväg och den vart 2, så stängde ner datorn och la mig och sov. Klev upp vid 9, slog igång datorn och kollade ett avsnitt på serien. Jag är heeelt beronde av den! Käkade frukost, packade väskan, gjorde mig i ordning och sedan drog jag till valla. Satt och snackade ett tag, sen började vi värma upp. Körde alla förträningar och sedan gick vi ner och fixade oss. Hade fristående först, och HÄR var jag med. Var grymt nervös eftersom jag inte hade hunnit träna så mycket på det. Men det gick faktiskt super bra! Andra grenen, tumbling. Här var jag fööööör närvös, så jag failade lite på handvolt halvskruv. Men det är sånt man får ta, man kan inte alltid köra perfekt och as bra. Men resten av varven gick faktiskt ganska bra! Sista grenen, hopp. Här var jag inte lika nervös, men ganska nervös för min en och en halv. Gick jätte bra på alla varv, men även här ramlade jag. På min en och en halv. Skruvade för tidigt så fick för mycket fart, men inget att göra åt. Tur att dom bara räknade dom 6 bästa. Prisutdelningen kom och alla lag satt på golvet. Slutade med en tredje plats för oss, men lika glada var vi för de. Gick ner och packade ihop grejerna och satte mig där och snackade med några från laget, faktiskt ganska mysigt. Drog sedan hem, kollade några avsnitt av serien sen gick jag ut och hjälpte pappa att skotta. Duktig jag är va? ;) Gick in, kollade ett till avnitt och sedan käkade jag. Satte mig framför datorn igen och kollade några avsnitt och sedan hoppade jag in i duschen. Har ganska nyligen kommit ut och ska strax kolla dom sista avsnitten på den här säsongen. Jag kan inte säga mer än att den här helgen har varit så sjukt underbar, att jag egentligen inte kan beskriva de. Nu går vi i skolan den här veckan ut, och sen får vi lov på Fredag. Sen på Måndag är det JULAFTON. Imorgon ska jag vara med beckis, sen på kvällen blir det träning. Kommer bli tråkigt att ha ett uppehåll nu från gymnastiken! men ska snart hitta på en rolig sak med laget. Men nu känner jag att det här inlägget har blivit jätte långt och ni orkar nog inte läsa så mycket mer, men nu säger jag godnatt så bloggar jag mer imorgon.! Ska försöka få tag i filmerna från båda tävlingarna och lägga upp, men lovar ingenting.
 
btw. Har ingen aning om vad som hänt, men min statestik är uppe bland molnen. Tack! ♥
 
 

Klubbmästerskap

Rubriken säger väl allt? Nu drar jag iväg och kommer hem kanske ikväll, vara satt ni vet liksom :)


myskväll

efter 2 extremt roliga dagar är jag nu hemma och myst ner mig med lite chips&dricka framför serien. Nu ska jag bara ta det lugnt och vila inför imorgon, kommer inte komma några fler inlägg nu ikväll. Men kommer självklart upp något/några senare idag. vi hörs!♥
 

På väg hem

Efter en fullsmockad dag med gymnastik är vi nu på väg hem! Slutade med en andra plats, och för en gång skull är jag nöjd över mig själv. Körde faktiskt riktigt bra! Kattis fick ta hand om min mobil hela tävlingen och därför har jag inte bloggat, men hade ändå ingen tid. Vart lite små stressigt ibland ;) har nyss varit på hakkegård och käkat, och sen handlat lite på macken också. Blir att ta sig en snabbdusch då jag kommer hem eftersom jag ska upp tidigt imorgon för klubbmästerskap. Tycker alla kan komma och kolla, på valla vid 1 Troja :) men nu ska jag försöka vila lite, helt slut efter dagen. :)


