Heart Chat Bubble

:)

Ligger i sängen och har precis slagit igång en film. Måste verkligen sova så jag orkar med skolan imorgon!!


happyy!! ♥♥

har nyss kommit ut ur duschen, så är nyduschad och fräsch! :) ska strax ta och käka middag, men innan de ska jag städa och göra de lite mysigt på rummet! Kanske tända några ljus och byta sängkläder osv..
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, kollat på TV, ritat och suttit vid datorn. Fick även världens bästa sms idag, HAPPYY!!! :D ååh shiit vad jag längtar alltså!! ♥♥ 
Och det är bara två dagar kvar tills jag drar till Mora med bästa EWE!! ♥♥ shit vad tiden går fort asså!!


dagens musik!! ☼


godmorgon!

vaknade för ett tag sen, mår faktiskt super bra nu! så tror jag får gå på skolan imorgon :) har sovit super bra hela natten, vaknade kanske en gång bara!! Idag ska jag väl inte göra så mycket, kommer väl troligtvis att ligga och kolla på TV hela dagen. Finns ju typ inge annat att göra. Men ska ta och kolla på lite grejs nu, så bloggar jag senare!! ;)


godnatt!!

Ligger i soffan och kollar på big brother, kommer troligtvis somna om ett litet tag. Mår iaf mycketmycket bättre nu, men mår fortfarande inte helt bra. Har bara legat i soffan och kollat på film HELA dagen, orkar inte göra så mycket på dagarna. Men ska lägga mig och sova nu så bloggar jag imorgon!! :)


F***n...

Och jag som inte trodde de skulle bli värre igår. Shit vad jag mådde dålig!!! Men som tur är mår jag mycket bättre nu. Har legat och sovit för de mesta. Vaknade vid halv 8. Har väl inte gjort så mycket, kollat på tv och så. Bara legat och tagit de lugnt :) Pappa är också sjuk så vi ligger och kollar på film just nu. Dricker även blåbärssoppa, shit vad de är gott :D men ska fortsätta kolla på filmen, så kanske jag bloggar mer sen! :)


S.J.U.K.!

mår lite bättre än i morse, fast mår fortfarande inte helt 100!! hoppas de inte blir nå allvarligt så jag blir super sjuk, eftersom jag drar till Mora på Fredag och då skulle jag gärna vilja vara helt frisk. Och sen är ju gymnastiktävlingen nästa helg också, och måste verkligen hinna träna tills dess så jag kan varven. Annars blire lite kaos. Men ska ta de lungt och vila lite, så får jag hoppas att jag blir bättre!!



hemmadag!

vaknade och hade super ont i huvudet, och var SUPER trött. Sover alldeles för dåligt på nätterna nu för tiden! Så ska vara hemma idag och ta det lungt. Har tagit huvudvärktablett så den borde nog börja värka snart!


dejta kudden!

lägger mig i sängen för att orka med skola imorgon! kommer nog inte på så mycket bloggande imorgon. För imorgon är de en sån här gympa dag ni vet, gympa från halv 6 till 9 :)


pa3

har nyss kollat klart en film som var as bra!! och till den käkade jag världens godaste mat, kycklingsallad! Ska strax kolla på Ponnyakuten 3. Men först ska jag fixa lite chips och dricka. Så bloggar kanske mer efter de!! ;)


svar!



SVAR: jag har en iphone 3gs, och skalet köpte jag här ! hihi tack!! :)

har nyss ätit frukost och ska strax klä på mig. Har legat nu på morgonen och kollat runt lite på blocket, har blivit dö förälskad i illrar nu. Måste verkligen lyckas övertala pappa om att vi ska köpa en ;)
 Idag ska jag nog inte göra så mycket, har ingenting planerat i alla fall. Kommer väl bah sitta vid datorn och chilla! kanske hör med en kompis om jag kan vara med den, får väl se va som händer!!



så grymt söööt!!! ♥♥♥


trött tjej!!

