Heart Chat Bubble

trött och huvudvärk.

blev tyvärr inget med Felle idag då vi inte skulle kunna vara med varandra förns sent ikväll, så då ska vi ta det imorgon ist. Och då har vi mer tid att vara med varandra också, så det blir bättre! :)
 
Så vad ska jag ist göra nu ikväll?
har inga planer, så ska nog bara ligga i sängen och kolla på massa filmer. Är så otroligt trött så förhoppningsvis kommer jag somna ganska tidigt ikväll. Varit uppe sent nu sen i torsdags :/
 
Har även ganska ont i huvudet, så ska bli skönt att bara ta de lugnt. Tog mig en alvedon för ett tag sen som precis börjat hjälpa, så de är bra! :)
 
Ska försöka få till åtmistonde ett till inlägg ikväll, beror på om jag har ork eller inte. Ta det där nu inte fel, men är så otroligt trött och ska nog lägga undan telefonen ett tag då den är apvarm för jag hållt på med den så mycket.
 
Men kika in mer senare så kanske jag har bloggat igen.
ungefär såhär känner jag mig just nu. gammalbild
 

sometimes i wish i was a bird.

haha rubriken asså, fick den från en knasig låt så aa;)
 
la bloggen åt sidan igår då jag inte varit med beckis på jätte länge, så ville vara med hon. Fast vi kollade ändå typ bara på film, men endå liksom! :)
 
beckis åkte iaf hem idag vid ungefär 12 eller nått, och sen dess har jag bara suttit och spelat massa minecraft och kollat runt på lite kläder som jag skulle vilja beställa hem. Känner att jag vill få lite nytt i garderoben.
 
Ikväll ska jag kanske vara med Felle om det gick, ska prata med hon mer sen och så.
Har absolut ingen minsta aning om vad vi ska göra isf, men det får vi se. Tar det som det kommer liksom :)
 
Annars har jag inga andra planer för dagen. Ganska skönt att kunna göra vad jag vill :) eller inte vad jag vill, men endå ha lite fritt och inget bestämt. Tänkte först dra ner på stan tills jag kom på att det är söndag, usch -.-
Men får väl gå ner någon annan dag till veckan, för skulle behöva köpa lite saker!
 
Nu tänkte jag iaf ta och försöka lära mig en låt på keyboard, kanske lägger ut resultat här sedan. Eller nae tror inte de, är inte så bra på keyboard så skulle väl bara skämma ut mig då. haha.
Men iaf, jag försöker uppdatera er så bra som möjligt under dagen så ni får nånting att läsa :D
 
världenst bästa fotbollslag :')

Mys med bästavän

Lite påskmust, en film och mys med bästavän. Bättre kan det inte bli! Ville bara att ni skulle veta vad jag höll på med och varför det är lite dålig uppdatering jao :)


Mysdag i backen!

anledningen till den dåliga uppdateringen idag är därför jag varit i slalombacken och åkt både snowboard och skidor. Inte åkt nånting den här vintern, så det var första gången idag. Och kul vare!
Såg även den här programledaren i Efterlyst, hur coolt liksom? ;) en kändis i lilla sollefteå, haha.
 
Kom hem vid ungefär halv 5 och då var det mat, så gick direkt till matbordet och käkade påskbord, MUMS!
så nu sitter jag här med en mage lika stor som en boll, och är så mätt så jag nästan mår illa. haha åååh
 
Ikväll som det ser ut nu SKA jag vara med beckis, tredje gången gilt eller?
för sen imorgon åker beckis bort och då kan vi inte träffas, så nu SKA det gå ikväll.
 
Men nu måste jag gå och ta en dusch, och efter de spela lite minecraft. Uppdaterar mer sen :)
 

Godnatt

Sjukt trött så orkar inte skriva mer än godnatt typ, uppdaterar mer idag.


GOTT!!


klantig jag är.

haha självklart blandade jag ihop dagarna, IMORGON är det då vi får främmande, haha. Men går lika bra de!
 
Iaf så åt vi grillat idag, var så sjukt gott. Blev super mätt efter en köttbit, men ville verkligen ta mer. Fast tyvärr så var jag för mätt så det skulle inte rymmas i min lillmage :(
 
Efter jag ätit upp så skulle jag leta mitt påskägg. Är en tradition i familjen, påskäggen är gömda och vi ska hitta dom. Tycker faktiskt det är mycketmycket roligare än att bara få påskägget i handen! fick även en 100-lapp som ni kanske såg i förra inlägget. Behövdes verklige nu då jag knappt har nå pengar kvar!
 
Och nu undrar ni säkert om jag inte är med beckis? och nej det är jag inte.
vi hade ju snackat och sånt, men nu helt plötsligt svarar hon inte så jag vet inte hur det blir. Var planer om att jag skulle sova hos hon, men aldrig i livet att jag går själv dit i mörker. NO WAY!
så får se hur det blir, först och främst måste jag få tag på hon!!
 
Annars om det inte blir något så drar jag dit mamma & pappa är. Vill inte vara helt forever alone här, inte på en Fredag iaf! typ det tråkigaste som finns på fredagar, att vara helt själv.
 
Men nu tänkte jag ta och äta lite godis och försöka få tag på beckis! uppdaterar er mer under kvällen.
 
ser as konstig ut på båda bilderna, men bara för jag är på as bra humör och det är påsk så bjuder jag på dom.

Glad påsk


Fredag och jag är på världens bästa humör.

höll faktiskt på att skriva ett inlägg igår, men då somnade jag och vaknade vid halv 7 och då var det för sent att skriva klart det. Så då sket jag i det, och somnade om ist :)
 
Men hade iaf en jätte mysig kväll igår. Kollade en as läskig film, pratade och spelade lite spel på mobilen typ. Var så otroligt trött så gick upp med ewe till hennes rum där vi somnade ganska fort, så där sov jag inatt.
Vaknade "riktigt" vid 9 nångång, men låg då och spelade på mobilen ett bra tag tills vi klev upp och käkade frukost.
Och sen fortsatte vi spela spel, haha. Små mobilnördar är vi ;)!
 
Men sen iaf kom mamma dit och då åkte jag med hon hem, så jag har ganska nyligen kommit hem.
Hade glömt bort att jag städat rummet, så det blev en liten mini chock då jag kom in på rummet och såg hur otroligt städat och fint det var, är ju inte van med sånt juh ;)!
 
Men iaf så ska jag nog vara med beckis idag eftersom det inte gick. Sen får vi ju främmande hit, så då blir det gomiddag med dom och lite mys typ. Fast om de blir tråkigt ska jag spela minecraft, haha!
 
Men jag ville bara uppdatera er nu innan jag tänkte spela lite minecraft. Och måste bah säga TACK för den grymma statestiken jag haft dom senaste dagarna, TACKTACKTACK!
Universums finaste katt!! ♥

hos ewe.

nu sitter jag här och har "lånat" ewes dator. Hon är nämligen borta och då märker hon ju inget, inte förrän hon har läst det här inlägget. Då kommer hon att veta, men då är det försent ;)!
 
iaf så kom jag hit för nån timme sen. Och har sen dess bara legat inne på ewes rum och snackat med några personer. lekt fjårtiz framför kameran osv, haha kul liv jag vet ;)!
 
Ewe är ju hos grannarna just nu, men hon skulle komma hem om ett litet tag troja. Vet inte vad vi ska hitta på, nånting iaf. Vi får väl se :)
 
Men nu tänkte jag iaf gå ner och ta nånting att dricka, för jag är dö törstig. Och efter det ska jag nog bara chilla :)
 

jag visste det...

som jag trodde så blev det ändrade planer.
ska följa med mamma & pappa bort till Ewe och vara där ikväll, hur länge vet jag inte. Men ett tag iaf! Men kommer bli kul det också, har inte träffat Ewe på ett bra tag :)
Kan försöka blogga lite därifrån om appen vill sammarbete, annars blir det ikväll då jag kommer hem.
 
Har iaf ätit jätte god mat nyss, nå fläskfile osv. Och bäst av allt, påskmust till! :D hur gott som hellst.
Så nu sitter jag här och känner mig som en ballong, haha. Är så otroligt mätt!
 
Men jag ville bara att ni skulle veta hur läget låg till, för nu ska jag spela lite minecraft jao :)
 
lillblixten!♥

say hell-yeah!

är helt slut nu efter att ha städat nästan hela dagen hittills, men är ju nöjd över resultatet så det är ju bra! :)
 
Var ju tänkt att jag kanske skulle vara med Felle, men hon skulle vara hundvakt och då vart det inget. Men förhoppningsvis så träffas vi nån annan gång under lovet :) är ju liksom bara första dagen, är ju en hel vecka kvar ;)
 
Men nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag, ikväll ska jag nog vara med beckis som det ser ut nu. Men det kan ju ändras, så vi får se :)
Ska nog kanske städa lite till, fast inte i mitt rum. Får ju hit främmande imorgon, ska äta lite gomiddag och sånt där myspys ni vet. Fast kommer nog äta sen gå in på rummet, haha ;) som alltid typ.
 
Nu tänkte jag iaf ta och fika nånting, är lite småhungrig. Åt ingen frukost idag så inte konstigt, fast brukar aldrig äta frukost på veckodagarna, bara på helgerna! inte bra jag vet, ska försöka bli bättre.
 
mina fina lipsyl. Det där är inte dom enda, det står 5st till bakom dom andra 5. :) BEROENDE

my room

nu har jag faktiskt hållt på med mitt rum i mer än en timme, bara städat, bäddat rent osv. Tycker det faktiskt blev jätte mysigt, så nu ska jag försöka hålla det såhär ett tag. Får se hur länge jag lyckas! :)
 


vädret <3

känslan då man drar upp persiennerna och solen lyser in och värmer rummet, öppnar fönstret och hör fåglarna kvittra! tecken på att våren är på g, ällä vad säger ni? :) kan inte säga mer än att jag älskar vädret just nu.
 

godmorgon alla läsare! :)

idag har vi ju då elevensval på skolan, men då allt klatrade sig för mig så valde jag själv att stanna hemma då allt nog bara skulle bli kaos. Fick ju längdskidor, och för det första var de det sista valet jag gjorde och det var bara ett val jag tog för att man behövde välja 4 saker. Sen för det andra har jag inga längskidor osv! så allt skulle bara bli knas, och det blir ju inge roligt att åka om man inte är på bra humör, right? så ja, jag stannade hemma.
 
