Heart Chat Bubble

världens bästa!

 
jag har världens finaste vän, jag älskar dig!♥

home from the paradis :)

som ni nog ser har ju Ewe varit lite busig och bloggat då jag var borta, haha sötunge :*
 
iaf, drog ner och badade i poolen istället för havet. Låg där och solade och gjorde lite vattenkonster i vattnet ;) vart lite ändrade planer idag också, drar inte hem imorgon utan jag är redan hemma. Eller inte hemmahemma utan hemma i Sollefteå hos Ewe :) hörde även att det hade haglat här i Sollefteå och att "hagelbitarna" var lika stora som pingisbollar :o haha. Men nu ska jag fixa lite "hemligheter", och KANSKE fixa den här grejen vi skulle fixa igår kväll. Får se om jag orkar, är lite trött faktiskt ;)
 
vart ett rörigt inlägg, jag vet..
 
fett liten och fett cool jao ;)

Besök

http://evelinadahlqvist.blogg.se ni är ni bäst ♥

5 sanningar

 
1. Jag älskar godis, jag är beroende!
 
2. Jag har både ansträngninsastma och förkyldningsastma och måste ta medicin för båda.
 
3. Jag vill ha en mini gris och en iller
 
4. Jag saknar storsjöcupen♥
 
5. Jag hatar att sova.

It´s a new world, it´s a new start.

vaknade ganska tidigt om man tänker på hur länge jag var uppe :s men ändå kändes det som att jag sov i ett dygn. Planerna för dagen är väl att sola och bada i havet. Finväder ute juh! Sen ikväll blire ju fixa med grejen, ingen mega stor grej precis, men aa. Ska även ut och springa ikväll, mycket längre än vad vi sprungit igår och i Söndags. Vi kommer ju vara i toppform inför Cupen, bra kondition och allt. Åker också hem från underbara Gullvik imorgon :(( kommer sakna de fett mycket.. Men har iaf haft de SUPER roligt och mysigt här. Hittat min nya bloggoutfit har jag också gjort ;) fett snygg asso.. blogg.se dampar fortfarande, och har nästan lust att byta till devote eller nått. Men de får jag gå och fundera på! Men nu ska jag kolla blocket *beroende*, och sedan fixa lite tidsinställda. Orkade aldrig göra de igår..
 
haha normala syskon?! älskar dig iaf lillebror♥
 

nu ska jag...

...gå och lägga mig ;)! haha. Fett trött nu, så ska bara bädda ner sen mysa ner mig i sängen. GODNATT!
 
för trött för att ta någon ny bild, så får bli en gammal igen ;)
 
 

halvtrött tjej bloggar.

shiet vad klockan har sprungit iväg. Sist jag kollade på klockan var den 23.00, och nu är den 01.30! :o
iaf, grejen blev inte av nu ikväll. Utan den kommer fixas imorgon kväll ist :) Så nu håller jag på att försöka fixa lite as grymma grejer, inget jag kan nämna tyvärr, men kanske nån gång i framtiden. Kanske om nån vecka eller om någon månad, vem vet? ;) Ska försöka fixa lite tidsinställda till idag, eftersom jag nog inte kommer sitta vid datorn eller ha mobilen då det ska vara super fint väder ute. Och då kommer jag troligtvis bada i havet och sooola. Tänkte bah fixa de så inte bloggen blir så död. Men får se om tidsinställda funkar, eftersom blogg.se dampar och inget värkar funka... Men nu måste jag fortsätta med min "grymma" sak, innan jag glömmer bort de ;)
 
haha, gillar bilderna sen jag var liten som ni kanske märker ;)

myskväll

drog ut och sprang nu ikväll, kom tillbaks till husvagnen och drog direkt ner till havet. Var fett skönt, men endå inte ;) drog sedan upp och duschade och nu sitter vi i husvagnen. Tare lugnt som jag tror vi behöver. Fått in jätte många frågor på frågestunden, och blir verkligen såååhääär glad! :') Ska även fixa en grej ikväll, troja ;) och då kommer den förhoppningsvis upp ikväll också. Men nu ska jag kolla på "jockiboi och hans vänner show" så bloggar jag mer sen ;)
 
funkar inte att ladda in bilder.
 
 

HISS/DISS

 
* min vän Evelina. En person som man alltid har roligt med. Låter mig följa med på roliga saker, som t.ex. kolmården, gullvik & mora. Inte alla vänner som tar med just EN och samma person på många olika platser. Finns alltid där för mig, och är bara så himla bäst! JAG.ÄLSKAR.DIG.UNDERBARASTE.VÄN.♥.!
 
* en bok jag har hemma. Inte en vanlig bok som vem som helst kan läsa, det är en bok om MIG. Mina föräldrar skrev upp allt jag gjorde, alla sjukdomar och när jag började gå och allt sånt i den. Har även bilder sen jag låg i mammas mage och mitt band jag hade på armen då jag låg på sjukhuset då jag var bäbis i den boken. Jätte roligt att sitta och kolla i.
 
 
* djurplågare. kan inte ens tänka på de utan att bli nå jävulsk sur. Dom får iaf ett STOOOOOOORT minus.
 
* facebook. sagt det förut och säger de igen. Facebook har blivit så grymt tråkigt, och har även fått höra att facebook ska börja kosta pengar? vad är de för skit sak!?

Måndag

vaknade vid 12.20, låg och drog mig tll typ halv 1, gick upp och käkade frulle och sedan gick jag on the toilet. Har faktiskt ingen aning om vad vi hittar på idag, jätte dåligt väder här så inte så roligt att vara ute. Men senare ska vi iaf ut och springa (y) Har lite träningsvärk sen igår, men dom säger ju att de bästa mot träningsvärk är att träna mer! Nu sitter vi bah i husvagnen och gör nada, liksom tare lugnt bah ;) men nu ska jag kolla runt på nätet lite..
 
saknar min Moa otroligt mycket!! :'( ♥

jagärjättetröttbarasattnivet

skypet med ***** och hans kompis i nästan en timme, FETT SÖT POJK ASSÅ! fast nu skulle dom sova, och även vi. Så jag bloggar väl mer idag, då jag vaknat och så. GODNATT! :)
 
