Heart Chat Bubble

Lost in confusion, like an illusion

hemma från träningen nu, och helt ärligt, det var verkligen typ världens roligaste träning. Nä men serri, vi var 3 st, jag&beckis&lukas och vi tre tillsammans, ja då blir det kaos. Hahaha skrattade så jag fick kramp i magen. Men en helt oseriös träning var det inte. Körde några dubbla på tramplinen och sedan några skruvar där också. Körde inge trampett eller tumbling då vi var så få, och då skulle vi bli helt slut. Så ja, den här träningen var jätte rolig. 
 
När jag kom hem satte jag mig ner och varvade ner lite, kikade runt på instagram och andra bloggar. Och då badrummet blir ledigt ska jag hoppa in i duschen, ta mig en varm och härlig dusch och bara njuta.
Och sedan efter det ska jag mysa ner mig rejält i sängen framför ett avsnitt på 90210, hittade fortsättning på den, och gissa om jag vart glad då? ;)
 
Iaf. Fredag imorgon och det är väl en sisådär dag. Har spanska läxa, men den kan jag redan typ! så då är det väl bara lite halv roliga lektioner. Är även sista dagen innan lovet, och det känns sååååhäääär sköönt.. Känner verkligen att jag behöver en liten paus från skolan nu. Blivit så grymt less så jag blivit lite kaxig mot lärarna, oopsi. Nä men asså kan lätt bli så då jag blir irriterad och sur. Men inte bra asså...
 
Har planerat lite inför lovet nu. Några roliga saker, men två grejer är inte helt bestämt men jag hoppas att det går. Ska iaf vara med beckis, det vet jag! så imorgon om det gick ska vi vara med varandra, så det ska bli skoj.
 
Men nu måste jag iaf skynda mig att paxa badrummet innan någon annan gör det ;)
 
 

Torsdag

Skolan idag var väl heeeelt okej. Förutom alla tråkiga lektioner då ;)
Efter skolan åkte jag med mamma först på apoteket och sedan Konsum, och vidare hem. Så kom hem för ett litet tag sen!

Just nu sitter jag och käkar choco sticks, och fyyy vad goda dom är. Man blir seriöst beroende, eller iaf jag. Fast jag blir ju beroende i allt som innehåller socker, hehe ;)

Men nu ska jag iaf ta på mig lite myskläder och vänta på att det ska bli mat, och sen får jag se vad som händer.


Never say never

Träningen idag gick bra, körde lite dubbelvolter och sånt. Körde även lite styrka på slutet, så är helt slut i kroppen nu. Så har myst ner mig rejält i sängen framför filmen never say never. Är nog fjärde gången jag ser den, men lika bra varje gång. Jag är inget bieber fan, men filmen, asså OMG.
Så ska kolla på den så bloggar jag nog mer imorgon.


beslutångest.

vet inte längre vad jag ska skriva om, känner att bloggen blir så grymt tråkig med vanliga vardags inlägg. Jag vill ha nånting att blogga om, nånting roligt. Blir liksom likadana inlägg varje dag känns det som, och hur kul är de? så vet inte vad jag ska göra. Om jag ska ta bloggplaus, lägga ner bloggen eller fortsätta. Allt hade varit så mycket lättare om man t.ex. hade en hund/häst eller typ nått sånt.
 
aja. känner inte för nån lust att blogga just nu! vill få tid för mig själv att fundera och så.
får se om jag bloggar senare.

Perfekt avslut på kvällen...

...med nudlar och saft ;) haha. Mitt lilla kvällsfika. Nu ska jag iaf kolla ett avsnitt på PLL och sedan sova, så godnatt!!


Every night you keep callin me with the same shit

träningen idag gick faktiskt jätte bra, kändes super skönt då jag väl hade kommit dit och börjat köra igång. Då vart kroppen genast piggare! jag & ewe snackade om vi skulle börja gymma kanske 2 gånger i veckan, och det behöver jag verkligen. Så ska prata lite mer med hon om det sen.
 
Nu är iaf lillkusin här så jag umågs med hon, söt unge! ska strax hoppa in i duschen då jag inte hunnit det än, opsi. Och sen efter de blir det sängen på engång och kolla på film och försöka somna till den. Är redan trött, så kommer nog somna tidigt ikväll.
 
Imorgon är bästa dagen på skolan, och sen träning på kvällen. Bättre kan det inte bli! ska även försöka fixa till lite på rummet, typ städa och sånt. Känner att det börjar bli lite stökigt och så nu så det behövs. Annars har jag inga planer för dagen.
 
Snart har även vi lov, känns som att alla andra har lov/har haft lov, och sen här kommer vi bah yeah. Nä men serri, typ as många har redan sitt lov. Fast då är det skönt för oss för då går vi den här veckan ut, sen lov. Sen går vi ungefär 2 veckor sen lov igen, hur chill liksom?
Men vad har jag för planer under lovet då? jo jag har faktiskt inte planerat in NÅNTING. jag tar dag för dag och får se vad som händer, men kommer troligtvis bestämma några saker jag ska göra/hinna med. Så mitt lov kommer nog vara ganska lugnt, men vill endå försöka ta vara på det, och inte bara ligga hemma hela dagarna och kolla på film. Nejnej, jag vill göra nånting roligt. Nånting jag inte gjort på länge! vem vet, jag kanske drar och rider, för de var ett tag sedan, hehe ;)
 
Men nu ska jag fortsätta umgås med lillkusin och sedan duschen, uppdaterar mer senare ikväll.


Tisdag

dagen gick verkligen super fort idag, och sen är det ju självklart ett pluss i kanten att den var jätte rolig också. bortsätt från några småsaker, men det är det ju nästan varje dag.
 
Mamma hade varit och hämtat en grej på stan, så hon skjutsade hem mig & olivia efter skolan. Hade tänkt att tagit bussen, men nu behövde jag ju inte det, perfect!
Kom hem vid kanske kvart i 2 (?), och har då bara spelat massa minecraft. Men nu tänkte jag att jag skulle kolla på 90210, dom 2 sista avsnitten. Men innan det passade jag på att blogga!
 
Har ju träning idag, börjar halv 6. Men som jag känner nu, är jag inte alls sugen att gå av någon anledning. Känner mig bara slut och sjukt trött i kroppen. Vet inte alls vad de beror på, för jag kan väl inte vara slut sen i Söndags? ;o nejnej, de tror jag inte.
 
Men ska försöka slänga in ett inlägg innan jag åker, men hinner jag inte så hinner jag inte.
För nu ska jag iaf kolla på dom sista avsnitten, buuhuuhuh :( och sedan ta mig nånting att äta.
bild sen igår.

Someone like you

Helt sjukt att jag har tid över nu på morgonen :o i vanliga fall brukar jag behöva stressa as mycket, och sen hinner jag inte äta frukost. Men nu idag, då har jag mycket tid över, tjoho!

Iaf. Kortdag idag, och det känns skööönt. Börjar bli måttligt less på skolan igen, fast får hålla ut den här veckan, för sen får vi LOV!! Tjoho. Men iaf, efter skolan blir det typ raka vägen hem och äta nånting för sen vid 5 drar jag iväg på träning. Kommer hem vid 7 eller nått tror jag, vi har liksom kortträningar ;)!

Men nu måste jag äta frukost och sedan borsta tänderna och så, sedan drar jag ner till bussen.

Fråga mig inte varför jag sitter på golvet, inte ens jag vet de? :s


Här ska det stå en rubrik som jag inte kommer på

Kollat minst 8 avsnitt av 90210, helt galen i serien asså! Vill aldrig sluta kolla. Ist för att gjort nånting vettigt nu då jag hade tid idag, har jag legat framför TV:n och kollat på de hela tiden. Nu då jag snart ska sova så ångrar jag det lite, men endå inte.

