Heart Chat Bubble

Hos Beckis

Beckis och jag hade ju värsta planerna att gå på julkanevalen idag. Typ nån timme innan får vi reda på att man måste ha biljett (som man inte behövde förra året) och såklart var alla biljetter slutsålda.. Jäääääätte kul! Först ap tråkig dag med 2 prov, inställd träning för alla skulle på den där uppvisningen och nu kan inte ens vi gå. FUCK torsdag säger jag bara. Bloggar mer sedan!

Just a random bild sen filmen BREAKING DAWN part 2


i belive i can fly

träningen idag, hmm hur gick den? körde några dubbla, som gick ganska bra. Fast var ganska trött så körde bara några gånger annars körde jag typ bara en volt ;) sen mot slutet körde vi lite bomflickisar och snackade och så. Fick sedan skjuts hem av Emma eftersom mamma & pappa är nere och bowlar. Imorgon vet jag faktiskt inte om det blev någon träning eller inte, eftersom det var så många som inte kunde... Men om den blir nställd ska jag och beckis dra och kolla på någon uppvisning på hullsta :) men kommer bli lika roligt de. Men nu ska jag ta mig en snabbdusch och sedan krypa till kojs, eftersom sängen bara ropar efter mig nu. Pluggat lite också, och tror det kommer gå ganska bra, eller jag hoppas de iaf :) men nu ska jag dra, tjaoooooo ;p
 

Onsdag

hemkommen för ett litet tag sedan. Skolan var mer än köng, massa go fika och alla braiga ämnen! Var ner på stan med mamma och syster efter skolan, kikade bara runt lite och dom köpte en perfym. Nu ikväll blir det gymnastik, yesyes! ingen aning om vad vi ska göra, får väl se då jag kommer dit. När jag kommer hem blire till att plugga inför 2 prov imorgon, ett direkt på morgonen och en sista timmen, jätte kul -.- och Torsdagen är redan nog tråkig i skolan, aja inte mycket att göra åt. får jag tid kommer jag fixa lite med designen så den kan bli klar. Som alltid är det bara dom här små sakerna som är svårast och jobbigast. Men nu ska jag chilla vidare och strax ta mig nå käk ;)
 

breaking dawn part 2 ♥

nyss sätt klart filmen, och himmel och rike vad bra den var! Mycket bättre än vad jag förväntade mig. Mitt i filmen typ följde jag med mamma och handlade, lite gosaker och så. Ska alldeles strax hoppa ner i sängen och försöka sova, upp tidigt imorgon.. Måste verkligen börja lyckas kliva upp på morgonen och inte bara somna om hela tiden, hehe ;)! Imorgon är det kööng dagen på skolan, och sedan gymnastik på kvällen. Älskar Onsdagar asså :D Men nu ska jag stänga av datorn och göra mig redo för sängen..
 
 

portkod 1321 och breaking dawn part 2!

nyss kollat 2 avsnitt av Portkod 1321. Och nu ska jag slå igång Breaking dawn part 2. Fick en fråga om vart jag skulle se den filmen, och jag ska se den på datorn eftersom mamma och pappa har TV:n! Fixat och trixat med designen ett tag idag, och då jag höll på fick jag en annan ide. Fast en sådan design får jag göra sen någon gång ;) aja, tänkte bara slänga in ett avsnitt för nu ska jag slå igång filmen :) 
 

home sweet home.

kom hem för ett tag sen. Städat lite på rummet och tagit mig ett glas saft är det jag hunnit med. Ska strax fortsätta städningen och efter de ska jag kolla på Breaking dawn part 2 :o hoppas den är lika bra som alla säger. Idag är en HELT fri dag. Så ska passa på att städa lite i rummet så det blir fint, sen om jag orkar har jag lust att julpynta i rummet ;) ska även såklart fortsätta med designen. hoppas de blir bra nudå.. Men nu ska jag bara ta mig en macka, är ap hungrig, sedan fortsätta med städningen! :)
 
bjuder :s

On My Way home


@skolan

Försov mig imorse, så hade 10min på mig att göra i ordning mig.. Hann is med bussen och kom till skolan i tid! Andra lektionen gick brandlarmet så den lektionen vart inställd :) nu sitter jag och chillat With My homies och ska snart på språket. Bloggar mer under dagen.


hey girl, did you know that you are like monday. Nobody like you!

satte mig framför en film innan träningen, och tiden bara sprang iväg så hann inte mer än att ta på mig gympakläderna, sätta upp håret och sen behövde vi åka. Därför dök det inte upp någon inlägg! men träningen gick iaf suuuuper. Även fast vi inte var så jätte många, och blev ganska trött, så körde alla jätte bra.. Satte nääääääääästan dubbel volt halvskruv, hade bara en liiiiiiiiten bit kvar att skruva. Fett nöjd jao ;) gjorde även lite skruvar, och på slutet körde jag och emma några bomflickisar. Har inte hunnit så mycket sen jag kom hem, tagit ett glas saft och kollat ett klipp på youtube min morbror visade oss. Nu sitter jag och väntar på att Fanny ska logga facebook för vi skulle snacka, och sen ska jag hoppa in i duschen. Får bli en snabbdusch! måste lägga mig i hyffsad tid så att jag inte är så sjukt trött på morgonen ;) men nu ska jag fixa lite stuffs, och sedan lite andra stuffs, hehe ;)
 