SHIET VAD JAG SAKNAR STOCKHOLM! MINNE FÖR LIVET!!♥

bra dag :)

var ju somsagt på stan idag, och fick med mig ett par springbyxor och ett tränings linne med mig hem. Så jag&ewe drog ut och sprang nu ikväll, var fett skönt att få springa lite. Körde lite ryck och sånt också! På väg hem hittade vi massa små grodor som vi tog med till campingen, haha! Fått ganska många frågor nu, jätte roligt att ni frågor! fortsätt med de! men kan tyvärr inte svara på frågorna på Lördag eftersom jag är på cup, men svarar på dom såfort jag kommer hem. Så då får ni några dagar extra att fråga. Nu sitter vi bara ute i förtältet och käkar popcorn, lyssnar på musik och bloggar. Såg nyss att ***** loggade in på skype så ska snacka lite med han, men bloggar troligtvis mer senare ikväll.
 
så snygg bloggoutfit, ME GUSTA!! :D

Subway

Varit på stan hela dagen, därför jag inte bloggat. Sitter iaf nu på subway och käkar :) ska sedan t husvagnen och kommer nog dra ner till havet och bada. Fint väder ute juh! Sen ikväll ska jag och Ewe ut och springa, behöver verkligen träna upp kondisen igen nu då jag har fotbollscup i helgen :o men nu ska jag käka, så bloggar jag mer sen! :)


sängen, här kommer jag!

frågor rullar in på frågestunden = JAG GILLAR!!
har iaf skypat med ***** hela kvällen typ. Men nu ska jag lägga mig och sova, fett trött jao.. så har inte mycket mer att säga än godnatt ;)
 
funkar inte att ladda upp bilder..
 
 

frågestund

vet att det inte var allt så länge sen jag hade en frågestund, men har ABSOLUT ingenting att blogga om så kör på en frågestund igen. Och denna gång har ni tills på lördag att fråga, alltså 1 vecka. Sen alla som frågar någon fråga som har en blogg, kommer jag att länka. Bara för att liksom ;) Så det är bara att fråga på!!! :D
 
 

gullvik leverar! ;)

vart inte så att vi gick på stan idag, får nog bli en annan dag. Drog istället ner till havet och badade, och shiiiet vad varmt vattnet var :o badade lite i poolen också, sen gick vi upp och duschade och ner till stranden. La oss och solade, och vips hade jag somnat! haha. Fått lite färg på mig, men inte så mycket. Har även varit ner på resturangen och ätit världens godaste mat, mumsmums! Nätverket här är jäääätte konstigt, så ibland funkar det inte alls och ibland funkar det jätte bra. Och därför kan jag inte blogga ibland, försökt flera gånger men står alltid att jag inte har nå internet.. Skypade iaf hela kvällen igår med den här URGULLIGA killen. Så fucking söt♥ Sen laggade internet så vi kunde inte skype nå mer :( men då snackade vi på kik ist, tills jag somnade! ;) Nu gör vi faktiskt ingenting typ, sitter i husvagnen med varsin dator. haha! Ska strax checka blocket lite, men först ska jag fixa lite grejs på bloggen. Försöker blogga mer sen om nätverket vill sammarbeta lite ;)
 
ännu mer bilder sen jag var liten, haha! ;)

paradisbadet

varit på paradisbadet heeela dagen, och shiiiet vad kul de va. Fast gjorde illa mig miljontalsgånger typ, haha.. Ätit go mat och bara tagit de lugnt. Så har min dag sätt ut! Ska kanske spela minigolf senare, vet inte hur de vart med de. Just nu kollar jag på Toystore och bloggar, yeeah! fett najs jao. Imorgon kanske vi skulle dra in till stan, så då blire nog shopping. Behöver lite byxor och några tröjor, sen hittar man ju typ alltid något annat. Har faktiskt ingen aning då jag åker hem, men hoppas jag blir här nån/några dagar till iaf. Nu ska jag checka aftonbladet och sedan hitt på nå annat än att sitta vid datorn ;)
 
cool tjej jao, haha!! ;)

5 sanningar

 
1. Jag önskar mig bara EN enda sak av ALLA i min släkt på julafton.
 
2. Jag ÄLSKAR gullvik.
 
3. Jag är INGEN badkruka, ÄLSKAR att bada.
 
4. Lyssnar bara på depp musik
 
5. älskar att sjunga, men vill aldrig sjunga seriöst då jag är med någon ;)

fucking asum dag!

Dagen har nästan bara börjat och den är redan as bra! Varit ner och badat i havet, och det var kallt som satan! Även badat i poolen och SOLAT!! iwanttobebrownbrownbrown. Ska sedan ner och hyra segway med Ewe en halvtimma, så då blire köngköngköng! shiiiet vad kul de ska bli. Håller även på att fixa lite med en grej som kommer upp senare, inge HISS/DISS eller nått sånt, utan en ganska rolig grej ;) Men nu ska jag fortsätta fixa "grejen", så bloggar jag mer sedan! ;)
 
jag som brunett, JAG, BRUNETT!? :o haha.

i gullvik

har de fett mysigt här i gullvik. Var ner till havet och badade för några timmar sen, och shiiet vad skönt de var. Drog sedan till husvagnen där de var mat, GRILLAT!! mumsmumsmums. Nu sitter vi bah med varsin dator och kikar runt lite på internet. Har även snackat med VÄRLDENS sötaste kille idag, woopwoop! Var även ut för ett tag sen och kollade då en båt brann ute på havet, och den brann regält :/ Även busat med lilla Albin, så jävla söööt! faktiskt hunnit med ganska mycket idag, men imorgon blire BÄST! Ska bli as bra väder, så ska sola & bada hela dagen, sen ska jag även göra en till liten hemlig sak, gillar ju att ha hemligheter för er. Och jag tror ingen kan lista ut vad de är, men kan säga att jag gjort det förut och jag ÄLSKADE de. Men nu ska jag snacka med den söta killen igen ;) så jag bloggar väl igen då jag har tid! :D
 
gamla bilder, men blogg.se dampar och kan inte lägga in nå nya -.-
 
 
 
 

HISS/DISS

 
* boken "det du inte såg" med patrik sjöberg. Den här boken är verkligen såhäääär bra. Är egentligen INGEN bokmänniska, hatar egentligen och läsa. Men jag såg den här boken, läste första sidan och fastnade för den direkt. Och nu har jag snart läst halva, så jäääääääääääääävla bra! Ett STOOOOOOORT pluss till den här boken.
 
* Gullvik. Ett sånt underbart och mysigt ställe. Alla är så snälla här, toaletterna är jätte rena, finns kiosk, finns resturang, finns pool och sen en jätte fin strand precis vid havet som är alldeles nere campingen.
 