@gävle

Nu när jag har lite tid att blogga så passar jag på! Skolan idag var suuuper, elevensval all day! Efter skolan drog jag hem, packade i det sista och drog sedan till gymnastik hallen. Bytte bil och sedan började vi rulla mot Gävle. Stannade i Sundsvall för att äta och sedan fortsatte vi. Efter ungefär 6 timmar så hade vi kommit fram och vi fixade i ordning våra saker. Sen har vi bara myst och haft kul resten av dagen. Imorgon ska vi kliva upp kvart över 8 och sedan vid halv 10 drar vi till "tävlingshallen". Kan försöka blogga lite där på plats, men kan inte lova något då jag vill hinna ha roligt också. Inte alltid jag har mycket tid över. Är inte så att jag tar fram mobilen på en tävling och bah "åh, nu ska jag blogga", hehe. Men iaf, nu måste jag sova så jag blir pigg imorgon. Godnatt! :)


taggad tjej inför morgondagen!

nästan klar med all packning tills imorgon. Ska till hallen vid 4 och sen drar vi till GÄVLE! tror faktiskt det kommer bli en riktigt rolig helg, fullsmackad med gymnastik = jag gillar! Träningen idag gick faktiskt ganska bra, körde igenom alla grenar och det kändes bra. Körde både varv jag ska göra på Lördag i gävle, men även några varv jag ska köra här hemma på Söndag. Suttit och letat som en galning på datorn efter en sak, och efter minst 1 timmes letande har jag äntligen hittat det, fatta glad jag vart! Imorgon ska jag kliva upp extra tidigt för att hinna packa det sista och fixa de sista. Drar på skolan och har bara en riktigt chill dag, elevensval. Jag fick teknik så kommer ha det hela dagen, wehow! Får se hur uppdateringen blir på vägen dit, men då jag kommit fram kommer jag nog kunna blogga lite. Ska sova i en gymnastiksal, men vilken vet jag faktiskt inte. 
Men nu måste jag verkligen gå och lägga mig om jag ska orka med morgondagen, kommer bli en låång dag! (y)
 
förhoppningsvis kommer jag äntligen träffa beckis till helgen, längtar sjuuuukt!♥

Torsdag

Torsdag idag och brukar vara den mest tråkiga dagen på hela veckan, men gissa vad. Det var nästan den bästa :D Lucia - rast- no - rast - so - rast - lunch - idrott - svenska - matte. Hur chill är inte de? och dessutom kollade vi på film på både No:n och svenskan, och fick även fika på svenskan. Sen fick vi göra vad vi ville på So:n, bara för att det var lucia :D wehow. Nu har jag nyss ätit och ska försöka få igång serien, sjukt less på att den aldrig funkar :( suttit och fixar lite med ewes design också, som jag tror kommer bli ganska bra. Ska senare ikväll på sista träningen innan tävlingen, en aning nervös men endå så sjukt taggad. Åker imorgon, men när vet jag inte! Kommer hem sent på Lördag, men ska försöka hålla uppdateringen så bra som möjligt. Får försöka blogga lite live därifrån ;) Mest nervös är jag nog för att tävla med ett lag där jag inte känner NÅGON, bara tränaren :s hihi pinsamt. Men nu måste jag bara packa upp väskan och sedan håller jag tummarna på att serien ska funka :D 
 
 

Inte på bra humör

Nu lägger jag mig och sover med en sprängande huvudvärk och en aning sur. Kom på att jag har glosförhör imorgon så måste träna lite snabbt på dom imorgon, och sen har jag bara tråkig dag i skolan. Gymnastiktävlingen kaosar typ heeeelt, och vet egentligen inte hur det kommer bli.. Men nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar och mår bättre och är på ett bättre humör!


otur...

det här är VERKLIGEN inte min dag. Iaf inte sen jag kom hem från skolan! Hade ätit upp allt godis igår så hade inget gott att äta, var verkligen sugen på saft eller dricka men då var ju såklart de också slut. Sen nu när jag kollade på serien och skulle byta avsnitt slutade ju allt fungera. "Videon" står bara och laddar hela tiden, blir så sjukt förbannad då jag var på det mest spännande avsnittet NU. Får inte jag till det snart, går jag och lägger mig 20.00 och kliver upp kl 06.00 för att se om det funkar då, annars då jävlar.. uhuhu, det måste börja fungera :( återkommer senare. 
 
