Heart Chat Bubble

Godnatt :*

Ewe ligger helt död i sängen. Haha, och snart kommer även jag göra de. Är så sjukt trött, suttit och spelat spel hela kvällen. Men kul vare! Kollat runt på nätet lite, och shiet vad jag vill ha en häst asså. En liten c eller d-ponny som bara är min! Haha, för trött asså!, orkar inte! Godnatt


with my bestfriend

sitter just nu hemma hos ewe och ska hjälpa hon med att ladda ner ett spel. Så ska sitta och lana all day, all night ;)! Hade bara en chill kväll hemma hos mig ikväll. Snackade, busade, fixade lite till ********* osv. Såå skönt att få vara med hon igen, kändes som år och dar sen. Imorgon vet jag faktiskt inte alls vad vi ska hitta på, nånting skoj iaf. Kanske spela lite spel, haha beroende! ;) Bloggar nog lite mer ikväll, om jag har tid! :D
världens bästa♥

Tisdag

Lagt ALL fokus på min älskade vän Ewe idag. Vaknade och mådde super, hade bara lite ont som gick över under dagen. Nästan varit ute hela dagen och lekt i snön, haha ;) spelat spel och nu sitter vi och gör nada. Planerat lite idag, så hoppashoppas de går! Vet inte hur det blir ikväll om jag och Ewe kör på en övernattningen eller nått, får se! Men ville bara slänga in ett inlägg nu då jag har tid, bloggar mer ikväll! :)


förlåt.

Jag sa ju att ni skulle få veta vad som hände, men jag orkar inte. Förlåt. Antingen berättar jag nån annan gång, eller bara för dom jag känner för och dom som vill veta.
 

home sweet home

typ första gången jag är glad över att vara hemma, annars är jag mer en sån här borta tjej som gillar att vara borta! Men fick iaf åka hem från sjukhuset efter lunch, och innan det var min älskade vän ewe där med hennes mamma! Fick en feeet godispåse och en dricka, tack älskade ni!♥ mest tagit de lugnt nu sen då jag kommit hem. Har nästan inte alls ont nu, köng de! För har lite planer med ewe som jag hoppas går. Men ville bara att ni skulle veta att jag var hemma, och om jag har tid ikväll kommer svaret som vissa av er vill ha svar på. 
 

Godmorgon

Vaknade av att en sjuksköterska kom och skulle ta tempen..ovanligt! Kunde inte somna om, så skickade ist iväg några lycka till sms till dom i min grupp som är påväg på tävling. Senare kommer en annan sjuksköterska hit och ska ta massa blodprover igen, och därefter kommer läkaren. Får aldrig något "riktigt" besked, bara att vi ska avvakta och se. Men de dom inte fattar är att det gör ju ont att bara vänta, och Alvedon hjälper inte.. Aja, dom gör sitt bästa. Nu ska jag iaf ta och kolla på Kalle chokladfabrik och sedan får vi se vad som händer.


The perfect man

Medans mamma slår igång filmen passar jag på att blogga. Mår mycket sämre än imorse, inte bra. Har fett ont och är hungrig. Fick börja dricka och äta flytande, MEN nu när proverna blivit sämre får jag inte äta igen. Kommer nog behöva stanna tills iaf måndag, sen får vi se vad som händer. Min gympagrupp åker ju även på tävling imorgon bitti, så ett stort lycka till till dom. Kunde ju inte följa med :( men ist taggar jag inför truppcupen. Men nu ska jag kolla på filmen.


Mår.... PISS

Måste stanna ännu en natt. Fick börja dricka lite idag, men de gjorde allting värre. Fick ta massa blodprover igår och även i morse. Måste kolla tempen 24/7 och har så gryymt ont. Då jag får komma hem kommer det ett inlägg vad som hänt, för har fått många frågor ang detta. Nu ska jag ropa på läkaren, och sedan får jag se vad jag hittar på.


Filmtittandes

Både Moa och Beckis varit här ikväll, skönt att träffa några kompisar! Mest kollat på film idag, löst korsord osv. Får ju inte äta så är jätte hungrig och törstig. Läkarna kommer in och ska ta tempen typ hela tiden. Och snart ska en annan läkare komma och kolla! Kl 20.00 blire att titta på X-factor, sen försöka sova eller nått. Och imorgon blir det massa prover, fett drygt. Men nu ska jag iaf fortsätta kolla på filmen :)


FUCKFUCKFUCK

Idag kommer det inte bli någon bra uppdate, varför? Jo för jag är inlagd på sjukhuset med dropp och har ont. Kanske dyker upp nå enstaka om jag har tråkigt. Men nu ska jag vila, ville bara att ni skulle få veta varför..