 
* falska personer. Personer som fejkar allt. Försöker få större bröst genom att stoppa in bomull eller strumper i sin BH. Låtsas vara snäll för att få kompisar då man egentligen är en sån falsk och oärlig person. ihateit!!!
 
* mobbning. VÄRSTA som finns. Att mobba en person, trycka ner hon/han och kränka h*n. Så jävla taskig. Tror att man blir "coolare" om man trycker ner någon annan. Och ibland mobba h*n så att h*n tar sitt liv? så sjukt asso. Så jäääävla omoget, hatar sånna personer. Skulle ALDRIG i hela världen bli vän eller ens snacka med en mobbare.

» nu drar jag «

Drar till gullvik nu och träffa världens bästa Ewe! Stannar där tills på fredag, så kommer ha det fet najs jao ;) kan inte lova någon bra uppdate, men ska försöka blogga så mycket som möjligt! Men nu måste jag dra!


Ååååhh :'(

Kan inte sova, så ligger och tänker tillbaka på storsjöcupen!! Börjar gråta då jag tänker på allt kul, fyfan säger jag bara! Minne för livet. Saknar nå jävulskt, tack tjejer för att ni gjorde storsjöcupen BÄST!!! <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3275449/images/2012/pic_500f3ea9e087c319c40002c0.jpg" class="image">


Opsi.

La bloggen åt sidan HELT och hållet idag. Hade ist kul med familjen +Beckis. Men har ändå varit en grymt bra statestik, ni är verkligen bäst! Var iaf ner på risön och spelade minigolf, spelat arvet från rosemond Hill och bah haft allmänt roligt. Var tänkt att jag skulle dra till gullvik vid 7, men skulle komma fram så sent sen skulle mina föräldrar ändå upp imorgon så då åker jag upp imorgon bitti ist. Är kvar tills på fredag, och sen hem på LAXFESTIVALEN!!! :D woopwoop. Men nu ska jag kolla på en film med mamma&pappa! Kan inte lova er någon bra uppdate imorgon, vet inte hur nätverket är där :)


Home sweet Home

Kom hem för ett litet tag sen. Drog ner på risön med syrran&hammar och var med lite folk. Bland annat nikolai som vi träffade förra året, fett skojj att träffa han igen. Var på bylla och käkade och sedan ner på risön idag. Och de förklarar den dåliga uppdateringen. Nu sitter jag iaf med Beckis i sängen, fast ska gå och ska äta nu. Fett hungrig jao!


fett sur jao.

Dom tidsinställda inläggen jag gjorde igår kväll kom aldrig upp. FETT SUR JAO! Iaf, uppvisningen gick de väl sådär på. Failade några gånger men hade iaf kul och de är huvudsaken. Skulle egentligen vara med på en till uppvisning kvart i 2, men hade för ont i benet så avstod den. Nu är jag iaf hemma med beckis och vi ska strax laga mat. Mamma&pappa är liksom i sundsvall eftersom syrran skrev sitt prov idag för moppekortet, och hon klarade det! Så ett STORT grattis till min syrra!♥ Nu ska jag iaf kolla runt lite på internet.
 
hahahhahaha, jag var så cool då jag var liten, eller? ;)

Förebild

en grej jag ofta tänker på, är mina förebilder. Jag har inte bara en, utan två. Jag tänker faktiskt på dom varje dag! Får inspiration och blir bara så glad av dom. Mina förebilder är kanske inte som alla andras, typ Justin Bieber och Kenza eller nått sånt. Ofta har man ju en eller några förebilder som är känd, men det är faktiskt inte mina. Men för mig är dom känd. De här är några personer som jag VERKLIGEN ser upp till, och tycker är jätte coola. Två personer som jag VERKLIGEN gillar. Och det bästa är att dom går i min gymnastik grupp, och jag kan faktiskt nästan träffa dom när jag vill, och det är inte alla som kan. Mina förebilder är...
 
Caroline Westman & Lukas Åslund.
Dom här personerna är helt vanliga människor som oss, men för mig är dom mycket mer än så. Dom är mina förebilder som jag ser upp till och som jag verkligen gillar. Dom får mig alltid att le, behöver inte ens säga något utan att jag ska le. Det bara kommer såfort jag ser dom. Dom är grymt duktiga på både gymnastik och dans. Och en dag ska jag bli exakt som dom, lika duktig! Båda två har en as grym klädstil som jag verkligen diggar! Och dom ger mig grymt mycket inspiration. Caroline är grymt duktig på att fota och på att sjunga. Varje gång jag hör hon sjunga så ryser jag och får tårar i ögonen för hon är så bra! Jag VET att hon kommer gå långt inom sångkarriären om hon vill satsa på de. Hon kanske vill satsa på dans istället, och de kommer hon också komma riktigt långt inom. Likadant med Lukas, om han satsar på dansen kommer både han&Caroline gå riktigt långt. Hade man kunnat blivit känd genom gymnastik hade dom redan varit känd, för dom är mer än GRYMMA på de. Dom har ALDRIG varit taskig mot mig på ett dumt sätt, bara skämtat med mig och så. Men jag fattar ju att det är ett skämt, och jag skrattar bara åt de. Dom har alltid peppat mig då jag känner mig dålig eller bara vill ge upp. Och finns alltid för mig på nått sätt! Jag har gjort mycket roligt med dom här, speciellt Lukas. Och dom här personerna är gryymt härliga & roliga. Två personer man ALLTID har roligt med, vad man än gör. De mesta jag gjort med dom är genom gymnastiken, men jag har även varit med dom utanför gymnastiken. Eller Caroline har jag mest bara pratat med, men lukas har jag varit med. Vad det än handlar om, så kan jag säga det till dom. Även att jag inte riktigt sagt så mycket till dom, men jag bara VET att jag kan lita på dom. Inga personer som springer runt och säger de till halva stan, nejnej! Under dom här åren jag lärt känna dom, har varit dom bästa åren i mitt liv. Jag lärde känna två SUPER snälla personer, och jag ångrar inte en sekund med dom. Jag har faktiskt gråtit för Caroline, och de är sant. Jag grät för att jag tyckte synd om hon! Kunde inte kolla på hon utan att börja gråta. Kanske lite fånigt med jag tycker verkligen om hon och bryr mig om hon. Sen har jag även varit JÄTTEJÄTTEJÄTTE kär i Lukas (ops, där kom en liten hemlighet fram). Faktiskt har jag varit kär i han 2 gånger, haha. En gång då jag var jätte liten, och då ville jag gifta mig med han. Och en gång förra året tror jag! haha, pinsamt.. Men vad gör de nu, ett år senare liksom? Men iaf, dom här personerna är två av dom BÄSTA i mitt liv. Dom är några år äldre än mig, men åldern är bara några siffror. Vi kanske inte känner varandra såhääääääääär mycket, men dom vet endå mer om mig än dom flesta i min släkt gör. Med dom kan jag vara mig själv och bah släppa loss. Dom här personerna betyder mer för mig än vad en av mina släktingar gör. Så nu hoppas jag att ni läser det här noga Caroline&Lukas, om ni ens läser det.. JAG SER UPP TILL ER, OCH NI ÄR MINA FÖREBILDER!! EN DAG SKA JAG BLI EXAKT SOM ER!! OCH JAG ÄR STOLT ÖVER ATT KUNNA SÄGA ATT JAG ÄR VÄN MED ER!♥
 