Är faktiskt sjukt trött, och klockan är bara 23.15. Men ska tvätta ansiktet och sedan slå igång en film, bloggar mer imorgon!! :)


film dags!

lägger mig i sängen med chips och dricka och slår igång en film! bloggar kanske senare ikväll.



dagens musik!

eftersom jag inte lagt in någon "dagens musik" på ett bra tag, gör jag det nu! jag ÄLSKAR verkligen den här låten, lyssanar på den 24/7!!



fett härlig låt!!

lördag!

Solen skiner ute, det är helg och jag mår as bra! Livet är på topp!! ♥♥
beckis åkte hem för ett tag sen, så ska strax gå och duscha. Har haft det super skoj med hon, hittat på en hel del roliga saker. Satt uppe vid datorn till kanske 4, för vi testade lite grejs på våra bloggar. Gick och la oss vid ungefär 5, och vaknade kanske halv 11.

btw, på Fredag drar jag till Mora med Ewe. Ska checka vasaloppet och så, kommer bli super kuul!! Var ju även där i somras, och det är fett mysigt där vi bor!!



bjussar på bilden!


jag älskar dig bästavän! ♥

är med bästavän och ba chillar, lever livet liksom ;)  


drar på träning!!


heeelg!! ♡

känns verkligen super skönt att de är helg!  Bara tare lugnt och ingen skola!!
iaf, mamma kom och hämtade mig på skolan 13.20. När jag kom hem städade jag klädkammaren, den såg verkligen ut som ett bombnedslag. Hade slängt alla kläder på golvet typ. Har precis blivit klar med den, sköönt! Vid 16.30 kommer beckis och hämtar mig och sen drar vi på fotbollsträning. Efter den följer hon med mig hem och sover här. Kommer ha de as mysigt och ba chilla, liksom ba leva livet!! men måste fortsätta städa resten av rummet.!



Älskar dig bästavään!! ♥♥


perfect two! ♥

nyss kommit ut från duschen. Har inte hunnat bloggat idag för direkt efter skolan gick jag till konfermationen och sedan till beckis. aja, gymnastik träningen gick iaf super bra. Kunde inte vara med på tumbling eftersom jag glömt mina handledsskydd. Men fick göra annat skoj. Inte länge kvar tills tävlingen nu, ungefär 2 veckor :D längtar som en GAALNIING!! Det är ju sportlov också snart, och troligtvis drar jag till Nyland och är hos min mormor, BARA JAG! Skönt att få komma bort från allt ett tag, bara vara ute på "landet" och ta det lungt. Inge stress eller någon som tjatar på en, FETT SKÖNT! och mest av allt, FÅ TRÄFFA MIN HUND!! ♥♥ saknar hon enormt mycket nu!!
men måste träna glosorna nu, så bloggar mer imorgon!!



ALICE!! ♥♥♥

att en mening kan göra mig så sur..

nyss kommit hem från gymnastiken!! Tränade mest fristående, så snart kommer det vara asum bra!! ;) iaf, efter skolan följde beckis med mig hem. Då vi kom hem käkade vi och sen gick vi ner på ica och köpte ägg! Sen blandade vi ägg och socker och åt! Tro mig, det är faktiskt gott. Vid halv 7 kom Angelica och hämtade oss och vi drog på gymnastiken! Ska strax gå in i duschen och sen göra matteläxan. Imorgon ska jag kanske vara med beckis, men får se hur de blir. Har lite sysslor här hemma jag måste göra :/

förrästen, mitt nya skal jag snackade om har kommit. Tycker det är hur gulligt som helst :*



svampbob fyrkant! <3

Du är allt jag nånsin önskat!! 

Ligger i soffan hemma hos beckis och kollar på Top model Sverige. Drog till beckis efter skolan, och sen drog vi på bylla och käkade!! Var på bylla i typ 2 timmar och sen drog vi till hon igen! Imorgon kommer jag ha fullt upp hela dagen, men ska försöka slänga in ett inlägg innan jag drar iväg till gymnastiken! Men nu ska jag fortsätta kolla på Top model Sverige!

Idag får min söta lillebror stå för bilden!!


förut var du ballt utan b, nu är du kingen utan k!