Iaf så vaknade jag kring halv 8, jag som trodde jag skulle få rejält med sovmorgon, men ickenicke!
Kollade då klart slutet på en film jag somnade till igår, och den var faktiskt jätte bra, "First Daughter" för er som vill se den, och den kan ni se på swefilmer om ni inte vill ladda hem, jag kollar alltid på den hemsidan.
 
Sen har jag inte gjort så mycket mer, legat och hållt på med mobilen, no more!
tänkte ta och fixa nå inlägg som kommer upp senare idag, skicka iväg några mail osv. Ni vet dom här planerna jag har? det handlar om det, alltså om bloggen, och det är as najs sak, promise.
Men först måste allt bara falla på plats och att allt kommer att gå.
 
Planerna för dagen är väl inte så stora, har väl inte mer planer än att kanske vara med Felle. Så ska få tag på hon sen efter hon vaknat, för hon sover troligtvis nu.
Så ja, men om jag ska vara med hon kommer jag fixa tidsinställda så att bloggen inte blir helt död.
 
Men nu ska jag gå och ta mig nå frulle då magen skriker efter mat, som den oftast gör ;)

I thought that things like this get better with time

känner mig så hemskt då jag inte ens fått till ett inlägg idag, fy på mej!
men jag märker att jag har knappt någon tid till att sätta mig vid datorn nu för tiden, och då jag väl gör det så är det andra saker som är före. För numera så håller jag bara på med telefonen och min blogg.se app är lite halvknas så ibland kommer inläggen ut och ibland inte, och det förklarar den urusla uppdateringen.
 
Iaf så har dagen varit mer än super bra! skrattat så jag fått magkramper, seriöst. Tror jag kommer ha träningsvärk i magen imorgon om jag vaknar, men ett skratt förlänger livet, right? ;)
Skolan gick då super bra, BARA roliga ämnen, och har nog aldrig skrattat såhär mycket på en skoldag. Speciellt på musiken, ojojoj.
Efter skolan åkte jag med mamma hem och då var min lilla kusin här så busade massor med hon och bah lekte som jag brukar göra med hon. Dom drog hem vid ungefär halv 7, och då bytte jag om och drog på träningen.
Var verkligen en jätte chill träning, var typ 2st som körde, var 3 där :) så busade bara runt på trampolinen och ÄNTLIGEN klarade jag min helskruv på salto. Som jag velat klarat det, och nu, äntligen! :)
 
Efter träningen drog jag hem och tog mig en varm och skön dusch. Och nu sitter jag här där jag suttit ett tag!
suttit och kikat på massa videosar, lyssnat på deppmusik så jag blitt ledsen osv. Vet att det låter sjukt, men haha, sån är jag ;) lyssnar på deppmusik och tänker på allt jobbigt..
 
Nu tänkte jag iaf mysa ner mig framför en film, och sedan sova. Och LOVAR att det blir bättre uppdatering imorgon, i promise that everybody!
ser bokstavligen helt fuckt up nu, därför tar jag inga bilder.

godnatt, typ.

nu lägger jag mig för att försöka sova. Vet att det är jätte tidigt, men vill verkligen vara pigg imorgon då jag ska på skola. Och ja, jag ska på skolan! för nu mår jag jätte bra, känner mig inte alls sjuk eller nått. Men får ju se hur det är imorgon då jag vaknar, men jag hoppas att jag mår lika bra då.
 
Så jag säger godnatt för idag så kommer det mer inlägg imorgon. Ska försöka fixa några tidsinställda imorgon som kommer dyka upp lite då och då, bara för att bloggen ska bli lite mer levande och inte bara ha 1-2 inlägg per dag.
 
aja, godnatt!

you know i can get over you.

mår mycket bättre nu, så det är ju bra! men får se hur jag gör imorgon, om jag mår bra så går jag ju självklart på skolan och om jag mår dåligt så stannar jag hemma. Hade egentligen behövt gått på skolan, vill bland annat bli klar med mitt gosedjur jag håller på med på slöjden, men vi får se hur det blir.
 
Iaf så har det bara varit en väldigt lugn kväll. Suttit och spelat lite minecraft och kikat lite TV, mer har jag nog inte gjort. Har inte haft ork till att gjort något annat, och sen har jag inte heller kommit på något annat att göra. 
 
Iaf så är det snart påsklov också, passar ju perfekt nu med en vecka ledigtid! har inte så mycket planer mer än att vara med beckis & felle. Sen får jag väl ta dagarna som dom kommer, om det inte blir annat bestämmt.
 
Men nu tänkte jag iaf ta och mysa ner mig framför en film eller nått, och sedan försöka sova. Har blivit 2 stycken sena nätter, så om jag ska på skolan imorgon måste jag vara pigg.
Uppdaterar mer senare ikväll eller imorgon bitti :)
 
 

godmorgon!

blev en hemmadag idag också då jag inte mådde helt 100, så ville inte riskera att om jag var sjuk att jag skulle smitta andra, så jag stannade hemma. Mår väl fortfarande inte helt bra, känner mig hängig och ont i huvudet osv. Så ska ta en alvedon och se om det hjälper, och sedan lägga mig och försöka vila lite.
 
Funderar på att rita lite sedan också, vart sjukt sugen på det och det var ett tag sedan jag gjorde det. Ska bra fundera på vem/vad jag ska rita :)
 
Senare idag måste jag städa rummet, börjat blivit lite stökigt nu igen. Så ska passa på då jag är hemma, och ska även passa på då att fixa till en lite mysig sak på rummet.
 
Fick en fråga förut när frågestunden kommer avslutas, och faktiskt vet jag inte. Nångång då jag har tid att svara på frågorna. Och förresten för er som inte tror jag har några frågor för det står 0 kommentarer, det är därför jag inte har publicerat några frågor. Har faktiskt fått jätte många frågor! :)
 
Men iaf så tänkte jag ta och käka nånting då jag inte ätit frukost, och efter de lägga mig och vila. Vet att bloggningen inte varit på topp dom senaste dagarna, men det har jag mina anledningar till. Men det kommer bli bättre fram över.
 

Måndag.

Gårdagen var verkligen super rolig, och jag ångrar inte en sekund att jag åkte dit.
Även fast jag inte kunde tävla så var det jätte roligt att kolla på dom andra lagen! skulle lätt kunna åka dit igen nu idag, och skulle lätt kunna sova där i flera nätter.
 
Bussresan hem gick väldigt fort. Dom flesta sov mestadels av resan, och även jag! somnade till efter vi hade stannat och ätit, och sov hela resan hem, så otroligt skönt!
Kom hem nångång efter 12, men kunde inte somna förrän halv 4 nångång. Därför blev det en hemmadag för mig idag då jag var så otroligt trött.
 
Vaknade iaf vid halv 10-10 och låg då och drog mig i sängen ett tag tills jag klev upp.
Satte mig och spelade lite minecraft med lillebror för han ville det! stackarn fick ju åka in på sjukhuset imorse för han hade så ont i ögat, och då hade han som ett rivsår i ögat så nu måste han ta nå dropp i ögat i 5 dagar. Fast ser lite roligt ut då han går med solglasögon innomhus för inte ögat ska bli sämre + att ena hans puppiller är MYCKET större än det andra.
 
Men iaf så fixade jag sen minecraft på datorn, så nu sitter jag och lillebror och spelar det. Mycket roligare än att spela på mobilen, ännu fler saker osv.
 
Men nu känner jag att det här blir ett för tråkigt inlägg så jag avslutar det nu.
 

Tävlingsdag

Fick kliva upp halv 6 imorse, konstigt nog var jag inte så trött! Fast låg endå i sängen ett litet tag innan jag klev upp och började plocka ihop.

Vid 7 ungefär så åkte vi till tävlingshallen, tog väl ungefär 30-50min eller nått. Men nu är vi framme för ett tag sen och har börjat fixat alla gymnaster, så dom är snart klar :)

Sen blir det lite förträningar och sånt, har ingen aning om då tävlingen börjar men det är väl nångång.

Nu ska jag iaf kolla om jag ska hjälpa till med något, och sedan gå och utforska ställe lite! :)

Bild från hallen vi sov i, trampoliner och skummgummigropar typ överallt :D bild lånad från Karros instagram! :)


@gävle

Bussresan var verkligen super dryg. Eller inte dryg, utan låååångtråkig!! Kändes som att vi åkte buss i typ 10 timmar, men egentligen åkte vi bara i 5! Så det var så otroligt skönt då vi kom fram och och hoppade av bussen.

Då vi kommit till ro och fått upp våra saker och sånt så började vi ju genast "leka". Gjorde en sak som jag velat göra jätte länge, så det kändes skönt. Hoppade lite trampolin och bah busade. Kan försöka få nå bilder imorgon på hur det ser ut här, fett najs!

Imorgon blir det iaf att kliva upp tiiiiidigt. Bussen går kl 07.00 till tävlingshallen, så måste senast upp 06.00 för att hinna plocka ihop sakerna och sånt..

Kommer vara i tävlingshallen hela dagen och kolla på massa grupper och självklart hejja på alla från Sollefteå. Så ska försöka få till några inlägg då jag sitter där.

