Heart Chat Bubble

dagen är kommen!! ;)

godmorgon.
Helt sjukt hur fort tiden har gått, nyss var det liksom över 80 dagar kvar tills vi skulle fara. Och nu, är det 0. Eller 1 dag kvar tills vi sitter på planet till cypern, men liksom idag, då börjar hela resan! En veckas semester nu såhär innan skolavslutning, passar ju huuuur bra som helst! helt insane, är hur jäkla glad som helst.
 
Iaf så var det lite segt att komma upp ur sängen imorse, men jag lyckades. Hoppade nästan direkt in i duschen och tog mig en varm och skön dusch! sen har jag egentligen inte hunnit med nå mer. Tänke väl välja nå kläder som jag kan ha och sedan försöka packa det allra sista som hårborste, andra skor osv. så ja :)
 
Slutar ju då somsagt vid 3 för att åka till Sundsvall, känns apigt skönt. Och sen ledig hela dagen imorgon! tycker ganska synd om dom som måste orka med skolan ännu en vecka, hade jag aldrig pallat, är sjukt less på den nu.
 
Men iaf så måste jag nu stänga ner datorn för att hinna med allt jag ska göra, så jag försöker blogga senare idag.
bild från förut då vi åkte tåg.

cypern!!♥♥

har egentligen fullt upp just nu, men tar mig en paus för att blogga lite då jag hållt på ett bra tag nu!!
 
iaf så har skolan idag varit bland dom bästa på lääääänge!! skrattat så jag fick as ont i magen, som jag fortfarande har. haahah!! min klass är så sjukt rolig, så det går inte en dag utan att man skrattar åt den ;)!
 
Efter skolan drog jag ner på stan med mamma och köpte dom sista sakerna, typ shorts och sånt ni vet. Sen vidare hem och började nästan direkt att packa. Är fortfarande inte klar, haha, är jämnt seg då det gäller sånt här ;)!
så vart ska jag då? då jag håller på att packa och dona? ;) jo, imorgon vid 3 tiden drar jag&ewe först till sundsvall, går lite på birsta och bah chillar lite där. Senare på kvällen vid typ 8 tar vi tåget till huddik (TÅÅÅG♥) där vi stannar en natt. På Fredag åker vi vidare med ewes pappa och hans tjej till Stockholm där vi ska ta flyget till CYPERN! fattar ni hur galet det är, bara 2 dagar kvar så sitter jag på flyget, om 3 dagar ligger jag vid poolen/havet och solar och bah badar och där kommer jag stanna en vecka! helt underbart. Var ju en av sakerna jag fick i födelsedagspresent, må ha världens bästa släkt och familj!! ♥♥♥
 
Så ja, jag kommer då tyvärr inte blogga på en vecka. Men då jag kommer hem kommer jag nog ha en hel del bilder som jag kommer lägga upp, skriva om resan osv. Om jag har tur kanske de finns nå internet där så kan jag försöka blogga live på plats liksom ;)!
 
Så det är hur min kommande vecka ser ut. Perfekt nu såhär precis innnan skolavslutningen, hinner ju vara med på den så det är bra! och sen då jag kommer hem är det troligtvis bra väder här då också, så då kan jag fortsätta min underbara sommar här hemma!! (y)
 
Men nu måste jag nog fortsätta att packa om jag ska hinna bli klar, tar ju sån tid på mig. Och sen efter de kanske jag drar ut och hoppar lite studsmatta med lillebror om han vill, annars hoppar jag själv :)!
 

Monday

opsi, blitt några dagar jag inte bloggat nu. Meeeen som alltid har jag mina anledningar!
 
Iaf så i Fredags mot kvällen kom Felle hit, vi chillade väl mest och spelade lite minecraft. Drog sedan vid typ halv 12 bort till valla för att kika lite på nattbandyn. Blev egentligen inte där så jätte länge, utan drog ist ut med några andra och busade lite. Drog väl hem sen nångång vid 1 ungefär, och då var det genast sängen!
 
Vid lördagen klev vi upp vid 7, gjorde oss i ordning osv och sedan drog vi bort till Härnösand där jag hade match. Den gick verkligen super bra, vann med 2-0 så jag var nöjd ;)!
 