Nervös

Sista träningen innan tävlingen är avklarad, MEN har världens ryggvärk nu :( aja, varven sitter ganska säkert så de är bra, likaså med friståendet. Är väl bara lite små saker som jag måste träna på hemma :) tävlingen är ju somsagt på söndag :o myst ner mig i soffan nu och vilar lite, eftersom jag SKA vara pigg imorgon. Har ju somsagt fotbollsavslutning imorgon med världens bästa lag. Ska sova över där och bara ha allmänt roligt! Nu ska jag iaf kolla på Hela Sverige bakar och sedan lägga mig och sova, får jag tid bloggar jag mer imorgon :)


Huvudvärk

Weho, grattis till mig för världens sämsta uppdate! Men som jag sagt, har fullt upp denna vecka, och då menar jag verkligen fullt upp! Men nästa vecka har vi lov och då kommer det nog bli bättre. Iaf, fick åka hem från skolan idag pga min hemska huvudvärk. Vet inte om det är luften på skolan eller nått, men får ont i huvudet varje dag känna det som. Aja, bara legat framför TV:n hela dagen och vilat, och det ska jag fortsätta med nu. Ville bara visa att jag faktiskt lever ;)


Uhuh :(

Ingen gympa för mig idag, massa plugg :( prov, läxa, ligger efter osv. Inte kul asså :'( men om några minuter händer en as najs sak, wehoo!! Så jävla glad, vi hörs! :D


Nu...

...drar jag till skolan jao ;)


Fullsmockad dag

Jeppjepp, ingen tid nästan att sätta mig ner och blogga. Men nuså! Har så grymt mycket i skolan och träningar så jag inte hinner med, kanske ta en bloggpaus för att hinna med allt? Men får fundera på saken. Hade spanska prov idag på skolan, och hur det gick? De vet jag inte. Men kändes som att det gick bra. Annars vare Inge speciellt i skolan, var på hälsosamtal som gick bra. Växt en hel del sen sist, lagt på mig några kilo och ja, allt såg bra ut. Hörseln ska jag kolla imorgon :) efter skolan följde Beckis med mig hem, vi pratade mest och spelade ett spel. Gjorde oss i ordning för gymnastiken och drog dit. Har vilat ordentligt i helgen för att vara frisk nu, eftersom jag har både fotbollsavslutning och tävling i helgen som jag vill vara med på. Träningen gick iaf bra, körde mest hopp och sen fristående på slutet, kör en extra träning imorgon så kommer inte hem förns halv 10 typ ;p har spenderat hela kvällen med att göra läxa, även fast den ska in på torsdag men endå. Ska skriva en berättelse på Engelska och min kommer bli ganska lång så jag behöver all tid jag kan få. Svenska prov imorgon så pluggat lite till de också, kan redan de mesta. Har även prov på fredag, matteprov :( känns som att jag har skit mycket att göra, och de har jag också. Onsdag har jag gymnastik så kommer nog inte bli bra uppdaterat då, och inte torsdag heller. Sen inte i helgen heller. :/ nu ligger jag iaf i sängen för att få min skönhetssömn för att orka med dagen imorgon. Btw, tack för att ni fortfarande läser min blogg även fast jag inte haft så bra uppdate på sista tiden. Såfort jag får tid och jag inte har så mycket med skolan och så kommer jag självklart bättra på mig!


Söndag

Mest tagit det lugnt och vilat idag för jag vill bli frisk, därför har det varit dålig uppdate. Nu sitter jag iaf med familjen +min morbror och kollar på solsidan. Efter de ska jag ta mig en dusch och sedan plugga inför spanska provet imorgon, kan verkligen nada! Men ville bara visa att jag levde, hade egentligen inte ork att blogga för jag är så trött. Hörs.


Bättre! :)

Weho, tog en alvedon. Tog de lugnt och vilade, och nu mår jag bättre. Även fast det nog är efter alvedonen, men endå! :) Spelar spel med syskonen, byggt lite puzzel med lillebror och sånt. En mysig Lördag, och snart blir det mysigare. Drar ju till mormor där jag får träffa min morbror som har kommit hem på besök från Norge! <3 Tänkte bara uppdatera då jag endå kunde ;)!
bild från arkivet, saknar min dipdye. :(

Fuck this shit!