Förresten så hann jag aldrig med att göra tidsinställda, så får bli mobilbloggning ist.

Nu måste jag iaf sova, så jag uppdaterar imorgon då jag har tid.


Bild från bussen!


To tha buss


hold your head high, an your middle finger higher.

har nu kommit hem och ska strax börja packa. Var in på affären en snabbis och köpte lite saker som jag ska ha med mig, så nu har jag lite gottigotta..
Är faktiskt inte så sugen just nu på att fara, för som det ser ut nu så kommer jag åka själv från gruppen, wehow...
Men får se vad som händer, är ju ungefär 3 timmar kvar.
 
Internet kommer iaf vara på så jag kommer nog kunna göra lite inlägg där nere i Gävle, men kan inte lova någon toppbloggning precis. Men några inlägg kan jag ju försöka få till!
Ska även sätta mig och trixa ihop några tidsintällda som kan dyka upp under dom här 2 dagarna, så helt dött kommer det inte vara.
 
Nu tänkte jag iaf börja med min packning så jag inte gör det i sista sekund, och efter det ska jag nog bara chilla en stund, eller göra nånting annat, vi får se.
ser ut som en uppstoppad bläckfisk, men bjuder endå.

Har det helt okej

Är hos Beckis just nu och mår riktigt gött! Bastat och ska snart fortsätta, dricker is te och ska strax he på oss ansiktsmask. Sen om vi hinner ska vi fixa en sak, om det inte blir för sent satt säga.

Imorgon drar vi ju till Sandviken. Följer ju med och kollar, ska hejja på lukas&rebecka som tävlar med norrlandslaget, och sedan självklart dom andra från Sollefteå. Så ska faktiskt bli mysigt att bara kolla, tror inte jag gjort det. Kanske nån gång då jag gjort illa mig eller nått!

Men iaf ska jag fortsätta basta nu och sedan får vi se vad vi hittar på.


kör på en...

 
kör på en frågestund då jag känner att jag inte har något att göra, så ös på med frågor så LOVAR jag att svara i en video om det blir än 100 frågor. Vet inte riktigt då jag avslutar den, så frågafrågafråga!!

NOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

FICK NYSS REDA PÅ ATT LAGET VI SKULLE TÄVLA MED INTE KAN TÄVLA, OCH DÄRFÖR KAN INTE VI HELLER TÄVLA!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅH :'( :'(
jag som verkligen sett fram emot den här tävlingen, men ska ändå med och kolla! men så grymt tråkigt...

Fredag!

äntligen Fredag säger jag bara, var så sjukt less på skolan nu på slutet av veckan, som jag brukar vara! så satt jätte skönt med helg nu.
 
Planerna för helgen är väl tävling & vara med beckis. Bussen till sandviken går på Lördag vid 17.00, så kommer fram nån gång på kvällen, när vet jag inte.
Som det känns nu är jag inte så jätte taggad, är otroligt nervös eftersom jag bara tränade en gång den här veckan. Men kommer nog bli mer taggad då jag är där osv, så brukar det oftast vara ibland.
 
Iaf så ska jag vara med beckis idag, vart vet jag inte. Har inte bestämt så mycket mer än att vi ska vara med varandra, så jag får se hur det blir! har ingen aning om det blir övernattning heller.
 
Nu tänkte jag iaf ta och spela lite minecraft (nörd jag vet) och efter de ska jag nog spela lite keyboard. Uppdaterar mer under kvällen!
 
jag och underbara lillebror! vi bjuder på sista bilden♥

21 mars

lite snabbt om träningen... Ja asså den var väl helt OK, tumbling satte jag alla varv ganska bra, så det kändes som att detta skulle bli en super träning. Liksom efter första varvet kände jag de! men sen då vi kom till trampett sket sig allt. Jag fick super ont i mina knän, och kunde därför bara köra några få varv halvskruvar. Så gjorde inte ens en och en halv idag, och det var just den saken jag behövde träna mest på. Så får se hur det blir på tävlingen!
 
Kom hem för drygt en timme sen. Och har sen dess bara kikat på telefonen och duschat! tänkte visa sakerna jag köpte, men orkar inte göra det just nu, så får bli imorgon ist. Men då kan jag försöka få till en video ist! how about that? ;) isf blir det den FÖRSTA "videobloggen". Men bara för att Ewe ville att jag skulle visa i video ;)
 
Imorgon är det Fredag, och äntligen helg. Har inga andra planer inför helgen förutom tävlingen, så får se vad som hittas på! Ska iaf försöka komma ner på stan och köpa nya taits, mina är det hål i ju :(
 
Men nu tänkte jag iaf ta och mysa ner mig i sängen framför sista avsnittet på säsong 3 av PLL och sedan sova. Upp tidigt imorgon för att fixa mig, har inte orkat valt kläder så gör det imorgon också, så aa. Men iaf, uppdaterar mer under dagen imorgon. Och kanske dyker upp ett "annat" inlägg än vardag, och då är det inge 5 sanningar eller nått sånt :)
 
fråga inte vad jag gör på andra bilden, har ingen aning själv :s gjorde bah nått.

en av världens bästa dagar ♥

efter en helt otroligt rolig dag är jag nu hemma. Skulle kunna köra den här dagen på repeat typ hela tiden ;)!
Men serri, den var verkligen superduper rolig. Inget jag ångrade, verkligen inte!
 
vaknade iaf halv 8, eller vi ställde väckaren på halv 8. Låg då och drog oss ett litet tag, och sedan gick ewe och duschade, och sedan även Felle. Spelade lite minecraft och sånt!
Sedan klev vi upp och gjorde oss i ordning, och sedan var det gärnet till bussen. Fick springa dit för annars hade vi lätt missat bussen asså!
 
Bussresan dit gick väldigt fort, satt mestadels och spelade på minecraft och snackade lite.
Kom fram till Kramfors och gick raka vägen till dollarstore där vi började bränna lite pengar. Köpte ganska många saker som kommer upp sedan, och ångrar inte en enda sak jag köpte. Mathilda + billigt = kaoos.
 
Då vi varit på dollarstore i nån timma så drog vi och käkade, tog en stoooor familjepizza och delade på. Hur gott som hellst! Men där satt vi iaf i kanske halvtimme (?).
 
Efter det så drog vi till en annan affär vi ville kika in, och den var helt okej. Kändes så dyrt där då man varit på dollarstore, men köpte iaf ingenting där.
 
Bussen gick hem 12.50 och då vi var i affären var den typ 12.45, så fick även springa till bussen denhär gången. Haha, bra koll vi har ;)!
 
Även bussresan hem gick jätte bra, spelade minecraft på vägen hem också. Bra tidsfördriv liksom, fast har blivit värsta minecraft nörden nu ;)
 
Då vi kom hem till sollefteå drog vi direkt ner på stan, kikade runt där och sedan skulle vi ta bussen hem. Var även lite sen till den här bussen, så fick springa igen ;) var ett himla springades idag asså.
 
Men sen tog vi iaf bussen hem till Ewe där vi låg och spelade minecraft hela tiden typ. Snackade lite och bara tog det lugnt, var helt slut i kroppen efter dagen!
 
Nu har jag iaf kommit hem och ska strax äta. Träning ikväll ju, och ska verkligen köra gärnet idag då jag missat 2 träningar. Inte bra asså, men kunde verkligen inte gå på nån av träningarna så ja.
Kommer hem nångång efter 9, och ska då hoppa in i duschen och sedan kolla ett avsnitt PLL. Sista avsnittet på säsong 3, buhuhu :( så nu måste jag vänta jätte länge tills nästa säsong...
 
Nu känner jag att det här inlägget kommer bli alldeles för långt om jag ska skriva allt jag har att säga, så får ta det i något annat inlägg. För nu ska jag ta och kolla lite på TV och sedan förhoppningsvis är det mat.
 
hur gott liksom?

@pizza

Efter en timmes shoppande på dollarstore har vi nu satt oss ner och fått våran pizza! Goooooott!!!!

Då vi käkat upp ska vi dra på en annan affär, och sedan drar vi hem. Tråkigt, men har varit en as najs dag.

Vet inte vad vi ska göra sen idag, gå på stan då vi kommer tillbaka annars vet jag inte.

Nu ska jag iaf käka min pizza och umgås med mina kompisaR ;)


Godmorgon.

Ingen sovmorgon för oss, nejnej! Vi är vakna och ska snart börja göra oss i ordning för att sedan dra till busstationen! Duktig flickor va?

Men iaf så hade jag super roligt igårkväll så kände att bloggen fick ligga lite åt sidan. Somnade iaf "gaaaanska" sent, eller vid typ 1 eller nått. Men konstigt nog var jag inte trött imorse, haha! ;)

Nu tänkte jag iaf ta och kika runt på instagram och sedan kliva upp och göra mig i ordning. Uppdaterar er under dagen!


i miss you, i miss you'r smile

blev som jag trodde, att jag fick hoppa över träningen ikväll! känns verkligen inte kul då jag måste träna inför tävlingen, men får ge gärnet imorgon ist!!!
 
iaf så kommer ist Felle & ewe hit och gör mig sällskap medans jag måste vara barnvakt åt lillbror. Sen då mamma&pappa kommer hem så drar vi till Ewe där vi slaggar. Sen imorgon kliver vi upp tidigt för att ta bussen till dollarstore, hur najs liksom? kommer iaf bli jätte roligt.
 
Vet inte hur det kommer bli med uppdateringen nu ikväll, vill lägga tiden på Ewe&felle, och umgås med dom liksom! så ja vi får se, men ska iaf försöka få till 1-2 inlägg ikväll.
 