Iaf. Tisdag imorgon och det innebär kortdag och sen träning. Skönt med lite fotboll igen, men känner att jag verkligen behöver träna upp konditionen. Den är verkligen sämst, så ska nog träna lite kondition minst en gång i veckan.

Men nu tänkte jag iaf försöka sova, är jätte trött. Så får bli en tidig kväll, så godnatt!


i have been here many times before

Idag har varit en sån där mittemellan dag. Ena stunden glad, andra stunden grymt ledsen! men som tur var så fanns ju mina underbara vänner där. Snackade med Ewe & Fanny myycket om en sak, och usch vad det är irriterande. Tål inte sånt asså, så från och med nu ska jag våga sätta ner foten och säga ifrån!
 
Men annars var skolan rätt chill. Hade en håltimme, och sedan sista lektionen var vi i våran gymnastikhall och körde gymnastik som jag håller på med. Annars var det bara vanliga ämnen typ!
 
Underbara morfar erbjöd oss skjuts hem, och sånt tackar man ju såklart inte nej till ;) så kom hem vid kvart över 4 typ. Och har sen dess bara tagit det super lugnt!
 
Tänkte ta och skriva lite på ett inlägg och sedan lägga mig i sängen och kolla på 90210. Träningen idag är inställd eftersom vi hade tävling igår, så blir bara en helt chilldag heela dagen. Så slut och trött i kroppen så de kan behövas.
 
Men nu tänkte jag kika runt på bloggar/facebook/blocket och sedan får jag se vad som händer.
 

tävlingen i holmsund

Klev då upp vid 6 för att hinna göra oss i ordning, käka frukost och packa maten osv.
Vid strax före kvart i 7 drog vi till hallen, och vid 7 så började vi rulla mot Holmsund! Kom bara en bit innan vi märkte att nånting hände med bilen, och det vart kaoz. Så då stod vi typ där i ödemarken med lite fel på bilen, men vi kom på vad de var så vi kunde fortsätta. Men fick stanna 2 gånger till under resan, och därför kom vi fram lite senare än dom andra. Men annars var resan super rolig och den gick endå ganska snabb.
 
Gick ner till omklädningsrummet och tog våra "platser". Bytte om och pratade typ! Pernilla höll på att fylla i bedömningsunderlagen och vi hade jätte mysigt.
Sen kommer en tjej in och säger att bedömningsunderlagerna måste vara inlämnade om 2 min, och då vart det ju typ panik. Pernilla hade skrivit typ 1 papper, och Rebecka höll på med ett annat. Så då vart det jätte stressigt och aa. Men vi lyckades få till det och lämna in dom!
 
Vi hade fristånde först på förträningen, så gjorde oss i ordning och gick ut till hallen. Satt där och väntade på våran tur, och då den väl kom, så började det kaoza. Dom slog igång fel låt och började säga att vi inte hade lämnat in våran låt, men efter mycket om och men så kunde vi börja. Och det gick faktiskt ganska hyffsat bra.
 
DIREKT efter fristående förträningen hade vi förträning på trampett, så vi kunde inte vila där emellan. Så då var vi ganska slut, och dessutom hade vi en helt annan trampett som vi aldrig i hela vårt liv hoppat på, och då vart vi lite nervös över hur det skulle gå, men det gick också ganska bra.
 
Då vi nu trodde vi kunde vila lite, så hade vi tydligen förträning på tumbling DIREKT efter trampetten. Och då fick vi inte vila där heller, och därför var vi gaaaanska slut. Men vi körde igenom våra varv och det kändes väl okej.
 
Eftersom friståendet hade krånglat för oss skulle vi få köra igenom en gång till, och såklart var det DIREKT efter tumbling. Så alla våra förträningstider hade satts direkt efter varandra, varför vet jag inte?
 
Det vart indefilering och sedan började vi fixa våra hår osv. Var ett tag tills våran tur, men tiden sprang iväg så vi fick skynda oss liite.
Hade fristående först av allt, så det kändes bra att få det överstökat då jag var mest nervös för de. Och då det var våran tur att köra, så gick det faktiskt jätte bra. Tror det nästan varit bästa gången vi kört (y)
 
Nästa gång vi skulle köra, så hade vi tumbling. Och HÄR kaosade det rejält, men de löste sig.
 
Började iaf med att förra året ändrade dom en regel så man får stegra fler än 3 gånger, och självklart hade vi fixat så vi gjorde fler än 3 saker, lite svårare på slutet som är värda mer poäng.
Men sen får vi reda på att det inte alls var så där, att man bara fick stegra max 3 gånger enligt domarna i holmsund. Och då vart det ju panik då vi skulle försöka fixa om alla saker man skulle köra. Vissa fick byta till saker dom inte hade kört, eller göra något mycket enklare än vad dom skulle. Så de vart helt kaoz, men de löste sig så vi fick köra som vi hade tränat och vi fick stegra 6 gånger, så de kändes skönt.
 
Tumbling gick GRYMT. Alla var så otroligt duktiga och vi bah ägde ut alla typ! Dessutom vart vi grensegrare i tumbling, alltså att vi fick högst poäng. Och det kändes skönt efter allt klater.
 
Sist hade vi hopp, det som jag var var super nervös inför. Trodde jag skulle faila på allt, men nope.
Alla körde jätte bra, och vi ägde även här. Kändes lite roligt då våra motståndare satt och filmade oss, haha.
 
Sen vart det prisutdelning. Då vi låg bakom första platsen med 1,5 poäng så visste vi nästan säkert att vi inte skulle vinna, men att vi kunde ha en chans att komma 2a. Och japp, vi hade rätt! Kändes sjukt bra att gå upp dit och få medaljen efter allt klater som hänt under dagen, och vi förtjänade verkligen medaljerna.
 
Snabbt in till ett annat rum för att ta gruppbild, och efter de plockade vi ihop våra saker och börja åka hemmåt. Stannade till på Max i övik och käkade, och sedan raka vägen hem. Sov typ hela resan från övik-sollefteå, men var jätte slut i kroppen efter dagen.
 
Så jaa, min dag har varit heeelt underbar. Älskar att få åka iväg och göra det man älskar, de man känner sig bra på. Och sen bäst av allt, att få åka dit med gruppen. Kan ärligt säga att vi står varandra sjukt nära, vi är inte bara en grupp, vi är som en enda stor familj. Vi gör typ allt med varandra, alla vågar vara sig själva, vi gör knasiga saker, skrattar åt allt och inget och massa mer. Jag verkligen ÄLSKAR min grupp, och jag kommer aldrig gå med några bättre personer än vad dom är.
Sen självklart är det jätte kul att visa att det man tränar på ger resultat, men placeringen bryr jag mig egentligen inte så mycket om. Visst, det är jätte kul att få medalj, men det är inte därför jag åker. Jag åker för att jag tycker det är roligt, och jag gillar det jag gör. Så skit samma om vi kommer sist, det spelar ingen roll för mig. Huvudsaken vi åker dit för att ha roligt, och iaf försöka göra vårt bästa, då är jag nöjd!♥
 
JAG GÅR I VÄRLDENS BÄSTA LAG, CASTRO!! ♥

söndag kväll

Kom hem för ett litet tag sen. Nu blir det duschen och sedan 90210. Ska försöka knåpa ihop ett litet inlägg om dagen, för den har verkligen varit otroligt rolig/kaoozig så jag vill dela med mig, haha ;) saknar redan tillbaka jao.
Men nu blir de duschen så kommer kanske inlägget ikväll, jag hoppas det iaf :)

Medaljen hänger fint i mitt rum ;)


SILVER

Så sjukt grymma, vi verkligen rockade sönder alla lag. Nu blir det åka på Max och sen fortsätta hem!

Just nu, är jag världens gladaste!!!


Godmorgon världen!