jag har världens coolaste förebilder!!

the new design

som ni ser har jag nu ny design, kanske inte den snyggaste och piffigaste. Men JAG vill ha nå enkelt och vill INTE ha värsta mycket färg. Grå, vit och svart, ME LIKE! Men har fortfarande lite små saker att fixa. Sen hare blivit nå cp som jag ska fixa sen. Och vissa datorer/mobiler kan inte se vissa grejer på bloggen bara satt ni vet, varför vet jag inte. Nu ska jag iaf fixa lite tidsinställda som kommer imorgon eftersom jag nog inte kommer vara hemma nå mycket. Uppvisning med gympan 12 i parken, så alla kan ju komma och kolla ;) sen hem till beckis och spela sims, haha!
 
bild sen vintras!

Haaaaloooow

Ont i huvudet och trött som ett as. Ska lägga mig och vila och sedan drar jag kanske och bowlar med super härliga personer. Ska fortsätta med designen idag också, så snart kommer den! Men nu ska jag ta en Alvedon och sedan vila lite ^.^


Undgomensdag

Från en början SÖG de! Lite folk, fanns inget och göra och underhållningen var väl sådär, förutom beatmonkey som ägde!! ;) men blev faktiskt roligare allt efter som.. Just nu har jag myst ner mig under mitt varma täcke, trodde jag seriöst skulle frysa ihäl kroppen i parken. Och nu ska jag sova för jag är fett trött, godnatt! :D


Woopwoop

Fixar lite med den nya designen, kommer upp antingen imorgon eller på Måndag. Så håll utkik!! ;)


risön here i come!

drar ner på risön idag också, haha. Träffa mina nya kompisar som jag träffade igår, och vara med emma,jempa&beckis. Sen ikväll är de ju ungdomensdag, så då ska jag väl på den. Sen slaggaar beckis hos mig! Men nu måste jag göra mig i ordning och sedan dra ner på stan där jag ska ska möta beckis&jempa! :)
 
 

köng kväll!

drog somsagt och åt go mat på city med beckis, syrran och tina. Drog sedan vidare in mot stan där vi träffade på Emma&Jennifer. Hängde lite med dom sen drog alla ner på Campingen och chillade. Lekte i lekparken och vart riktigt yr ;) Drog sedan upp mot stan igen, satt där ett tag och sedan drog jag, beckis, emma & jennifer ner på campingen igen! Satt där och gungade och träffade några riktigt trevliga personer. Var med dom till ungefär halv 11 (?) och sedan drog jag hem. Smörjt ansiktet, ätit godis, kollat på TV och lite andra grejs gjorde jag då jag kom hem, faktiskt ganska chill kväll! Rulig som fan var den också. Tänkte bara berätta vad jag gjort, mhahahah! eftersom jag troligtvis haft mycket roligare än vissa andra som bara suttit hemma i soffan ;) men nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på en film, och kommer troligtvis att somna där också.. Upp tidigt imorgon för att städa lite på rummet och sedan dra ner på Risön och vara med lite trevligt folk, bland annat dom vi träffade idag. Godnatt!
 
bjussar som tusan!

Fredag!

vart ännu en dag spenderad nere på risön! Var fint väder och jätte skönt i vattnet. Kom hem för ett litet tag sen, var in på affären och köpte lite go saker för ikväll. Senare idag ska jag dra på City och käka GO MAT! Nu ska jag iaf gå och duscha, och designen är på G!!! ;)) jag vet, blev ett rörigt inlägg men skit samma ;)
 
har tyvärr bara gamla bilder, och orkar aldrig ta nya, sorrysorry ;)
 

Badbadbad

Sorry för urusel uppdate idag och igår. Men var med bästavän hela dagen igår och sen idag har jag varit på risön med underbara personer, kollat laxfiske och umgåtts med vänner. Men det är sommarlov och jag kan glömma bloggen, så äre bara och de får ni acceptera ;) nu ska jag iaf kolla på film, tänkte bara visa att jag lever!


underbar dag!

hemma nu efter en SUPER rolig dag med bästavän. Var ju somsagt och badade på ett jätte mysigt ställe! Åkte trampbåt, solat som en galning, hoppade studsmatta ute på vattnet, gjorde ett vattennummer och hade bah allmänt roligt. Tack Beckis för att jag fick följa med!♥ Nu ska jag fortsätta med designen, och sedan käka middag. Efter de kommer beckis hit och slaggar troligtvis här, kommer inte ihåg hur de vart :s haha. Men vi ska iaf ha hemma spa och bah umgås. Kanske spela lite sims, vem vet ;) Men nu ska jag gå ut en snabbis, och sedan städa rummet lite snabbt.
 
gammal bild

Drar och badar

Drar iväg och badar med bästavän, bloggar mer då jag kommer hem


Vi höll om varann och sa inatt så är det du och jag

spelat sims ett tag nu, och wow säger jag bara. Ni ska se mitt lyx hus ;) Har iaf tagit en liten paus och bloggar ist. Designen är på g, men fortfarande mycket kvar att göra. Lite små fix och lite större saker. Morgondagens planer är att vara med beckis, om inte hon skulle bort. Annars har jag inga andra planer! Om de är fint väder (som dom säger att det ska vara) så ska jag väl sola. Ska passa på då solen är framme, är lika vit som mjölken typ ;) Just nu smsar jag med mister "j", dricker saft och äter mig fet på chips. MUMMA! Ska nog strax mysa ner mig i sängen och kolla på film. Sjukt trött så ska försöka lägga mig i hyffsad tid. Men nu ska jag iaf stänga av datorn, byta om och sen får jag se vad jag hitt på :)
 

Trött tjej jao

Skulle egentligen dra till Beckis nu ikväll. Men är alldeles för trött för de. Blivit sena nätter varje dag i 4 dagars tid! ;) Precis kollat klart en film och ska strax slå igång en till. Sen ska jag spela lite Sims och fortsätta med designen. Fick en fråga förut om då den kommer; och den kommer om någon/några dagar. Faktiskt ganska mycket kvar på den. Men nu ska jag göra mig lite fike och myse ner mig i soffan :)


jag känner mig fri som en fågel!