Nu ska jag plocka det sista i rummet och sedan vet jag inte ;)
haha, seriöst, bjuder som tusan på den här bilden ;)

Onsdag

ännu en skoldag avklarad, inte länge kvar till påsklovet nu!
Skolan gick iaf jätte bra, var ju bästa dagen så är ju bara roliga ämnen. Var dessutom på en teater på återläsningen, och ja, den var faktiskt ganska bra! helt okej tycker jag.
 
Efter skolan drog jag ner på stan med Ewe & Felle och kikade runt där. Fick med mig 2st lipsyl hem, haha! och kommer ha ännu fler imorgon. För imorgon drar jag på dollarstore med Ewe & Felle, så ska försöka köpa så många som möjligt. Men kommer nog bli jätte roligt!
 
Ska även kanske sova hos Ewe inatt, så då drar jag isf dit efter träningen. Men får se hur det blir, har kanske ingen skjuts hem :o för mamma & pappa ska på bowlingen, så ja vi får se hur det blir!
 
Nu tänkte jag iaf gå och käka middag, och efter det göra mig i ordning. Eller beror ju på om jag fixat skjuts hem eller inte.
 

G.O.D.N.A.T.T

okej, garderoben tog mycket längre tid än vad jag trodde. Men nu är jag äntligen klar så nu är det fint där! slängde lite kläder också, så inte lika smockfullt :)
fast kan inte säga att jag rensade garderoben HELA tiden, tog lite små pauser lite då och då för att kolla på ett program som gick på TV:n, så jaa :)
 
Så det har jag haft för mig hela kvällen, kollat på TV & rensat garderoben. Så har egentligen inte mycket att säga!
 
Imorgon är det Onsdag som innebär en bra dag. Bara najsiga ämnen på skolan (förutom språk) och sedan träning på kvällen. Näst sista träningen innan tävlingen, tjohoh!
ska försöka gå ner på stan nån dag framöver för att köpa lite saker inför tävlingen, b.la. taits som är ett måste!
 
Men nu tänkte jag iaf ta och lägga mig och sova! somna till en film som vanligt, och alltid lika mysigt.
uppdaterar er imorgon! (hihi känns skönt att kunna säga så igen)
 
sorry för gamla bilder, men är sjukt trött och vill bara lägga mig och sova :/

11 saker...

 
* då jag var liten åt jag lipsyl.
 
* jag hatar att ge mig själv beröm.
 
* jag sparar på onödiga saker.
 
* då ewe&felle sa att dom hade köpt massa lipsyl, blev jag sugen på att använda lipsyl så nu är jag typ beroende.
 
* jag har tränat med A-laget i fotbollen.
 
* jag blir as sur om jag får ETT fel på något prov/läxa. Har jag fler än 1 är det okej. 
 
* jag vill sommarjobba på en djurpark.
 
* jag vet inte vad jag ska gå för linje, men det måste vara någon linje där jag kan flytta till egen lägenhet ;)
 
* jag brukar kolla på skolavslutningsklänningar flera månader innan, så jag sitter redan nu och kikar efter en.
 
* hatar då jag måste tvinga mig själv att vara vaken, blir as sur då.
 
* jag vill ha hål i naveln/tungan
 

i know i know that if the sky would fall i'd survive it all

nyss ätit middag, så känner mig som en uppblåst ballong som inte kan gå. = JÄTTE MÄTT!!
men det var iaf jätte gott, fast tror jag proppade i mig lite för mycket, hehe ;)
 
fixat en tidsinställt som dyker upp senare då jag inte kommer ha tid att blogga. Tänke ta och rensa garderoben som jag VERKLIGEN behöver göra. Är bara en enda röra där inne nu ;)! orkar inte vika eller hänga upp mina kläder, så dom ligger lite huller om buller. Och känner att jag måste få någon ordning där, vilket jag snart kommer få! :)
 
Så det kommer jag pyssla med nu ikväll, och kommer minst ta en timme, det kan jag lova er ;)!
Annars så ska jag sedan välja kläder tills imorgon och sedan lägga mig och sova. Fast om det inte är allt för sent så ska jag kanske köra ett litet magpass innan jag lägger mig, skulle ju vara duktig och träna det här året, men har typ tränat 2 gånger ;) såååå typiskt mig.
 
Men om jag ska bli klar med garderoben idag så måste jag nästan börja nu, så jag uppdaterar mer sedan ikväll då jag är klar och sånt. Men vilken tid vet jag inte :)
 

back on track.

nu är jag äntligen tillbaka och kan börja blogga som vanligt! internet hade ju somsagt fuckat ur och funkade inte, så det blev fixat igår, fatta glad jag blev ;)!
 
så vad har egentligen hänt under tiden jag tatt en bloggpaus då? faktiskt inte så mycket.
På fredagen så kom Felle till mig, och vi drog och kikade hockey. Drog sedan hem till mig igen där vi slaggade, käkade massa gottigotta och pratade om allt mellan himmel och jord! så grymt skönt att få prata ut med någon som förstår en.
 
På lördagen så var jag ju först med Felle på morgonen, tills vi skulle till min kusin och gratta hon. Då skjutsade vi "hem" felle, och sedan vidare mot långsele! grattade lillkusinen och sedan åkte jag till Fanny.
Drog nästan direkt ut på skidorna och drog och grillade. Kändes verkligen att man inte åkt skidor på ÅR, haha. Men på slutet så gick det ganska bra, och jag ramlade faktiskt bara två gånger.
Men hade iaf en jätte mysig kväll med hon, kollade film och käkade gottigotta då också.
 
Sedan på Söndagen hade jag ju ÅFF träning (fotboll). Fanny skulle ju också vara med, men hon vart sjukt, stackarn! ♥ Iaf så gick den jätte bra, var as många där (37st) så det vart lite rörigt ibland, men annars gick det jätte bra!
 
Somnade i bilen påväg hem, vart helt slut efter helgen. Åkt 1 mil på skidor, spelat fotboll hela söndagen så jaa, min kropp var slut! Då jag kom hem så hoppade jag direkt in i duschen, och efter det la jag mig på sängen där jag nästan somnade. Spelade lite spel på mobilen och kollade insta och så.
 
Upp tidigt på Måndagen för att dra iväg på skolan, var inte det minsta lilla trött på morgonen ;)! Skolan gick iaf bra och ganska snabb, så det var skönt!
efter skolan drog jag hem och bara chillade, "pluggade" lite och kollade ett avsnitt PLL. somnade ganska sent, inte bra, jag som skulle försöka komma i säng mycket tidigare än förut.
 
Imorse så var jag sååå mycket tröttare än i måndags, men kan förstå det eftersom jag somnade sent. Klev iaf upp och gjorde mig i ordning och så, och sedan drog jag ner till bussen.
Skoldagen idag gick VÄLDIGT fort, kändes som att jag kom dit och sedan skulle jag hem lika fort ;)!
Tog iaf bussen hem efter skolan med Ewe, och kom väl hem vid ungefär halv 3. Så har varit hemma i snart en timme ungefär.
 
Idag blir bara en sånhär vilodag, skippar träningen ikväll för att vila upp mig till gymnastikträningarna och sedan tävlingen i helgen. Har annars ingen dag att vila på, så fick lov att göra såhär då.
 
Nu tänkte jag iaf ta och redigera några bilder och sedan tänkte jag kolla mailen.
Sorry om det blev ett alldeles för långt inlägg, kanske lite jobbigt att läsa. Men ibland så vandrar bara fingrarna på tangentbordet och sen får jag se vad det blir av. Så denna gång vart det ett långt inlägg!
 
bjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuder!

Tjoho

INTERNET FUNKAR IGEN!!!!! Så jag är back om track, fast inte förns imorgon ;) så håll ut en dag till.


Bloggpaus

Tar en mindre bloggpaus tills vi fått tillbaka internet, så kika in igen om nån/några dagar!


Förlåt.

Förklaringen till den urusla uppdateringen idag är ju för att vi fortfarande inte har något internet. Och sen har jag inte varit hemma så mycket idag heller, så ja! Och ville inte lägga ut 9kr för att skriva ett inlägg ;)

Men iaf så skolan gick jätte bra. Tog ju sprutan idag, och det var den skönaste sprutan jag nånsin tagit. Fick lite tårar i ögonen efter, men inte för att det gjorde ont eller nått, utan att det där var sista sprutan. Nä fy, jag som LÄTT skulle kunna ta en varje vecka/dag.

Tog iaf bussen hem efter skolan och då pappa kom hem så drog vi och käkade nästan direkt. Och sen efter vi ätit drog jag till hallen och väntade där tills träningen började.
Och Angelica var där, ni vet min gamla tränare som flyttade till Stockholm. Vart gråtfärdig när jag såg hon, inte träffat hon på evigheter. Så det var jätte kul!
Träningen gick ganska bra. Kände efter ett tag att jag fick ont i armen där jag tagit sprutan, så vilade ett tag men sedan körde jag igen!

Imorgon är det fredag, känns verkligen super skönt. Bortsätt från läxorna som jag glömt att träna på, opsi! Så får träna lite snabbt imorgon bitti!
Efter skolan ska jag åka och köpa en fotboll och sedan på kvällen kanske jag ska vara med Fanny. Måste kolla upp hur det blir och så :)

Men nu ska jag iaf lägga mig och sova för jag är trött. Så FÖRSÖKER blogga imorgon, beror ju på med internet.

Bara för att jag inte har några bilder på mobilen ;)


Mar. 14, 2013


Godnatt alla!

Fett sur över att internet inte funkar, kan ju inte göra nånting typ. Så får slå igång internet på mobilen och betala pengar istället, nä usch vad jobbigt!

Kvällen har iaf inte varit så speciell, kollat på TV typ hela tiden. Så har utbe mycket att säga om den förutom att sen var långtråkig.