Var verkligen super trött då jag vaknade imorse, men då jag vet att det ska hända något roligt så är jag fort upp ur sängen ;) kom iväg strax före 7, och har åkt förbi övik för ett litet tag sen. Varit lite problem With the car, så fått stannat 2 gånger under vägen, men skit samma. Nu ska jag iaf försöka sova lite och sedan kanske vi är framme ;)


Shooting in the stars

Ligger just nu och kollar på "shooting in the stars" så sjukt bra film! och då den är slut blir det dags att sova. Tävling imorgon och jag är sååå taggad! Kommer kanske lite live uppdatering därifrån, vi får se ;) men nu ska jag lägga undan telefonen och fortsätta kolla på filmen, så säger godnatt nu! :)

Bild från weheartit.


90210

Ligger i sängen och kollar några avsnitt. Beckis kommer hit ikväll och slaggar här, så det kommer bli mysigt! Upp tidigt imorgon så blir inte att vara uppe länge, nejnej! Men nu ska jag ta mig lite dricka så uppdaterar jag mer sen.


Lördag

mår faktiskt mycket bättre idag. Självklart är det fortfarande jätte jobbigt, men finns inte nånting jag kan göra!
Och dessutom är det ingen mening att deppa dagarna lång, det är ju nu man ska ta till vara dagarna och göra galna saker med varandra. Ta väl hand om den sista tiden liksom..
 
Vaknade iaf vid 8 imorse, och kunde verkligen inte somna om. Så låg och spelade lite minecraft tills jag klev upp! Tog det mest lugnt på morgonen och så, och sedan strax innan 10 drog jag iväg på träning. Träningen gick jätte bra, så känner mig såååå sjukt peppad inför imorgon. Är väl lite småsaker i friståendet bara, men det kan jag träna hemma på.
 
Efter träningen skulle mamma till Marie, så jag följde med och var med Ewe.
Åt pastasallad såhär på vintern, och shiiiit vad gott det var. Men det passade ganska bra nu då solen kommit fram, och nu hoppas jag verkligen att den gör så snön smälter bort, helt och hållet!
Drog sedan hem och hoppade genast in i duschen, och ja, nu sitter jag här framför datorn.
 
Har absolut ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Ska nog ta det riktigt lugnt och vila inför imorgon, ska ju upp 06.00 så måste vara ganska pigg. Men kan nästan slå vad om att jag kommer somna sent, som alla andra nätter.
 
Har även börjat på ett låååångt inlägg som kommer dyka upp här på bloggen senare. Är ett tag kvar tills det är klart, men jag skriver så mycket jag kan då jag har tid. Men kommer inte publicera det före Maj iaf, och det är av olika skäl. Men ska försöka skriva lite idag då jag har mycket tid, om det inte blir för jobbigt.
 
Men nu tänkte jag ta och kolla några avsnitt 90210 och sedan vara social med familjen. Ska försöka uppdatera så flitigt som möjligt, men ibland så går det inte som jag tänkt ;)
 
hahah, minnen det här. Har nog aldrig varit sådär "snygg" i hela mitt liv ;)

Innan jag somnar...kör jag 5 sanningar

* då jag är ledsen blir jag jätte lätt sur av någon anledning, kan säga saker jag inte alls menar.

* 90210 är min nya favorit serie. Fast har snart kollat klart på alla säsonger och det suger.

* skulle jag få välja hade min familj flyttat långt bort för länge sen, helst utomlands eller nått.

* då jag är på gymnastiktävlingar och blir jätte nervös, brukar jag sjunga bananer i pyjamas för mig själv. Vet inte varför, men gjorde det då jag var jääätte liten, och har fortsatt med det sen dess.

* nån gång skulle jag vilja vara med på TV då jag spelar fotboll, en dröm jag kommer försöka uppfylla.


svar..

då jag inte har nå bättre för mig så tänkte jag svara på en fråga jag har fått. Den är väldigt känslig men ja, jag tänker endå svara på den!
 
SVAR: Ja beckis ska flytta. Detta har det varit snack om ganska länge, men har inte varit så att hon kunnat gått ut med det. Och därför hållit det hemligt. Men nu idag så släpptes det och nu värkar det sprida sig ganska fort, typ alla vet redan om det! Självklart var detta anledningen till varför jag var så ledsen idag, eftersom Beckis är min allraste bästavän och nu veta att hon ska flytta. Så ja, det är väldigt jobbigt för mig.
Och ni som undrar om jag får avslöja såhär exakt på bloggen så ja. Eller jag tror det då hon själv gått ut med det på instagram och så, så de är ingen hemlighet längre.
Och om bloggen kanske uppdateras dåligt under en period nu så har ni anledningen här uppe. Dom närmaste veckorna kommer vara väldigt jobbigt, men jag får försöka acceptera läget och så.
Detta är ju såklart hon och hennes familj som bestämmt, för om jag hade valt så hade hon stannat här med mig resten av livet. För hon är trotsallt min tvillingsyster jag aldrig fick! ♥
 

trycka på delete knappen?

hur har dagen varit idag då? jo den var väl helt okej, tills på slutet av dagen... då den där nyheten kom.
 
Jag vet egentligen inte vad jag ska göra, eller vad jag ska skriva för att ni ska förstå. Enda jag kan säga är att medans jag skriver det här inlägget, så gråter jag. Jag funderar på att bara klicka på delete knappen och ta bort hela bloggen, låsa in mig i ett rum och ruttna bort där. Jag saknar ord, och jag vet inte hur jag ska orka med det här. Jag vet egentligen inte ens hur jag orkar nu! hur orkar jag egentligen med den här nyheten, den har bokstavligen knäckt mig.
Jag fick kämpa mig igenom sista lektionen utan att börja gråta. Kom hem, fick ett sms, och vips så brast hela min värld. Det är så sjukt många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu, och jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag ens ska säga. Och kommer jag ens orka med det här om ett tag då jag verkligen har insett vad som kommer att hända?
Enda jag kan säga just här och nu, är att jag kommer förlora min ALLRASTE bästavän. Först förlorar jag en av mina närmaste kompisar, så vi inte ens har någon kontakt nu. Och nu ska jag tappa den som står mig allra närmast! Det jobbigaste är nog att veta att vi kommer bo så sjukt långt ifrån varandra och att vi kanske inte kommer vara lika bra vänner i framtiden då vi kommer ses så lite.
 
Men just nu vill jag bara vara för mig själv ett tag. Och därför vet jag inte hur det blir med uppdateringen idag! jag återkommer sen iaf.
 
 

sorry for the bad uppdate...

ibland finns det dagar då det inte finns tillräckligt med tid för att blogga. Dagar då man har andra saker att göra, som kommer före. Exakt sån dag har det varit idag, och därför har jag inte kunnat blogga.
Så ska väl ta och försöka förklara dagen lite kort innan jag nu ska lägga mig och sova.
Sov över hos Ewe en natt till. Klev upp, gjorde oss i ordning och drog till skolan. Skolan var trååååkig, men hade alla dom här jobbiga/tråkiga ämnena idag, förutom idrott då ;) åkte med mamma hem efter skolan så kom väl hem nångång strax innan 5. La mig bara ner i sängen och tog det lugnt, var helt slut i kroppen. Bytte sedan om och käkade, spelade lite minecraft och sedan drog jag på träningen.
Träningen gick braaaaaa. Satte alla varven, så de kändes skönt då jag kände mig lite stressad igår. Gjorde väl illa mig en gång på trampetten då det vart lite knas och det slutade med att jag "studsade" av landningsmattan och landade på golvet, på svanskotan! så den började värka lite, men det är ganska lugnt nu.
Mamma hämtade mig och jag kom hem runt halv 10 nån gång. Har då suttit med läxan ett bra tag, käkat kvällsfika, borstat tänderna osv osv. Och nu, äääntligen har jag tid att skriva, fast ska snart sova.
Imorgon bitti blir det upp tiiiiiiidigt då jag ska vara hos tandläkaren 07.20. Huvva vad tidigt, men aja! skoldagen är väl helt okej och efter den har jag iiiiingen aning om vad jag ska göra. Blir iaf inte att vara uppe länge då jag har träning 10.00 på Lördag ;) sen på söndag blir det upp tiiidigt igen, men denna gång är det för att åka på tääääävliiiiiing!!! :D tjoho vad jag är taggad.
Nu vet jag att detta vart ett helt knasigt & konsigt inlägg. Men är trött och orkar inte skriva värsta "perfekta" inlägget, så ni för nöja er med det här. Nu säger jag godnatt så FÖRSÖKER jag blogga imorgon bitti om jag har tid. Annars blir det inlägg EFTER skolan.
seriöst, ge mig sommar och värme!! Bild lånad från weheart it♥

