Heart Chat Bubble

Lördag.

har verkligen haft no time to blog. Drog på match igår vid 6, kom hem och duschade. Sedan satte jag mig framför TV:n med familjen och kollade på en film. Somnade en halvtimme, vaknade och hade hosta så kunde inte somna förns halv 5 typ :o Vaknade sen vid halv 10, klev upp och åt frulle. Gjorde mig iordning och drog ner på stan. Köpte ett par nya fotbollskor, ett par shorts, fotbollsstrumper, skavsårsplåster, resorb och lite annat. Drar ju somsagt till storsjöcupen på TIDSAG morgon, så var och köpte lite grejs för de. Var på stan till halv 3, drog på MM och kom hem halv 4. Sen har jag bara tagit de lugnt lite. Strax mat, och efter de ska jag städa lite snabbt och sedan drar jag till Jennifer och slaggar där inatt, beckis ska också sova där för er som ville veta ;)! Har även börjat på filmerna, men inte riktigt klara än. Ska fortsätta med dom strax, så dom kommer KANSKE upp ikväll. Nu ska jag iaf spela lite cod, så försöker jag blogga mer sedan!! :)
 
B.J.U.D.E.R!

svar!

1. Hur många killar har du haft??

svar: 12, men dom flesta var då jag var liten, och då hade man ju en kille bara för att liksom ;)

2. Vilka var seriösa??

svar: bara haft 1 seriöst förhållande :)

3. Vad är det mest korkade du gjort??

svar: en sak som jag inte säger i bloggen, sorrysorry.

4. Är du populär??

svar: nä de tror jag väl inte :)

5. Är du kär i nån nu??

svar: kanske de ;)

6. Gillar du dig själv??

svar: asså, jag vet inte. Ibland gör jag de och ibland inte

7. är du singel?

svar: ja de är jag

8. om du fick 1 miljon kr vad skulle du göra med pengarna?

svar: åkt utomlands med min familj, köpt en segway, köpt en hund och gett massa pengar till cancer fonden och barn i afrika osv.

9. har du varit utomlands?

svar: nej de har jag inte

10. favorit blogg i solle?

svar: har många, men typ TIMEFOREVER (♥), ewe, emilia, olivia, beckis och ida

11. Bästavänn?

svar: REBECCA!!♥

12. cola/fanta?

svar: fanta

13. dator/mobilen?

svar: mobilen

14. vem älskar du ortoligt mycket?

svar: älskar många, men min familj&släkt, mina vänner :)

15. oskuld?

svar: haha ja

16. vill du ha barn när du blir stor?

svar: japp, 2 st :)

17. sminkar du dig på vardagarna t.ex på skolan?

svar: nej de gör jag inte

18. längtar du till storsjöcupen? isf vad längtar du till mest, disco/matcherna/umgås med alla i laget?

svar: ATT JAG GÖR!!!! jag längtar till ALLT, EXAKT allt.

19. har du nått djur?

svar: ja, en katt & en hund

20. bästa som har hänt dig?

svar: mycket bra som hänt, men om jag måste välja så är det väl en nyhet jag fick reda på för ett tag sen

21. favorit färg?

svar: rosa, svart, ljus blå, lime grön

22. godis/chips?

svar: GODIS

23. hur många seriösa förhållanden har du haft?

svar: ett

24. hur många kuddar sover du med?

svar: 6-7

25. vill du bli rik?

svar: vem vill inte?

26. högsta önskan?

svar: få åka utomlands

27. skulle du vilja ha en bäbis apa som bor inne hos er?

svar: jaaaa!!

28. vad är du livrädd för?

svar: få en sjukdom och dö, eller att någon i min familj dör

29. din äldsta kompis?

svar: förstår inte frågan :s

30. vill du bli modell? för du är ju så snygg!

svar: njae, jag har velat. Haha tack! :)

31. har du haft hål i tänderna?

svar: japp

32. Vad heter dina föräldrar? :)

svar: Sandra & Perra

33. favoritfärg?

svar: rosa, svart, ljus blå, lime grön

34. bästa vän

svar: rebecca

35. kär i?

svar: en kille

36. på g med nån?

svar: vem vet, kanske de kanske ;)

37. bästa film?

svar: the last song

38. bästa låt?

svar: Young homie - Chris Rene

39. bästa idrott?

svar: GYMNASTIK!!♥♥♥♥♥

40. hur ska din dröm kille se ut??

svar: längre än mig, snäll&omtänksam. går typ inte att beskriva han.

41. favorit kusin?

svar: vet faktiskt inte

42. en person du inte gillar?

svar: L

43. vilka har du varit tsm med?

svar: typ samuel, alex, wille, nicke, kg och några andra ;)

44. de bloggar du läser mest!?

svar: nellieberntsson & timeforever

45.vad gillar du att göra?

svar: umågs med kompisar, åka på äventyr, sova, spela fotboll & träna gymnastik (♥♥)

46. vad hatar du att göra

svar: städa

47. vad vill du bli kallad för?

Svar: mathilda elller lillan

48. vad har du haft för djur??

svar: katter, hamster, marsvin, kaniner, fiskar, möss och grodor

49. Vilka två personer du kan berätta allt för?

svar: magda & beckis

50. vad tycker du om mig EXAKT!!! ♥

svar: jag tycker du är en super snäll person. Kan vara lite jobbig ibland med endå världens bästa. Oftast snäll mot mig och ställer nästan alltid upp. Världens bästa syster!♥

 

hoppas ni blev nöjd över svaren :)


hemma!