Nu ligger jag iaf i sängen och snackar med några personer ;) ska strax lägga undan telefonen och försöka sova då jag är jätte trött. Ska ju upp tidigt, eller tidigt och tidigt, ska upp vid 7 ;)

Långtråkigaste dagen imorgon, fast är EN bra sak. VI SKA TA SISTA SPRUTAN!!!! :D för er som inte visste ÄLSKAR jag att ta sprutor och sånt!! Ihihih vad glad jag är!!!

Iaf så ska jag fortsätta prata med mina kompisar så bloggar jag mer imorgon!


Fortfarande...

...funkar inte vårt internet. Men pappa har ringt angående det, så det ska fixas inom några dagar troja. Så bloggningen kommer väl inte vara på topp dagarna framöver, men ska försöka så bra som möjligt!!

Iaf så gick skolan jääätte bra idag. Somsagt, onsdag är bästa dagen på hela veckan, även fast jag missade slöjden för jag skulle på elevrådsmöte, men det var lika roligt de.
Tog bussen hem efter skolan, och kom hem strax efter halv 5. Och då började jag nästan direkt med att försöka lära mig en ny låt på keyboard, och det lyckades jag också, wiho!

Ikväll är det egentligen träning, men måste tyvärr skippa den. Men då kör jag järnet imorgon ist! Så har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll, men uppdaterar er mer senare.

För nu ska jag kolla på TV och sedan äta :)


Sur sur sur...

vårt internet är fortfarande helt fuckt up, så dom här inläggen jag tänkte göra idag kan jag ju glömma. Blir sååå sur!!

Och inte nog med det kan jag ju inte kolla på film heller, så har absolut ingenting att göra. Den här dagen suger! Och just nu kan den inte bli sämre..

Jag uppdaterar er mer under kvällen, ville bara säga hur läget låg till så ni vet.


Tisdag

Är nå fel på vårat internet, och kunde därför inte blogga något när jag kom hem. Så har slagit på internet på mobilen, kunde ju inte göra nånting ;)

Iaf så gick skolan jätte bra. Var ju kortdag så den gick ganska fort! Tog bussen hem efter skolan med Ewe, och när jag kom hem så slängde jag mig nästan direkt i sängen för jag var så slut i kroppen.
Spelade lite FIFA med syrran och spelade lite keyboard, annars har jag bara spelat på mobilen typ.

Kommer nog skippa träningen ikväll då jag är helt slut i kroppen och måste få vila, vill inte köra slut på mig helt!!

Har ingen aning om vad jag ska göra ist ikväll, kanske bara mysa ner mig i sängen och kolla på film ;) som jag typ alltid gör, haha ;)!

Men nu ska jag iaf kolla på TV och efter de vet jag inte. :)


To tha buss


I live my dream, I owe it all to you.

okej, helt ärligt så gick inte träningen as bra, men inte heller jätte dåligt. Så var väl sådär mittemellan, men det var en sjukt rolig träning ist. Lekte lite på trampolinen på slutet av träningen, så det var naaaajs..
 
Kom hem  för ett litet tag sedan, och slängde mig nästan direkt framför datorn. Databeroende juh :o haha nä men asså.. ja ni fattar, är inte beroende men gillar att sitta vid dator ;)!
 
Ska strax gå och kolla om det finns något gott att äta, som det lilla matmonster jag är! är fett hungrig så magen bara kurrar hela tiden, och då menar jag verkligen hela tiden. Nä fy, börjar ju nästan må dåligt för jag är så hungrig, så ska snabba mig att göra klart med det jag gör på datorn och sedan äta!
 
Så jag säger godnatt redan nu då jag nog inte kommer blogga nå mer ikväll, och sen kommer det nog bli en hemmadag imorgon så då blir det nog fler inlägg. Så ja, godnatt!
hahah, 2 väääääldigt "seriösa" bilder på mig såhär på kvällskvisten ;)

Måndag

första skoldagen avklarad, och den var helt OK! bortsätt från all läxa vi fick, nä usch jag som ville ha en mjukstart :( aja inget att göra åt, vet att lärarna bara vill vårat bästa. Och man kan aldrig komma ifrån läxorna ;)!
 
Iaf så följde jag med Ewe ner på stan efter skolan. Hon skulle hämta ut ett nytt simkort eftersom hon fick en Iphone 5 i födelsedagspresent (inte avis alls, nejnej...). Så efter det följde jag även med hon hem då hon startade den och så! drog sedan hem vid halv 5 för att vi skulle hinna äta innan lillebror drog iväg på träning.
 
Nu sitter jag här och kikar runt på internet på lite olika saker. Allt från kläder till bilar&hus ;)! haha. Japp, sån är jag. Älskar att kolla runt på typ vad som hellst, men blir oftast så sur för jag vill ha nästan allt jag ser.
Så ska fan bli as rik när jag blir stor och köpa mig dom här sakerna, om dom då finns kvar. Annars köper jag bättre saker som finns då! värsta lyxbilarna och lyxhus och sånt. De är min dröm de! ;)
 
Ikväll är det iaf träning. Ni anar inte hur mycket jag har längtat!! känns som jag inte tränat gymnastik på typ 100 dagar, fast egentligen har jag bara missat 3 träningar.. Så kanske kommer ha sån här gympakick och bah köra as bra, eller så blir det att jag missat lite och det går as dåligt ist. Vi får la se på träningen ;)
 
Nu tänkte jag iaf ta och kolla på ett videoklipp jag hittat, och efter de ska jag nog börja göra mig i ordning så jag är klar. Så jobbigt då man börjar göra sig i ordning i typ sista sekund, haha det är så typiskt mig.
Kan försöka skriva ett till inlägg innan jag drar på träningen, lovar ingenting, men kan försöka!!
 
cool då jag var liten va, eller vad säger ni? ;)

Chillar...

...on The NO lektion med världens bästa Fanny!!! 
 
 
Är i skolan och har därför ingen annan bild, så fick bli den där! 
 

Ny vecka, nya bekymmer.

Godmorgon!
Kunde självklart inte ens somna strax efter 12, så vid 1-2 tiden nån gång somnade jag. Så typiskt då det var skola idag! alla andra dagar har jag blivit trött vid kanske 11-12 så då har jag somnat där nånstans också. Men just nu då jag behövde somna tidigt då kunde jag inte -.-
 
Iaf så även fast jag somnade sent var jag ganska pigg imorse. Vaknade innan väckarklockan ringde, och kunde sen inte somna om. Så låg då och höll på med mobilen, haha som vanligt då!
 
Måndag idag ju, och det betyder ju skola. Ska bli kul att träffa alla kompisar igen, vissa har jag inte träffat på hela lovet. Så de ska bli kul! har ingen aning om vad jag ska göra efter skolan, men har iaf träning på kvällen! tjoho. Missade ju alla träningar nu på lovet då jag var i östersund och sen Torsdags så visste jag inte ens om det var nån träning då ganska många var borta. Så då missade jag den också tyvärr! men nu ska jag kötta sönder dom här träningarna som är kvar innan tävlingen den 24 Mars!!
 
men nu måste jag stänga ner datorn och klä mig, packa gympaväskan och sedan dra till bussen. Uppdaterar mer senare, kanske i skolan, kanske hemma. Vi får se!
 
bjuder som attan på dom här bilderna, fastnar inte på bild på morgonen, gör jag aldrig! så fick bli 2 oseriösa ist.

asbra avslut på lovet...

jag blir lika chockad varje gång jag kollar på statestiken nu. Dom fem senaste dagarna har min statestik bara gått uppåt och uppåt hela tiden! så sjukt glad för att ni kikar in här, varje dag. Och kommer somsagt en as najs sak till er sen kanske, men då gäller det ju att ni fortsätter kika in och kanske sprida bloggen. Desto fler som läser, desto större chans att den här saken blir av!
 
Iaf så drog jag till Ewe vid 9 ungefär, gav hon paketen och de. Hon vart glaaaad över dom! hon fick ett presentkort på Rut m.fl. och sedan en tavla med bilder på oss +så stod det en liten text "memories".
Var iaf där till kanske 10 eller nått, då drog jag hem och slängde mig nästan genast in i duschen. Sen har jag bara suttit och kikat runt på blocket som den blocket nörd jag är ;)!
 
Har även snapchattat med lite folk, diggar den appen liksom! men tänkte nu ta och krypa till kojs då det är skola imorgon. Jag som skulle vara duktig att försöka somna innan 12, men ja de värkar jag inte komma lyckas med. haha! men brukar ibland somna ganska fort, speciellt om jag slår igång en dålig film ;)!
 
Så ja, nu tänkte jag ta och borsta tänderna och sedan välja film och mysa ner mig i sängen! upp tidigt imorgon, kommer kännas jätte konstigt då vi haft lov en vecka så vi kunnat sova ut hur mycket vi velat, aja bara att försöka!
 
Kommer självklart försöka uppdatera er så bra som möjligt imorgon. Men vet inte hur det blir då jag är på skolan, har somsagt inte gratis internet på mobilen så måste betala 9kr per dag. Och känns lite onödigt att betala 9kr och sen blogga 1-3 inlägg kanske.. Nae, lånar hellre nåns telefon då ;)!
 