får bli arkivbild då jag inte orkat tagit någon ny på typ 10000 år ;)

back on track

tillbaka nu efter att det har hänt lite jobbiga saker. Dock inget jag tänker ta upp här på bloggen! Skoldagen gick bra, ganska lugn dag. Idrott sista timmen, och efter det gjorde jag, Matilda och Fanny en liten bus sak, hehe ;) Fick sedan skjuts hem av Matilda, tack!♥ Kom hem och startade datorn, kollade runt lite på facebook. Knackar sedan på dörren, ska gå och öppna och in kommer världens bästa morbror. Blev otroligt chockad, eftersom jag bor i Norge! Men vart också jätte glad! Så satt och snackade med han ett tag samtidigt jag åt middag. Nu sitter jag och vräker i mig lite godis som den tjockis jag är ;) träning ikväll kl 20.00, får se hur det går eftersom jag är lite förkyld :/ hoppas de går bra. Men nu ska jag chilla vidare, fixa och trixa med designen så försöker jag slänga in nå inlägg innan jag åker :)
 
jag saknar dig min underbara hund! hoppas du har det bra... ♥

Min bästa lillasyster! ♥

Du är en underbar person. Du tänker alltid på andra och ställer upp till 100% av det du kan ge. Du gör en glad och har härlig humor. Vi kanske inte är så "jätte" nära varandra eftersom du aldrig berättar något för mig, men du ska veta att varje gång jag läser på din blogg eller vart det än är så blir jag så jävla orolig. Du ska veta att jag alltid finns för dig, vad som en gäller!! dag som natt. Du går före allt annat för mig, lillasyster. Att vara storasyster till en tjej som är mognare i sin ålder, duktig på att sjunga, GRYM på gymnastik och i fotboll och dessutom så snygg! jag är glad för att få vara det. Det kanske inte märks så mycket att jag kanske bryr mig, eller så vill du kanske inte se det? MEN jag kommer AALLLTTID vara där för dig. jag vill att du ska veta det Mathilda!
 
Du är bäst, du är så enormt stark och en underbar tjej.  ♥
Du är perfekt!
 

...

är inte på humör för at blogga, sorry. Men är så ledsen och besviken på mig själv så jag orkar inte, vill bara försvinna ett tag. Skulle VERKLIGEN inte tacka nej till att flytta långt härifrån nu.. Jag bloggar när jag orkar, om jag inte har försvunnit då..

Filmtittandes och kakätandes

Vaknade för ungefär en timme sen, såååå skönt att få sova ut. Gick och satte mig i vardagsrummet där jag och pappa slog igång en film, och sen lite kakor till de. Haha, vet att jag är onyttig. Men dom bara stod där på bordet och skrek efter mig :') efter frukosten blire att städa heeela dagen, tråkigt men nånting som måste göras nu eftersom lillebror snart fyller år. Måste även göra fint här hemma så man snart kan börja julpynta. Gillar att göra de tidigt! Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, och sedan ta mig nå frulle :)


min äppelpaj är död.

min bakning gick åt h*lvete. Först gjorde jag fel, så jag behövde vänta 30 min extra. Sen då jag skulle ge i "pajbotten" i ugnen väntade jag för länge så det vart jääääätte varmt, och pajbotten skulle vara inne i 30 min den med. Då det var ungefär 5 min kvar så kollar jag till den, och vips var den förstörd. Den var bränd och alldeles för hård! En helt misslyckad äppelpaj säger jag bara. Men ist ska jag & mamma baka imorgon, för hon är ju en aning bättre än mig. Men nu ska jag iaf sova, försöker blogga imorgon under dagen. Har städdag hela dan -.- godnatt.
 
funderar på att göra dipdye igen, saknar det sjuukt mycket!

It´s friday b*tch.

tror jag ska göra om HELA designen. Jag vart nöjd över den, men den har för mörka färger i sig. Så imorgon om jag får tid ska jag bara ändra färgerna, även fast det kommer ta tid så ska jag göra det. Annars har jag fått till ganska bra! Nu har jag tagit en paus från designen, och börjat baka äppelpaj ist. Kollat x-factor, och det söööög att Malcolm åkte ut. Snackat en hel del med "T" också, hehe ;) Men nu ska jag ta och fortsätta baka, så uppdaterar jag later. :)
 
 

Lugnat ner mig

Tagit mig nästan en hel dag att lugna ner mig! Sjukt att en kompis kunde göra såhär mot en, blir seriöst förbannad! Har även snackat med "T" ett bra tag idag, och gör det även nu. H*n är guldvärd som hjälper mig! Annars då.. Suttit och fixat med designen en hel del, så den kommer bog bli fett najs. Ska strax sätta mig och kolla på X-factor och sedan baka en äppelpaj, mumsigt! Blir lite familjemys! Måste även säga att det här NO provet vi hade, som jag hade pluggat så mycket till men endå typ inte fattat nånting. Jag fick ett C, högst betyg i klassen. Helt jäkla sjukt :o WEHOW. Men nu ska jag fortsätta snacka med "t" och sedan blire tv mys :)

Just a random bild ;)


Hemma och är sjuk så...