Kom hem för ett tag sen. Saknar redan tillbaka, har haft så otroligt roligt! Måste bah tacka världens bästa EWE för att jag fick följa med, TACK!!♥ Ska strax hoppa in i duschen och sedan packa upp. Ska även svara på frågorna idag, blir inte ett videoinlägg, sorrysorry. Mycket grejs som ska göras idag. Ska även fixa filmen från stockholm, ladda in alla bilder från Kolmården, fixa den filmen osv. ingen vila för mig, nejnej! Nu ska jag iaf ta nånting att äta, är super hungrig!!
 
FRIIIIIITTFAAAAALL!!!!!♥♥♥♥♥♥

Trött tjej

åkte förbi Stockholm för ett tag sen. Så inte super långt kvar. Somnade efter vi åkt 2 mil hem ifrån haha. Vaknade i sundvall, gick på birsta och fick med mig en bikini överdel. Var där nån timme sen fortsatte vi våran resa. Har fett ont i röven, trött som tusan och nästan Inge batteri kvar på mobilen. Vet inte om jag ska sova nu eller vänta tills vi kommit fram så att jag somnar fortare där, får se hur jag gör! Förresten, blir sjuuukt glad över att frågar så mycket på frågestunden, och den är inte slut än. Så fortsätt fråga!! Nu ska jag iaf Smsa lite med Wille så bloggar jag väl mer senare! Tänkte iaf bara visa att jag lever :)

nu det efterlängtade inlägget.

har fått många frågor om jag kan ha en frågestund, och självklart kan jag ha de. Så nu alla mina läsare...
 
FRÅGESTUND! Fråga EXAKT vad ni vill, jag svarar helt ärligt på ALLA frågor, INGEN fråga är för dum. Blir det måånga frågor tar jag svaren i ett videoinlägg, hehe pinsamt.. Och ni har tills Fredag på er! Så FRÅGAFRÅGAFRÅGAFRÅGA!!! :D
 

Måndag = NORRKÖPING!!!

gick upp tidigt idag. Packade de lilla sista och fixade lite grejer. Och lyckades även föra över alla bilder från mobilen till datorn, SÅ NU ÄR JAG JÄTTE GLAD!  Ska strax fixa lite frulle och sedan spela lite cod (haha). Efter de drar ju jag ner på stan, är där typ en halvtimme och sedan ska jag hem. Och efter de då åker vi!!! :D Jag är såhäääär glad!!! Ett tidsinställt kommer senare under dagen. Så då MÅSTE ni kommentera på de inlägget, annars blire ju inge roligt :( Nu ska jag iaf stänga ner datorn, så vi hörs ;)
 
bild sen tåget till stockholm :')

00.44

asså seriöst, vad gör jag vaken nu? ska upp tidigt imorgon och jag är inte det minsta trött. Ska iaf stänga av datorn nu och försöka sova, somnar jag inte slår jag igång en film och får hoppas på att jag somnar till den, blir ju jämnt så trött av att kolla på film. Väskan är iaf packad och idag åker vi, FETT GLAD TJEJ HÄR JAO! Kommer ha de så fett roligt, så vet inte om det kommer bli mycket bloggande. Men kommer försöka blogga så mycket som möjligt. Men nu ska jag iaf krypa ner i sängen, så godnatt! :)
 
orkar inte lägga in någon bild, sorrysorry!

Back on track!

herregud var jag varit dålig med att blogga. Har kunnat gjort det flera gånger, men har aldrig orkat. Förlåt för de! Kom ju iaf hem igår, hade de verkligen SUPER mysigt där vi var. En sak jag måste göra fler gånger! Var iaf med beckis då vi kom hem. Vi spelade cod, umgicks, spelade kubb och bah hade roligt. Satte upp vårat tält här på gården, ladda ner en serie på datorn och låg där i tältet och kollade på den, New girl, en serie jag verkligen rekomenderar. Så sjuuuuuukt bra! Vaknade vid halv 12 idag, gick in och åt frulle och sedan spelade vi lite cod, vi är grym, seriöst! Vid 2 drog beckis hem, och sen vid halv 3 så drog jag och familjen ner och spelade lite mini golf. Gick väl sådär för mig, kom näst sist ;) Sen vare bara att skynda sig hem och sen iväg på match i kramfors. Den matchen gick ganska dåligt, men ska inte gå in i detaljer. Kom hem för inte allt så länge sen, så ska strax hoppa in i duschen. Sen efter de måste jag PACKAPACKAPACKA. För gissa vad som händer imorgon då? jo JAG och EWE åker till Norrköping. Gå på kolmården, bo i husvagn och bah hare så jäkla gött. Hur najs är inte de? Längtar så sjukt mycket. Åker hem på Torsdag, så är där i 4 dagar :D Och sen ska jag även ner på stan imorgon, vid 12. Träffa angelica & pernilla vid halv 1 så ska dom få sin överraskning :3 Men nu måste jag hoppa in i duschen, så försöker jag blogga senare ikväll :)
 