saknar verkligen min dipdye nu, så funderar skarpt på att göra det igen. Fast då måste jag vänta tills beckis kommit hem och så eftersom hon är den enda som får göra på mig ;) 

tisdag

herregud vad kallt det är ute nu asså, -20 då jag kollade :o kanske blir den kallaste vintern som dom sa tidigare i år :( iaf. Ska strax sätta mig och fixa med ewes design, och sedan kolla på serien. Men först ska jag ta mig nånting att äta eftersom det inte var så god mat på skolan så åt inte så mycket, och nu är jag jätte hungrig.. Ville bara göra ett snabbt inlägg nu såhär då jag kommit hem och så, bättre än inget ju :)
 
jag och min otroligt fina vän emma! ♥

@bussen

Drar ner till bussen nu som går mot skolan. Slutar tidigt idag, så har sen en heeeel dag att ta det lugnt. Men ska fixa headern åt Ewe och sen kolla på serien, serri, jag är heeeeelt käääääär i den här serien :o bloggar mer då jag kommer hem :)


kaos kaos kaos

fuckfuckfuck
nyss fått reda på att bussen vi skulle åka till Gävle med på Fredag inte kommer köra, och därför måste VI fixa egen skjuts. Fixar vi ingen skjuts = ingen tävling. Allt är kaos, uhuhu :( nu får jag verkligen hoppas att det här löser sig annars kommer jag verkligen bli ap sur. 
 
iaf, nyss sätt klart sista avsnittet för ikväll, för nu ska jag lägga mig och sova så det inte blir lika sent som det vart igår. Försöker ta mig lite tid imorgon bitti och slänga in nå inlägg innan jag drar till skolan, men kan inte lova nånting. Kortdag imorgon och sedan hem och börja med Ewes header, sedan kolla på serien hela dan och deppa :( men ska inte lägga ner så mycket energi på det just nu. Nu ska jag sova för att kliva upp tidigt imorgon, ska ju försöka bli lite morgonpiggare. Godnatt! 
 

gooooodis! :D

faktiskt inte så tokigt med att komma hem från träningen och komma på att man har en godispåse, marabou och zoo snören som jag inte ätit upp. hehe, så mumsat i mig resten av godispåsen och maraboun på mindre än en halvtimme ;) men träningen gick väl sådär, skruvarna var väl inte min grej just idag. Men bord gick suuuuper och sen dubblarna gick väl sådär :) men kul vare endå, även fast vi var typ 6st på träningen :o Nu ska jag slå igång serien och kolla på den resten av kvällen, så troligtvis bloggar jag ett inlägg innan jag ska lägga mig. Annars kommer det upp ett imorgon bitti nu då blogg.se appen funkar igen :D
 

träning på g

nu gör jag mig i ordning för träningen och kommer hem vid 9 (?). Är verkligen såhäääääär taggad för träningen, wehow. hörs mer då jag kommer hem! :)

you know my name, not my story!

Måndag idag = ny vecka. Skolan var iaf ganska chill, håltimme på spanskan och datasalen på SO:n sen vare som vanligt. Hade bad sista timmen, så mamma kom och hämtade mig där då hon slutat. Inte hunnit mycket alls sen jag kom hem. Packade upp väskan, käkade och startat datorn för att se ett avsnitt av den underbara serien ;) Ikväll blir det gymnastikträning, fast börjar en timme tidigare idag. Ska köra massa hopp och bord, så kommer bli ganska roligt. Ikväll kommer jag nog tillbringa tiden framför datorn för att kolla på serien, serri, helt kär i serien asså. Imorgon blir det nog mest städning i rummet, har lite saker jag måste fixa. Men kommer nog ta bara någon timme, så efter de ska jag ha en VÄLDIGT lugn Tisdag och bara ta det lugnt. Sånt behövs ibland också! Men nu ska jag sätta igång ett avsnitt och sedan göra mig i ordning ;)
 
wehow, gammal bild sen förra året jao ;)

godnatt :*

Suttit och kikat 2 avsnitt av en serie, och shiiiiet vad grym den är! Helt klart en serie jag kommer kolla på varje dag :o bäst av allt, den handlar om gymnastik! :D Men tyvärr måste jag stänga ner nu då tiden bara sprungit iväg och jag MÅSTE lägga mig så jag inte är så trött imorgon. Men kommer lätt försöka kliva upp tidigt och se ett avsnitt på morgonen (y) aja, nu säger jag godnatt för idag så försöker jag hinna blogga lite imorgon bitti, annars blir det efter skolan :) godnatt. 
 