Vaknade vid 9 med väääääärsta huvudvärken. Så smög upp och tog på mig några kläder, och sedan drog jag hem. Tog en alvedon och hoppade in i duschen. Huvudvärken har gått över så ska fortsätta med designen och headern nu. Om ett tag ska jag dra ner på stan med mamma,pappa&olivia och ta en fika där. Sen hem och spela sims, haha! beroende framkallande spel ;) men nu ska jag göra mig i ordning och sedan fixa lite på designen och så.
 
oseriös.se
 

Vaken

Vaknade för ett litet tag sen. Så sov ju ett tag iaf. Blir så att jag drar och sover hos beckis, men kommer troligtvis att lägga mig MYCKET tidigare. Nu ska jag äta middag och sen drar ju jag somsagt.


Home

Kom hem för inte allt så länge sen. Hade de super roligt och de var en massa skratt. Tävlingar och filmtittandes. Men inte mycket sömn. Jag har sovit 20 min inatt/idag. Sjukt att jag kunde vara uppe så jäkla länge. Så är måttligt trött nu. Så ska alldeles strax lägga mig och sova med Beckis. Hon följde liksom med mig hem :) Om allt går bra och sånt slaggar jag hos Beckis inatt, och då blire massa Sims spelande. Nya designen kommer ju också upp snart, bara jag har en dator så kan jag fortsätta. Men nu håller jag på att somna, så godnatt!!


Sent inlägg

Idag drar jag hem, eller inte riktigt hem utan direkt till Matilda.L och slaggar där. Har haft två jätte mysiga dagar här i ramsele! Spelat Wii, FIFA och cod. Varit och kollat på raggar bilar och umgåtts med några random personer. Ätit riktigt god mat och firat låtsas mormor. Vart inte alls som jag sa, att lägga bloggen åt sidan. Haft på internet alla dagar så nu är jag några kronor fattigare. När jag kommer hemhem så ska jag fortsätta med den nya designen, nya HISS/DISS och fixa lite andra grejer. Lite svårt att göra de från mobilen ;) nu ska jag iaf göra mig i ordning för sängen, har lovat att gå på dejt med den inatt. Kommer troligtvis sova hos han också ;) haha. Har sämst natthumor, jag vet!! Iaf, godnatt!! :)


Suuuur

Vart tog solen vägen, seriöst? Spö regnar, åskar och blixtrar. Är de sommarlovsväder? kommer ju förfan inte vara sol på hur länge som helt. Skulle vara ett mirakel om solen kom bara i någon timme :o nu ska jag sätta mig och läsa "det du inte såg" och deppa över vädret, hörs!


HISS/DISS

 
* hemsidan frost&five. finns jätte fina smycken och får även göra egna smycken. Ett STORT pluss till den!
 
* Bloggen timeforever. En novellblogg som handlar om justin bieber. Kanske inte är världens största justin bieber fan, men dom här novellerna är grymt bra. Skojjar inte om jag går in på bloggen MINST 30 per dag.
 
* Sollefteå gymnastik klubb. Tycker den här föreningen är super bra. Dom ordnar allting bra, fixar så man får göra roliga saker och inte bara träna och tävla. Har jätte bra tränare och jätte bra grupper. Ett SUPERSTORT pluss till den här föreningen.
 
 
* hästtjuvarna. Nån stor hästbil som åker runt i sverige och tar hästar som är på sommarbete, och sedan då dom har bilen full med hästar åker dom hem till sitt land och säljer dom. (dom kommer från utlandet).
 
* härmapor. Dom som härmar en med ALLT. Minsta lilla, fett drygt!

nu drar jag!

nu drar jag till ramsele, så no blogging under helgen om jag inte har nå nätvärk. Annars måste jag betala 9kr per dag för att gå in på internet, och det tänker jag inte göra.. Ska spara mina mobilpengar!! Just saying ;) aja, vi hörs. Tidsinställda kommer under helgen, tror jag :)
 

FUCK

Hur kunde jag vara så dum? Hur kunde jag förstöra allt? jag gråter mig till sömns och går varje dag och hoppas. Men nu ger jag upp hoppet. Hela mitt liv är förstört, fuck all this shit. Nu ska jag gå och dö några år, så bloggar jag då jag kommer tillbaka. Om jag ens kommer tillbaka.


REKOMENDERAR!!!

Det här blir första gången jag rekomenderar nånting i ett seperat inlägg, och de är därför den här hemsidan är RIKTIGT bra. Jag fick en kommentar och gick in och kollade, och wow säger jag bara! På den här hemsidan kan du beställa OTROLIGT fina smycket, och inte bara de. Du kan göra dina egna smycken också :o hur bra är inte de? Det här är en hemsida där jag ska börja beställa smycken ifrån iaf, har redan sätt ett som jag MÅSTE ha, så otroligt fint. Så nu tycker jag att ALLA kan gå in och kolla, ALLA! Ni kommer inte ångra er, jag lovar.
 
---> TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN <---
 
 
några av smyckena som finns, ser ni hur fina dom är eller? wow wow wow :oo

HISS/DISS

 
* filmen "the woman in black". Det är en film JAG tycker är bra, en film som både är läskig och spännande. Men man måste VERKLIGEN hänga med från början, annars fattar man ingenting. 
 
* Min bästavän "Rebecca".  Känt hon i några år nu, och vi är så nära varandra som man kan vara. Hon vet ALLT om mig, och jag litar verkligen på hon. Hon har samma dåliga humor som mig och är lika galen som mig. Vill alltid hita på nya tokiga saker och är en sån glad person. Har många bra vänner, men ingen är som beckis!
 