asså orka vara seriös, då man kan vara sig själv ;)

förbered er för årets längsta inlägg ;)

asså jag är en tjej som gärna vill planera NOGA innan sakerna bestäms. Inte bah, den där vill jag ha så den köper jag. Utan jag tänker till riktigt noga INNAN jag köper den. Tänker på vad jag ska ha den till, om jag kommer andvända den osv. Visst, ibland är jag också bah; åhh, vilken fin den vill jag ha. Och sen vips är den saken hemma hos mig. Men de händer inte speciellt ofta! Jag har även planerat min framtid in i minsta detalj. Jag vet exakt hur mitt hus, alla rum, vilka hundraser jag ska ha, vilken bil, vart jag ska bo osv. Jag här t.om. bestämt vilken taklampa jag ska ha i mitt sovrum. Jag är en tjej som GILLAR att sitta och fundera hur mitt liv ska se ut, och verkligen försöka nå upp till att det ska bli som jag planerat. För skulle de bli som jag vill, så kommer jag leva rena rama drömlivet!! och min kille, om han är och ser ut som jag tänkt, då äre liksom bara GRRRGRRRGRRR!!! ♥♥♥ och eftersom min blogg är typ idag har jag gjort de, imorgon ska jag göra de o blablabla. Tänkte jag att jag skulle göra något HELT nytt, jag ska beskriva hur jag vill att min framtid ska se ut ;) mhahah, skojsigt va?
 
Mitt hus:
först ska man åka in i en hemlig infart i skogen. Man följer vägen tills man kommer fram till en stor grind. Där plingar man på och får prata med mig. Tillåter JAG att ni får komma in, aa då öppnas grinden för er. Då åker ni en liten bit och sen kommer ni fram till en "rundel" med en stor fontän i mitten. Huset är STORT och VITT. Gräsmattan är jätte stor och det finns en STOR pool på baksidan. Det finns även en paddock inne på gården, och ett stort stall med jätte fina hästar. Jag har en jätte fin trädgård med massa fina blommer. Nedanför mig finns det ett hav & en strand där jag brukar kolla på solnedgånger med mina kompisar och min underbara pojkvän. Brukar även bada där med hästarna. Sen en liten bit utanför min gård, så har jag ett "mini" zoo med lejon, tigrar, pumer, giraffer, vargar, hajar, späckhuggare, valar, bläckfiskar, alligators, sköldpaddor, björnar, apor, röd panda, vanlig panda, sälar, gorillor, noshörningar, elefanter, kameler, bison oxar, järvar, lodjur, isbjörnar, lamor och lite andra djur. Men iaf, back to tha house! Då man kommer in genom ytterdörren är det en stor och fin hall med en kristallkrona uppe i taket. Rakt fram är det två långa trapper som går åt olika håll, alltså lite böjda innåt. Till vänster kommer det vara ett STOOORT kök, allting kommer vara i vitt&svart, och det är bara lyxvaror. Jag har en köksö i mitten där jag brukar baka. När man kommit in i köket och direkt till höger är matrummet. Där finns ett låångt bord och massa stolar. Där brukar vi ha släktmiddag varannan söndag. Sen om man backar lite så man är i hallen igen, och går till höger, så finns det ett badrum. Där är ALLT bara i lyx. Sen om vi backa igen till hallen, och går rakt fram, under trapporna. Så kommer vi till ett JÄÄÄÄTTE stort vardagsrum/datarum.I ena änden av rummet finns en enorm TV och en jätte stor soffa. Högtalare och hela faderullan. Finna massa tavlor där också som är riktigt dyra. I andra änden finns en dator, ingen liten dator utan en STOR dator. Skrivbordet är fett najs och stolen med. I mitten av rummet finns det en dörr, en skjutdörr som är genomskinlig. Öppnar man den kommer man till baksidan av huset. Där finns då Poolen, stallet, trädgården osv. På altanen finns en svin dyr grill i hörnet, ett jätte fint matbord med stolar bara en liten bit bort från grillen. På andra änden av altanen finns det en "chilax" hörna. Med jätte mysiga soffer och fotöljer och sånt. Går man in i vardagsrummet igen, och sen bort mot datorn. Så finns det som en "hemlig" dörr ner. INGEN utom jag vet hur man öppnar den. När man öppnat den är det en låååååång spiraltrappa ner. Man följer hela den och kommer till "delfinvärlden". Där har jag jätte många delfiner i en STOR inhängnad. Jag brukar bada & göra coola trix med dom. Så där nere spenderar jag nog mest tid. Man kan även göra en liten cool sak som nästan bara jag vet. Man kan öppna en lucka så att delfinerna kan komma upp till poolen utomhus, hur fränt är inte de liksom? Så då kan jag bada med dom ute också. Men de är inte slut än... Då man är i hallen, och går upp till övervåningen är det liksom bah wow wow wow. Där är rena rama drömstället. För direkt då man kommer upp är det som ett allrum, där det är en stor TV, en as snygg soffa, tv spel och massa annat skoj. Till höger är det en toa, med bastu, bubbelbad och bara lyx grejer. Till vänster är det ett sovrum/gästrum. Med en stor säng, bäddsoffa och en TV. Skrivbord med dator och en fin utsikt till havet. Men om man går förbi det rummet, så är det som en lite korridor till vänster. Följer man den kommer an fram till en dörr det står "Mathilda", alltså mitt rum. Det kommer vara ett jätte stort rum. Går man till vänster så kommer man till två ganska stora dörrar. Öppnar man ena kommer man till min walk in closet där det är smockfullt med kläder! Öpnnar man den andra kommar man in i min andra walk in closet, fast där är det BARA smockfullt med skor. Längst bort i rummet finns det en liten trappa upp till en annan "våning". Där har jag en stor rund säng och en stor platt TV på väggen. Jag har små lampor precis ovanför min säng, och har fixat en liten mysig grej ovanför lamporna. Min vanliga taklampa som lyser upp hela rummet, den är stor och rund, och rosa. Där "nere" i rummet, så finns det en stooor data skärm på väggen. skrivbord under och allt de där. Finns även en fin liten bäddsoffa med TV där också. Till höger om dörren finns ett litet badrum, inte så märkvärdigt. Lyxiga grejer, men bara en toa, dusch och handfat. Och nån stans i rummet, säger inte vart, så finns det en hemlig knapp. Trycker man på den öppnas en lucka ner i golvet. Där nere finns det en bowlinghall, bio, bar osv. Finns även en rutschkana som leder ner till nedervåningen, källaren och poolen, häftigt va?
 
