Heart Chat Bubble

aldrig varit så ledsen som jag är idag.

ser ni den där tjejen som står bredvid mig? tjejen som har det där perfekta leendet och dom där perfekta ögonen. Utseendet som man drömmer om och det långa fina håret. Ser ni den tjejen? det är min bästavän, min allra bästavän. Hon som jag nu kännt i över 6 år, hon som jag delat mitt liv med. Hon har fått mig att gråta, men också att skratta. Det är hon som har muntrat upp mig dom dagar jag har varit ledsen, och det är hon som jag vänt mig till om det varit något riktigt allvarligt.

 

Första dagen jag såg hon visste jag inte att hon skulle bli en så stor del av mitt liv, eller rättare sagt, att hon skulle bli mitt liv. Jag hade ingen aning om att vi skulle komma varandra så nära, och bli så bra vänner som vi är idag. Att våra bråk bara gjort oss starkare och närmare varandra än någonsin. Hon är tjejen som funnits där för mig oavsätt vad, och jag har alltid vetat att även om vi bråkat, så fanns hon alltid där för mig. För det är sånt som riktiga vänner gör, right? finnt där i vort och tort.

 

Tjejen på bilden är hon som jag planerade min framtid med, och som jag hade så stora planer med. Det är hon som jag gjorde mina mest galna saker med, och dom mest knasiga saker. Det är hon som fick mig att insee vad riktig vänskap var, och det var hon som fick mig att känna mig som världens bästa. Det är hon som jag verkligen kan vara mig själv med, och det är hon som jag vill bli gammal med.

 

Tiden har gått så oerhört fort och nu idag, så tar våran saga slut. Idag är dagen som jag gruvat mig över i månader. Dagen som jag inte vill ska hända, men detta är något jag inte kan ändra på, hur mycket jag än vill, så går det bara inte. Idag är dagen då hon & jag kommer skiljas åt, då hon och jag inte längre kan träffas när som helst. Då hon och jag inte kan göra våra galna saker, eller då hon och jag inte kan sitta och prata om allt och inget. Det gör så ont att bara tänka tanken på att du faktiskt flyttar, flyttar fleraflera mil härifrån. Jag kommer aldrig bli desamma utan hon, det är hon som gör mina dagar, det är hon som gör mitt liv.

 

Men du ska veta, att INGEN i hela världen kommer kunna ersätta din plats. INGEN i hela världen kommer jag älska så mycket som jag älskar dig. Jag vet att vi troligtvis kommer tappa kontakten, och du kommer hitta nya kompisar, någon ny bästakompis, och det gör så oerhört ont. Men du kommer ALLTID vara min allra bästakompis, oavsätt vad.

 

Så nu säger jag till dig, Rebecca Strandlund, tack för dom här 6 bästa åren, tack för att JAG fick bli sån bra vän med dig. Tack för allt du gjort för mig och tack för allt annat också. Du är världens finaste vän, och jag kommer aldrig glömma dig. Du har varit det bästa som hänt mig, och jag önskar dig all lycka nu då du flyttar. Tack ännu en gång för allting. Jag älskar dig världens bästa vän, och jag kommer sakna dig som tusan. <3

 

Egentligen behöver jag inte sitta här och skriva hur mycket jag älskar dig, eller hur mycket jag kommer sakna dig. För det vet du redan, och det är huvudsaken.

 

Och nu tänker jag inte låtsas inför alla som att allt är okej, för det är det inte. Jag tänker inte torka mina tårar och låtsas som att jag mår bra, för det är det sista jag gör just nu. Jag kommer behöva tid för mig själv, för detta är en stor förändring för mig. Så mina kompisar får tycka jag är hur tråkig som helst nu, men jag förlorar min bästavän, min syster, mitt allt. Så ha inte allt för stora krav på mig om vi är med varandra. Är berädd att jag kan börja gråta, jag kan vilja åka hem, jag kan vilja vara själv. Men detta kommer ta tid för mig att smälta, för det är en sån stor sak.

 

jag älskar dig bästaste vän! ♥