Vaknade och kände mig konstig. Tog tempen och den visade 38,2 grader. Oh fuck. Jag som har tävling om en vecka och jag blir sjuk nu? Jag hinner inte vara sjuk, jag måste träna :( sen har jag även fotbollsavslutning på fredagen, uhuhu!!! :( men nu ska jag vila och försöka vakna piggare. Hoppas på att huvudvärken är borta och febern minskat. För jag ska ju somsagt till mormor sen, ska sova där! Men vi hörs.


grym fredag.

Min Fredag, vad ska man säga? Den var GRYM! Började med skolan, den var ganska seg men endå rolig. Drog direkt ner på bowlingen efter skolan och bowlade med the famila. Drog sedan och käkade på Remsle pizzerian, super gott vare! Efter de drog jag och var med några kompisar, inge hej villt. Utan vi tog de bara lugnt och chillade. Drog hem nångång vid 10 och satte mig direkt och spelade massa spel med lillebror, har hittat massa spel jag spelade då jag var mindre, super skojsigt. Satt och spelade nån timma, och gick sedan för att bygga puzzel. 1000 puzzelbitar, wehehoo. Inte ens hunnit klart "ramen" på 2 timmar :o Men nu ska jag iaf lägga mig för att sova, trött tjej här jao. Imorgon drar jag till mormor och sover där, får träffa min morbror som kommit hem från Norge så de kommer bli mys. FÖRSÖKER uppdatera så mycket som möjligt. godnatt.
 
jag och min as coola vän Ewe :D

Fuck yeah, its friday tomorrow!! :D

Weehoho, legat i sängen och smsat med ******. Kollat instagram och somnat, vaknat och somnat i ungefär en halvtimme. Men nu tänker jag lägga mig och sova på "riktigt", och imorgon äre fredag. Vara med en underbar vän står på schemat, jappjapp. Godnatt :*


gymnastikträning!

nyss kommit hem från gymnastiken, var verkligen en dag där alla körde as bra och verkligen gav gärnet. Så de var jätte kul! Tränade lite fristående på slutet, och shiet vad jag måste träna på småsaker eftersom jag ska vara med. Uhuhuh.. Annars då, skolan gick bra. Bara att det hände lite grejer på gymnastiken, men hoppas hon mår bättre nu! Gick ner på stan efter skolan med Beckis och sedan hem till hon. Käkade och for sedan på gymnastiken, och aa. Nu sitter jag här! Framför datorn och bloggar ;)! Ska strax hoppa in i duschen, behövs verkligen. Känner mig så skitig :( Men först ska jag ta mig nått att äta innan jag dör av hunger, blir alltid hungrig efter träningar. Vet att min uppdatering suger för tillfälligt. Men dde kommer bättras, jag lovar. Har bara fullt upp jus nu! har massor av prov jag måste träna till, massor av träningar +att jag är ledare. Kompisar och sen kanske nån dag där jag har tid för mig själv, och då ibland kan det bli lite extra uppdate. Tänkte bara berätta hur läget ser ut! Men försöker slänga in ett inlägg senare ikväll, efter duschen och maten osv. :*
fuck yeah, jag bjuder! (y)

Onsdag

Gick aldrig på gympan. Kände mig konstig, tror det var efter sprutan. Så var hemma och åt godis ist! Hade en mysig hemma dag, sooooooom jag behövde. Imorgon efter skolan drar jag och Beckis först ner på stan sen hem till hon. Jag käkar där och åker med hon på gympan, tack snälla du! Eftersom mamma är i Umeå och pappa jobbar övertid! Nu ska jag isf sova, får se hur det blir på skolan imorgon. Hände lite grejer idag ;) godnatt.

Uhuhuhu, saknar :'(


Godis :D

Inte varje dag mamma kommer hem med en godispåse till mig mitt i veckan :D


Ghost wisperer

Wehoho, skoldagen bar bäst! Roliga lektioner med roligt folk +spruta. Ojojoj vad skön den var, älskar sprutor för er som inte visste ;)! Drog på ************* efter skolan, drog hem och kollade på tv. Beckis åkte hem för ett litet tag sen, och nu ska jag äta för att sedan åka på gympan. Woopwoop, tävling snart! Isf, vi hörs :)


jag lever! :D

Drog till min bästavän Moa efter skolan och grattade hon eftersom hon har fyllt år, därför har jag inte tänkt på att blogga. Sorrysorry, men ville lägga all tid på hon :)! Kom iaf hem för ett litet tag sen, för nå halvtimma sen typ :) Hade de super mysigt hos Moa, tack bruden!♥ Skoldagen gick väl okej, var inge speciellt. Imorgon äre Onsdag = köng dag & gymnastik♥♥ ihi, bäääästa dagen absolut! förutom fredag ;)! Har faktiskt haft en grym statestik även fast jag inte bloggar, så måste verkligen bättre på mig.. Nu måste jag iaf plugga lite, 3 prov nästa vecka och ett nu på fredag :(
saknar detta :(