Onsdag

Uppdateringen idag har väl varit...... SÄMST!
Men har mina skäl till det.. Har BOKSTAVLIGEN skrattat mig igenom den här dagen, ojojoj. Har typ as ont i magen nu, kommer säkert få träningsvärk ;)! Men iaf. Skolan var TOPPEN, hettade väl till lite på "håltimmen" men de löste sig. Efter skolan följde Ewe, felle och Ella med mig hem och shiiiet vad skoj vi hade. Vet inte riktigt när dom åkte hem men aa. Fick tyvärr skippa träningen idag av personliga skäl. Kändes tuuuungt att behöva göra de då det snart är träning, men inte mycket att göra åt.
Nu tänkte jag iaf ta mig en snabb dusch och sedan spela minecraft ;)


@hullsta

Har typ 3 timmars hål, så drog ner på hullsta med några vänner och fikade. Uppdaterar mer under dagen!


Fäärdiiigaa

Nu har vi bakat klart våra cupcakes. Och helt ärligt, dom vart sjuuuukt snygga men smakade piss. Var typ ingen annan smak än degsmak, usch! Haha vi som trodde vi skulle lyckas ;) iaf, blir nog att jag slaggar här inatt. Annars blir jag helt ensam hemma imorgon bitti och det vill jag inte. Så jag uppdaterar er sen om hur det blir! :)


Bakdags!!

Resultatet kommer sen ;)


@ewes place

Skolan idag gick väääldigt fort. Prov sista timmen och fick sluta då vi var klar, ganska chill! Följde med Ewe hem efter skolan, och är fortfarande där :D spelat typ mine craft och fikat lite, myys! Skippar fotbollstränigen idag då jag har tävling på söndag och det här är typ enda dagen jag kan vila, alltså ingen träning. Så aa! Så blir till att vara med Ewe idag!! :D nu ska vi iaf käka lite chips såååå bloggar jag mer sedan :)


Godnatt typ..

Hatar att jag inte kan somna, så nu ligger jag här och bloggar ist. Är piggare nu än vad jag varit under dagen? Tror jag ska slå igång en film försöka somna till den, känner min tryggare med ljud runt om mig. Så godnatt. :*

MITT DRÖMSTÄLLE!!!!! (Varit där en gång, men vill dit igen)


har världens svåraste beslut att fatta...

hade verkligen inte tid att blogga innan jag drog, sorry men hinner jag inte så hinner jag inte :/
träningen gick iaf suuuuper bra. Blir verkligen så glad då man lyckas med varven och allt flyter på! Och nu är jag så extremt taggad inför tävlingen, tjoho vad skoj det kommer bli. Även fast vi kommer åka tiiidigt på Söndag morgon, men shit the same liksom ;)
Iaf. ska strax ta mig en riktigt snabb dusch, bara duscha av kroppen då jag tvättade håret igår. Efter de blir det sängen på engång. Ska kolla 2 avsnitt av serien och sedan sova. Så sjuuuukt morgon trött så det finns inte, uscha! Har även pratat med mamma om en sak, och jag har vääääärldens svåraste beslut att ta. Så jobbigt så jag blir tårfärdig. Ni ska bara veta, men tyvärr är detta heeeeeeemligt!!!!!
Men iaf så måste jag kila från datorn, så vi hörs.
skulle inte suttit fel med några sånna här nu.

Måndag.

Skolan gick relativt bra, den flöt på och var inte så mycket kaos. Fick även reda på våra NO provs svar, ni vet det här jag stresspluggade på typ 2 dagar innan provet? Iaf, jag fick ett B, ihihihh vad glad jag blev!
Efter skolan åkte jag iaf med mamma hem, åkte in en snabbis på affären också. Nästan direkt då jag kom hem la jag mig och kollade på serien, och det gör jag nu fortfarande. Ska väl strax äta och sen ikväll blir det träning. Men nu ska jag kolla klart det här avsnittet så uppdaterar jag innan jag drar på träning :)


Random bild sen Kolmården 


Ponnyakuten

Träningen gick braaaaa, så de var kul! Så har ganska nyligen kommit ut från duschen och kollar nu på ponnyakuten, och efter de ska jag kolla på serien. Ligger också och smsar med Ewe om våra planer, hehe kommer bli najs om det går! Hoho. Men nu ska jag fortsätta se, så uppdaterar jag mer imorgon. Och då blir det troligtvis bättre med inlägg också :)


snart dags för träning.

nyss sett klart avsnitt 12 på den nya serien jag börjat kolla på. Jag tycker den är sjukt bra, och vill aldrig sluta kolla på den. Typiskt mig då jag hittar nått bra ;)
Ska strax göra mig i ordning för träning. Är lite trött i kroppen, men har ju bara legat i sängen hela dagen så får väl skylla mig själv. Kommer nog bli piggare då jag kommer igång att röra mig och så. Hoppas verkligen att dagens träning blir lika bra som igår.
Efter träningen blir det hem att duscha lite snabbt och sedan mysa ner mig i sängen, försöka somna tidigt ikväll. Jag är ju inte världens bästa på att somna i tid, så är oftast jätte trött under dagarna, hehe ;)
Men nu måste jag snabba mig och göra mig i ordning så att jag inte kommer sent, uppdaterar mer sen!

Film mys

Träningen igår gick faktiskt ganska bra, körde igenom alla varv förutom ett, så de kändes bra! Har träning dig också, så hoppas det går lika bra då.
Efter träningen följde ju beckis med hem, vi käkade grillat och bah kollade film typ. Spelade lite FIFA och så :) så de var ganska mysigt. Somnade nån gång efter 12 och vaknade vid 10 ungefär. Klev upp och käkade frulle och sen satte vi oss och kollade film med familjen. Beckis åkte hem för ett tag sen, och jag ska strax kolla på en serie. Ska först kolla klart filmen med mamma och pappa. Blir bara en slapp dag idag. Typ duscha, välja kläder inför imorgon, kolla ponnyakuten, träna osv :)
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen så uppdaterar jag mer sen. Vet att de varit dåligt nu under helgen, men så kan det bli!

KOLMÅRDEN!! <3


Lördag.

snart dags för träning, fast är ju fortfarande ett tag kvar. Men sitter redan helt färdig, haha ;)
Har iaf varit på stan idag, köpte bara gummisnoddar som verkligen behövdes och sen ett Fifa spel ;) Drog sedan och handlade (alltså med familjen), och efter de drog vi hem. Testade fifa med syrran, och var faktiskt super roligt. Har spelat det förut, men nästan roligare då man har det själv ;)
Efter träningen följer iaf beckis med mig hem och slaggar här. Ska även käka grillat, såååååå himla gott! Passar ju perfekt nu också då det varit så varmt och fint väder idag. Och sedan ikväll blir det att kolla Melodifestivalen.
Annars har jag ingen aning om vad vi ska göra. Men får försöka uppdatera er så mycket som möjligt.
Nu ska jag spela ett spel på mobilen innan jag åker, så aa.