Ska alldeles strax ta på mig jackan och de, och sen gå ner till bussen. Just nu sitter jag och kollar på film! Sov otroligt dåligt inatt, vaknade flera gånger och drömde mardrömmar, uscha!! Men nu ska jag packa de sista för skolan, och sen drar jag till bussen. Kommer nog inte bli någon bra uppdatering idag, eftersom jag ska vara med beckis HELA dagen!!


everything i do, i do it for you! ♥

Nyss kommit hem från gymnastiken, hade en toppen dag! Klarade alla varv på mattan, nööjd!! ;) imorgon ska jag vara med bästavän HELA dagen. Kommer bli asum roligt!! Just nu sitter jag och snackar med "W", hihi. Han är så grymt sööt!! :)♥ Men nu ska jag ta och duscha, sedan lägga mig i sängen och kolla på film. Försöker blogga imorgon innan jag går till skolan! :)

btw, idag beställde jag ett as gulligt mobilskal. Ni får se då de kommer ;)


måndag

Nyss kommit hem från skolan. Just nu sitter jag och käkar djungelvrål och snackar med lite kompisar. Ska strax gå och byta om och sedan käka. För vid halv 6 drar jag till gymnastiken, kommer hem vid halv 10 ungefär. Så kommer inte hinna blogga förns ikväll då jag kommer hem! Drog nyss ut två tänder själv också, haha. Dom bara blev svin lös då jag åt djungelvrål. Men ska dra och klä på mig nu!

Btw, idag har jag och "w" varit tillsammans exakt 1 vecka!! ♥


sängen next!

rubriken säger väl typ allt. Är as trött så tänkte stänga ner datorn och tvätta ansiktet och så, sen slå igång en film för att somna till ;) har faktiskt ganska svårt att somna utan musik eller film.




inland måste man ju bjuda lite på sig själv! ;)


What doesn't kill you makes you stronger

nyss kommit hem från Lollo! Som ni kanske ser så har hon hjälp mig med min blogg, är super nöjd! Ska strax städa min garderob, och sen ska jag nog käka. Sen vid 19.00 blir det PONNYAKUTEN 3! :D ojojoj vad jag gillar det programet! :) Ska även rensa lite på datorn, lite bilder, filmer, dokument osv. Min dator har ju börjat bleve lite seg, not good.. Men nu ska jag dunka musik på högsta volym och snacka med my friends ;)


bjussar på en bild på mig ;)

blogglovin

Följ min blogg med Bloglovin

söndag!

vaknade vid halv 10, klev upp och gjorde lite frukost. Sen la jag mig i soffan och kollade på gladiatorerna. Förmodligen ska jag vara med Lollo efter maten, för just nu är hon och åker skoter. Hade de i alla fall super roligt igår, skrattade en hel del. btw, lollo är så snäll så hon ska hjälpa mig med min blogg, fixa desigen och sånt. Så kommer bli en hel del förändringar, tror jag!! (ni kan kolla på hennes blogg genom att trycka på lollo)!
eftersom jag inte hann att städa rummet igår så måste jag göra de nu, men bloggar mer under dagen!



Min katt får stå för bilden, bara för att han är VÄRLDENS bästa katt! ♥♥

Sur som f*n..

Rubriken säger väl de mesta. Är verkligen SVIN förbannad!!! Men Tar inte upp de i bloggen!!
Är iaf med emma,Hannah,Lollo och Bea hos Hannah. Har verkligen as kul, bloggar imorgon ist!!


nyss klivit upp ur sängen och ska strax börja göra mig iordning. Ska dra till bästavän och vara med emma&jennifer&bästavän. Skulle egentligen vara med dom igår också, men eftersom jag inte hade skjuts så kunde jag inte. Så var helt alone och kollade på några filmer ist! ska försöka fixa om bloggen idag också, men de blir nog senare ikväll isf. Men ska ta och käka frulle nu, så bloggar mer senare!! :)


trött.

nyss kollat klart på en film, sjukt bra! nu ska jag nog gå och tvätta ansiktet och sedan lägga mig i sängen, är faktiskt sjukt trött. Men bloggar mer imorgon!


SUR!

är verkligen på dåligt humör. bloggar senare ist!!