...tänkte fortsätta med designen ett tag! Trodde att jag skulle kunna vara hemma och ta de lugnt och vila eftersom det varit så mycket nu i veckan. Men då får jag ett samtal och får reda på en grej, och vips så är jag svin förbannad och vet inte vart jag ska ta vägen! Därför behöver jag koppla av ännu mer nu. Bloggar mer då jag lugnat ner mig!


Torsdag den tjugioandra november och klockan är snart elva.

suttit och kikat hela sverige bakar finalen hela kvällen men familjen. Jätte duktig tjej som vann :) annars då, har suttit och kollat på lite bakelser man kan göra, haha. Vart så sugen på att baka då jag kollade på programmet.. Så jag & mamma kanske ska baka imorgon. Ska ju vara hemma från skolan eftersom jag är sjuk, så har ju all tid i världen också! Var egentligen tänkt att jag och Matilda skulle baka imorgon, för vi måste göra de tills på Onsdag. Men dom planerna gick ju i botten. Missar även spanska läxan imorgon, fast gör inte så mycket, haha bara skönt juh ;) Men nu ska jag faktiskt lägga mig och sova och hoppas att jag mår bättre imorgon, för har ju fotbollsgrejs på söndag som jag GÄRNA vill vara med på. Godnatt! 
 
jag saknar min underbaraste vän Ewe!♥

sjuk..

uhuhu, blitt sjuk nu såhär några veckor innan tävling. :( eller sjuk och sjuk.. Känner mig fett j*vla hängig, snuvig, ont i huvudet, känner mig varm, hosta och orkar inte göra nånting.. Får bara ligga och vila och hoppas att det blir bättre så jag inte förvärrar det. Gjort det vanliga idag! Skolan som var okej, fast tråkigaste skoldagen på hela veckan. Gick hem efter skolan med syster, och började typ direkt då vi kom hem att byta garderober. Eftersom vi bytte rum för några veckor sen, så ville vi ju också såklart byta garerober också. Käkat, rensat garderoben, städat lite på rummet och tagit de lung och de jag gjort nu ikväll. Skulle ju egentligen dra på gymnastiken, men eftersom jag är "sjuk" så kunde jag inte :( får verkligen inte vara sjuk tills tävlingen, eftersom då jag har hosta kan den hålla i sig i flera veckor :s Men nu ska jag faktiskt ta och fixa lite på designen, så bloggar jag mer ikväll!
fastnade inte alls på bild idag, och desutom ser jag ut som nå freaking monster :s
 
 

Lika trött som en gorilla

Är verkligen ap trött! Ska strax försöka sova, efter jag skrivit klart! Skolan idag gick jätte bra, fick MASSOR av fika och dricka på mentorstiden = Mathilda gillar. Mamma hämtade mg efter skolan och jag drog hem, käkade, kollade instagram osv. Gjorde sedan i ordning mig för gymnastiken och drog dit. Gick jätte bra, vi var bara 6st så körde lite roliga saker! Klarade b.la. Dubbelvolt och bomflickis. As kul! Drog hem, fixade några saker och så och ligger just nu i sängen halvdöd! Förlåt för den enormt dåliga uppdateringen idag, men vet inte varför jag inte bloggat :s aja. Ska försöka sova nu, annars kolla Facebook. Godnatt! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3275449/images/2012/pic_50ad4e529606ee707bab4789.jpg" class="image">


I mitt andra hem

Sitter just nu hemma hos beckis där jag ska slagga inatt. Kollar på portkod 1321, hehe ;) bara tagit de ganska chill idag. Drog hem till Beckis efter skolan, var där ett tag sedan drog vi till hallen. Var där ett tag och sen hade jag mina gymnaster. Efter de drog vi på bylla och käkade, och sedan vidare hem till hon. Och nu sitter vi och kollar på portkod 1321. Vet inte vad vi ska hitta på senare ikväll, troligtvis sova. Men ska fortsätta kika nu.

Och btw. Jag är VÄRLDENS lyckligaste. Är STORA planer på g inom gymnastiken, kommer bli FETT najs!!!! :)


Portkod 1321

kvällen har spenderatas vid datorn, datorn och dator. Inte gjort annat än att suttit framför datorn och haft tråkigt! Då jag hade en hel dag där jag kunde hitta på något skoj, slösar jag bort den genom att sitta vid datorn. Helt jävla sjukt. Ska försöka att inte sitta vid datorn ALLS imorgon så får jag väl mobilblogga ist. Efter ett tag blir det så grymt tråkigt, så man sitter bara inne på facebook och hoppas att någon skrivit något roligt.. Fast nu har jag suttit och kollat på några avsnitt Portkod 1321, skit bra juh. Nästa avsnitt går imorgon, wehow! :D morgondagen kommer jag nog vara med beckis, och ha mina små gymnaster såklart om jag mår bättre, hoppashoppas. Men nu ska jag ta mig något att äta sen sova, godnatt! :*
 
saknar sommaren som 17!!!! :(

måndag

vart en hemmadag för mig idag. Vaknade och kroppen mådde inte alls bra, kände mig helt slut och orkade ingenting. +lite huvudvärk.. Så fick stanna hemma för att inte riskera något värre! Så har mest bara tagit det lugnt och kollat klart dom sista PLL avsnitten, ap tråkigt att inte nästa avsnitt släpps förns i januari troja de var.. Känns sjuuuukt länge kvar! iaf. får hoppas att jag mår mycket bättre imorgon så jag kan träna mina små gymnaster och sen på onsdagen har jag ju träning själv. måstemåstemåste bara träna på vissa saker så jag kan köra de på tävlingen i december. Är ju så att jag & resten av min grupp förutom 3st ska tävla med hudiksvall. Kommer bli fett me skoj, men endå sjukt nervöst. Men orkar inte gå in på massa detaljer, men nu vet ni iaf att jag ska tävla med dom. Faktiskt ska jag ta och försöka vila en stund, kroppen behöver nog de. hörs!
 