Godmorgon typ

Vaknade imorse vid 10 ungefär, så de var ett tag sen. Låg i sängen ett tag och kollade på en serie! Klev sedan upp och käkade frulle och såg att det var suuuper fint väder ute, me gusta! :)
Sååå, vad är planerna för dagen då?
Först vid 4 (tror det va då) har jag träning, måste ju träna mycket då tävlingen är nästa söndag. Och sen då min svanskota har varit kaos har jag missat 2 träningar också, bläää! Men efter den ska jag iaf vara med beckis, kanske käka på bylla och så. Bara ha en rolig dag. Sen på kvällen vet jag inte vad vi hittar på faktiskt, men troligtvis nånting roligt!
Imorgon, söndag alltså, så har jag också träning. Fast den är inte förns på kvällen, så de är lugnt! Så ska väl bara ha en slappdag innan träningen :)
Men nu ska jag iaf umgås med beckis och sen måste jag hem.


I know..

Inte vart nå inlägg alls idag, men fredagar är mysdag liksom. Och är hos BECKIS nu så jag bloggar imorgon ist :)


Seriöst..

Jag som trodde svanskotan var bättre, men nej. Så blir att skippa en träning ännu en gång, det suger!
Blir att ligga i sängen hela kvällen och kolla på serier ist.
Ska strax käka go middag, och efter de kolla på ett program på TV:en. Men just nu ska jag kolla klart PLL, uppdaterar mer sen.

Hihi bild på mig och Moa då vi var små.


♥ alla hjärtans dag ♥

skolan idag var väl heeeelt okej. Drog iväg på sjukhuset vid halv 11 för att göra en liten koll, så nu blir det att ta medicin vaaarje morgon. Men jag vet att man bara tar det för att bli bättre, så gör inte så mycket ;)
Efter skolan drog jag hem till beckis, och var där tills mamma hämtade mig vid halv 5 ungefär. Så är ganska nyligen hemkommen ;)
Ikväll blir det träning, för svanskotan är bättre. Känner mig en aniiiiiing stressad nu då tävlingen är om 2 veckor :o har bara 4 träningar på mig så måste verkligen ta vara på dom, och inte flamsa bort dom ;)
Efter träningen blir det hem och duscha och sen direkt efter de mysa ner mig i sängen och kolla PLL, och även börja se en annan serie ;) som ni kanske märkt så älskar jag serier.
Skrivit lite till på inlägget också, så nu är det ett steg närmare att kanske publiceras. Men har endå ganska mycket kvar att skriva, ska verkligen se till att försöka få det välgjort och inte nå trims trams man bara skrivit för att få ett inlägg liksom, aa ni fattar. JAG tycker att sånna där "speciella" inlägg ska vara välgjorda och att man kanske lagt ner lite tid på det, och inte bara suttit sig ner och skrivit i typ 10min för att alla andra har gjort ett sånt inlägg och att man vill försöka toppa det, nope sånt gillar inte jag. 
Men nu tänkte jag iaf byta om, lägga mig och kolla PLL och ta det lugnt innan träningen. hihi.

förlåt..

sa ju att jag skulle blogga då jag kom hem från skolan, men hade inte tid. Hade andra planer ist ;)
fick tyvärr skippa träningen idag då jag fortfarande har ont i svanskotan. Det suger, men vill verkligen inte förvärra det. Men ska försöka pallra mig dit imorgon, och hoppas att det är bättre!
 
Var även hos tandläkaren idag, hihi. Fick både laga och dra en tand! första tanden någonsin jag behövt dra, men den var helt fuckt up och gjorde jätte ont. Haha kändes bara lite konstigt då typ halva käften var bedövad och jag kände ingenting där, så då såg det lite roligt ut när jag skulle prata och så, haha ;)
 
Har även börjat skrivit på ett inlägg som troligtvis kommer bli långt. Men om jag publicerar det, det vet jag inte än. Rätt som det är har jag skrivit för mycket känslor som jag inte vill ska komma ut, men aa vi får se. Om jag råkat gjort det då jag skrivit klart får jag väl försöka fixa till det.
 
Men nu tänkte jag göra mig i ordning för sängen, trött som en svamp är jag. Japp! kolla några avsnitt PLL innan jag somnar så kommer det bli ett perfekt avslut på den här dagen ;) hehe.
Godnatt iaf. Har jag tid så bloggar jag imorgon innan jag drar till skolan!
 

School time

Har på mig lite enkla kläder idag. Svarta jeans och en rosa tröja, jaoo!! Men nu ska jag gå ner till bussen, så bloggar jag då jag kommer hem!


Kan nån säga mig...

Asså min statestik har varit hiiiiiigh idag asså. Och förstår inte varför, iaf inte då jag uppdaterat så dåligt idag. Antingen så var det bara fler som kikade in idag, eller måste nå annat ha hänt. Så om nå annat har hänt, så skulle jag bli jätte glad om nån liten snäll person kunde säga det! :)
Hehe vart bara lite förvånad, men TACK iaf för statestiken. Tusen tack!!

Nu har jag iaf myst ner mig i sängen och kollar film, heeeelt okej! Upp tidigt imorgon så ska försöka sova nu, godnatt!

Men tja gammal bild typ.


I wish that i could give you what you deserve

Har varit med Maja hela kvällen, och därför inte haft tid till att blogga. Men hon åkte hem för ett tag sen, så passar på att blogga nu innan jag ska hoppa in i duschen.
Har iaf haft en jätte mysig avslutning på den här dagen. Var jätte kul att träffa hon igen, inte varit med hon på år och dar, serri. Nä men asså det var sjukt längesen!
Nu snart ska jag hoppa in i duschen, och efter de ringa fanny. Eller tvärt om, hehe jag vet inte än!
Sen efter de ska jag kolla klart dom senaste avsnitten på PLL och sedan försöka sova. Japp, så ser restan av min kväll ut. Ska försöka komma upp tidigt imorgon, för ska göra en sak som tar tiiiid.
Men hade bara lite tid på mig, vill inte att klockan ska bli 11 innan jag hoppar in i duschen ;) så jag skriver nå godnatt inlägg senare eller nått.
norrköping!♥

I Hear the sounds from the places where I was born

har nu packat upp sen pimplingen, och även hunnit städat och fixat i mitt rum.
Pimplingen var iaf suuuuuuper rolig, hade så sjukt roligt med tjejerna. Skrattade så jag fick magvärk, pratade om allt mellan himmel och jord och bah hade as kul. Sånna här dagar behöver jag ibland!
 
Kommer somsagt skippa träningen idag då jag har ont i svanskotan. Vart ju bättre då vi var och pimplade, men då brottades vi och nu har jag ont igen :( och jag kan verkligen inte missa fler gymnastik träningar, så jag måååste verkligen vila.
 
Nu tänkte jag iaf mysa ner mig i sängen och kolla på film, äta mitt kära godis och dricka dricka. myyys!
ska även försöka fixa lite med designen idag då jag har ganska mycket tid, wehoo :)
bild sen vi fotade med Lollo, och jag bah bjuuuuuuuuder på den här bilden ;)

uppdateringen kommer!

Nyss kommit hem, så ska packa upp och så sen kommer uppdatering, i promise!


Tisdag --> friluftsdagen

åker till skolan om ungefär 20min, så passar på att blogga lite nu.
Har nästan precis packat klart, är bara liiite saker kvar som jag ska göra innan jag åker, fast bara massa smågrejs.
Kommer vara på skolan i en timme innan bussen går, men ganska mysigt endå. kommer ju göra Fanny sällskap, hihi så snäll jag är! ;) nä men asså det kommer nog bli kul.
Får se om jag ger på internet på mobilen idag, så kan jag kanske blogga lite live från pimplingen ;) haha. Men asså jag vill ju kunna kolla instagram och sånt också, så vi får se.
 