hade faktiskt för ett tag sen ritat hur jag vill att mitt hus ska se ut, allting in i minsta detalj. Men raderade dom då jag rensade datorn för jag trodde jag aldrig skulle ha nytta till dom..
 
Min bil:
jag vill faktiskt ha två bilar, och en bil som tar mig vart jag vill! Bilen som tar mig vart jag vill ska vara en stor vit limousine, med en soffa, platt TV och ett bubbelbad i bilen, hur häftigt är inte de?! :o Sen ska de vara champange i bilen varje gång jag åker, så om jag blir sugen på de är de bara att dricka. Sen ska de även finnas en taklucka, så att jag kan göra som dom i hollywood filmer, då dom ställer sig upp och kollar runt och bah chillar. SÅ VILL JAG HA! Sen MIN första bil, den JAG ska köra. Den ska vara en bmw M3 eller nått liknande, och den ska vara vit! Asså att man kan fälla av taket. Och andra bilen JAG vill ha, är en rosa Enzo. Jag tycker dom är fett grymma, och tänkt att sitta där och glida runt inne i stan och alla bah; OMG :o
 
Mina hundar:
Jag är verkligen 100% säker på att jag SKA ha MINST fyra hundar, alla olika hundraser. Jag är också så säker på VILKA hundraser det ska vara, och att dom ska vara små! Jag är också helt 100 på att jag vill ha en hund som jag kan tävla agility med. Det är ett MÅSTE!
 
POMERANIAN:
asså har ni sätt så söt den är. Man bara smälter för dom :') Och ni har ju säkert hört talas om Boo, världens sötaste hund? Han är ju en pomeranien för er som inte visste.
 
Shetland sheepdog:
Den här hunden, asså de är den perfekta tävlingshunden. Den här SKA jag ha, kommer inte bry mig om hur mycket den kommer kosta, jag SKA ha den. Så otroligt fin också♥
 
Golden retriever:
Den här hundrasen har jag velat haft sen min mormor hade en, och de var många år sen. Så otroligt fina och dom flesta snälla. Är också en tävlingshund, så de här är också en hund jag MÅSTE ha!♥
 
Korthårig yorkshireterrier:
har ni sätt nå sötare eller? :') tänk och bah gå med den här på stan i famnen eller nått sånt.
 
såklart finns det mångamångamånga fler hundraser jag också vill ha. Men dom här är liksom bara nomnomnom!

Godnatt

vi har nu myst ner oss i våra sovsäckar och ska sova. Har verkligen varit en TOPPEN dag. Bästa midsommaren på länge. Bara att få umgås med familjen, min bästavän och Mattias. Tog även årets första dopp igår, LIKY!! nu ska jag iaf checka instagram, så godnatt.

Btw, följ mig på instagram, "mathiildaa99"!!!! :D

yeah!

Nu sitter jag nog med fiskespöet i handen och bah hare kööng! Kommer värsta FETA inlägget imorgon, så håll koll. En spännande sak som inte många vet om ;) Får se om det finns någon täckning där vi är, isf så kommer det väl att dyka upp några/något inlägg idag. Men nu hade inte jag mer tid att skriva, så hare gött ;)

whiihoo :D

Väskan är packad, allt är inlastat i bilen, och jag är på topphumör. Känner på mig att det kommer bli 2 super roliga/mysiga dagar. Ska fiska, tälta, spela boule, grilla och bah ha allmät skoj. Me like! :D Nu måste jag stänga ner dator, så tidsinställda kommer under dagen och imorgon :D
 
BJUDER!

myspys

suttit och kikat runt lite på internet nu ett tag. Så nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite chips & dricka och kolla på en film med mamma&pappa.