Sängen

Wow vilken träning, gick super. Även fast det bara var en fristående träning gjorde vi det jätte bra, börjar få till det super nu! Även fast vi inte tränat på det så jätte länge. Nu ligger jag iaf i sängen och smsar med "a", kollar på film och är påväg att somna. Så jag säger godnatt för idag och taggar en ny dag imorgon!


Måndag.

Drog på stan efter skolan med Beckis. Köpte present till Moa och kikade på en sak! Hem och äta, och nu snart drar jag på gympa. Snart tävling, yeah! Hihi fett taggad men nervös :s nu ska jag isf byta om, slänger in nå inlägg ikväll :)


Söndagsdepp

Varit en söndagsdeppig dag därför jag inte bloggat. Vill inte sprida min negativa energi till er, därför jag stängt bloggen utanför. Nu ska jag iaf ta mig en snabbdusch och sedan krypa till kojs, vart trött för en timme sen men suttit uppe och tagit itu med lite Saker. Ny vecka imorgon med nya planer. Jappjapp, mitt liv är fullt upp med saker! Bloggar Inge mer ikväll, så kika in imorgon för mer uppdatering! :)


Jag ser det snöa jag ser det snöa det var väl roligt hurra

Drog och kikade på marknaden idag, därför har jag inte haft tillgång till internet så jag kunnat blogga. Hittade inget speciellt där, köpte mig bara en rem och kebab. Var sämst väder och bara regnade super mycket hela tiden, kom hem och var as kall så tog ett varmt bad med Beckis. Hon åkte hem nyss, och då jag kollade ut genom fönstret så SNÖAR det. Inte lite, utan MYCKET. Åhh, vad jag vart glad nu! Bara att ta fram vinterkläderna nu och börja andvända dom. Hihi, nu längtar jag verkligen till julen! Bara 71 dagar kvar till julafton, ååh. :') Nu ska jag iaf kika runt på nätet lite, sedan vid 18.00 drar jag till hallen! :)
nu passar denna bild till, FETT GLAD!

Godnatt

Sjukt trött, men varit en grymt mysig/rolig kväll så de gör inget. Nu ska jag iaf sova för att orka med dagen, godnatt!<3


Filmmys

Har fett me mys framför en film och lite gottigotta. I know, världens sämsta uppdate dom senaste dagarna. Men bara levt mitt liv och haft skoj med mina vänner. Sånt som jag behöver vissa dagar! Kommer självklart bli bättre uppdatering så småningom, men bara inte just nu. Fick även ett paket idag, SUPER nöjd. Visar vad de är senare, för nu ska jag fortsätta kolla på filmen!


Heldag med skoj

Wow vilken dag det var igår! Drog ner på bowlingen direkt efter skolan och bowlade 2 timmar, vann ju såklart (skrytarn). Efter de drog vi och åt på city, snackade, skrattade och bara hade allmänt mysigt. Senare på kvällen följde Beckis med mig hem då dom andra åkt. Vi spelade yatzy, pingis, träffa glaset osv. Somnade vid 3 tiden ungefär, och vaknade vid 10 :) nu sitter vi i soffan och kollar på TV, senare kommer Alice hit så ska mysa lite med hon och så :) men nu ska jag iaf fortsätta kolla på tv!


Nytt i bloggen

Bytte ut hela designen till en finare. Den andra var somsagt en tillfällig, fast det är även den här. Men den här är mycket finare än förra! ;) nu ligger jag iaf i sängen och smsar med lite folk, upp lite tidigare imorgon så måste försöka sova nu. Men försöker slänga in nå inlägg imorgon bitti :)


10 saker...

... ni kanske inte visste om mig. Bara för att jag inte har nånting annat att göra. 
 