Svanskotan värker myyyycket, så blir nog att vila från dagens träning. Vill inte förvärra det då vi har tävling om typ 2 veckor så vill kunna vara med på den. Även fast jag kanske inte har världens inställning på att åka, men det kommer väl eftersom. Har ju missat nå träningar så då känns det som jag ligger efter jääätte mycket ;)
 
Men nu måste jag stänga av datorn och fixa det sista om jag ska hinna, så kika in mer sen :)
haha bjuuuuder, ser helt fuckt up ut, men är jätte trött ;)
 

förbered er för ett långt inlägg...

nä usch vad dåligt det gick på träningen. Var inte alls på humör idag, och var så otroligt trött. Dessutom som den klumpeduns jag är så ramlade jag idag, och slog i svanskotan så hade super ont i den också. Har ju endå haft spricka i svanskotan så är extra känsligt..
Nä vill bara stryka ett sträck över dagens träning, usch!
 
Iaf, imorgon äre friluftsdagen. Bussen går från skolan 09.40 så vi får sovmorgon om vi vill. Men nope, det ska inte jag ha. Har massor att göra, sen ska jag dessutom till skolan typ en timme tidigare för att möta Fanny. Annars måste hon vara själv där, och jag vet hur tråkigt det är, så då åker jag dit och gör hon sällskap.
Har absolut ingen aning om då vi kommer hem, men nångång iaf ;)
har ju träning på kvällen, men får ju se hur det är med svanskotan. Har jag ont så blir de att vila från träningen, äre bra så tränar jag.
 
Annars då?
jo planerna för veckan är väl träning, träning och träning. Har ju somsagt träning ALLA dagar förutom Fredag-Söndag. Så helgen är enda "lediga" tiden om man säger så! Jag gillar ju då jag har mycket att göra, så jag inte bara sitter hemma och tråkar. Men ibland blir det alldeles för mycket för mig, så då måste jag säga ifrån ibland. Asså det är mest att det krockar med skolan. Jag sitter och göra mina läxor typ 12 på natten, och det funkar inte! Sen orkar inte kroppen ibland heller, så då måste den få vila.
 
Men nu känner jag att detta blev ett väldigt lånt inlägg, och jag vet inte ens om någon orkar läsa allt. Så ska göra ett litet avslut så aa.
 
Men nu ska jag iaf göra kvällrutinerna och sedan lägga mig och sova. Upp tidigt imorgon för att fixa allt! Så behöver all sömn jag kan få, speciellt då jag redan sover så dåligt om nätterna och somnar så sent.
Blir nog inge mer inlägg ikväll, så jag säger godnatt nu och bloggar mer imorgon. Försöker blogga imorgon bitti om jag har tid, annars så bloggar jag då jag kommit hem och så.
 
bild(er) sen i somras, direkt efter konfermationsavslutningen typ.

2013-02-11

skolan idag gick ganska fort, och var väl lite si sådär rolig. Hade mitt spanska prov idag, och det kändes bra!
På idrotten hade vi bip testet, och herrejisses vad jobbigt det var, men klarade mig upp till 13 iaf, hehe duktig jag är ;) Åkte med mamma hem, fast drog på affären först och köpte lite gotti gotta inför imorgon då jag har friluftsdag,  PIMPLING!!!! wehow.
Har nyss pratat med Fanny i telefonen, snackade om allt och inget i ungefär 1 timme, hehe ;)
Ikväll är det träning, och jag måååste gå, har missat för många nu och det är snart tävling, iiiih! så känner mig sjukt stressad och det känns som att jag inte kan nånting. blää! kommer iaf hem strax efter halv 10 så dyker vl upp nått inlägg där efter. Men ska försöka blogga mer innan jag drar.
Nu ska jag iaf gå ut och kolla om maten snart är klar, och även ta nånting att dricka då min hals är suuuper torr. Sen får vi se vad jag hittar på, kanske bara slappar och kollar TV, vem vet.
nä usch vad jag saknar stockholms resan :(

jag saknar dig!

jag hade gjort ETT enda tidsinställt inlägg som skulle komma upp i helgen, men det inlägget fick jag ta bort. Varför?
jo för i det inlägget skulle jag presentera världens gulligaste filur. Hade väntat på några bilder Ewe hade tagit, så att det var bra bilder till inlägget, därför tog detta inlägg tid innan jag kunde "publicera".
Så vem var det jag skulle presentera?
jo, kanske låter lite löjligt, men det var faktiskt min hamster. Jag vill kunna dela med mig så mycket som möjligt i den här bloggen, så det inte hålls massa onödiga hemligheter hit och dit. Har skrivit massa **** ist för namnet, men tänkte avslöja det nu i helgen.
Men i Lördags morse fick jag ett samtal av min syster som var hemma. Detta var inget roligt samtal, då det slutade i tårar efter att jag lagt på.
Min lilla filur hade dött. hur tänker jag inte gå in på! men hon dog inte av åldern eller nått sånt.
Ni får tycka det här är hur löjligt som helst, men man blir verkligen fäst i sina husdjur.
Detta var speciellt jobbigt då jag inte ens haft hon i ett halvår, så aa.
Hon var världens sötaste filur, världens snällaste och världens galnaste. Men jag älskade hon endå! Så här kommer några bilder på världens finaste hamster, lill-babs! och ja, jag diggar namnet.











 

söndag, blää!

har nu kommit hem från den där grejen, och det var verkligen jätte roligt att få göra nått roligt. Dessutom med en vän jag inte gjort nånting med på jätte länge ♥
Inlägget som skulle kommit ut, jag vart tog de vägen? jo, jag hade lagt det i utkast och glömt att gett de på "tidsinställt", men ska ta och fixa de nu snart.
Imorgon är det Måndag. Ny vecka igen, och en massa roliga saker väntas! På tisdag har vi friluftsdag med skolan, och jag ska PIMPLA. hihi super roligt!
Nu ska jag bara mysa ner mig i sängen och kolla på Ponnyakuten avsnittet jag missade idag, och sen efter de sova. Börjat blivit trött så tidigt nu, men kan endå inte somna förns seeeeeent.. blää!
aja, nu ska jag gå och borsta tänderna, smörja facet osv. Inläggt kommer ut imorgon då det blivit så sent nu, eller sent och sent. Tiden då det inte är så många som kollar bloggar ;) haha.
men tja typ.

home.

Har nu kommit hem och packat upp och så. Vart jätte jobbigt att komma hem, speciellt att gå in på rummet.. Tidsinställt kommer senare, där jag skrivit vad som hänt. Så håll utkik!
Ska strax dra iväg och kolla på nån musikgrej med Alva, känns skönt att få göra nånting roligt, komma på andra tankar liksom. Vet inte när jag kommer hem, nån gång ikväll, men de märks väl!
Nu måste jag göra mig i ordning så uppdaterar jag mer sen!

Sleep time

Skrivit värsta långa inlägget, och sen försvann allt!
Och orkar inte skriva om allt så säger bara godnatt nu!

Random bild


Melodifestivalen

Drog iväg och käkade på city, ååh så gott. Så vi kom hem till mormor igen för ett litet tag sen. Köpte med oss lite godis så sitter och käkar det nu och kollar melodifestivalen. Ganska mysig avslut på lördagen, behövde verkligen det här efter nyheten imorse.
Imorgon åker jag iaf hem, känns väl lite sisådär. Gillar att vara här, men behöver åka hem för att fixa lite saker.
Men nu tänkte jag fortsätta kolla mello och sedan får vi se vad jag gör.


Sorry...

Morgonen har varit jätte jobbig, med massa tårar. Så orkar inte blogga just nu. Ville bara att ni skulle veta det om det blir dålig uppdateringen idag.


Sääängeeen

Suttit och kollat TV så tiden sprang iväg. Men nu är jag jääätte trött och ska sova, vill liksom inte sova bort hela dagen imorgon! Jag uppdaterar mer imorgon.

Just a random bild...


Snowbuddies

Nyss sett klart snowbuddies, älskar sånna filmer, hehe! Har iaf inte gjort så mycket nu ikväll, käkat smothie och kollat TV, ganska chill! Kommer nog snart gå och lägga mig då jag nu är jätte trött :/ men inte mycket mer att säga så aa.