ARG!

går tamme f*n inte att ladda in dom här jvla bilderna. Nu ger jag verkligen upp. Är på dåligt humör nu!!

sur/glad

gjorde mig i ordning och drog på fotbollen som vanligt till kvart över 5. Hade fått stressat i mig en tallrik med flingor och fått gjort mig i ordning jätte fort. Då vi väl kom dit så äre INGEN där :o seriöst, då har vi ingen träning... Så hade gjort allting i onödan. Aja, lite skönt och bah chilla liksom ;) Ist följde jag med mamma och pappa och handlade lite för morgondagen. Drar ju till ett jätte mysigt ställe och tältar&fiskar. Hur mysigt är inte de? Har nästan precis käkat middag, PIZZA! ♥ Ska strax försöka föra över bilderna från mobilen till datorn, funkar det inte nu ger jag upp. Fett less på att försöka hela tiden! Funkar de så kommer en film med bilderna från stockholm senare ikväll :) Men nu måste jag gå på toa, annars kommer jag pissa på mig ;)
 
i know, old picture.

Torsdag

nu har jag suttit och skrivit på ett inlägg i MINST 1 timme om inte mer. Så håll koll på Lördag, för då dyker det upp!
iaf, just nu gör jag inte mycket alls. Checkar facebook och snackar med lite kompisar. Ska strax gå och äta för sedan har jag fotbollsträning, efter de vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Nu ska jag iaf försöka fixa dom här små detaljerna på bloggen så får jag försöka blogga senare idag också. :)
 
bjuder som tusan...

tillbaka... eller vad man nu säger ;)

 
efter fler TIMMARS jobb med designen har jag nu fått till den helt OK. Är inte helt klar, några små saker som ska fixas bara. Hade ju fått till allting så bra först, och sen fuckade allting upp och jag fick återställa ALLT. Så orkade inte göra om de igen, eftersom den designen tog några timmar att sitta och fixa och trixa med. Har även suttit med den här i några timmar. Den ser ganska enkel ut, men alla dessa små detaljer gör mig nästan tokig, tar sån fruktansvärd lång tid.. Eller iaf för mig, för att bloggen vill ju aldrig sammarbeta med mig, så allt blir bara knas typ. Nu ska jag börja göra några tidsinställda inför helgen då jag kommer vara borta och inte kommer kunna blogga. Bättre än ingenting juh. Så ni får hålla utkik nu till helgen om det kommer något litet "extra" spännande inlägg ;)

lösenord!

kommer ha lösenord nu på bloggen medan jag fixar designen, tar bort lösenordet då jag är klar :)

hemma från mitt andra hem ;)

kom hem för ungefär 10 minuter sen. Ska strax börja städa rummet, eftersom vi har städdag idag, åhh :( Och sen om de går som planerat ska beckis slagga här inatt, fett skojj jao! Nu ska jag iaf fortsätta med den nya designen jag börjat med, hehe spännande, eller? ;) mhahah, jag är på jätte bra humör idag bara satt alla vet, heheheh!!! :D
 
åhhh, gud vad jag saknar, minne för livet!! :'( ♥

hos bästavän

Sitter just nu på beckis säng och har lånat hennes dator så att jag kan blogga lite :) iaf, dagen har faktiskt varit helt OK. Sov ju somsagt hos vickan inatt, klev upp vid halv 12. Gjorde oss iordning och sedan gick vi hem till mig. Fixade lite saker hemma hos mig och sen drog vi ner på risön. Och ja, jag vet att det var jätte dåligt väder. Men vi var så badsugna så vi drog ner endå! Vid kvart över 6 drog vi till vickan, hon bytte om lite snabbt och sedan drog vi hem till mig. Käkade, jag bytte om och sedan drog vi och kollade på mitt lags match, dom vann med 10-0, så ett stort grattis! Sen drog vi till beckis, sen ner på konsum och köpte dricka och sen nu sitter vi här och gör ingenting typ.
 
btw, nu äre så att min bästavän har startat upp sin blogg igen efter en låååång bloggpaus. Så nu tycker jag att ALLA kan lägga ner lite tid på att gå in och kolla på hennes blogg, hon skulle uppskatta det enormt mycket. Jag kan lova er, ni kommer INTE ångra er. Den är suuuper bra!! Tryck HÄR för att komma till hennes blogg, eller tryck här ---> http://rebeccastrandlund.blogg.se
 
idag får min bästavän stå för bilden, tog den igår på risön ;) hon i sina bästa dar. 

@vickans place

Ligger just nu i sängen och kollar på vickan då hon sover, såå söt :') var en jätte mysig kväll igår med underbart folk, måste göras om! Efter de drog jag & Vickan hem till hon så slaggade jag här inatt. Vet inte så mycket om dagen förutom att jag skulle gå på stan with My lovely friends, mer vet jag inte :) nu ska jag iaf checka Facebook och sedan vänta på att Vickan ska vakna ;)

Godmorgon.

Solen skiner ute, jag är med bästavän, jag mår super bra & det är sommarlov. Kan inte klaga, livet är verkligen på topp just nu! Om ett litet tag ska vi dra ner på risön, och kommer väl vara där ett tag. Nu ska vi klä på oss och sedan käka frulle! :) Kan inte lägga in bilder då jag bloggar från mobilen...

Hos Beckis!

Kom till Beckis för ett tag sen. Har varit ner på Konsum och köpt lite dricka och sitter just nu vid datorn, eller hon gör det och jag vid mobilen :) blogg.se appen fungerar fortfarande inte, får nå sykbryt snart.. Men nu ska jag låta mobilen ligga på laddning ett tag och umgås med Beckis ist.