1. Jag är grymt sockerberoende, inge socker = dåligt humör. 
2. Ibland kan jag vara jätte duktig på att spara mina pengar, men ibland köper jag saker bara för att liksom. 
3. Finns en hemlighet om mig som INGEN någonsin kommer få veta. 
4. Jag träffade Rebecca genom fotbollen, haha var galen i hon. 
5. Jag har bott i helgum tills jag var 11. 
6. Jag gråter inte om det verkligen inte är nånting allvarligt. 
7. Jag suger på att rita. 
8. Jag vill flytta till Nya zeeland eller Australien. 
9. Kollar blocket minst 3 gånger varje dag. 
10. Jag har få vänner jag kan säga allt till.
 

hemma..

vaknade med världens huvudvärk, så fick bli en hemmadag idag. Legat och vilat en stund nu på morgonen, men huvudvärken är fortfarande inte borta. :/ Men ska vila mer sedan, MÅSTE må bra imorgon! nu ska jag iaf ta mig nått att äta och sedan vila lite till. :)

Onsdag

Idag var en sån där dag då jag la bloggen åt sidan. Hade varken tid eller ork att blogga, sorry! Riktigt chill dag i skolan vare. Teknik - håltimme - håltimme - lunch - språk - mentorsid - slöjd. Hur chill är inte de? bara varit sjukt trött hela dagen, men gick ganska bra endå. Drog och red idag med Ida (♥), och Nora följde med och tittade. Men red inte så super länge, men var kul endå! :D Fick tyvärr avstå gymnastiken idag för sprängande huvudvärk, tråkigt :/ Vet inte vad de beror på, men haft ont i huvudet 5 dagar i sträck nu, om inte mer.. Inget att göra åt mer än att äta iprem osv. Fredag drar jag somsagt med några vänner och har det allmänt roligt. Bowla, käka ute och bara umgås. En dag som jag känner att jag behöver. Vara med vänner som jag inte varit me sjukt länge utanför skolan, vänner jag inte vill tappa. Och nästa Fredag har jag planer med en annan vän, a boy faktiskt. Helt själv, bara vi ;)! Haha, but no more then friends, bara satt ni vet ;). Nu ska jag faktiskt göra klart läxan tills imorgon, minns ingenting, opsi.. Aja, inte mycket att göra åt! hörs.

Tisdag

hemma från skolan, var väl som alla andra dagar. Inte hunnit gjort så mycket nu då jag kommit hem, bara hunnit fortsätta med designen lite, bara liiiiiiite. Får la se hur den kommer bli sen, har ju fått lov att ändra ALLT! :( aja, shit the same. Har inte mycket planer för dagen förutom hallen och om det gick med beckis. Planerna för morgondagen är.. jag vet inte. Eller asså snackat med Ida, men få se hur det blir. Måste kolla så allt går och så! Wheeho, bara 3 dagar kvar till Fredag med underbara vänner. Vänner jag inte varit med utanför skolan på aaaas länge, kommer bli super skoj!! Sen nästa Fredag kanske jag ska vara med ******, hihi men får se hur det blir med de. Måste snacka mer med h*n om de sen. Känner att mitt liv rullar på ganska bra nu, fortfarande fett irriterad men asså inget jag tänker lika mycket på nu. Så de är ju bra (y). Men nu ska jag fortsätta om den någonsin ska bli klar ;)
fastnar inte på bild idag, så ist för ni nöja er med en gammal!

rubrik...

nyss kommit ut från en skön och varm dusch. Träningen gick S U P E R, körde bara trampett +bord! Smsat lite med my friends, och shiet vad jag älskar mina vänner asså! Stört sköna och super snälla :') aja, vet att det varit sämst uppdate idag, förhoppningsvis blir det bättre imorgon. Kort skoldag och ska bara iväg vid 5 ungefär. Och KANSKE lite planer med beckis, annars äre nada. Nu ska jag iaf kolla runt på lite bloggar, mysa med katten och sedan lägga mig i sängen. :)