* Iphone appen "Shazam". En app som kan hitta vilken låt som helst! Hör jag en låt på radion, men vet inte vad den heter. Då tar jag fram shazam, slår igång den och vips så vet jag vad låten heter. En super bra app som jag tycker ALLA med iphone ska ladda ner. 
 
 
 
* facebook. Om jag ska vara ärlig tycker jag att facebook suger. Har blivit så otroligt tråkigt, och alla skriver bah så onödiga saker t.ex. "det regnar ute". Men som om inte vi visste det? Sen om nått fotbollslag/hockeylag eller vad som helst vinner, så BOMBADERAS facebook om vem som vann på 2sek. Man behöver ju egentligen inte ens titta på matchen, de är ju bara gå in på facebook så uppdateras allt där, varje mål och allt. ÅÅÅH!! 
 
* min vänskap med Alexander. JAG förstörde våran OTROLIGT bra vänskap. Han var min ABSOLUT bästaste killkompis, och jag förstörde de. Han visste EXAKT allt om mig, och vi smsade med varandra till 2 på natten. Han var den jag litade mest på, och den som förstod mig bäst. Jag vart sur och ledsen och tog de som att allt var hans fel, hur fan kunde jag vara så DUM? ingenting var hans fel, INGENTING. Det här är de jag ångrar MEST i HEEELA mitt liv. Att förstöra en sån bra vänskap, vi var BÄSTAVÄNNER. Shiiiet vad dum jag är, HATAR mig själv. 
 
* krigsfilmer. jag gillar verkligen inte krigsfilmer, jag rättaresagt HATAR dom. Det är verkligen få krigsfilmer som jag kan kolla på. Har sett EN enda krigsfilm som var bra, men annars suger alla andra. Att filmen går ut på att kriga mot andra och döda dom. är de bra? visst, skräckfilmer är väl nästan så också. Men ändå inte. Skräckfilmer är mer att en mördar andra och man blir rädd. Inte som krigsfilmer där dom dödar varandra och man vill bara skratta, haha. ett STORT minus för krigsfilmer. 

huvudvärk och trött.

känns seriöst som mitt huvud ska sprängas, gör så fruktansvärt ont. Ska gå och ta en alvedon och försöka sova lite. Tidsinställt inlägg kommer! 
 

jag känner mig fri!

beckis åkte hem för ett litet tag sedan, så har inte alls gjort mycket nu till morgon. Vaknade halv 11, låg i sängen och spelade mario och sen gick vi upp och käkade frulle, sen åkte beckis hem. Om de går så följer beckis med mig till Matilda.L senare idag, ska ju somsagt vara med hon idag :) Har ingen aning om då jag kommer hem, men inte allt så sent tror jag. Fixat lite tidsinställda då jag är borta, så ni får nånting att läsa! ;) börjat med en helt ny grej, som kommer upp idag. Kanske inte super roligt, men nånting annat att läsa iaf! Men nu måste jag göra mig i ordning och städa lite. 
 

förlåt :(

förlåt för den urusla bloggning idag, men har aldrig hittat tid till att blogga. Drog på morgonen till Långsele och var barnvakt åt lilla Liv (♥) till 16.00. Drog hem och duschade, käkade och sedan var jag med beckis, alex, marcus och boyfriend!♥♥♥ Kollade film och hade allmänt roligt bah.. Måste nu vänta jääätte länge innan jag kan träffa my love igen. Imorgon ska jag vara med beckis&matilda och planera lite inför söndag, sen på fredag drar jag upp till ramsele och är där heela helgen för att fira min låtsas mormor. Åker hem på Söndag, och hinner inte ens hem utan åker direkt till Matilda.L där jag slaggar, kommer bli fett skojj jao ;) Sen efter de kan jag träffa han igen :(( Iaf, nu ska jag&beckis slå igång en film och mysa ner oss under täcket. Så lovar jag er MYCKET bättre uppdatering imorgon. :) 
 
Har ju glömt att säga att hon har startat upp sin blogg igen, och den hittar ni HÄR!! Lovar er, den är verkligen läsvärdig!!♥

Tisdag

Om ett litet tag kommer Liv hit, så är jag barnvakt åt hon. Sen drar ju jag somsagt till momma för hon fyller år, grattis till hon!♥ Sen har jag faktiskt inga fler planer för dagen, ska nog bara ta de lugnt och kolla på film. Designen är på g, så den kommer nog upp om några dagar i think ;) kommer vara helt nya färger, och lite småfix jag fått till. Men nu måste jag göra mig i ordning innan liv kommer, så försöker jag blogga sen.
 
 
 

tråkigt

bara för att jag har sjuuukt tråkigt kör jag på några frågor jag hittade nånstans :))
 

1. Vad är ditt mellan-namn? Sandra

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? gillar mitt förnamn

3. Är du i ett förhållande nu? Ja

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? 4 dagar tror jag

5. Vem var du tillsammans med sist? en kille

6. Får man fråga varför det tog slut? tappade känslor  

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja

8. Vem vet mest om dig? Beckis & Alex

9. Vad gör du på fredagskvällar? är med kompisar eller myser hemma

10. Bästa filmen du någonsin har sett? ingen aning, ser så många filmer

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? nää?

12. Har du någonsin varit full? nej

13. Har du testat droger? nej

14. Röker du? nej

15. Snusar du? Nej

16. Saknar du någon just nu? jaa

17. Hur mår du idag? lite sådär, trött och ledsen

18. Hur många tabletter tar du dagligen? tar inga tabletter

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Var nog med beckis

20. Bästa minnet från förra sommaren? nog laxfestivalen

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? aldrig varit utanför sverige

22. När var du där? aldrig

23. Är du rasist? Nej

24. Har du helt svenskt ursprung? ja

25. Om nej, vart kommer du ifrån? sverige

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? svenska, men är inge fel på unlädska. Inte på vissa iaf

27. Ser du fram emot någonting just nu? jaaa

28. Sköter du skolan? ja, hyffsat iaf

29. Vad hade du för betyg förra terminen? hade inte betyg förra terminen

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? 100/100 (y)

31. Vilket ämne var det? matte

32. Har du fått ig på ett prov? tror det, eller inte ig, men inte godkänd.

33. Har du spelat/spelar du i ett band? nej

34. Anser du dig vara intelligent? njae

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? denna sommar

36. Vilken va den värsta tiden då? 2011, januari

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? ja

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? ja

39. Har du haft sömnproblem? inte vad jag vet

40. Hur ofta gråter du? Ganska sällan

41. Vad gör du när du mår dåligt? sätter mig inne på mitt rum och lyssnar på sorgsen musik

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? finns många

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? jag VILLE, men nu har jag världens underbaraste