lillebror kom nyss hem från sjukhuset, och visade sig att han hade en spricka i sitt finger. Huvva, gymnastik kan vara farligt ibland!
 
 
 

Its over

Hemma nu från truppcupen. Kom väl hem för 2 timmar! Den här helgen var BÄÄÄÄST!!! Även fast det inte gick så vidare bra, men vi ÄGDE på matta! Skriver mer om truppcupen sen, för nu ska jag kolla på solsidan :)

Världens bästa lag! <3


@östersund

Hade inte tid innan jag drog iväg att blogga ett till inlägg. Men skolan gick bra, hade de ganska chill på alla lektioner. Drog sedan ner på stan, sen affären och sedan hem och packade de sista. Vid kvart i 6 drog jag till bussen och vid kvart över gick den mot Östersund. Kom fram för ett tag sen, hunnit packat upp och myst ner oss lite och så. Ska strax sova för vi ska upp tidigt imorgon, ville bara visa att jag fortfarande är vid liv :)


FREDAG!

klev upp 6 (?) haha fattar inte hur jag orkar. Gick bara upp och tog fram lite kläder, och sen satte jag mig här. Suttit vid datorn ett tag nu så passar på att blogga. Idag är en BIG dag, en fett rolig dag! Det vi väntat på i 2år är äntligen här, sjukt vad tiden går fort :o Slutar skolan kvart i 4, drar direkt hem och fortsätter packa. Ska in på affären och handla lite också, men de kanske vi gör efter skolan? Sen vid kvart i 6 drar jag till hallen och möter upp beckis och sen kvart över 6 åker bussen. Ska bo på någon skola, tror att alla sollefteå lag ska bo där. Så det kommer bli kul! Kommer försöka ta så många bilder som möjligt, men får ju se hur mycket tid jag har och så. Men nu ska jag fixa mig, har lite grejs att göra. FÖRSÖKER blogga innan jag drar till skolan också, men vi får se. hörs.
 

TRUPPCUPEN IMORGON!

fortsätter packningen imorgon, är så trött och måste sova. Har ändå bara typ laddare, kuddar, mat, pengar osv kvar att packa. Helt sjukt att vi åker till truppcupen IMORGON! Kommer så väl ihåg för 2 år sen vi var där, var så grymt skojj. Men iår ska det bli roligare! Ska ju upp tiiiiiiiidigt imorgon så har förhoppningsvis mer med tid på mig så  jag kan blogga, iaf kommer det ett inlägg efter skolan. Godnatt! :)
 
förlåt för gamla bilder, men har varken tid eller ork att knäppa nya eller sitta och leta fram någon ny bild -.-

mår som en kung

träningen gick mer än bra! Alla körde super bra och  vi peppade verkligen varandra. Nu blire till att packa och sen hoppa in i duschen. Upp tidigare imorgon för att fixa lite saker. Efter skolan kommer mamma och hämtar mig och vi åker direkt hem och sedan fixar jag väl de sista och kvart i 6 ska jag vara i hallen då jag ska möta beckis. Kommer bli en galen rolig helg! Får se om jag får till nå internet så jag kan blogga, annars kan jag förhoppningsvis kanske fixa så någon annan bloggar, huh vad säger ni om de då? ;) men nu har jag faktiskt inte tid för att sitta vid datorn, hörs ikväll! :)
Truppcupen 2012, HÄR KOMMER VI!!!! Varnar er, vi kommer äga sööööönder alla lag!!! förhoppningsvis

Nästan klar.

Huvva vad jag var nervös för NO provet.. Men TROR det gick bra, svarade på varenda fråga! Efter skolan åkte jag ner på stan med mamma och lillebror och köpte lite saker inför IMORGON. Det är fan sjukt att jag åker IMORGON! Kom hemför ett tag sen, börjat små packa men ska fortsätta ikväll efter gympan! Sista träningen :) nu sitter jag bara och snackar med vänner och ska fortsätta packa, bloggar mer senare! :)

Vår pokal min grupp vann medans jag låg på sjukhuset! :)


Godmorgon

Fått lite frågor om den här mannen som hoppade från bron, hur det gick för han. Så tänkte att jag kunde säga de här. Dom HAR hittat han, i ett insug till kraftverket med tyvärr var han död... Faktiskt lite läskig att det hände här :/ iaf, gick upp tiidigt för att duscha eftersom jag pluggade så mycket igår kväll så jag inte hann. Nu ska jag fixa mig de lilla som är kvar sedan gå ner till bussen. Tråkigaste skoldagen på hela veckan +prov. Kan inte bli jobbigare. Efter skolan drar jag ju på stan och sedan har jag träning ikväll. Då jag väl kommer hem ska jag faktiskt kolla ett avsnitt PLL och chilla! Förtjänar det då jag gjort prov ;) haha. Men måste fixa mig nu :)


Åh herre jusses...