Drar iväg.

Nyss ätit middag, och ska strax dra iväg till beckis. Slaggar ju som sagt där inatt! :) Har ingen aning om vad vi ska hitt på, kommer väl på nå sen. Imorgon ska vi iaf kanske dra till Risön, ska ju liksom bli asum bra väder. (y) Men nu måste jag packa, så bloggar jag kanske senare ikväll! :)


haha, jag och beckis för några år sedan, såååå fina ;)

Söndag

Hade ju somsagt match idag. Gick väl sådär, vi spelade SUPER bra i andra halvlek, sådär i första. Men motståndarna var mycket bättre, så vi förlorade. (spelade med 98:orna för dom som ville veta).  Har ganska nyligen kommit ut från duschen och ska strax gå och äta gomat, GRILLAT!♥ Senare efter maten om allt går som planerat drar jag till beckis och slaggar där inatt. Får se vad vi hitt på. Nu ska jaf iaf städa rummet lite, och kanske börja med en ny design. Har redan tröttnat, haha..


bjuder..

hej och hå! :D

nu slår jag och beckis igång en film, första filmen på vårat "filmmaraton" inatt ;) haha. Men kan tyvärr inte vara uppe allt för länge, för har match imorgon.. Och det ska vara strålande fint väder imorgon, kul... Aja, nu ska vi äta oss feta och checka film :D


JAG ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN!! ♥♥

mhahaha

isf för att ha jätte kul med min bästavän, så skiter jag i hon och bloggar lite ist. Haha nä jag bara skojar, vi ska faktiskt göra en asum grej nu. Lägger kanske upp bild sen, men inget ni får veta nu. Jag är ju liksom hemlighetsfull. Nu ska jag iaf byta om lite snabbt så bloggar jag väl sen :)

sorrysorry orkar inte lägga in bilder.

Hos moffan.

åhhhh vad sur jag blir! Blogg.se appen funkar inte, den bara dampar. Så kan inte mobilblogga, och kan därför inte heller blogga. Har inte alltid tillgång till någon dator heller! Och då jag väl hade de idag så dog ju datorn, så hela inlägget försvann. Aja, får hoppas på att appen funkar snart igen så kommer jag blogga EXTRA mycket, bara för att jag inte gjort det nu. 
Sitter iaf hos moffan nu som fyller år, grattis till han. Snart hämtar beckis mig och vi drar hem till mig där det blir filmtittande med en hemlig person, mhaahha. Nu ska jag iaf gå ut och umgås med dom andra, så får jag väl blogga från min dator senare ikväll. Hare gött! ;)

Torsdag

Sommarlovet har bara varit i 2 dagar och jag har redan SUPER skoj. Känner på mig att det här sommarlovet kommer bli det BÄSTA genom tiderna ;) mhaha. Nu ska jag iaf gå och packa lite snabbt så ska jag dra iväg till bästavän så slaggar jag där inatt. Vi hörs!


godnatt!

nu lägger jag mig i sängen efter att ha hållt på fixa en grej HUUUUUUUR länge som helst. Har stora planer för imorgon, woopwoop. Men de får ni inte veta nu ;) mhahah, godnatt!

Hemmaa-aah-aaahaaa

Nyss kommit hem efter att varit ute och spelat lite fotboll med bästavän. Går allt som planerat drar vi iväg lite senare, vart säger jag inte ;) varit och kollat på lillebror skolavslutning också, åhh så söt alla var!! Nu ska jag fortsätta umgås med beckiis, bloggar väl nån gång senare!! :)

Åhh, saknar förra sommaren. Men den här ska bli bättre!!! :)


Yeeeeaaaahhhhh!!!!!!

SOMMARLOV!!!!


Onsdag!

Håller just nu på att fixa mäh. Vid 8 drar jag till skolan och sen vid halv 9 smäller det. Har massa planer nu till sommaren. Ska göra massa saker och bah umgås med dom jag tycker om. Sommaren 2012, here i come!!! :) nu ska jag iaf fixa de lilla sista.


Halloj!!

Vart även en dag idag då jag la bloggen åt sidan. Har haft en super mysig dag med världens bästa klass, kommer sakna dom så otroligt mycket nu när vi splittras. :'( åhh... Iaf, imorgon äre skolavslutning och jag är gryyyyymt taggad. Väckarklockan står på 06.00 så jag hinner fixa och dona litte. Nu ska jag iaf mysa ner mig i sängen och kolla på film. Kommer spendera hela dagen imorgon med den/dom jag gillar meeest!!! Så kan inte lova någon bra uppdate. Hare bra för de ska jag ;)

Btw, var på stan efter skolan med några vänner och skulle leta en skolavslutningsklänning. Men allt slutade med att vi var på lindex och testade barnkläder ;) mhaha, så roligt kan vi ha ;)


godnatt!

nu lägger jag mig i sängen och smsar med "a"♥ Morgondagen kommer bli as bra, för de har jag bestämt! Vi hörs!! ;)


ännu en till bild sen jag var liten, haha! ;)


förlåt :$

asså guuud, ber så hemsk mycket om ursäkt för den dåliga "bloggdagen", men har verkligen inte haft nån tid. Varit på risön hela dagen, hem och åt, drog på träning och nu är jag hemma. Faktiskt ganska skönt att lägga bloggen åt sidan för en dag och bah umgås med dom jag tycker om mest och bah ha skoj liksom. Nu ska jag iaf hoppa in i duchen, sen blire att fixa nånting gott att äta och efter de ska jag kolla på SVERIGA-UKRAINA. Bloggar väl mer efter matchen ;)

btw, fick en fråga om hur jag gör mina headrar. Och jag fixar bara dom i photoscape. Lätt & bra!


bild sen gullvik

Godnatt!