44. Vilken klass går du i nu? slutade nyss 6a

45. Vilken skola? valla

46. Har du varit otrogen någon gång? på dagis ;)

47. Har någon varit otrogen mot dig? jaaa

48. Är du stolt över dig själv? aa

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? jag är mig själv ;p

50. Vad får du ofta komplimanger för? att jag är så söt/fin

51. Har du lätt att få folk att skratta? Ganska

52. Cider elller öl? dricker inte

53. Har du några talanger? ja

54. Vet du om någon är kär i dig? haha jaa, min kille ? ;)

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? ja, ibland

56. Vad står det i ditt senaste sms? Tack :D du är inte så dum du heller :D haha

57. Hur lång är du? 1.54. (sist jag kollade mig)

58. Hur mycket väger du? 39-40

59. Vilken storlek har du på kläderna? xs eller ibland s.

60. Har du svarat ärligt? Ja


När jag går ner, vill du ha mer

kom hem för ett litet tag sen. Drog och käkade pizza då mamma&syrran kom tillbaka från akuten, och sen vidare till min moster. Var där ett litet tag och sedan drog vi hem. Har tagit på mig lite mysigare kläder = en sovtröja, och satt mig med datorn i vardagsrummet där det är lite mysigare. Imorgon kommer lilla liv hit och är här en stund, senare på dagen ska jag åka till min mormor som fyller år, och kommer troligtvis vara där hela dagen.. Men nu ska jag snacka lite with my boyfriend och sedan kolla wallander :)
gjort lite plastikoperationer för er som ville veta, vart riktigt nöjd över resultatet! :')

hemma.

hemma nu ett litet tag innan jag drar till moster igen. Syrran är ju på akuten så åkte hem för att fixa lite grejs. Ska även passa på att fixa lite på designen nu medans jag har tid. Men nu ska jag byta om och fixa lite annat, tänkte bah blogga lite nu medans jag hade tid ;)
 

min underbara vän!

Nu äre såhär, att min UNDERBARA vän Ewe funderar på att lägga ner bloggen. Lägga ner den helt och hållet, och sluta blogga. Eftersom nästan inga kommenterar, statestiken sjunker och hon tycker att hon lägger ner för mycket tid och får liksom inte något resultat. Och nu har hon fixat en grej, som kanske tar 10 sekunder, en röstning vad man tycker om hennes blogg. Jag tror hon skulle bli SÅHÄR glad om ni bara kunde ta 10 sekunder och gå in och rösta, eller bara gå in på hennes blogg och kommentera. Gör som jag, och försök att peppa upp hon och behålla bloggen. Seriöst, 10 sekunder, det är ingenting. Så nu tycker jag att ALLA ska gå in och rösta, besöka hennes blogg och kommentera. Hon skulle uppskatta det såhääääääääääääär mycket.
 
tryck här för att komma till röstningen!! :)
 
tryck här för att komma till hennes blogg och göra hon glad!!♥
 
Jag är nöjd över att vara hennes vän, och jag älskar hon! Läs detta noga nu Ewe, JAG ÄLSKAR DIG OTROLIGT MYCKET!!♥♥

måndag

lyckades somna om tillslut, men efter ett bra tag. Kollade på klockan och då var den 06.00, så somnade nångång efter de. Blir lite ändrade planer idag också, drar till min moster och grattar hennes kille eftersom han fyllde år igår. Så kommer nog bli där HELA dagen eftersom pappa ska snickra lite där också. Men nu ska jag gå och käka lite frulle och sedan gå ut och hoppa lite studsmatta ;)
 
bjuder...

04.50

Vaknade för en halvtimme sen och kan verkligen inte somna om. Har slått igång en film så ligger och kollar på den nu. Tagit mig nånting att äta för att jag var så hungrig, och myst ner mig under täcket igen. Nu ska jag bah äta upp och sedan hoppas på att somna.


mysdag

vart inte så att jag var med magda idag. Hade ont i magen och var så grymt trött, så var bara hemma och tog de lugnt. Kollat på film med mamma&pappa&lillebror. Ska strax slå igång en till film efter jag bloggat klart, dom väntar ju liksom på mig, haha ;) imorgon om allt går som planerat ska jag vara med beckis, my boy, and one more kille ;) kolla på film och bah ha en mysdag, if you know what i mean? :D men måste slå igång filmen nu, innan dom har tjatat ihäl sig :s
 
tog bah någon bild :s

Godmorgon

Ligger just nu på luftmadrassen framför TV:n och kollar på big time rush. Somnade här ganska tidigt igår kväll. Ska strax slå på en film och ligga här och kolla på den, så grymt mysigt här på luftmadrassen. Men nu ska jag äta lite frukost, och sedan mysa ner mig under täcket igen.


myskväll

nu myser jag ner mig under täcket med lite godis och dricka på bordet. Slår igång en film och kommer troligtvis somna för jag är suuuuper trött. Imorgon ska jag vara med magda (♥), så får la se hur de blir med bloggen. Men ska försöka blogga så mycket som möjligt.
 
Min otroligt fina vän, älskar dig!♥
 

Gustav 2

Ligger just nu i sängen med Wilma och kollar på gustav 2. Drog och köpte lite godis&dricka förut som jag & pappa ska ha ikväll. Ska ha en mysig hemma kväll med pappa&lillebror. Ska strax åka och lämna mamma&marie nånstans. Och sedan åker jag hem, medans pappa ska lämna några kompisar. Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, så får jag se om jag bloggar mer sedan!! :)


hemma bra, borta BÄST!