Men nu måste jag dra mig ifrån datorn om jag nånsin ska kunna lägga mig i sängen, så godnatt!
 
fick inte sån bra bild på tavlan då jag hade bråttomt iväg, så ni får nöja er med dom här ;) typ likadana men aja..

grattis älskade vän! ♥

Idag var det 14 år sen en ängel kom till jorden, och fick sitt namn Evelina. Och av dom 14 åren, har jag kännt hon i 4 år. Det har varit bland dom 4 bästa åren i mitt liv, och jag ångrar inte en sekund av tiden jag tillbringat med dig! På dom här 4 åren har vi skapat ett otroligt vänskapsband, som ingen kommer kunna bryta. Vi har blivit så mycket mer än bara vänner, nu är du min bästavän&min syster. Dig kan jag lita på, och med dig känner jag mig trygg. Med dig kan jag vara mig själv, den här galna tjejen som jag är. Du & jag föralltid, right? hoppas du haft en super bra födelsedag! du ska veta att du betyder sjuuuuukt mycket för mig, och tillsammans kan vi ta oss igenom ALLT!! ♥♥


fyra år med dig, och det kändes som en evighet

du är min bästa vän och det hoppas jag att du vet

du måste förstå att du är nåt speciellt

du är min egna ängel, som gud hade sänt

se mig in i ögonen, där finner du alla svaren

jag älskar dig, och i hjärtat lever du kvar än

du var den enda som fick se mig svag

skulle du dö skulle jag ge dig mina andetag

jag känner en känsla av att jag har dig vid min sida

skulle nån kriga, skulle jag aldrig sluta strida

du kommer alltid att stå mig lika jävla nära

i din hand kommer du alltid att få bära

du kommer få bära halva delen av mitt hjärta

så du kan höra mina tankar när du känner smärta

och lyssna riktigt noga, och tro inte att jag driver

tänker med huvudet och med tangenterna jag skriver

jag tänker på dig ofta, varenda liten stund

tänker på dig på natten, och kan inte få en blund

kan man ha en bättre vän? det tror jag faktiskt ej

svara på den frågan, du betyder mycket för mig

i vänskapsbandet finns en låga som aldrig brinner ut

kan svära på allt att den aldrig kommer ta slut

att jag inte tänker på dig, det går inte en natt

dig ska jag ta vara på, min lilla skatt

du betyder lika mycket, då som idag

och jag vet att ingen känner dig bättre än jag
 

you can be the butterfly i feel in my belly

kom hem för ett litet tag sen, så nu är det bara en pytte liten sak kvar på presenten. Hoppas verkligen hon blir glad över vad hon får, ihihihii!! :) kommer somsagt bilder på vad jag köpt till hon senare ikväll!
 
Ska strax ta och fixa en grej, som dyker upp på bloggen senare idag. Men vet inte riktigt när, men nångång!
Men måste först fixa med massa bilder och sen skriva en liten text, så kommer ta ett litet tag.
 
Håller även på att planera en FET sak här på bloggen, till er läsare! är så sjukt glad att statestiken bara stiger hela tiden bara mer och mer, så jag vill göra nånting speciellt åt er! så har lite kontakt med en person, och jag lovar er, det kommer bli GRYMT om det går som planerat. Kommer ta ett tag, men det är värt tiden, jag LOVAR! så fortsätt kika in på bloggen varje dag som ni gör, och sprid den vidare så att den här saken kan bli av. den är grym, och om det går, så kommer JAG vara avundsjuka på er, haha!
 
Men iaf, nu tänkte jag ta och börja med bilderna så att jag blir klar nångång. Och efter det är det troligtvis mat :D
 
 
 

Sista dagen på lovet!

Nyss kollat klart på en film, och jag fattade verkligen ingenting av den! Men i för sig så var det mamma&pappa som valde, och dom har verkligen inte samma smak på filmer som jag har. ;)

Men iaf så vaknade jag vid 9-10 imorse nånting, kommer inte riktigt ihåg. Låg då och drog mig ett tag i sängen tills det var frukost, så klev upp och fikade med familjen och så började vi kolla på den där filmen. Så har inte gjort mycket mer nu på morgonen, spelat lite minecraft men annars har jag bara kollat film.

Ska snart fixa det här sista på en grej, faktiskt ett utav paketen Ewe ska få. Kan inte fixa klar det hemma så måste bort ett litet tag ;) ni får se bilder sen då jag har gett hon dom, annars kan ju hon se här på bloggen juh ;) och det skulle inte vara så roligt..

Sen ikväll ska jag duscha och fixa grejerna inför skolan som börjar på Måndag. Usch vad jobbigt att måsta kliva upp tidigt, men kommer bli lite roligt igen med skolan! Bortsätt från lektionerna, läxorna & proven ;)

Men nu tänkte jag ta och klä på mig lite kläder och fixa mig, går ju fortfarande i mina sovkläder, hehe! Och sen efter det vet jag inte vad jag ska hitta på.
Men jag uppdaterar er mer under dagen.

Har sagt det förut och säger det igen, jag går i världens bästa grupp! <3


melodifestivalen ♥

myst ner mig i soffan framför melodifestivalen med lite chips och dricka, kan just nu inte bli mysigare! så här kommer jag hålla till resten av kvällen, det är en sak som är säkert :)
 
blev lite ändringar för kvällen, beckis sover inte här, utan vi kanske träffas imorgon ist. Men funkar lika bra de, då jag ändå är super mega trött redan nu så då kommer det nog bli en riktigt tidig kväll inatt också.
 
så ja, morgondagens planer står ju här ovanför. Fast måste även hinna med andra saker! som fixa det där sista på grejen jag fifflade med idag, och sedan om Ewe hinner hem innan det blir allt för sent ska jag dit för att lämna presenten. Så har ju en ganska full dag med grejjor att göra som ni kanske märker! och ska även hinna duscha på kvällen, och välja kläder och så inför Måndag då skolan börjar igen. Nä usch vad jobbigt, fast börjar bli lite långtråkigt att bara vara hemma dagarna lång typ. Och ska bli kul att träffa kompisarna igen, var ju ett tag sen!
 
Men nu ska jag fortsätta kolla på mello finalen och mumsa i mig massa gosaker. Och sedan efter de ska jag nog mysa ner mig i sängen framför en film och somna till den.
Men kommer uppdatera er mer under kvällen, så fortsätt kika in :)
 

2013 - 03 - 09

nyss ätit middag, så är riktigt mätt i magen. Så mätt så jag nästan inte kan gå känns det som, hehe ;)
 
Iaf så kommer snart beckis hit. Vet somsagt inte vad vi ska hitta på, men nånting iaf! kanske kolla på någon film eller nått, som vi brukar göra ;)! Men mamma&pappa har köpt lite gosaker, så måste ju använda upp dom. Vet att jag skulle träna och få snugg mage, och då är ju en sak att man ska unvika socker. Men det är Lördag och då är det okej för mig, hehe! bara jag inte äter varjevarje dag, 7 dar i veckan som jag gjorde förut.
 
Är ju Mello finalen ikväll också, så ska kolla på den kom jag på! är fett avundsjuk på Ewe som är där ikväll, får se finalen live. Nä fy för de, jag vill också vara där :( buhuhu...
 
Nu tänkte jag iaf spela lite spel på mobilen och vänta på att beckis ska komma, och sedan får vi se vad vi hittar på. Försöker uppdatera så bra som möjligt nu ikväll, men kan inte lova en toppbloggning eftersom beckis kommer vara här, så aa.
 
 
 
 
 

Lördag

Nu kan jag äntligen känna mig lugn, och inte den där är oron jag har haft. Hittade present åt Ewe nere på stan, men nu är det bara att hoppas att hon gillar det :) så nu är jag orolig för de, men tror faktiskt hon kommer gilla den!
 
Men annars köpte jag faktiskt inget annat än hennes present, så har ingenting att visa :( eller ett presentpapper, men hallå liksom, visa det i en bild, ehm nej? känns bara onödigt att ta bild på ett presentpapper.
 
Kom hem för ett litet tag sen, och har sen dess bara suttit och fifflat med lite saker på datorn. Så imorgon kommer det vara klart och då kommer jag visa er :) kan tyvärr inte säga något nu.
 
Ikväll ska mamma&pappa iväg och käka middag hos deras kompisar, så jag&syrran har allt ansvar här hemma ;) men tror det kommer bli en väldigt lugn kväll, har inte ork att göra så mycket. Helt slut efter veckan, serri!
Så ja, blir något väldigt enkelt till middag, korv och bröd vettni! ;) haha. 
 
Nä men nu ska jag ta och plocka undan lite på rummet så det blir lite finare tills beckis kommer, och sedan måste jag damsuga huset, nä usch :( haha men uppdaterar er mer sedan..
 
 

godmorgon

vaknade imorse vid halv 9, men var så otroligt trött så lyckades somna om och sov till halv 11.
Låg då och drog mig i sängen ett tag, kollade instagram & sånt ni vet. Sedan klev jag upp för frukosten var klar, så har ganska nyligen ätit upp de :)
 
Ska väl strax börja göra mig i ordning för att dra ner på stan med the famila. Massa ärenden som ska göras, men jag ska mest fokusera på att hitta present åt Ewe eftersom hon fyller år imorgon. Har fått några fler ideer under natten, men får se om det finns på stan och så. Men jag tänker iaf inte lämna stan untan någon present ;)
 
Sen efter maten kommer beckis hit och slaggar, myspys! Har absolut INGEN aning om vad vi ska hitta på, men det lär ju märkas sen då hon kommer och så.
Ska försöka uppdatera så flitigt som möjligt under dagen, men kanske inte kommer lika mycket inlägg som igår. Eller kan ju kanske försöka fixa några tidsinställda då jag kommer hem från stan, men aa de får vi ju se.
 
Men nu tänkte jag iaf kolla klart på ett program på TV:n och sedan göra mig i ordning, så jag uppdaterar mer då jag kommit hem från stan eller nått :)

gladiatorerna & farmen.

nyss kollat klart på gladiatorerna, och ska nu kolla på Farmen. Men det är bara för att mina föräldrar ska kolla på de ;) så ska vara snäll och göra dom sällskap.
 
Har haft en jätte mysig kväll, bara umgåtts med mamma&pappa och tagit det lugnt. Kollat på TV och pratat mestadels hela kvällen, men har även haft massa främmande här! så har umgåtts med dom..
 
Imorgon ska jag ner på stan med la famila. Lillebror ska klippa sig och mamma&pappa ska göra massa ärenden! så då ska jag passa på att köpa present åt Ewe eftersom jag aldrig gick ner idag. Har lite små ideer vad jag ska köpa, men inte helt säker än. Men får se vad som finns då jag kommer ner.
 