Gjorde inte så mycket mer under dagen, men sen på kvällen drog vi ut och var med Jonte lite. Så kom hem nångång efter 12, så sov hon hos mig en till natt (y)
 
Söndags då, gjorde egentligen inte mycket speciellt då heller! hoppade mest studsmatta. Men sen vid halv 3 drog hon hem för hon skulle till sin mormor eller nått. Sen resten av Söndagen gick åt för att pluggapluggaplugga.
 
Och sen idag då? var väl som alla andra skoladagar, några roliga ämnen, några tråkiga. Några roliga stunder, några tråkiga. Hade även prov på SO:n, så får då f*n hoppas på att jag får minst ett E, annars får jag F i slutbetyg inom geografi.. :( nya betygsystemet suger..
 
Men efter skolan drog jag iaf hem, slängde i mig lite mat, bytte om och drog sedan iväg på träning. Den gick väl sådär, var så otroligt trött så orkade typ ingenting men aa..
 
Nu sitter jag bara här och ska strax lägga mig och slå igång en film. Måste sova ordentligt nu, har inte gjort det på ett tag, så är dödstrött på dagarna.. :/ inte bra asså.. så tyvärr är det här det första och sista inlägget för idag. Men jag ville iaf mest visa att jag fortfarande lever och sen säga att jag snaaaaart är tillbaka som förut. Kan bli lite svårt nu då jag ska bort och jaa. Men vi får se vad som händer :)
 

i close my eyes and i can see a better day

            
bildbrist.
 
har nog varit den grymmate dagen på hela veckan. Inte nog med att det inte var en enda tråkig lektion, så fick vi sluta en och en halv timme tidigare för vi hade hål sista. Så skulle egentligen sluta nu ;)!
 
Iaf så drog jag ju hem då vid kvart över 3 typ. Eller stod först och pratade med beckis&carro en stund, men sen drog jag hem :) kom väl hem vid typ kvart i 3 -3 nångång. Och sen dess har jag inte gjort ett piss, suttit vid datorn och gjort nada. Inte orkat göra nånting, inte ens orkat gått ut nu när det är bra väder ;) eller lite målnigt osv men aa.
 
Har fortfarande inga planer för dagen, får väl se vad jag hitt på. Har jag ingenting för mig kommer jag väl sätta mig ner och plugga SO, har vårt sista SO prov på Måndag. Och jag MÅSTE verkligen klara det!! (y)
 
Men nu tänkte jag iaf gå och ta nånting att äta då jag är jätte hungrig, och sen får vi se vad jag hittar på :)
 
 
 

Var det en dröm eller var allt på riktigt?

har absolut ingen aning om hur det egentligen kommer bli med bloggen framöver. Jag hittar ingen motivation för att blogga längre, och har varken tid eller lust. Men ja, jag försöker se det possitiva i allt och fortsätta men vi får se..
 
Iaf, idag har nog varit min bästa dag, i hela mitt liv! helt seriöst. Ni anar inte, blev så himla tårögd på skolan, av glädje asså. Kan egentligen inte förstå vad som händer, eller vad som har hänt! efter att jag nu varit ledsen i ungefär ett halvår över en sak så har det äntligen löst sig, och jag är lyckligare än någonsin. :')
 
men efter skolan idag så drog jag iaf på träning, och hur den gick.. ja, nog den sämsta träningen på länge. Inte nog med att jag hade as ont i höften, så skallade jag ihop med en annan och fick as ont i huvudet. Orkade ingenting och allt jag gjorde blev typ bara fel. Så ja, inte den bästa träningen precis. Men nu taggar jag till match på Lördag ist! så blir upp tidigt för att dra iväg på bortamatch, usch. Matchen börjar 10 så måste åka vid 8 :(
 
Iaf efter träningen drog jag väl hem, duschade och sen åt jag.. Osso har jag inte gjort så mycket annat, kollat runt på olika skolavslutningsklännigar. Har fortfarande inte hittat någon "WOW", men har hittat en som är helt ok som jag kanske ska beställa, gullig med enkel liksom :)
 
Fredag imorgon och jag har INGA planer. Tar väl dagen som den kommer, men kommer nog bara bli en chilldag då jag ska upp så tidigt på Lördagen. Så måste lägga mig tidigt osv, så aa :)
 
Men nu tänkte jag slänga mig i sängen och kolla på nån film, försöker väl slänga in nå till inlägg senare :)
 

the luckiest girl on the planet!!

glädjen som går upp ifrån tårna och upp till mitt huvud är obeskrivligt. Aldrig i mitt liv har jag varit såhär j*vla glad som jag är just nu. Att först har jag så grymt bra saker som händer framöver, och sen "saken" jag fick veta nu ikväll. Nästan så jag seriöst gråter av glädje, går verkligen inte att beskriva. Jag är bara såååå lycklig, och finns INGENTING mer jag vill ändra för att bli glad.
 