...vad jag har pluggat. Inte gjort annat än att plugga sen jag kom hem, men nu sitter nästan allt! Så får jag inte minst ett E på provet så vette f*n. Träningen, hur gick den? Jo den gick faktiskt ganska bra. Känner mig mer säker inför tävlingen än vad jag gjorde igår t.ex. Satte allt jag ska göra förutom en sak, så ganska nöjd. Imorgon är de sista träningen inför tävlingen. Ska även dra på stan efter skolan med mamma och köpa lite grejs inför tävlingen. Taits, hårspray, gummisnoddar osv. Affären är också ett måste! Även imorgon är ju provet, snacka om nervös jag är, uhuhu! Iaf, har inte mycket mer att skriva om förutom att jag ska sova nu. Ska upp extra tidigt imorgon = måste sova mycket nu. FÖRSÖKER få lite tid mer imorgon så jag kan slänga in ett inlägg, godnatt!


Onsdag

Hade verkligen inte alls tid till att blogga imorse, hade så stressigt.. Då jag väl kom ner till bussen får jag reda på att en man har hoppat från bron? Lite läskigt tycker jag iaf, vet ju också vem det är.. Iaf. Bästa skoldagen, och som vanligt var den köng. Fick ett A i bild, fattar ni, ett A!!! Så varit glad hela dagen. Kom hem och fick direkt sätta mig ner och plugga inför NO provet imorgon, känns som jag kommer få ett F. Bara tagit en paus och de var då jag åt, annars har jag pluggat fram tills nu. Men nu måste jag faktiskt fixa mig inför gymnastiken, men måste fortsätta plugga då jag kommer hem :( tyvärr fick de här bli ett snabb inlägg då jag inte alls har mycket tid på mig. Bloggar mer ikväll!


godnatt

suttit och pluggat MASSOR av NO nu, sjukt hur mycket det finns inom det ämnet.. Har ju somsagt prov på Torsdag, och har som mål att iaf INTE få ett F ;) Var endå ganska skönt att sitta och verkligen ta den tid jag behövde för att plugga, känner mig mer "duktig" inom skolan då. haha! Ska även direkt hem imorgon efter skolan och plugga, massamassa plugg. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, kommer väl kika lite på Instagram och så först. Försöker slänga in nå inlägg imorgon bitti :)
 
hahahaha,bland dom första bilderna jag tog på den här datorn. Snart et år sen, bjuder som tusan ;)!

saknar tiden då det var vi..
lugnat ner mig lite nu, men är fortfarande sur. Aldrig varit såhär sur på länge :s
iaf. Fick skippa "tränar" dagen idag. Hade så grymt mycket, och sen hände ju det här så fick fixa massa grejer. Men har träning med Castro (min gymnastikgrupp) ikväll, som jag MÅSTE på. Måste verkligen fokusera as mycket på mina träningar eftersom jag har tävling till helgen. WEHOW. Men ville egentligen bara visa att jag fortfarande levde och inte hade exploderats av ilskan. bloggar mer ikväll..
 
underbaraste ponny!♥

Fucking sur

Kommer hem och det första jag blir är JÄVLIGT sur. Så tappade bloggpausen helt, förlåt men ska gottgöra de på något sett sen!


jag kommer inte på någon rubrik jag suger jag vet.

hemma från gymnastiken nu, gick faktiskt ganska bra! Fick väl lite ont i knäet, fast gick över efter typ 2 sek ;) Är fett taggad inför Truppcupen, men endå så sjuuukt nervös :s extra träning imorgon, så kommer ha gymnastik VARJE dag den här veckan ;) så inte mycket tid till annat, men måste fortfarande hinna plugga. Sorgligt nog går skolan före allt annat, buhuhu vad jag hatar skolan! förutom onsdagar ;)! Men nu tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen ochs sedan lägga mig och kanske spela nå spel på mobilen. Eller kollar jag ett avsnitt PLL först ! :)

Brb

Drar på gymnastiken :)


wehow

Huvva vad kallt det är ute nu för tiden... Knappt så man vill stå ute 1 minut? frös nästan sönder då mamma skulle hämta mig. Iaf, skolan gick super. Hade nån tema dag "död och begraven", haha snackade mest om döden och fick kolla på gravar och kistor osv. Hade sedan 2 lektioner och sen idrott. Sen slut för dagen! Så har varit ganska chill. Ska senare ikväll på gymnastiken, måste verkligen köra stenhårt nu då de är truppcupen till helgen. Åh herregud vad tiden går fort :o Inga större planer för imorgon. Skolan, plugga och sen hallen. Eller får se om jag kan åka dit (?). Har så sjuuukt mycket med skolan nu. Prov, läxa nån "special" läxa osv. Men får försöka plugga bort lite ikväll. Måste även städa rummet ikväll, huvva vad de ser ut :s haha, fröken stökig är mitt namn. Nu vet jag att det här vart ett väldigt rörigt inlägg, för jag kollar på PLL och vill fortsätta kolla på de. Faktiskt börjat på en ny design, men kan ta väldigt lång tid innan den blir klar ;) aja, bloggar mer senare ikväll..
 