Nu tänkte jag ta mig nånting att äta, lite kvällsfika asså. Och sedan mysa ner mig i sängen och somna till en film, standard haha ;)!
 
Kan försöka fixa ett inlägg innan jag somnar, men lovar ingenting då jag redan nu är trött, så aa. Men annars så bloggar jag mer imorgon, med lite nya fräscha bilder förhoppningsvis.
Så kika in mer sedan ikväll, och även imorgon!
 
WORDS!!!

the luckiest girl on the planet...

...exakt så känner jag mig nu!
alla puzzelbitar börjar falla på plats och jag har kommit till den där stunden i mitt liv där det händer mycket bra saker. Massa planer inför sommaren som kommer bli bäst, har världens underbaraste vänner & familj, äventyr inplanerade, tagit tag i min träning, snart tävling, fotbollen börjar snart på allvar, storsjöcupen är om ett tag och likaså mid nordic cup. Så ni hör ju, mitt liv bara flyter på och jag kan inte må bättre.
 
Nu sitter jag iaf i fotöljen med datorn i knäet, snackar med ewe på sms och bara mår gött! fast är suuuuper hungrig, usch. Fast maten är nog snart klar, hoppas jag! så då blir det gomat, muuums!
 
har även skickat iväg ett mail, och hoppas på svar. Och om det går så kommer det bli en fett najs sak som kommer hända, säger inte mer än de för då blir det inte kul!
 
nu tänkte jag ta och ringa ewe, och sedan får vi se vad som händer. Kanske spela lite keyboard, vart super sugen på det nu. Uppdaterar mer under kvällen, så håll koll :)
 
mitt nya skal jag köpte i östersund för endast 99kr. Rosa och glittrigt, min stil asså ;)

några saker många av er inte visste!

 
* jag har brutit ett reveben så jag har en knöl där nu.
* jag har svårt för att säga nej till mina kompisar.
* jag skulle vilja sommarjobba på någon djurpark, typ kolmården eller nått.
* jag gillar inte då man är allt för många personer med varandra på fritiden, känns som man blir utanför då.
* jag har gått i gymnastik i snart 9 år troja.
* jag älskar att vara för mig själv, mysa ner mig i sängen och bara kolla på film.
* jag har förlorat ena min närmaste bästavän, och till sommaren kommer jag tappa min andra.
* När jag var liten slog jag upp 4 tänder och nu idag är en av dom helt knas.
* Jag hatar att höra min egen röst på filmer/inspelningar.
* jag trivs inte i huset vi bor i nu, vill flytta till ett annat, och helst långt härrifrån typ neråt eller nått.
* Då jag var liten ville jag vara kille för jag tyckte det var jobbigt att sitta ner och kissa ;)

Before you judge me, make sure that you are perfect!

vart inte så att jag drog ner på stan, tror jag ska göra det imorgon ist eller senare, jag vet inte :)
 
Istället så gjorde jag massa styrka, tränade jääääätte mycket mage, så nu bara värker det! men skönt var det. Efter jag hade tränat så käkade jag några kellogg's special och drack vatten, och dom där kollegg's special, shiiit vilka goda!! typ beroende framkallande ju ;) nä men serri, dom var jätte goda.
 
Just nu sitter jag och kollar på djurpolisen, käkar ett äpple och dricker ännu mer vatten. Hatar egentligen vatten, tycker det är jätte äckligt! men är bra då man tränar och vill få en platt mage ;)
 
Annars har jag inte gjort så mycket mer. Tänkte skriva några inlägg och lägga dom i utkast, så kan jag publicera dom lite då och då! Men innan det måste jag damsuga lite & städa lite på toan som syrran bad mig göra imorse innan hon drog iväg, och har inte orkat göra det än ;) laaaatis jag vet.
 
Så nu måste jag stänga ner datorn ett litet tag, och hinna med städningen så inte syrran kommer hem och får nå sykbryt på mig, haha ;)!
 

dagens outfit

 Keps: monki - Linne: kappahl - Byxor: ginatricot - Strumpor: kappahl

Godmorgon

Ännu en dag vaknar jag vid 9, måste seriöst vara nå fel på mig. Aja, är iaf pigg så behöver inte sova så mycket mer, iaf inte nu.
Tänkte iaf att jag kliver upp och gör mig i ordning och är klar så jag kan gå ner på stan vid 12, då har jag endå hela dagen på mig sen :) men vi får se.
Så nu ska jag gå upp och kolla vad mina syskon har för sig och sedan äta frukost! Kika in mer senare.


@sängen

Orkade aldrig göra det där inlägget, fastnade vid TV:n ist. Så har suttit och kolla på TV tills halv 12 typ. Men nu har jag myst ner mig i sängen framför en film, och det är tusen gånger mysigare än att sitta framför TV:n. Ska försöka somna ganska snart, så jag kan kliva upp "tidigt" imorgon och gå på stan. Vill även försöka vända tillbaka lite på dygnen nu då det närmar sig slutet på lovet, duktig jag är jag vet!
Så nu tänkte jag lägga undan mobilen, kolla lite på filmen och sedan försöka sova :) uppdaterar mer imorgon.


Hur gott liksom?


röjar-ralf!

nyss sätt klart filmen röjar ralf, och måste bara säga att jag älskar den! tyckte den var urgullig och speciell, så om ni har tråkigt och ska kolla på film, då tycker jag faktiskt ni kan kolla på den! :)
 
tänkte egentligen slå igång en till film nu, men känner att tiden springer iväg då man kollar på film. Så ska istället göra nånting annat nu, så kollar jag på film då jag ska sova. Tycker det är mycket bättre!
funderade på att skriva det där inlägget igen, men nae, det orkar jag inte. Sorry, men kan försöka göra något mycket kortare och enklare. Något som inte tar lika långt tid, men endå lite tid om ni fattar ;) så fortsätt kika in under kvällen så kankse jag lagt ut det, men vad för inlägg vet jag inte än.
 
Kan väl lika gärna berätta om morgondagens planer nu då jag endå är i farten och skriver.
egentligen så har jag inte så mycket bestämda planer, är väl 2 saker jag VERKLIGEN behöver hinna med. Först är det att dra ner på stan och köpa present åt Ewe som fyller år på Söndag. Och sedan ska jag hinna med att köra lite styrka, eller inte lite, ska köra as mycket styrka.
men annars vet jag inte vad jag ska göra. Kanske höra med någon kompis om den vill hitta på något, vill ju inte bara sitta hemma helt forever alone och inte göra nånting. Kommer ju bara sitta och dega framför datorn, och så vill jag inte att slutet på mitt lov ska se ut. Så vi får se vad jag hittar på!
 
Men nu tänkte jag i alla fall gå och ta mig nånting att äta, och efter de ska jag nog kanske spela lite gitarr. Var sjukt längesen jag gjorde det, så vart jätte sugen på det nu.
 
Men glöm nu inte att kika in senare igen då jag kanske lagt ut det där "inlägget".
 
saknar min lilla bebbo sjukt mycket :'( ♥

typiskt mig.

hade suttit och gjort värsta feta inlägget, och sen råkar jag radera all text och alla bilder. blää! så orkade inte göra om det, kanske någon annan dag men inte nu iaf.
 
Annars har jag inte gjort så jätte mycket faktiskt. Suttit vid datorn hela tiden, som den lilla nörd jag är ;) kikat runt på massa sommarkläder och bikinisar till sommaren, och jag längtar verkligen såhääär mycket nu!! Vart inte så att jag tränade, gick till vardagsrummet och fastnade framför TV:n. Och sen olyckligtvis så var det en chipsskål på bordet, och självklart kunde jag inte motstå den. Så istället för att träna och få den här kroppen jag vill ha, satte jag mig framför TV:n med chips, haha! men tror jag ska träna nu ist!!
 
så nu stänger jag ner datorn innan jag glömmer bort vad jag ska göra, och sen bloggar jag mer senare ikväll!
 
bild sen tidigare idag, men fortfarande en bild jag inte visat, så den är inte gammal, right? ;)

So don't you dare leave me now throw my heart on the ground

Goddag på er alla, eller vad man nu säger! jag mår fintfint för er som undrar, är på suuuper bra humör idag! :D
vaknade iaf 10 idag, ett mirakel att jag vaknade senare än 9 ;) låg då och drog mig i sängen ett bra tag, kollade instagram, spelade spel osv. Klev väl upp vid 11 eller nått sånt, suuper pigg och suuper glad!
Slog sedan igång en film, Hannah Montana the movie, haha älskar sånna där filmer. Så låg och kollade på den och sen dess har jag bara suttit vid datorn och chillat lite ni vet. Tänkte strax ta och träna lite styrka såhär för mig själv en Torsdag. Har ju som mål att ha en "snygg" kropp till the summer 2013. Eller iaf en kropp jag tycker är helt OK. Är väl på tiden att jag börjar ta tag i det nu så jag inte börjar i sista sekund eller nått sånt ;)
Har faktiskt tänkt lite på det här med bloggen, och ska verkligen försöka få till mer än vanliga vardags inlägg. Så det blir lite roligare att läsa, blir ju långtråkigt att bara läsa nästan samma sak hela tiden, eller det tycker iaf jag. Så ska ta mig i kragen och försöka få till det så bra som möjligt, lägga ner mer tid på inläggen och mer tid på bloggen. Försöka få till åtminstonde 2-3 inlägg per dag, kan ju bli mer men iaf MINST. Försöka att ha lite nya bilder till varje inlägg, och inte gamla bilder som jag haft i typ 1000 inlägg ;) såå ja, de är väl dom planerna jag har för bloggen nu framöver, då den så bra som möjligt så att många fler vill läsa den.
Men nu tänkte jag ta och byta om och sedan börja mitt lilla styrkepass!! :)

hemma bra men borta bäst ;)

hade skrivit ett fett långt inlägg på mobilen då jag satt i bussen, men vips var all text borta så då orkade jag inte skriva nånting, haha!
 