Nu lägger vi oss i sängen och hoppas på en gryym dag imorgon! Godnatt <3


Vinst!!

Hemma nu från fotbollsmatchen, vann med 10-1. I andra halvlek fick jag rycka in som målvakt för våran "riktiga" gjorde illa sig. Gick faktiskt ganska bra, räddade två skott och släppte inte in ett enda skott! Ganska nöjd för att inte ha stått i mål på AAAS länge. nu ska jag hoppa in i duschen och sen vänta på att bästavän kommer. Blir pizza till middag = mummelimums!!! :D

Bjuder på nån random bild ;)


Söndag!

Gick väl sådär för lillebror nu i finalen. Dom förlorade, men spelade super bra! Snart bär det av hemmåt, hinner inte mer än hem så ska jag på fotbollsmatch. Sen ikväll slaggar bästavän hos mig, och imorgon drar vi ner på risön tsm. Kommer vara där hela dagen, och sen hem och iväg på fotbollsträning.. Nu ska jag iaf gå ut och leka lite med mina tremänningar.


Trött chey!

Kvällen slutade super bra. Åt smulpaj, godis, spelade Sims, umgicks med släkten osv. Nu ska jag krypa till kojjs efter en lång dag, upp tidigt imorgon för att kolla på fotboll, och sen spela fotboll själv. Godnatt!


Vilken dag!!

Shiiet vilken bra dag de varit idag asso. Kollat på fotboll i solen, hoppat studsmatta och ätit riktigt god mat. Och kvällen är inte slut än. Nu ska jag äta godis och spela Sims. Senare ikväll ska jag kolla på fotboll på tv:n med dom andra. Imorgon ska jag kolla på lillebrors final, och sedan bär det av hemmåt! Hinner inte ens hem förrän det är fotbollsmatch. Nu ska jag iaf spela Sims, bloggar mer ikväll :)


Kollar på fotboll :)


Sundsvall

Kom fram till huset där vi ska bo under helgen för ett tag sen. Finns bara ett ord för huset, LYXIGT!! så jvla mysigt och fint här. Skulle inte tacka nej till att flytta hit ;) imorgon ska jag upp "tidigt" för att gå och kolla på Philips fotbollscup, och efter de ska jag kanske dra på birsta. Nu ska jag kolla på fotboll och käka lite godis! Hare bra, för de ska jag ;)


On my way to sundvall!! :)


Hemmaaa!!

Hemma nu från bylla, var riktigt gott!! Nu måste jag packa lite snabbt och sedan drar jag iväg till sundsvall. Ska Köpa ny cykel, träffa mina släktingar, kolla på lillebrors fotbollscup och bah ha allmänt skoj! vet faktisk inte hur det kommer bli med "bloggandet". Beror ju helt på om jag har internet eller inte :) nu måste jag iaf packa, så får vi la se om jag bloggar mer idag!! :)


Drar iväg

Drar på bylla och käkar. Bloggar mer när jag kommer hem


sorry..

nu äre liksom såhära. Att den hära "skojjsiga" saken kommer inte dyka upp ikväll. Har varken haft tid eller ork att göra de. Så den kommer upp nångång nästa vecka.! nu ska jag iaf krypa till kojs så bloggar jag imorgon! :)
 

Torsdag

Hemma från träningen, nu väntas en varm och härlig dusch och sedan blire lite fix trix på *******!!


Ett sms från dig, ger mig en känsla som, jag inte trodde fanns nått jag bara drömde om.

är verkligen sjuuuukt trött. Så ska gå och ta mig lite kvällsfika och sedan mysa ner mig i sängen, inte likt mig att bli trött såhär tidigt. aja, kan vara lite skönt att få sova lite längre än vad jag brukar göra.

btw, håll utkik på bloggen imorgon. Kommer dyka upp nånting skojjigt ;)


klaaar!!

Äääääntliiiiiigeeeeen är jag klar med städningen. Shiieet vad jag hatar att städa asso... Nu ska jag iaf göra mig iordning och sedan spela lite COD. Vid 5 (?) drar jag till morfar och äter, så får se hur länge jag blir där! :)


godmorgon!

Asså kvällen igår, finns liksom bara ett ord till den, BÄÄÄÄST!!!! Hade grymt skoj. Kollade massa skräckfilmer, käkade pizza, spelade fotboll osv. Jag & Ewe drog hem vid halv 10 imorse, och de var fett fint väder. Så de var riktigt skönt att vara ute och gå. Idag kommer dagen mest spenderas inne, har städdag -.- men då kan jag äntligen få rummet städat, annars orkar jag typ aldrig städa, hehe ;) Men nu ska jag gå och äta frukost, och sedan fortsätta med städningen :)


BJUDER!