söndag

faktiskt bara varit en ganska chill söndag. Somnade vid 2-3 nån gång, så har inte alls sovit mycket nu i helgen. Satt och kollade PLL hela morgonen med beckis, och hela kvällen har jag gjort det också. Är sjukt spännande nu! iaf, drog till hallen vid 4 eftersom jag skulle ha mina gymnaster. Gick jätte bra och hade jätte roligt! Åkte hem vid halv 7 och fixade i ordningn i vardagsrummet lite ljus och kex och sånt eftersom det var farsdag och vi skulle överraska han. Sen kom mamma & pappa hem och vi satte oss och kollade på solsidan och skrattade, och nu har jag precis kollat klart sista avsnittet för ikväll. Ska alldeles strax lägga mig, efter jag skrivit klart det här inlägget. Kan även säga att helgens uppdatering sööög. Men somsagt, det är mycket som pågår nu och jag bloggar då jag har tid.. Och kan även varna er nu att nästa helg kommer det inte alls bli bra uppdate, kanske inte något alls. Eftersom jag drar till Östersund på gymnastiktävling, TRUPPCUPEN!♥ men håll utkik iaf, kanske bloggar därifrån. Ska be någon filma så jag kanske kan lägga upp här på bloggen sen. Kom och tänkta på de idag, älskar gymnastik så otroligt mycket, men har aldrig visat något om det här. Bara skrivit om det och lagt ut nå enstaka bilder :s haha. Men iaf, nu ska jag göra mig i ordning för sängen, är sjukt trött.
 
Btw, fick en fråga om PLL står för "pretty little liars" och isåfall vart jag kollar på de.
Svar: Ja de gör det. Och jag kollar på en hemsida som heter www.swefilmer.com, as bra hemsida där man kollar på filmen/serien direkt på internet och inte nå olagligt hemladdning.
 
TRUPPCUPEN för snart 2 år sen ♥

Lördag

Somnade inte förns runt klockan 7 imorse :o. Iförsig hade jag väl små somnat under kvällen, men inte långa stunder. Vaknade 10-halv 11 och klev upp och packade ihop och tog på oss kläder. Sen drog jag och Moa ner på stan, och efter de till Nipvallen för att kolla hockeymatch. Mamma kom och hämtade oss, hämtade mina grejer hos Fanny och sen skjutsade vi hem Moa. Drog på affären en snabbis och sedan hem, packat upp lite. Mamma & Pappa är iväg och hämtar några nya möbler, soffa och nå fotöljer. Eller nya och nya, fått dom av min morfar :) Ikväll blir det att vara med Beckis, har inte en aning om vad vi ska hitta på, nånting iaf. Nu ska jag iaf starta ett avsnitt PLL och sedan vänta på att mamma&pappa ska komma hem.
 
Tack alla som gjorde Fredag och Lördag natten/kvällen bäst, var verkligen super roligt. ♥
 
fett liten jag var här ;)

Vilken kväll/natt!

Drog ju hit direkt efter skolan, lagade pizza och mötte upp Moa. Drog och köpte lite godis och dricka och sen tillbaka för att fixa oss! Sen drog vi ner på discot, och aa. Det var väl inte de bästa discot jag varit på! Drog hem vid typ halv 11 och var där hemma och chillade. Drog ut en stund sen in, och sen ut. Resten av natten har vi mest kollat på film och pratat, med dom här två kan jag prata exakt om ALLT. Har verkligen haft de sjukt roligt och detta är en grej vi SKA göra om. Nu ska vi FÖRSÖKA sova för att ta oss upp och kolla på match kl 13.00, haha tror vi inte kommer lyckas. Klockan är snart 7 och vi har typ sovit en halvtimme, kulkul. Bloggar mer idag då jag har tid! :)


Godnatt!

Har faktiskt haft en riktigt mysig hemmakväll ikväll. Kollat några avsnitt PLL, duschat, packat, ätit osv. Enda dagen på hela den här veckan där jag bara kunde sätta mig ner och ta de lugnt, annars har jag haft och ska ha nånting hela veckan... Känner att jag börjar bli mycket tröttare än förut, men beror nog på att jag har nånting hela tiden. Så måste nog tagga ner lite! Nu har jag is myst ner mig under täcket och ska försöka sova. Måste upp lite tidigare imorgon, uhuhu. Men kommer vara en fett najs dag! :D hörs.