saknar stockholm, tågresan, hotellet, ALLT med underbaraste Ewe♥

en underbar helg.

har verkligen varit en super mysig helg! Ätit massor av godis, skrattat så man gråtit, pratat om ALLT, kollat film, umgåtts med andra, spelat fotboll osv.. Började ju somsagt i Fredags då jag följde med Fanny hem efter skolan, drog nästan direkt och köpte godis då vi kom hem till hon. Senare var det bara att äta lite snabbt sen drog vi på gårn som faktiskt var ganska roligt. Kom hem vid typ kvart i 11, och satte oss då och kollade på en film. Men vart trött ganska fort så somnade strax efter 12. Hela lördagen tog vi det mest lugnt, käkade godis & kollade film. Snackade massa gjorde vi också, och senare på dan drog vi ut och busade i snön ;) Kollade en skräckfilm på kvällen och la oss och sov ett tag efter den. Upp tiiidigt (för att vara helg) och gjorde oss i ordning för ÅFF träning. Träningen gick väl ganska OKEJ. Drog hem till Fanny efter träningen och väntade bara på att mamma skulle hämta mig. När hon kom åkte vi först på affären och sedan hem där jag nästan direkt satte mig ner vid datorn, hehe ;) ska strax städa ihop lite i rummet och göra lite julmysigt, sätta upp en stjärna i fönstret och lampor runt speglarna osv. Tror det kommer bli ganska mysigt :) Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sedan ska jag sätta mig ner och försöka fixa en header åt Ewe! Har fria händer så får se hur det går ;) Sen ikväll blir det bara familjemys framför Solsidan och sedan sängen. Ska försöka lägga mig i hyffsad tid för jag är sjuuuukt trött. Måste vara pigg hela veckan nu eftersom jag har tävling på Lördag, 6 dagar kvar :o fast drar på Fredag eftersom tävlingen är nere i Gävle och det tar ett tag att åka ;) sen hem på lördagen och tävling här i sollefteå på Söndagen, wehow! men nu ska jag rensa lite bilder på datorn och sedan är maten nog klar!
 

sorry..

blogg.se appen har fuckat ur så kan inte blogga, återkommer då jag kommer hem alltså imorgon! 

Fredag

drar strax ner till bussen. Fredag today, och är väl en halv rolig dag idag. Kolla på nå reningsvärk, håltimme från matten, bild, so, språk osv. :) efter skolan följer jag ju somsagt med Fanny hem, kommer nog bli fett skoj! Somnade väl halv sent igår så är ganska trött idag, men får skylla mig själv! vaknade upp och såg att beath svarat, hon har tydligen internet där! wehow vad glad ja blev då!!! 25 grader har hon nu såhär på morgonen, haha inte lite avundsjuk jag är ;) Men nu måste jag stänga ner datorn och försöka hinna till bussen i tid, får jag tid så självklart försöker jag blogga då, men behöver ju såklart också internet då ;)
 
huhu känns som alla bara försvinner. Saknar beath och saknar min hund♥

new design!