Dom här dagarna har varit dom absolut BÄSTA dagarna i mitt liv. Att bara få vara på ett ställe där alla har samma intresse och bara få vara med laget. Shiiiet asså, haft så otroligt roligt. Går inte att beskriva hur dom här dagarna har varit. Det har varit en massa tårar, skrattat så man fick ont i magen, spelat fotboll varje dag och bara haft de allmänt roligt. Saknar REDAN tillbaka, och jag har varit hemma i 20min :o Tyvärr lyckades vi inte ta oss till finalen, men vi har ändå spelat SUPER bra! Vann första, vann andra, vann tredje, vann fjärde och förlorade femte :( Förlusten tog verkligen SUPER hårt på vissa, iaf på mig eftersom vi inte förlorat en match på 1½ år. Men den smällen får man ta. Nu vet vi ju hur de känns att förlora också, hade nästan glömt bort den känslan. Att förlora med MITT lag. Men bortsätt från de så har jag haft de såhäääääääääär roligt. Gått på stan, discot, matcher, umgåtts med laget och massa annat. Discot sööög om jag får säga de själv, alla sa att de var så jäkla bra och allting. Men de var INTE som mina förväntningar. Var trångt, vart varmt, alla trängdes, vi tappade bort varandra osv.. På onsdagen var jag där hela kvällen, men på torsdag åkte jag hem vid 9.. Ist hade jag och Magda ruligt där vi bodde med andra från laget. Skulle egentligen kunna skriva hur mycket som helst, men nu är faktiskt jag jätte trött och ska sova en stund. Så godnatt ;)
 
världens bästa lag, RUIF! älskar er tjejer♥

Snartsnartsnart!!!

shiiet vad jag är nervös nu asså. Har faktiskt ingen aning varför, men de bara pirrar i magen och jag skakar. Åker iaf om ett tag. Upp på remsle, träffa laget innan avgång och sedan drar vi. Fett taggad! Kommer fram, ska packa upp och få veta lite regler (viktigt)! Sen vid 4 har vi våran första match. Kvällen invigning och då jäklar ;) kommer bara ha en match per dag, ganska skönt. Disco onsdag&torsdag, och då jäklar skare hända grejer!!! Men nu måste jag göra mig i ordning. Förvänta er inte någon bra uppdate nu när jag är borta. För jag kommer lägga bloggen HELT åt sidan och bah leva livet!!! :)) om det inte blir nånting annat och jag VERKLIGEN vill blogga, hehe ;)

BIG SAK!!

asså shiiiet. Värsta bästa grejen på g. Nu får vi bara hoppas på att allt blir som vi tänkt, för då kommer det bli AAAAS GRYYYYMT!! Men inget jag säger nu, är ju liksom hemlighetsfull av mig. Hemligt = ni nyfikna. Mhaha jag gillar ;) men iaf, grejen är verkligen SÅHÄÄÄÄÄR rolig. Suttit och kikat runt på datan men hittade nada, men bara att fortsätta leta. Eller fixar vi de med någon annan. Och om allt går som planerat händer de redan nästa vecka, asså omg :o nu ska vi iaf lägga oss och sova, upp tidigt idag, för sen bär det av till STORSJÖCUPEN!!! GODNATT!! :))))))))

hos ewe!

sitter just nu i Ewes säng och bloggar medans hon packar de sista inför morgondagen. Slaggar här inatt och åker med hon till Östersund imorgon. Kommer verkligen bli SÅÅHÄÄÄÄÄR roligt. Kommer ta en MASSA bilder, så förbered er på en bildbomb när jag kommer hem!! Kommer även hem med en guldmedalj och en stolt vinnare, haha!  Men nu ska jag checka aftonbladet och bah umgås med ewe! :)
 

har inga bilder på ewes dator, sår får bli en gammal!
 

städar & packar.

japp. Rubriken säger väl allt. Städar rummet och packar inför storsjö. Ska strax äta och sedan åka på fotbollsträning, inviga mina nya fotbollsskor, whiihoo :') men nu ska jag bah fixa en grej på datorn och sedan fortsätta med mitt arbete ;)
 
bild på mig och bästaste EWE!! ♥♥

hemmaaa

kom nyss hem från stan. Drog dit med lillebror, hittade NADA. Men bjöd lillebror på en glass :) Sen kom jag nyss på att jag inte packat NÅNTING till storsjö :o kommer ju få vara uppe till 3 inatt. Har fotbollsträning 6 så har ju inte all tid i världen heller. Så ska börja packa nu efter de här inlägget. Har inte mycket att blogga om, så kör på 5 sanningar, för första gången ;)
 
5 sanningar
 
1. jag längtar SJUUUUUKT mycket till storsjöcupen imorgon
2. jag har världens underbaraste vänner
3. jag har velat haft en hund sen jag var 5-6år
4. jag är kär
5. jag är godisberoende
 
bjuder

godmorgon

blev väckt av lillebror minst 10 gånger nu till morgonen, fett drygt men hade ju lovat han att han fick väcka mig. Men aldrig mer säger jag bara! Låg och kollade på TV med han en stund och nu sitter vi och bygger lego, haha. Ska strax käka frulle och efter de blire COD, och sen ska jag försöka ta mig ner på stan. Måste köpa lite grejs ;) Åker ju somsagt IMORGON!!!! :D shiiiet asså. Kommer så väl ihåg FÖRRA året på polarcupen då vi snackade om de här hur mycket som helst, och nu äre äntligen här. Fett glad tjej jao ;) nä, men nu ska jag fortsätta bygga lego med lillebror. Och glöm inte bort att gå in på hans blogg ---> http://philipsoderqvist.blogg.se
 

godnatt

stänger nu av datorn och kryper ner under täcket framför TV:n bredvid lillebror. Har lovat han att vi ska sova här inatt, haha ;) Har även hjälp han att skaffa en blogg, haha, han har tjatat hur länge som helst. Så nu tycker jag att ni kan lägga ner lite tid och besöka hans blogg, han skulle bli jätte glad. Och tänk på att han bara är 8, så han skriver inte som ett proffs. Tryck HÄR för att komma till min bästaste lillebrors blogg!
 
världens gulligaste och bästaste lillebror, jagälskardig!♥

(^.^)

vart ändrade planer igår. Alla tre slaggade hos beckis ist, men var endå lika roligt. Pratade, skrattade, var ute osv. Vart kaos på natten, men aja. Vilka dumhuvven säger jag bara -.- Kom hem vid 4-5? spelade lite cod&fifa med pappsen, laddat ner massa musik på mobilen inför STORSJÖCUPEN, och åt för ett litet tag sen. Ska även strax börja packa, mycket att packa liksom ;) åker ju somsagt på Tisdag, så kan INTE lova någon bra uppdatering under tiden jag är där, kanske inte bloggar alls. Tror jag ska lägga bloggen åt sidan och bah ha fett skojsigt med laget och andra människor. aa, så gör jag. Så kommer inte blogga ALLS tror jag då jag är där, om jag inte fixar några tidsinställda. Men nu ska jag iaf fixa lite grejjs, så får jag väl försöka blogga mer senare ikväll :)
 
haha, känner ni igen mig? nyinflyttad tjej på topp humör ;)