Torsdag

klockan är ungefär 18.00 och hur många gånger har jag bloggat idag?... INGEN. Jag vet att min uppdatering suger, men som mina föräldrar alltid säger, skolan går före allt. Så har suttit och kikat igenom lite inför glosförhöret på spanskan imorgon, och sen lite av NO provet vi ska ha nästa Torsdag. Så har inte hittat någon tid där jag kunnat satt mig ner och blogga, men nuså! Drog på stan efter skolan med mamma och köpte 2st linnen och ett par byxor. Hem och hämta Philip & Thilde och sedan drog vi på bylla och käkade, hem och plugga och nu ska jag ta och kika några avsnitt PLL. Måste tyvärr avstå gymnastken idag pågrund av olika andledningar, tråkigt men sant. Känns förjävligt då vi snart har tävling och jag måste egentligen träna. Aja, för kötta som f*n nästa vecka ist. Inlägget som låg på tidsinställt idag vet jag inte om de kommer ut. Hittat en hel del jag vill skriva om, eller kanske jag bara tar bort det helt. För vem kommer läsa och förstå mig? jo typ ingen. Så egentligen äre ingen mening :( Men nu ska jag iaf ta och mysa ner mig i nå mysigare kläder och sedan slå igån PLL. Morgondagen kommer bli bäääst! Först hullsta, sen sova borta och vara uppe all day och speciellt vara med mina underbara vänner. Shiet. Kommer försöka ta några bilder så dom kommer troligtvis upp på bloggen senare, men vi hörs senare ikväll!
bild från arkivet, orkar itne ta någon bild eller leta fram någon heller...

Landat i min säng

Denna dag var skojsigt med endå ganska dryg och jobbig. Börjar med skolan då, och den gick ju bra! Drog sedan ner på stan med syrran och kikade lite och sedan hämtade mamma oss. Satte mig och kollade på PLL typ 2 avsnitt och sedan åt jag. Dick göra mig snabbt i ordning för att sedan dra till gymnastiken. Och hur träningen gick? Piss. Fick ont och var trött, så då gick de verkligen Inge bra :( blev sedan somsagt hämtad av min låtsas mormor och åkte hem till hon och morfar, satt där och kollade på ett sjukt program som handlade om stalkers, sjukt asså! Mamma och pappa kom nångång vid 10 (?) och då vare bara att dra hem och börja plugga. Har SO redovisning imorgon så jag behövde bara fixa några saker, och sen en engelsk saga. Så nu har jag äntligen kunnat lagt mig i sängen och bara ta de lugnt. Känner att det är nånting heeeela tiden nu, jobbigt men endå roligt för då vet man att man angagerar (?) sig mycket. Vet att bloggen blitt tråkig, men jag har planer With My friends så hoppas de blir av så kommer det förhoppningsvis bli lite roligare inlägg och så :) men nu ska jag försöka somna, behöver all sömn jag kan få. Godnatt!


Morfar

Blev hämtad av mim låtsas mormor efter gympan och åkte hem till dom, så sitter här nu. Bloggar mer då jag kommer hem ist, Inge bra täckning :(


Godmorgon

vaknade halv 7 imorse (?). Sovit jätte dåligt och oroligt, fast har sånna nätter ibland! Kunde inte somna om så gjorde mig i ordning ist och har nyss kollat ett avsnitt PLL. Inte kommit så jättte långt, men en bit iaf. Idag äre chilldag på skolan, bara typ slöjd-hål-mentorstid-teknik-bild osv, alltså en rolig dag. Och ikväll har jag gympan, tror vi skulle köra lite matta eller så, hoppas de iaf! :) Men tänkte bara slänga in ett inlägg nu på morgonen då jag endå hade tid, för ska strax dra ner till bussen. Först ska jag bara fixa dom sista sakerna innan skolan :) bloggar mer då jag kommer hem.
tågresan till stockholm, miss that :'( ♥

PLL

wow vilken fullsmockad dag. Vaknade och gjorde mig i ordning, och drog ner till bussen. Bussen var sååklaaart försenad 20 min nu då de var så kallt ute, men då den väl kom så kom vi ganska snabbt till skolan. Skolan var okej, var kortdag. Fast fick stanna kvar efter skolan och göra ett matteprov jag missade förra Fredagen. Pratade sedan med Alva sjuuuukt länge, pratade om allt! Men speciellt om "han", tack för att du verkligen lyssnar och förstår mig!♥ Drog efter de till beckis där vi kollade PLL och tog de chilledill. Drog sedan till hallen där jag var med mina gymnaster och sedan hem. Ätit och nu sitter jag här. Äntligen landat och kan ta de lugnt, och ska strax ta mig en snabbdusch och sedan kolla PLL. Syrran ska duscha först så kan nog kolla ett avsnitt innan. Hoppas verkligen på bättre uppdatering imorgon, kanske kommer nå till inlägg senare, får se. :)

Little things

home from träningen. Hade bara en chill friståendeträning, så en ganska bra start sen jag låg inne. Gick faktiskt ganska bra (y) Och truppcupen är NÄSTA helg, fattar ni, NÄSTA helg! Kommer bli bäääääst. Ska försöka ta massor av bilder så det kan komme en bildbomb senare på bloggen, wehow! Suttit och tränat lite på matten också, har ju endå prov imorgon, uhuhu. Suttit och skrivit till några saker på inlägget som kommer upp på... Torsdag.. Där erkänner jag en hemlighet som jag hållt för mig själv ett tag nu, spännande va? Nu ska jag iaf ta nånting att äta och sedan lägga mig och sova.
 