~ i belive i can fly ~

nyss tagit en varm och härlig dusch, efter en asit bra gymnastikträning!! :) inte länge kvar tills tävlingen nu!!! :D
skoldagen har väl varit som alla andra, rolig/seg/tråkig. Var med bästavän efter skolan, låg och spelade ett grodspel i 2 timmar :o haha. Imorgon drar jag och bästavän ner på stan för hon ska köpa lite grejs. Sen möter vi Jennifer och sedan går vi till Angelica och ger henne våra presenter eftersom hon fyller år på Söndag. Men ska ta och träna glosorna tills imorrn! bloggar mer imorgon!

bjussar på en lite knasig bild på mig&beckis som vi tog för nå veckor sen;)


Drar till skolan!


trött tjej..

kom hem från gymnastiken för ungefär 30min sen. Heeelt sluut!! Men var faktiskt en as bra träning, klarade alla mina varv!! :) Men är super trött nu. Så ska ta och tvätta ansiktet och sen lägga mig i sängen. bloggar mer imorgon!

bjussar på en bild på mig ;)


less!!

NU ÄR JAG RIKTIGT J*VLA LESS!!!

Varje dag får jag höra att jag inte har stora bröst, snygg kropp, tait röv eller nått sånt. Men tror ni att JAG kan styra det eller, hur MIN kropp ska se ut? Jag är inte nå nöjd med min kropp, det kan jag erkänna. Jag har inte stora bröst eller nån tait röv. Men de är inget jag kan rå för. Jag föddes så och kan inte ändra på de. Och sen ska jag kunna vara mig själv utan att ni börjar tycka jag är helt fuckt up liksom! Vi alla är olika, vi har alla olika personligheter. Jag ska kunna klä mig hur jag vill utan att nån börjar säga att jag klär mig fult osv. Alla har olika stilar och klär sig kanske inte som dom andra. Men hur skulle världen se ut om ALLA gick i samma kläder och i samma skor osv. Då skulle det bara finnas EN stil. Nu finns det hur många som helst. Jag klär mig i det jag känner för och trivs i, inte efter hur ni vill att jag klär mig! Jag har min EGEN stil, och jag tycker den är helt okej. Och sen får jag ofta höra "varför har inte du smink?", "varför har du håret likadant typ hela tiden?" och typ sånt. Jag sminkar mig inte för att jag inte trivs i smink. Och sen orkar jag inte lägga ner en massa tid på att sminka mig! Och sen orkar jag inte heller stå och typ platta mitt hår i typ en kvart eller locka de eller nått heller. Jag går i utsläppt och sätter upp luggen med en hårnål, och ibland kan jag ha en hästsvans. Men de trivs jag inte heller i, för jag HATAR att visa mina öron. Jag kanske inte är som alla andra tjejer i 6an, men jag vill inte vara som dom andra heller. Jag vill ha min egen stil och vara lite "udda". För då känner jag att jag verkligen har min egen stil! Jag kanske inte är alla killars dröm, men de bryr jag min faktiskt inte om. För jag har faktiskt en sjukt snygg kille som gillar mig! Han bryr sig inte om hur stora bröst jag har eller hur min kropp är, han gillar mig för den jag är! Och sen kanske att vissa i min klass inte gillar mig för att jag är så "populär". Det är jag INTE. Jag försöker bara vara snäll mot alla så är dom snäll mot mig. Och sen pratar jag mycket med dom också, inte bara typ står rakt upp och ner och är knäpp tyst. Våga prata mer så kommer ni närmare varandra. Och allting blir mycket bättre om man är sig själv, och inte försöker vara någon annan. Jag är mig själv och vågar stå för det jag gör! Och jag är inte perfekt, INGEN ÄR PERFEKT!! Jag gör också dumma saker, saker som man verkligen inte ska göra. Jag gör också fel, typ hela tiden. Men man lär sig efter sina misstag!! Och sen om man kanske är super bra i skolan, ska man väl inte behöva kallas nörd eller plugghäst eller nått sånt. Den kanske tänker på att få bra betyg så att den kan bli det den vill då den blir stor! Det tycker jag alla borde försöka att göra. Som jag, jag är inte super bra i skolan, jag har JÄTTE svårt men engelskan. Men jag jobbar på det, jag gör inte som vissa andra som ger upp då dom inte kan. Det leder ingen vart, man måste försöka!! Och sen ska du inte försöka banta för att någon/några säger att du är tjock. Om du vill bli smalare ska det vara för att DU vill, och inte för att någon annan vill det! Stör mig sjukt mycket på sånna personer. Du ska vara nöjd med den du är. Du kanske inte är den snyggaste som finns, eller den snällaste. Men det finns ALLTID nån som gillar dig, t.ex. ens familj. Du ska inte lyssna på vad alla andra säger för att du ska bli som dom vill. Var dig SJÄLV, det är alltid bäst! Ha din egen stil, sminka dig som du vill och klä dig som du vill. Låt ingen styra ditt liv! Och om någon är taskig mot dig, ska du inte vara taskig tillbaka. För då är du inte bättre själv! Behandla dom som du själv vill bli mött, alltså hur du själv vill att någon ska vara mot dig! Det gör jag, och det är det bästa! Jag försöker vara trevlig och snäll mot mina kompisar, och då är dom snäll och trevlig mot mig med!! Men lägg inte ner massa tid på personer som är otrevliga eller dom som sårar dig, för de är inte sån stor mening. För dom kommer bara fortsätta, om du inte har tur så dom slutar! Mår du dåligt, ta upp det med din lärare eller dina föräldrar. Det är inte meningar att du ska behöva gå runt och vara ledsen. För om du inte tar upp det är det som att du "tillåter" att dom mobbar/retar dig, eftersom dom bara kommer fortsätta. Du ska vara nöjd med dig själv och inte tycka du är ful! För ingen är ful, alla har bara olika utseenden!