TYP mitt rum i framtiden ;).


@mormors house

Kom hit för nån timme sen. Åt middag för ett litet tag sen och kollar just nu på TV. Har redan börjat blivit trött, så kommer nog somna tidigt ikväll. Har egentligen absolut ingenting att blogga om just nu, så jag bloggar mer sen ist!


Everybody tells me that it's so hard to make it and thers's no way to fake it

nyss packat klart så är nu redo att dra. Fast åker inte förns om en timme ungefär ;)
blir ju somsagt där hela helgen, så förmodligen blir det mest mobilbloggning, men bättre än ingenting ju!
Har absolut ingen aning om vad jag ska göra, kommer nog mest ta det lugnt och chilla. Har ju varit nånting HELA tiden typ, så kommer nog bli ganska skönt att sätta sig ner och veta att "nu är det ingenting, jag kan göra nästan vad ja vill". Hihi älskar den känslan!
Imorgon blir det iaf att kolla Melodifestivalen, den får jag INTE missa. älskar det programmet ;)
Men det här fick bli ett riktigt kort inlägg då jag har massor med saker att göra innan jag drar, så bloggar mer då jag kommit fram och så :)
           
buhuhu vad jag saknar min lilla plutt, världens bästa!♥
 

Fredag.

Har nog hittat universums bästa mobilapp, haha.
nä men seriöst, den är sjukt bra! man kan liksom ligga i sängen framför datorn, men styra datamusen med mobilen, hur bra är inte de? och inte nog med det så kan man även skriva på mobilen, men det kommer upp på datorn. Passar ju mig perfekt då jag är så lat och vill byta film på datorn t.ex. Så just nu ligger jag typ 2 meter bort från datorn och skriver på mobilen, eller asså på datorn. Ja de är svårt att förklara, men det är as najs.
Den här appen kommer bli min favorit ;)
 
Men har iaf sätt klart den där filmen, och käkat lite. Ska strax påbörja lite med designen, små saker som jag vet jag kan göra även fast jag inte gjort klart headern. Vill inte ha gamla bilder i headern, så ska foto nån dag, men när vet jag inte.
 
Men nu tänkte jag ta och titta runt lite på internet, på kläder och sånt! uppdaterar mer sedan! :D
 

Godmorgon

Vaknade med sprängande huvudvärk och trött som en åsna då jag sover sååå dåligt på nätterna.
Så blir en hemmadag för mig idag.. Men då idag ska jag fixa lite med designen, prata med Fanny och packa. Kommer säkert göra fler saker, men aa. Nu har jag iaf fixat några bullar så jag käkar dom i sängen framför en film, hehe ;) ska försöka uppdatera mycket idag då jag har mycket tid, så ni kan ju kika in lite då och då.
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen och mysa i min ensamhet.


godnatt,

Nu tänkte jag först gå och dricka, och efter de göra mig i ordning för sängen. Alltså smörja facet, borsta tänderna, byta om, välja film osv ;)
Har börjat fått jääätte ont i huvudet, så ska även ta en alvedon och hoppas att allt är över imorgon då jag vaknar.
Nä nu måste jag rappa på om jag ska somna tidigt ikväll, tjo!
nä usch vad jag saknar sommaren nu. Vill ha sol och gräs, inte kyla och typ 1 meter snö :(

rensa bilder.

vart ingen träning ikväll heller, varför? jo av olika skäl som jag inte orkar skriva.
Så har ist suttit och rensat massa bilder på datorn. Min dator är seeeeeg så ska försöka återställa den snart eller nått, och hoppas att den går snabbare då. Har så dåligt tålamod, så får nå hyper och vill kasta iväg datorn då den går så sakta ;)
 
Imorgon efter skolan blir det att åka hem till mormor och sova där hela helgen. Är så grymt mysigt att vara där, typ ute på landet och alldeles lugnt. Kan vara ute halv 2 om jag vill, och är inte de minsta lilla rädd. Älskar det stället♥
Kommer självklart uppdatera därifrån, men vet inte om det blir så jätte mycket. Brukar oftast bli dåligt med inlägg på helgerna, men då har man ju massa saker man vill göra ;) 
 
men nu tänkte jag leka lite i gimp och sedan rensa ännu mer på datorn :D
 
 

Torsdag

då sitter jag här igen. Framför datorn och låter mina fingrar vandra omkring på tangentbordet, som alla andra dagar ungefär. Samma visa varje dag, typ ;)
 
Skolan idag var iaf heeeeelt okej. Hade håltimme tredje lektionen, så det var chill. Var väl lite sisådär lektioner, några tråkiga och några roliga. Hade matteprov sista timmen, och fick gå då man var klar så jag slutade vid kvart över 3. Snälla andree gjorde mig sällskap hem, eftersom han också bor i samma område som jag, så då gjorde han mig sällskap så jag slapp gå själv. Snäll han ää ;)! Har mestadels bara ätit lite sen jag kom hem, och kollat på mobilen lite. Annars har jag inte gjort så mycket mer. Lekt lite i gimp har jag också gjort ;)
 
Ikväll ska mamma ha lite mys med en av hennes kompisar, så jag hoppas dom får det kul!
Själv ska jag på träning och sedan plugga lite. Har faktiskt blitt mycket bättre då det gäller skolan. Men vill ju somsagt ha bra betyg, har ju ett mål att gå ut 7:an utan ett enda E, hittills har jag bara högra än E :D haha ta nu inte det här som att jag skryter. Har faktiskt varit ganska enkla prov och sånt, så att det varit ganska lätt att få dom här lite högre betygen, tycker jag iaf.
 
Men nu tänkte jag iaf försöka fixa lite med designen, hittat lite grejjs som jag vill ha så aa. Men jag uppdaterar mer sendan idag, då jag har tid.
 
2 bilder sen i somras.

Sverige-Argentina

Vart ingen träning för mig idag. Var så otroligt trött och huvudvärk, så vart en hemma kväll. Just nu sitter jag och kollar på fotboll, Sverige - Argentina. Tyvärr står det 0-1 till Argentina, så aa. Suttit och lekt med gimp ikväll, så nu vet jag hur jag kan fixa min header. MEN, först måste jag ta nya kort då ;) men nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen och sedan SOVA.


Onsdag

idag vare bästa dagen någonsin i skolan. Helt seriöst, skulle kunna vara där hur länge som helst idag, hade verkligen världens bästa dag! hade exakt ALLA roliga ämnen idag, +att på spanskan hade vi håltimme så då slapp vi provet idag, hur chill som helst ju! önskar att varje onsdag var såhär..
Kom iaf hem runt kvar i 5, åkte liksom med mamma och vi handlade lite ;) fick faktiskt med mig 4 munkar hem från affären, haha! Har nu bara suttit och kikat runt på olika bloggar, kläder, saker osv.
Är träning ikväll ju, så ska ju på den sen. Fast är verkligen sjuuukt trött men känner att jag måste, då det snart är tävling och jag missade 2 veckor förut då jag var sjuk, så aa.
Nu tänkte jag fixa lite med designen då jag har lite tid, så jag uppdaterar er senare.