nu är den nya designen uppe, eller det var den för några timmar sen. Den är faktiskt ganska OK, bara lite grejer jag ska fixa, fast de kan jag göra lite då och då! iaf, dagen då. Hur har den varit? jo, både rolig och tråkig. Värsta fet tråkiga lektioner, men gymnastik på kvällen och lite girltalk på skolan med mina underbara vänner, hihi sånt gillas! Efter skolan drog jag hem, satte mig ner och fixade designen lite fort. Hade inte tid att skriva något inlägg så sket i det, och ist käkade jag. Satte mig sedan ner och kollade på nyårsklänningar, men får se hur det blir med de :/ Drog på gymnastik vid 7, och träningen gick väl sisådär. Tubling var väl helt okej, men trampetten så gick det ju mindre bra på. Tävling nästa helg och såklart är jag fet nervös typ en vecka innan, men snart kommer nog taggandet komma! Imorgon är det Fredag = spenderas med min underbara kompis Fanny. Drar till hon efter skolan imorgon och sover där heeeeela helgen. Fredag-söndag, chilledill!! Vet inte vad vi kommer hitta på, men iaf på Söndagen har vi ÅFF träning och sedan ska vi kika på lucia efter det. Får se om jag har något internet där, och om jag har det kommer jag självklar blogga. Nu sitter jag iaf i min sovtröja och väntar på att håret ska torka lite och sedan lägga mig och sova. Upp tidigt imorgon för att packa det sista och sedan hinna kolla på julkalendern osv. Kan även säga att jag saknar min Beath OTROLIGT mycket. Även fast hon åkte idag till Dubai så saknar jag hon redan :'( hur ska detta gå, en heeeeel vecka utan att kunna träffas och prata med varandra irl. Får hoppas på att hon fixar internet där så vi kan snacka på KIK eller nått! Men nu ska jag kika på en serie som värkar fett me najs, och sedan sova. Godnatt! :)
 

Ändrade planer

Designen kommer upp imorgon ist. Ska lägga mig och sova nu, så kan försöka kliva upp tidigt och fixa mig snabbt så jag kan fixa imorgon bitti, wehow! Godnatt :)


designen

EN grej kvar på designen, och kan sen lägga in den här på bloggen. Och om jag vill ändra nått får jag väl göra de här. Så snart kommer den, håll koll! :)

Onsdag bäst som vanligt

hoho, här är jag efter en fantastisk dag. Skolan var meeeer än bäst, somsagt, Onsdagar är bäääästa dagen på heeela veckan. Och ännu bättre är det ju då man har världens underbaraste vänner :') mamma kom och hämtade mig och syrran strax efter 4, drog hem och satte mig och åt typ? eller gick mest runt och gjorde nada innan. Efter maten hämtade jag datorn och satte mig i vardagsrummet, eftersom min älskade morbror sover i mitt rum ;) haha. Mamma & pappa hade bowling idag och skulle ut och äta med några kompisar innan, så hade tyvärr ingen skjuts till gymnastiken, så fick skippa den, buhuhu :( men nu blir det till att kötta dom träningar som är kvar, eftersom tävlingen är om 1 vecka ungefär :o Sen är det ju även klubbmästerskap om 1 vecka, som ALLA kan komm och kolla på, här i sollefteå! :) kul kommer det bli. Men nu tänkte jag ta mig nått gott (chips) och sätta mig i soffan och kolla på något bra program på TV:n :) designen är straaaaaaa klar, lovar att den kommer inom 2 veckor :) kanske imorgon, eller senare ikväll, eller om 1 vecka vi får se ;)
 
fett sugen på det här nu :(

TRÄNING TRÄNING TRÄNING

klev upp halv 7 imorse, HALV 7! Rena rama miraklet, jag som är så morgontrött :o haha. Iaf, gjorde mig i ordning, packade gympaväskan och satte mig sedan ner och kollade på julkalendern. Drog ner till bussen i -15 grader, buhuhu vad kallt :( vidare mot skolan som gick bra! bad sista timmen, men våran idrottslärare hade sagt fel till oss så det var bara jag och 3 andra tjejer i min klass som badade med typ 20 killar, wehow ;) efter badet kom morbror och syrran och hämtade mig, gärnet hem där jag skulle byta om och käka nånting snabbt och sedan vidare på fotbollsträning. Träningen gick bra, efersom det var första träningen tog vi det riiiiiktigt lugnt. Men fick ap ont i huvudet där, och nu då jag kom hem vart det bara värre. Så har tagit en alvedon och får se om det hjälper, om det inte gör det måste jag nog skippa gymnastiken. Inte kul att köra gymnastik med huvudvärk, bland de värsta som finns tycker jag! Fixat lite mysigare i rummet idag också, tänt några ljus fast som slocknat, haha ;) Inte länge kvar tills julafton nu, så ska försöka hålla fint på rummet fram tills dess, men även efter ;) måste även rensa lite grejer i skåpet, har ju slarvat bort bankomatkortet så måste se om det ligger där :s såååå duktig jag är. Får ju panik då jag inte vet vart det är, uhuhu :( men nu ska jag kila iväg och ta mig någon middag, hehe. Återkommer senare, kanske med den nya designen ;)
 