:)

Är med underbara vänner. Bloggar mer sedan! :)


Sorry!!

La faktiskt bloggen åt sidan idag, och bara hade en rolig måndag liksom! Hade ju fotboll hela dagen med min underbara klass. Gick kanske inte så bra för oss, men vi hade kul och de var huvudsaken. Efter fotbollen så var jag med Ewe, och ska slagga hos hon inatt. Har haft de super skojigt med hon, och kommer fortsätta ha de imorgon. Ska vara med hon HELA dagen imorgon också. Fett najs asso!! Nu ska jag spela lite spel och sedan hitt på na med ewiis. Hare gött så försöker jag blogga imorgon!! :)

Bild från havet ;)


YEES!!

GRATTIS HANNA!!!  DU VAR VERKLIGEN EN VÄRDIG VINNARE, NU SKA JAG FIRA HÄR HEMMA FÖR MIG SJÄLV, GRATTISGRATTISGRATTIS!!!! HOPPAS NU ATT DU OCH DINA BARN KOMMER FÅ DE BRA!!!!! :D :D :D :D :D :D :D


BB final!

Hanna, se nu till att du vinner allt. Håller tummarna på dig!♥

hemma!

hemma nu efter 2 underbara dagar i Gullvik, saknar redan tillbaka. Nu blire att packa upp och sedan kolla på Bigborther, finalen ikväll jö ;) Så jag bloggar väl mer efter de!


gillar att leka med webben ;)


helluu!!

åhh, snart bär det av hemmåt, vill verkligen inte hem :( menmen, kommer iaf bli en rolig vecka på skolan, så de är ju bra. Varit ner på stranden och tagit lite kort vid havet och sånt, så de kanske kommer upp sen på bloggen. Bilderna från stockholm har fortfarande klatrat så jag har inte kunnat föra över dom. Men har ett litet knep som jag ska försöka med då jag kommer hem. Nu ska jag kolla på Solsidan och sedan packa ihop mina grejer..


åhh :'(

måste bah berätta en sak jag&ewe var med om idag.

började med att jag klev upp och behövde gå på toa, så jag gick upp till "toastugan". Fick syn på en jätte gullig hundvalp som sprang löst. Tänkte att någon var ute och gick med den, så jag tänkte inte mer på de. Då jag kom ut från "toastugan" var fortfarande hunden lös och sprang lite överallt. Skulle gå ner och berätta de här för Ewe, men hon var påväg till "toastugan" så då jag mötte hon visade jag hundvalpen. Vi gick fram och klappade den och sedan började den följa efter oss vart vi än gick. Såg några i en husvagn som hade "hundstaket" runt husvagnen, så vi trodde att det var deras. Frågade om de var deras, men tydligen var de inte deras :s Då berättade dom att det bodde några irländare i en husvagn lite längre upp som ägde dom. Men att dom inte var där, så dom hade släppt ut hundarna. Tydligen var det 2 hundvalpar. Han berättade även att dom hade varit ute HELA natten. Vi gick upp till husvagnen och kollade, ingen där. Hittade inte heller den andra hundvalpen. Dom hade ingen mat & bara smutsigt vatten. Berättade för Ewes mamma, och sedan berättade vi för dom som "äger" campingen. Men eftersom dom inte äger hundarna så får man ju inte bara ta dom, så vi fick gå upp och lämna hundvalpen. Då vi kom upp så hittade vi den andra hundvalpen, som bara stod och skakade. Man ville bara ta med dom hem, men får ju inte.. Känns förjävligt att veta att dom är SJÄLVA ute hela dagen/natten och inte får göra nånting. Får lite tårar i ögonen då man tänker på de!! En händelse jag ALDRIG kommer glömma. Dom var så gryyyyymt sötaaa!!♥♥♥

varje gång jag blundar, är det dig jag ser!

ligger just nu i sängen och kollar på BRATZ♥. De är verkligen SUPER mysigt här i Gullvik! Har varit ner till havet och tagit lite kort, är faktiskt jätte fint där. Tycker jag. Nu ska jag kolla på facebook en snabbis och sedan fortsätta kolla på filmen :)


haha, lekt lite med webben ;)

@bilen

Sitter just nu i bilen påväg till Gullvik. Kommer bara vara där tills imorgon, men känns fett skönt att få komma bort en stund! Nu ska jag checka Facebook så får jag se om jag bloggar mer sedan! :)


hemmaaa!!

Hemma nu från matchen. Blev en vinst, 4-2. Alla spelade super bra och jag är fett nöjd över matchen. Nu måste jag packa lite snabbt sen drar jag till Gullvik med Ewe♥. Får se om jag kommer kunna blogga nånting. Isf, ha en bra helg :D


får bli gamla bilder!


godmorgon!

åh vad glad jag blir då jag loggar in på bloggen och ser att jag nästan hade besöksrekord :')
nu ska jag iaf göra mig iordning och sedan dra på match!


Allt jag vill ha, är du och jag♥

drar ut och hoppar lite studsmatta, kvällen kommer spenderas med bästavän. Så får se om jag kommer blogga nånting mer! :)

btw, försöka föra över bilderna från stockholm till datorn för någon dag sen, men de funkade inte så ska försöka idag igen :)


orkar aldrig vara seriös nu för tidN.