saknar storsjö otroligt mycket, med världens bästa lag och vänner! jagälskarer♥

hej och hå jag dör

Var en riktigt jobbig natt, inte med sömnen, utan med ett problem med min "förra" bästis. Japp, ni läste rätt. Vår vänskap är över, sorgligt nog. Tyckte om han så mycket som vän! Så fick prata med massa kompisar för jag var så ledsen, tack!♥ Vaknade iaf vid 7, låg och drog mig i sängen ett tag tills jag klev upp. Gjorde mig i ordning och så och drog iväg på skolan. Var väl helt okej, bara lite jobbigt med tanka på att "han" går i min klass :/ men stod ut hela dagen. Drog sedan med mamma och pappa och kikade lite ;)! Hem och fick direkt sätta mig och plugga lite, har matteprov imorgon eftersom jag missade de i Fredags. Måste även säga att jag fick ett B i svenska, så sjuuuukt nöjd, ett B!! :D Nu ska jag iaf chilla vidare med denna låt spelandes 24/7 i mina öron. Är egentligen inget One direction fan, men denna låt. GRYM var ordet, älskar den!♥
 

Söndag

Drog på handbollen idag också. Och idag vare mest finaler, och alla var verkligen jätte duktiga! Men hittade en kille som mina ögon fastnade lite extra på, hehe ;) Iaf. Kom hem vid 5 ungefär (?), och inte hunnit gjort så mycket. Kollat bloggar, snackat med en viss person och kollat instagram. Ska strax äta och sedan har jag lite grejer jag måste fixa ;) Men nu först ska jag fixa ett till tidsinställt inlägg :D
 

Cs med bästavän

Jao. Spelat cs sen klockan 12 ungefär = 2 timmar snart. Fett grym är vi, riktiga eliter. Haft en jätte mysig dag med bästavän! Kollat massa handboll, käkat gottigotta, kollat film med familjen, snackat om allt osv. Vet inte alls när vi ska lägga oss, men börjar faktisk bli lite trött. Och sen på måndag blire att kliva upp tidigt för att komma tillbaka till skolan igen :/ ursch. Är inte alls sugen för skolan nu! Ge mig ett års lov eller nått ;) men får även köra igång med gymnastiken igen. WEHOW! Snart truppcupen så blir till att träna stenhårt nu.. Sen efter de blir det KLUBBMÄSTERSKAPET! Yeah, de kan alla komma och kolla på ;)! Även skrivit ett inlägg som ligger på tidsinställt nån gång under veckan, så håll koll! Kan få reda på dagen på måndag, hehe :) nu ska jag iaf chilla vidare med min underbara vän och sedan lägga oss för att orka med morgondagen. :)


Hos Beckis

Varit och kollat på handboll hela dagen, så har ganska nyss kommit hem till Beckis. Ska strax göra oss i ordning och dra hem till mig, där vi ska laga käk och bara ha de gött! Sista natten man kan göra nå skoj, så får se vad vi hittar på ;) ville bara visa att jag lever och OM det skulle bli dålig uppdate under kvällen så vet ni varför :)


Tacooooos

Varit en ganska chill dag. Ewe gick hem vid halv 12 för hon skulle på cup. Vid 12 eller nått kom Beckis, var grymt skojigt att vara med hon igen! Satt mest och snackade och spelade lite och sedan gick vi till valla och kollade på handboll. Sedan drog vi hem och snackade mest. Hon drog hem för nån timme sen, och sen dess har jag bara lagt mat, taaaacooooos! Senare ikväll drar jag nog till Beckis och slaggar där, så uppdateringen kanske inte blir bäst! Nu ska jag iaf kolla lite på tv, och sedan käka :D


Godnatt! :*

Wehow vilken skojsig dag det varit idag! Spelade spel mestadels hela morgonen, sen fick vi för oss att bowla så då tog vi bussen ner på stan. Men innan se tog vi en bowligmacka och bah snacka. Tog bussen hem och sedan spelade vi. Fick för oss att skrämma syster och Tina så gjorde vi de, och ville sedan skrämma fler. Så så gick vi upp på remsle och skrämde Jesper, hahaha. Efter ett tag så avslöjade vi oss och gick in och var med han. Sen åkte vi hem och spelade igen och nu ska vi sova för Ewe har cup imorgon, LYCKA TILL! Så det är vad jag gjort idag. Godnatt ;)


gästblogg by.....@hemlig ;)

Hej, det här är en hemlig gästbloggare, som ska gästblogga här in my friends blogg.-.

Skojja bah...men tänkte att ni kunde besöka min blogg. Genom att HÄÄÄÄÄR så kommer ni till kanske världens bästa blogg. Som kommer bli känd så småning om.  Jag&mathilda har våra drömmar, jao-
Ha de så bra.
GLÖM INTE ATT KLICKA PÅ DEN HÄR ELLER DEN DÄR LÄNKEN DÄR BORTA
jag har världens finaste vänn.

ap trött

as dålig uppdatering idag, jag vet. Men får skylla på att det är lov och jag vill leva mitt liv ;)! haha närå. Men varit med Ewe hela dagen. Spelat, pratat, ätit oss feta osv. Var ju tänkt att vi skulle lana ikväll, men de kan vi nog glömma. Vi är redan trött, är nog inga lan tjejer ;) imorgon, torsdag. Inga speciella planer för dagen förutom att vara med ewe. Får se vad vi hittar på under dagen. Förhoppninsvis kommer det bli bättre uppdatering resten av lovet. Men ni kan inte förvänta er 4-5 inlägg ;) men ändå haft super bra statestik, tacktack♥ Men nu ska vi sova, godnatt!