Ny vecka

skolan gick bra, som alla andra dagar typ. Fick skjuts hem av ewe sen, tacktack! Kom hem och satte mig framför TV:n och åt lite godis, hehe ;)! Nu gör jag inte mycket mer än att vänta på att ett program ska börja. Sen ikväll vid 20.00 drar jag på gympa, kommer hem ungefär kvart i 10. Så no blogging där emellan :) Orkar inte skriva nå mer, sorry sorry. Meen vi hörs! :)

borta bra men hemma bäst

varit i hallen nästan heeeela dagen. Åkte ju dit först vid 12, kom hem halv 3. Satte mig vid datorn en stund sen till hallen 4, kom hem ungefär halv 9. Asså shiet! Städade ju hela hallen med beckis idag också, duktiga tjejer. Min moster och hennes familj var här då jag kom hem, så umgicks lite med dom. Men dom åkte hem för ett tag sen så passar på att blogga nu då jag har tid :) Ska iaf strax krypa ner i sängen och smsa med lite underbara vänner, hihi älskar det! Sen imorgon äre skola, som vanligt. Lång dag som alla andra! Men nu på fredag kommer det bli fett skojsigt så enda jag gör är att längta ;)! nu vet jag att detta vart ett fett rörigt och konstigt inlägg, så ska sluta skriva. Men ni får ha de så bra tills nästa gång jag bloggar ;)!
ååh, saknar sommaren. Massa sol, bad, sena utekvällar med underbara vänner osv. :'(

Söndag

helluu. Vaknade vid 9, låg och drog oss en stund och klev sedan upp och käkade fulle. Fick reda på att vi skulle städa hallen så drog dit vid 12, fast då kunde vi inte städa så behöver göra de sen ikväll ist. Så stannade kvar och kollade på träningen. Vart hemskjutsade av morfar, tack! Drog hem och åt massa godis framför TV:n, hihi jag är tjock jag vet ;)! Myst med lilla blixten och sedann kom moffan & yvonne hit med massa presenter från Spanien dom hade köpt åt oss i familjen. Fick en sjukt snygg klocka, LILA ♥ bilder kommer längre ner i inlägget. Om ett litet tag ska jag dra till hallen igen för att ha mina små gymnaster, hihi så söta. Sen blire att städa hallen. Kommer väl hem runt 8 nån gång kanske. äsch, jag vet inte! nu måste jag iaf gå och ta mig nån frukt, är jätte hungrig :(
 
 

Vilken dag

Först modevisningen med världens bästa klubb och nu en underbar kväll med underbara personer! Har varit en galet rolig och läskig kväll, en dag som nästan bara måste göras om! Tack alla som var med och gjorde den här kvällen köng. Kom iaf hem för nå minuter sen och just nu sitter jag och Beckis vara och chillar i sängen. Men Hörni, vi hörs :')


wihoo

shiet vilken dag asså. Började som sagt dagen med att kliva upp halv 8, drog ner på hårtesten där dom fixade mitt hår och smink. Sen hem och väntade på att klockan skulle bli 2. Drog till valla där alla andra var, testade gå lite, snackade med mina "klädkompisar" och hade allmänt roligt. Modevisningen började och vi var 6:a. Var gryyymt nervös, men all nervositet släppte då man kom in på catwalken. Var ganska mycket folk där, men det var sjukt roligt. Hade två ombyten så fick gå 2 gånger, +en gång då alla skulle in. Var verkligen super roligt att få vara med på nånting såhär. Syrran var där och filmade, och Alva tog några kort. Så ska få se dom sen och se om de vart nå bra! :D Nu sitter jag och väntar på beckis som ska komma hit och slagga, mysmys! Min moster med hennes familj kommer även ikväll, ännu mer mys! :D Nu ska jag iaf bara tare lugnt, är helt över speedad känner jag. Bloggar såklart mer sedan!

Home

Håret fixat och sminket klart! Ser ju ut som en as frän typ asså ;)! Drog till Rut.mf efter jag var klar med Emma. Sen ställde vi oss och spelade nått spel i nån timme :) haha, aldrig skrattat så mycket det är året. Hahahaha! Nu är jag hem en snabbis men ska strax åka och kolla på skor. Sen efter de drar jag till ***** :) hihi kommer bli super roligt!


Lördag morgon

Nyss gjort mig i ordning och ska strax dra iväg. Sitter just nu och käkar frulle, och sedan måste jag borsta tänderna. Men tänkte bara blogga såhär innan jag dra, men bloggar såklart mer senare idag. Hörs ;)!


personlig almenacka

innan jag nu lägger mig måste jag bara tipsa om denna underbara hemsida, http://www.personligalmanacka.se/SE/. Hur coolt skulle det inte vara att få designa din egen almenacka? Är du sugen. Då borde du verkligen kolla in denna hemsida. Kostar inte mycket pengar alls, och t.om. jag har beställt en. Detta är en hemsida jag kommer få mycket nytta av i framtiden, kommer beställa många härifrån. En hemsida jag verkligen diggar. Så den här får ett STOOOOOOORT pluss. Så alla kan väl iaf gå in och kolla, och beställa vettja. Roligare att ha personliga saker än saker andra kan köpa. Jag har iaf gjort en super fin, tycker jag. Så nu äre bara att vänta tills den kommer! :D whihooo, super glad nu. Hihi godnatt!