Ta de här på minnet och tänkt på det! För alla är speciella på sitt eget sätt!! Och låt ingen styra ditt liv, det är du SJÄLV som styr det!!

/mathilda söderqvist 


Alla hjärtans dag! <3

Heey!!
Sitter och chillar på jysk med bästavän. Slutade skolan halv 2 och har varit på stan sen dess. Skulle även vara med bästavän&jempa sen också, men eftersom jag har städdag kan jag inte.. Men ska kanske dra och kolla på hockey med dom sen!! :)

Måste även berätta att jag inte är forever alone längre, hihi. Har världens underbaraste kille "w" <3

Kan inte ladda upp någon bild för jag har inget nätverk bara satt ni vet ;)


someone like you ♥

nyss kommit ut ur duchen, riktigt skönt att ta sig en varm dusch efter träningen. Gick typ AS dåligt på träningen, klarade bara handvolt volt.. Och de är snart tävling, känner att jag verkligen måste sätta mina varv!! btw, ni kan ju komma och kolla på tävlingen den 11 mars, i Umeå! :D
Dagen har iaf varit heelt OK. Tog bussen till skolan vid 8.10. Hade några lektioner och raster sen vid halv 1 drog jag till sjukhuset och gjorde min astmakontroll. Efter de gick jag och mamma ner till fiket och jag fick en RÄKMACKA!! :D sen skjutsade mamma mig till Angelica, så satt där ett tag med hon och hennes kompis Moa. Sen så klippte Angelica mig, vi käkade och drog på gymnastiken. Strax ska jag stänga ner datorn och lägga mig sängen och kolla på film! :)

btw, imorgon äre alla hjärtans dag och jag får fira den helt alone.. jäkla skit. Ska f*n köpa mig mina egna chokladhjärtan och deppa i mitt rum!! :'(


Sorgligt!!

Läste nyss att Whitney Houston hittats död i ett hotell rum. Tragiskt, eftersom hon var så grymt bra på att sjunga!! R.i.p Whitney Houston!! :(


F.R.E.D.A.G.!

HEEEEYYY!!! :D

fredag=HEELG!! :)
drar kanske och sover hos beckis inatt, tror emma&jennifer också kanske ska sova där. Ska iaf vara med dom senare idag! :) Dagen har i alla fall varit ganska bra, hade nationella hela dagen idag typ. Har även lärt mig en ny låt på gitarren, HAPPY! :) haha har inte mycket att säga så ni får väl ha en trevlig helg! :D

MÅSTE HA!