6 Februari 2013

klev upp halv 7 imorse. Lilla jag klev upp tidigare än vad jag brukar, wiho vad jag är duktig.
Så nu ska jag bara borsta igenom håret och käka så är jag klar. Och därför har jag också tid att blogga (y)
Idag är det onsdag för er som inte visste. Chilldag i skolan MEN har ju mitt spanska prov, fett nervös. Seriöst,  jag är mer nervös för det här provet än för NO provet, men beror väl på att man kan få göra omprov på NO:n om man får F och inte i spanskan :/ fast jag är ju nervös för alla prov och läxor ;) Efter skolan blir det väl raka vägen hem för att sedan äta och dra på träning, fullt upp i veckan ju! Och såfort jag har tid till att göra annat, så lägger jag det framför datorn ist, såååå typiskt mig!
Men nu tänkte jag gå och ta mig lite frukost då magen kurrar hela tiden, sen efter de är de väl snart dags att börja gå ner mot bussen. :)
bara för att jag saknar storsjöcupen och laget, så får det bli en bild på mitt lag då vi var på storsjöcupen ;)

Well you only need the light when it's burning low

här sitter jag nu och bloggar då jag igentligen behöver plugga, men palla plugga hela tiden alltså ;) faktiskt suttit ett tag nu, så tar en "mini" paus. Jag fattar verkligen NADA av spanskan, haha. Även fast jag har ett C i de, men jag kommer aldrig ihåg nått från de.. Så får väl se hur det går på provet imorgon!
Men träningen idag gick iaf bra, förutom att jag var enda 99:an där med sex stycken 00:or, men lika kul endå :) då träningen var slut kom mamma och hämtade mig och vi drog till momma. Där käkade jag pannkakor och lite efterrätt, hur gott som helst! var inte där så jätte länge innan vi åkte hem. Satte mig nästan direkt med plugget, som suuuuger! usch. Även fixat lite på telefonen, som jag kan visa sen. Tar en evighet men shit the same! typ alla har fixat det nu på sina telefoner, men snyggt blir det.
Imorgon blir det upp tiiiidigt för att fixa lite saker. Så mååååste somna tidigt ikväll, ett mååste! bästa dagen imorgon också, wiho. Sen gymnastikträning på kvällen, hihi jag bara älskar onsdagar som ni kanske förstår!
har suttit och funderat på en sak, som kanske dyker upp i bloggen sen nån gång. Så håll ögonen öppna! hehe.
Men nu måste jag plugga vidare och sedan sova, tjoho -.-
bild från weheartit♥

På väg till träningen

Sitter nu i bilen påväg till träningen. Självklart vart jag lite sen, men aja. Spanska mappen är med, eftersom vi tydligen ska vara hos Momma ikväll då blir till att plugga där, men kommer bog gå lika bra endå. Har ingen aning om då vi åker hem, nån gång ikväll. Nu ska jag kolla instagram och sedan är vi nog framme :)


träning

nu gör jag mig i ordning för att snart dra iväg på träning. kommer hem sen ikväll nångång, vet inte när! men då blire direkt att plugga, usch usch usch! men efter det här provet troja vi inte har prov på ett tag, eller jag hoppas det iaf ;) Men kunde bara skriva några rader då jag har lite bråttomt, så kika in mer sen för mer inlägg :D
2 bilder sen igår som jag bjussar på ;)

On My Way home


@skolan

Skolan är slut och ska strax ner på stan. Var verkligen roligaste dagen på skolan, ville inte att den skulle vara slut ;) hade sjukt kul med Fanny och Maja. :D ikväll blire fotbollsträning och efter de måste jag plugga inför provet imorgon, usch! Men jag uppdaterar mer sen.


Måndag kväll

träningen idag gick vääldigt bra! eller kan man ens kalla dagens "träning" för träning ;) haha. körde lite grejs på trampolinen och sen typ inge mer. Så var liksom helt chill :D kom hem strax efter halv 10, och har sen dess kollat på några gymnastik klipp, haha typiskt mig! ska nog ta mig dusch imorgon bitti då jag måste kolla igenom spankska provet jag har på Onsdag och sen måste jag sova. Somnar så sent så blir så trött på dagarna :/
Imorgon äre kortdag på skolan, så de är skönt. Sen efter har jag fotbollsträning! jag skämtar inte då jag säger att jag är upptagen VARENDA dag denhär veckan, jag har INGEN tid för att göra nått fritt. träning hit och dit, åka bort osv. Så kommer vara helt slut på Söndag :s men sånt får man ta ibland.
Nu hade jag iaf tänkt att försöka lära mig nånting inför provet, men får ju se hur det går. Efter de blir det sängen!
bloggar mer imorgon.

jag & ewe ♥

Drar på träning


ge mig sommar nuuu!!♥♥

weheartit♥

ny vecka.

Idag var jag faktiskt en duktig tjej och GICK hem från skolan, helt frivilligt dessutom ;)
Men skolan idag var väl lite si sådär. Var väl några tråkiga ämnen, men dom gjorde vi roliga! Idrott sista timmen, så är väl ganska chill. slutade strax innan kvart i 4, och stod sedan och pratade med Fanny, ella & felle ett tag. Och efter de drog jag hem ;) kom väl hem för lite mer än en halvtimme sen. Nu sitter jag här med min bästiiiis (godiset) och lyssnar på musik. Snackar med några vänner och har det ganska mysigt! Ikväll vid 8 blir det träning, och kommer väl hem strax efter halv 10. Men nu tänkte jag fortsätta med designen och kolla runt på nätet lite.
typ 1000 år gammal bild men aa ;)

Tjaoooo

Ganska nyligen kommit hem från en ganska mysig kväll hemma hos en viss person. Var jag, Ewe och 2 andra ;) kollade skräckfilm och skrattade så jag fick kramp i magen. Senare kom mamma och hämtade oss och vi skjutsade hem ewe. Nu ligger jag bara i sängen och proppar i mig godis, hehe. Snackar med några på KIK och har allmänt gött. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll då jag är sjukt trött.
Men innan det ska jag ta nånting att dricka, så jag försöker skriva ett till inlägg innan jag somnar ;)

Bjussar..


cup-song


home!

kom hem för ett tag sen, och har väl mest bara tagit det lugnt sen dess! Ska alldeles strax göra mig i ordning innan vi drar iväg och kollar på lillkusin♥ suttit och kikat runt på lite sommarkläder, och hade jag köpt allting jag vill ha så hade jag ju fått tagit lån ;) haha. Men ville bara uppdatera er såhär lite snabbt.
ååååh vad jag vill ha sommar nu! +att jag vill rida nuuu..

Söndag

Planerna för dagen? Hmm.
Vid 2 åker jag och ska kolla på lilla kusin som ska tävla i skidåkning. Sen hem och chilla ett tag. Om det blir som planerat så ska jag vara med Ewe sen igen och vi ska göra några roliga saker. Men vi får se då det börjar närma sig. Men sen ikväll blir det till att kolla på ponnyakuten och välja kläder och så inför imorgon. Usch, skolan! Hoppas den här veckan går lika snabbt som förra. Har prov på onsdag annars är det nog ganska lugnt med läxor och prov åå sånt, så de är chill!
Men nu tänkte jag klä på mig och så, för att senare dra hem och fixa mig :)


Godnatt

Redan somnat lite då och då, men aa, vart sugen och blogga! Slaggar hos Ewe inatt också, och idag kommer det nog bli en rolig dag, Ewe you know what i mean ;) men om jag inte minns fel skulle jag kolla på lilla kusin som ska vara med i en skidtävling, hur gulligt som helst! Men nu tänkte jag sova, på RIKTIGT, så godnatt!


Jag lever!

Hade skrivit ett låångt inlägg igår, men det hade tydligen inte lagts ut, suur!
Men iaf. Igår efter skolan så drog jag och Ewe ner på stan, åkte sedan hem med mamma och käkade. Gjorde massa vidiosar hemma, ni kan kolla på dom på Ewes blogg ( http://evelinadahlqvist.devote.se ). Drog sedan hem till Ewe där jag slaggade. Där gjorde vi också videosar till halv 1 på natten. Gick då upp och la oss och sov. Klev upp vid 10 imorse och sedan drog vi på badhuset och var där med jesper&affe. Var faktiskt jätte kul! Drog sedan på mm och senare kom Daniel och skjutsade hem oss till Ewe. Nu har vi nästan nyss ätit och ligger bara och tar det lugnt. Senare kommer min familj hit så då blire familj+familj mys ;) men nu ska jag fortsätta umgås med Ewe :D
Vet att det vart ett rörigt inlägg, men shit the same ;)