wehoo its Fredag! :D

 Varit med ida exakt hela dagen. Mötte upp hon efter skolan, eller plockde upp hon efter vägen. Sen skjutsade mamma oss på ica där vi köpte massa godis, dricka, chips osv. Drog sedan hem till Ida där vi käkade pizza, mumsmums. Sen så coola som vi är drog vi ut och cyklade, fick nå fnatt och cyklade upp på remsle. Satt vid gungorna på nipan ett bra tag innan vi drog hem till Ida igen. Slog igång en film och bah hade allmänt trevligt. Gick sedan ut igen med våran coola reflexcykel, och drog varve. Fortsatte sedan resan hem till mig, varit ute en hel del. Följde nyss med hon en bit för hon skulle hem! Har vekligen varit en super rolig dag, tack bruttan!♥ Har lite planer inför Onsdag, kommer nog bli super skoj. Imorgon händer det grejer vettni. Måste duscha ikväll för att fixa lite grejs imorgon. Upp vid halv 8. Sen drar jag till ********* för att fixa mig. Mhaha, sjuuuuukt nervös. Men kommer nog gå bra, eller jag hoppas de iaf! :) Sen efter de om allt gick kommer beckis hit och sover, så kommer ha en mysig dag med bästavän. Kanske spelar lite hemmagjort pingis, eller bara snackar. Vem vet vad vi gör? Nu ska jag iaf ta och duscha, och sedan nog lägga mig och sova. Måste ju vara pigg imorgon, så inte blire till att vara uppe länge ;)!
 

kanelbullensdag +en katt :D

följde med mamma och syskonen till mormor. Hade inget annat för mig, så hängde med liksom. Drog in på affären och köpte lite kanelbullar eftersom det var kanelbullensdag och tog med till mormor där vi åt dom. Möttes av en överspeedad hund som var tillbaka som den vanliga hund hon alltid varit. Hihi, så tog med hon ut på en promenad. Släppte hon på vägen hem och jäklar vilken fart hon hade. Sprang överallt och runt mig flera gånger, hihi söt hund. Var iaf där ett bra tag, fast sen behövde vi åka hem. Men inte gjorde de något, idag fick vi ta med våran nya katt hem, världens sötaste blixten. Hihi, så söt och så busig! :') Men nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och smsa med min underbara vän "a"♥ Spanskaläxan gjord så nu hoppas jag på det bästa imorgon :D Ska även vara med Ida L imorgon, köpa godis och fetta oss. Haha, alltid lika roligt att vara med nya vänner! Shit vad jag diggar den här tjejen asså, sjukt härlig brud! aja, godnatt.
 

här ska det stå en rubrik!

Skoldagen gick bra, bortsett från lite tråkiga nyheter men annars var den helt okej! Efter skolan stannade jag kvar och snackade med underbara Alva i över en halvtimme, tack bruden för att du finns!♥ Var sjukt skönt att få prata ut med någon. Nyss ätit och skulle egentligen på gympan idag, men har sån huvudvärk och mår väl inte helt hundra så måste skippa den idag. Aja.. Imorgon, aa då äre fredag och en super skojsig grej händer! sen äre även bara en vecka kvar tills mina planer händer! wow vad mitt liv rullar på. Nu ska jag iaf ta mig en alvedon och sedan får jag se vad som händer. Hörs!
 
Världens finsate vän! ♥♥

Onsdag natt

nu kryper jag ner under täcket och säger godnatt för idag. Kör igenom glosorna några gånger imorgon så kan jag dom, 32 fucking ord. Kommer lätt få F i engelska :( aja, sov gott! :*
 

Yääh

whehoo, hemma från hallen. Gick SUPER! Shit, taggad till tävlingen så det bara finns inte. Haha, bara fast det är över dagen så är jag sjukt taggad. Fast mest taggad är jag inför truppcupen :D Ska strax gå och ta mig nånting att äta, först läxor -.- massa ord i engelskan = dryyyyygt! Sen efter de blire en snabbdusch och sedan sängen, mysigare kan det inte bli. Men nu ska jag träna lite glosor, hörs!
 