Iaf så gick bussresan jätte bra. Beckis stannade kvar i östersund så jag åkte själv, men det var faktiskt jätte mysigt. Satt och lyssnade på musiken mestadels av resan och spelade lite minecraft lite då och då. Men kändes faktiskt som att det tog längre tid att åka hem än dit, det tog ändå nästan 3 timmar hem :s
 
Då jag kom till busstationen skulle jag vara duktig och gå hem, men hann bara gå en bit så kom mamma och plockade upp mig. Hon hade tydligen försökt ringa mig men inte hade jag svarat, så då hade hon åkt ner till busstationen och letat efter mig som en galning, men inte var jag där ;) haha.
 
Efter mamma hade plockat upp mig så drog vi och handlade sen hämtade vi syrran och sedan vidare hem. Kändes konstigt att komma hem, men nu känns det som vanligt! 
Var mat ganska snart efter jag kommit hem, så satte mig ner och käkade i lugn och ro. Efter maten gick jag in på rummet, myste ner mig i sängen med datorn i knäet, och så sitter jag fortfarande. Fast gjorde en liten paus då jag skulle gå och möta lillebror, så har ganska nyligen kommit hem.
 
Har inga planer vad som kommer hända resten av lovet. Får väl ta dag för dag och se vad som händer, men tänkter då inte sitta inne på rummet och ruttna bort iaf ;)
 
nu tänkte jag iaf kolla runt på lite bloggar och sedan kanske slå igång en film eller nått.
 
 

Sista dagen i Östersund

Vet inte vad de är med mig, men alla dagar vi sovit här har jag vaknat runt 9 :s hur sent jag än la mig så vaknade jag där vid 9-tiden, konstigt!

Iaf så är det sista dagen här i Östersund idag, känns ju tråkigt fast måste endå hem för att göra några saker så aa.
Ska väl snart dra till stan och gå där en sista gång, får se om jag hittar nånting då. Har köpt 2 saker, och det är inte ens kläder, eller en sak är en keps men aa. Så ska se om jag hittar nå kläder jag vill köpa, fast har inte så mycket pengar kvar så vi får se ;)

Har ingen aning om då bussen går, så vet inte när jag kommer hem. Men nångång ikväll iaf!

Nu ska jag spela lite minecraft och sedan göra mig i ordning det lilla som är kvar. Så jag uppdaterar mer sedan!

Världens bästa lag!!! <3


Onsdag

Idag har varit en såndär super rolig/mysig dag så jag inte haft tid till att blogga, sorry. Lovar att det kommer bli bättre senare, kanske lite mer roliga inlägg osv. Men vill få till designen, men det är bara att jag behöver fota så jag får nya bilder, sen alla saker jag ska göra som är mega svår att göra. Men jag hoppas verkligen den blir bra då den är klar!!!

Men iaf. Drog ju somsagt på bio 15.15, "Sune i Grekland". Den var faktiskt jätte bra, så den var värd pengarna.
Efter bion åkte vi hem till Beckis mormor och började först spela lite minecraft, men sen vart det mat så då åt vi.
Efter maten började vi spela minecraft igen.. Haha nördar jag vet!! men det är fett kul.

Efter de så kollade vi på ett program på TV:n, men kollade kanske halva sen drog vi på Konsum och köpte lite gottigotta och sedan tillbaka. Slog igång en film som faktisk var jääätte bra/rolig, och efter de... Minecraft igen ;)

Nu ligger jag i "sängen" och ska strax försöka sova för jag är tröööött.. Så jag försöker uppdatera er under dagen om jag har tid. Aja, godnatt.

Gammal bild...


Tisdag

Hade super roligt igår, så kände inte för att ta fram mobilen och börja blogga ;)
Iaf så vart det ingen bio igår, utan det ska vi göra idag, men vilken film vet jag inte. Ist så drog vi och hyrde film och så! Efter maten nån gång drog vi till Wille (Beckis kusin) där vi till tillbringade hela natten, sov även här :) kollade först på skyfall, sen spelade vi lite spel och massa sånt typ, skrattade så jag hade kramp i magen. Kom inte i säng förns efter halv 3 nångång, har absolut ingen aning. Vaknade imorse med att jag hade fötterna på kudden och huvudet under täcket, hhmm kanske wannabe Pippi Långstrump. Haha nä men lite konstigt ;)! Lyckades somna om sen och sov i några timmar. Vaknade strax efter 9 så ligger just nu bara och bloggar, och ska strax spela spel. Vi får ju se då dom andra vaknar, små sömntutor är vad dom är! Men nu ska jag snapchatta lite och sedan spela spel ;)

Innan jag dör ska jag ha sånt här hår, dööör så snyggt!!! :D


Chillar på bion

Gått på stan i nån/några timmar nu. Inte hittat mycket alls, eller iaf inget jag köpt. Hittat en sak, och den var fett cool så fick lov att köpa den.
Just nu sitter vi och chillar på bion och vilar benen. Ska väl strax på donken och käka gomat ;) senare idag blir det bio, tjoho!! Men nu ska jag chilla vidare och sedan vet jag inte.


Godmorgon världen

Sov jääääätte skönt inatt, vaknade väl några gånger men endå! Vaknade strax innan 9 (igen) och har sen dess bara legat med telefonen! Ska väl strax kliva upp och göra oss i ordning, tror vi skulle gå till stan vid 11. Kommer nog bli lite uppdatering därifrån då mitt internet är på, så ni kan ju kika in lite då och då. Men nu ska jag kolla instagram och sedan får vi se vad som händer.


@öööösteeeersuuuund

Bussresan var..hmm vad ska jag säga... Den var.... Jooobbiiiiig!!!!
I vanliga fall brukar jag älska att åka buss, men inte den här gången. Det var fullt i bussen, så det var ganska trångt. Sen var det KOK hett, och man bara svettades typ, ville ta av mig till underkläder bara :s nä usch.
Men kom iaf fram vid ungefär 22.00 Troja, och då stod Beckis mormor och väntade på oss! Helt ärligt, Beckis mormor är stencool och jag verkligen diggar hon!
Iaf, drog till lägenheten och tog nästan direkt oss nånting att käka, gott vare iaf! Sen har resten av kvällen bestått av att tagit ego pics och bah tagit det lugnt. Nu ligger jag här i sängen, bloggar & snackar med några underbara vänner medans Beckis ligger bredvid och sover. Men ska strax sova jag också!
Idag blir det stan, så ska se om jag hittar nått jag vill köpa ;) blir även donken, såååå gott!!!!
Men nu ska jag fortsätta prata med mina vänner och sedan sova :)


Östersund

Drar alldeles strax ner till busstationen för att ta bussen till Östersund, hur chill liksom? Vara där i några dagar, ta de lugnt, shoppa, äta gomat osv. Får se hur det blir med internet, men de kommer nog synas. Men nu måste jag snabba mig, så kika in senare då jag KANSKE uppdaterat mer.


i miss the old time

suttit och kikat igenom gamla bilder huuuuur länge som helst nu.. Gudvad jag saknar dom gamla tiderna, alla roliga saker, alla kompisar, alla ställen man var på osv. Vissa bilder har man skrattat så mycket åt så man fått tårar i ögonen, herregud asså!
 
Iaf, gårdagen var jätte kul. Speciellt kvällen då vi var all alone in tha house och kollade skräckfilmer, ME GUSTA! gick och la oss ganska tidigt, somnade iaf innan 12. Vaknade sen vid halv 9-9 idag, och då var jag jäääätte pigg :s inte vanligt att jag är pigg då, men aa.
Klev upp och käkade frukost, sen satte vi oss och kollade på vasaloppet med pappa. Fast i år kollade jag på TV:n, och inte direkt på plats som jag gjorde förra året. ;)
 
Beckis åkte hem efter 12 nångång, så då satte jag mig ner och spelade lite keyboard. Lärde mig en ny sång, haha ;) nä men asså jag lärde mig en bit av sången, tror inte det är hela låten precis.
Sen la jag mig i sängen och spelade lite spel på iphonen och nu sitter jag här.
 
Ska strax äta och sedan vid 19.20 drar jag till Östersund med beckis. Är där tills på Onsdag så får se hur det blir med bloggningen under tiden, beror helt på om jag har internet på eller inte.
 
Men nu tänkte jag ta och packa det allra sista och sedan får vi se vad jag hittar på.
 
hahaha seriöst, var typ 10 på dom här bilderna. Men minnet asså, hahahah!!

Lördag

Kollar på en super läskig/äcklig film just nu, skakar och sitter under täcket. Haha typiskt mig. Och det värsta är att den nästan nyss börjat, hur ska detta sluta asså?
Nu ska jag iaf fixa dippen så vi har nå gott att äta, sedan fortsätta kolla på filmen :)


Skräck films mys

Sorry for the bad bad uppdate, men har haft annat för mig.

I fredags fick vi ju äntligen det efterlängtade lovet, såååå sköönt. Drog hem och spelade lite minecraft och så, hehe standard nu för tiden.
Åt tacos till middag, så gott!! Och sen vid 7 drog jag och slaggade hos beckis. Vaknade vid 9 imorse, och vid 11 typ åkte vi med pappa hem till mig där vi ska slagga inatt. Mamma, pappa & syrran är borta så vi får fixa mat själv.

Nu kollar vi på skräckfilm och ska nog göra de hela kvällen, film maraton typ ;)

Men bloggar mer då jag har tid. :)

PS. Fick reda på VÄRLDENS bästa nyhet igår, VÄRLDENS BÄSTA!!! Hehe ;)