Suttit och kollat runt på internet om kläder och sånt jag vill ha! Har hittat lite saker som jag MÅSTE ha. Helt förälskad i dom. Bryr mig inte om hur mycket det kommer kosta, jag måste, jag måste, jag MÅSTE ha allt det här! JAG ÄLSKAR DET!!! ♥♥♥


-.-

har ingen blogglust och ingenting att skriva om. Så bloggar senare..


Soovaa!!

Lägger mig i sängen för att försöka sova. Upp tidigt idag för skolan, så kommer nog vara måttligt trött när jag ska kliva upp. Bloggar mer senare idag!!


C.H.I.L.L.A.R.!

kom hem från beckis för ungefär 40 minuter sen. Hade de super roligt där, gjorde en hel del roliga saker! gick till hon igår, i -38!! :o fy satan vad kallt det var. Min mössa, ögonfransar, jacka och ögonbryn hade blivit knall vita för de var så kallt. Men var endå lite skönt att få komma ut, eftersom jag bara sitter hemma på dagarna framför datorn. Gjorde även illa mig i Fredags på fotbollsträningen, så kan knappt gå. Och ibland blir bara nå fel i foten så den orkar inte hålla upp mig så jag typ ramlar hela tiden, inte kul.. Så vet inte om jag kan vara med på gymnastiken imorgon... Och jag som måste träna tills tävlingen den 11 mars.. Kommer även inte kunna på Torsdag, för då ska jag till Nipvallen och se MODO :DD dom spelar mot a-laget, vet inte varför, nå dm sak. Men ska bli roligt!! men nu snart börjar ponnyakuten 3, så ska kolla på de!! bloggar mer senare ikväll, kanske!!


ÄLSKAR MIN GYMNASTIK GRUPP!!!♥♥♥♥♥

Modo! <3

Just nu chillar jag hos min morfar och kollar på hockey, Modo-AIK. kom hit vid kvart i fem och käkade här och så. Varit med beckis både igår och idag. Ska även till hon sen, efter hockeyn :) ska sova där, så kommer nog inte blogga mer idag. Men tänkte bara visa att jag lever så bloggar jag mer imorgon! Bu ska jag fortsätta kolla på Modo!!
HEJA MODO!! <3


Kvällsinlägg!

Tjaa!!
Nyss kommit hem från gymnastiken. Satt bara och kollade på eftersom jag hade så ont i mina fötter :/ men var kul endå! Har iaf varit med beckis idag, hon följde med mig hem efter skolan. Fick även träffa min nya lärare som min klass ska få, hon värkar heeeelt underbart snäll!! ❤ fick även reda på idag att vi kanske ska på 2 stycken gymnastik tävlingar i mars. Direkt efter varandra! Först en helgen innan sportlovet och en helgen på sportlovet, så är ungefär en vecka mellan tävlingarna!! LÄÄNGTAR!! får bara hoppas att det blir av också!! Imorrn ska beckis nog följa med mig hem efter skolan och sen drar vi på fotbollsträning. Ska även göra en liten rolig sak senare under dagen, kanske säger det sen!! ;) men nu ska jag ta och duscha sen lägga mig i sängen, bloggar mer imorgon! :D
Har verkligen inga bilder på mobilen, så ni får nöja er med en bild sen birstahov! Blir man inte sugen? :)


Torsdag!

Heeeyy! :)
tänkte bara visa att jag lever. har ju inte bloggat på nån dag ;) har oftast inte så mycket tid för att kunna blogga, men ni får nöja er med dom inlägg som kommer :) igår var dagen verkligen super rolig. Först skolan med en underbar klass (även att vi fick oss en fet utskällning av rektorn), sen gymnastik på elevensval! Kommer hem och drar nästan direkt till gymnastiken igen!! gymnastiken var nog den knasigaste träningen jag varit på, även att jag inte kunde vara med. Men alla som körde, haha. Blev också lite tårar där, men det tar jag inte upp varför här. Har nyss käkat upp min frukost, så ska nog börja göra mig iordning till att dra till skolan! Min buss går ju om typ 20min, så ska nog skynda mig så jag inte missar den ;) hare bra!!

får även en bild på mig, ser super brun ut. Men är inte sådär brun irl!.