SAKNAR STORSJÖCUPEN MED VÄRLDENS BÄSTA LAG! ♥

Fuck skolan!

Brandlarmet gick nyss, så fick släppa alla saker och gå ut. Kallt som fan, men har äntligen fått kommit in! Bloggar mer sen!


Godnatt

Lägger mig i sängen och smsar med underbara vänner, blir en tidig kväll idag. Nu slår jag igång star wars och försöker somna till den ;)


Min önskelista till Jul!

 
1. Ritplatta, något jag önskat mig länge!
 
2. Clocky, en as cool väckarklocka.
 
3. Mini fridge, as coolt att ha på rummet och förvara drickor i eller nått (y)
 
4. Iphone 5, viiill haa!!
 
5. Mystic 8 ball, ställ en fråga och få svar, hur coolt är inte de?
 
6. Godisklo, fett coolt att ha en sån här hemma och ta upp godis med, MÅSTE HA!
 
7. Mindflex, flytta bollen genom att bara tänka, vill verkligen ha och se om det funkar ;)
 
8. Microcar, en liten radiostyrd bil som går fortfortfort.
 
9. Ipad, velat ha under en väldigt lång period nu.
 
10. Pengar, vem vill inte ha pengar liksom?
 
11. Systemkamera, ååh velat ha hela mitt liv, speciellt den som är på bilden med en skärm man kan vrida!
 
Självklart är inte detta allt jag vill ha, men det som jag vill ha mest iaf. Har fortfarande i mig lite barnsligheter så vill fortfarande ha radiostyrdabilar, haha ;)!
 

I falling to peaces

hemma nu från hallen, och shiet vad mina små sötnosar har blivit duktiga! :') längtar verkligen tills vi ska på tävlingar med dom. Nu sitter jag iaf och kollar runt lite på internet, finns mycket intressanta saker ;)! Snackat med Felle, och shit vad irriterad jag är nu! Snart exploderar mitt huvud, men det stannar mellan mig och Felle. Annars är de ganska bra med mig, Onsdag imorgon och det är bästa skoldagen. Teknik, håltimme, mentorstid, slöjd, bild och andra roliga ämnen! whiho. Gymnastik för mig imorgon, så kommer hem vid halv 10. Och då jag kommer hem har jag lite glosor jag måste göra. Men kan försöka klämma in nå inlägg där emellan :) Nu ska jag faktiskt ta mig en skön dusch, vi hörs!
 

Chill dag!

chilldag i skolan vare! Bara blitt så irriterad så fick ta ett rejält snack med felle.. Annars var den OK. Efter skolan drog jag ner på Rut.m flera, testade lite kläder. Men för vad? hmm, det är frågan ;)! Ska iaf inte köpa dom. Sen drog jag hem, tog mig lite fika och satte mig sedan vid datorn. Inga läxor idag = skööönt. Drar till hallen vid 5 (?) och kommer hem 7. kanske slänger in nå inlägg då jag är där. Men nu ska jag faktiskt snacka med min underbara vän. Shiiet vad det kommer bli skoj, planen asså. Kommer bli så sjuuuuukt roligt bara satt ni vet! :D
 
bjuuder! ;)

Trööööött

Klev upp vid 6, tog på mig några kläder och åkte med Tobbe hem. Var faktiskt super mysigt att åka bil såhär tidigt på morgonen! Gjorde mig i ordning här hemma, så var klar vid 10 över 7.. Käkade frulle och satt och kollade runt på Facebook. Idag äre tisdag, ganska lugn dag. Kort skoldag och tränare vid halv 6. Får se om jag har nå läxor att ta med hem och göra, annars blire ännu mer chill dag. Men nu måste jag dra till skolan (y)


Måndag

Hann aldrig blogga igår kväll, somnade då jag skrev inlägget, opsi. Sen i morse hade jag noll tid för att blogga. Kom hem vid 4 och drog direkt till mormor och ska slagga där inatt. Har även haft sjukt mycket besökare idag också, tusen tack! Mina bigplaner börjar falla på plats, kommer bli sjukt kul! Iaf, "hemlisen" jag snackade om igår. Nu när endå så många vet om det kan jag säga det. Fick ju reda på världens bästa nyhet igår, att min hund, Alice, kommit hem! Går inte in på några detaljer om varför. Därför jag åkte hit idag, och kände att jag fick tårar i ögonen då jag såg hon :') vi är förenade igen!