gammal bild sen skolavslutningen ;)

Kvällsfika (y)


Live with no excuses and love with no regrets

idag är ingen vanlig dag, för idag är det min lillebrors dag! världens bästa lillebror fyller 9 år, så ett stoooort grattis till han!
 
iaf. Dagen hittills har varit ganska bra! Städat lite men sen bara tagit det lugnt. Haft massa gäster här, och det är det forfarande! Käkat massa tårta, bullar, kakor osv så min mage är överfull. Kollat på då lillebror öppnat presenter och lekt med kusinen min, vääärldens sötaste♥ ska kanske vara med beath senare idag, snackar lite om det och så nu. Designen då.. Jo den är på g, men fortfarande bara små saker kvar = småsaker tar längst tid. Men nu tänkte jag faktiskt gå och ta mig ett glas dricka och sedan rensa lite bilder på datorn (y)
 
 

lördag

städat ALL day.. tog en liten paus och spelade cs, men de förtjänade jag faktiskt! är ingen som gillar att städa, och nu har jag faktiskt gjort jätte fint :') fixat lite julmysigt i rummet så det faktiskt är jätte mysigt att vara här inne. Rengjort buren har jag faktiskt också hunnit gjort idag (y) duktig jag är. Nu sitter jag och väntar på att mamma,pappa&andree ska komma hem med våra pizzor så vi kan äta. Sen efter de blir det att fixa klart det sista i rummet, byta nå lampor osv. Tänkte passa på att fixa lite med designen nu då jag väntar, har ju endå tid på mig nu. Imorgon blir det massa fika & tårta och massa folk här. Eftersom lillebror fyller 9år, hihi stor han börjar bli. Men nu ska jag ska jag faktiskt ta mig ett glas dricka för jag är såhäääär törstig och sedan fixa designen :D
 
bilden stämmer till 100% :o

1 december 2012

fixar och trixar med designen, återkommer senare då den är klar! Förhoppninsvis blir den klar idag. Kanske slänger in nå inlägg mitt under dagen eftersom jag ska hinna städa också, MAYBE möblera om i rummet också. Men somsagt, återkommer senare.
 
 

Köng kväll/natt/morgon

Skolan var mer en chill!! Fick sluta en halvtimme tidigare på SO:n så då hade vi 45min rast. Sen bild där vi hade hål, och sen hade vi språk där jag hade hål. Så de var 1 timme och 40min rast +lunch i typ en halvtimme. Sedan NO där vi experimenterade om saltsyra och vatten. Sedan matte där vi bara satt vid datorn och spelade spel, och sedan engelska där vi valde elevensval. Inte jobbat nånting alls idag typ, GIIIILLAS!!! Drog sedan ner på stan med mamma och pappa och handlade presenter åt lillebror som fyller år imorgon. Vid halv 7 drog jag och kollade på nattfotboll, men Slutade med att jag fick hoppa in och spela med syrrans lag. Det var sjuuuuuuuukt roligt. Spelar ingen roll hur det gick, det var bara så sjukt skoj. Efter de hämtade mamma oss och Beckis och drog hem till oss. Jag och Beckis spelade lite cs och sedan kollade vi på en film. Nu har Beckis somnat och jag ska försöka. Ville bara att ni skulle veta varför jag inte haft tid att blogga! Kan ha blivit ett rörigt inlägg men är ap trött. Inte det smartaste det här då jag ska städa imorgon :( godnatt..