Jag vet inte vad jag ska skriva, eller vad jag ska säga. Jag är helt mållös och saknar ord! Enda jag kan säga är att jag nog är världens lyckligaste just nu, just denna stund.
Jag återkommer imorgon då jag har lugnat ner mig, för jag kan verkligen inte skriva, jag bara skakar!! :')
 
            

back later tonight.

har absolut ingenting att blogga om, har främmande här så vill umgås med dom, försöker övertala mamma att få sätta upp studsmattan och sen vill jag dricka nånting. Så jag skriver väl senare ikväll, upptagen nu! :)

How wonderful life is now you're in the world

Matchen gick väl sådär.. Förlorade med 5-3 men jag tyckte iaf vi spelade hyffsat bra och det är huvudsaken. Motståndarna fick väl 2 turmål på hörnerna, annars så var det ganska jämnt då det gällde mål..
 
Efter matchen drog vi hem och sen dess har jag mest tagit det lugnt. Kikat runt på olika klänningar, har ju fortfarande inte hittat någon till skolavslutningen och vet inte om det är försent nu.. Så ja, där har jag ett litet problem. Haha, men hade velat försöka komma iväg till typ övik eller nånstan och se om det finns nån akut klänning man kan köpa, bara för att ha nånting iaf, ja ni fattar.
 
Imorgon är det ju iaf Tisdag som alla vet ;)! kortdag i skolan och sen träningen på eftermiddagen.
har matteprov sista timmen, inte pluggat ett piss så får se hur det går. Men då man är klar med provet får man ju gå, så då kan man ju kanske sluta lite tidigare än vanligt jao ;)! nä men vi får se..
 
Dagarna framöver är väl mest chill egentligen. Ingenting jobbigt iaf! matcherna har ju börjat köra igång som ni kanske förstår, så har ju 1-2 matcher i veckan. Och det känns sjuuuuukt roligt!!! få göra nått annat än bara träningar, så ja, det är roligt.
Har ju inte heller mycket plugg kvar i skolan. Har typ 1 eller 2 prov kvar och sen inge mer liksom! betygen sätts sista maj så får ju se till att sköta mig bra och göra bra ifrån mig på proven fram tills dess. Så jag inte får nå F ;)
 
Men ja, nu tänkte jag iaf slå av dom 2 sista avsnitten av 90210, iaf av dom som kommit ut. Och efter det måste jag försöka sova. Skojjar inte om jag knappt sov 5-6 timmar inatt, inte bra för mig. :/
så jag säger godnatt nu, och försöker väl få till fler än ett inlägg imorgon iaf. :)
 
bild från storsjöcupen förra året, men snart är vi där igen :D

grattis sverige!♥

herrejisses vad det bombas överallt om hockeyn nu, haha! behövde ju egenligen inte ens kolla på hockeyn, för man får ju reda på allt genom t.ex. facebook endå ;)
 
Men jag tyckte iaf matchen var bra, lite små spännande då och då! och nu kan jag säga att jag är en stolt svensk. Extra kul var ju att dom vann på hemmaplan, det är ju liksom bara ett + i kanten. Och älskar verkligen då dom vet att dom ska vinna, deras leenden och glädjen, asså åh vad jag älskar att kolla på de :)
 
nu tänkte jag iaf lägga mig och försöka sova, ska upp lite tidigare imorgon så jaa :) godnatt!
 
 

I'm not one of those who can easily hide

herregud vad min dag varit bra, perfekt avslut på denna jätte mysiga helg! vill inte att dagen ska ta slut :(
 
Iaf så vid 11 så drog jag till Valla, hade ju uppvisning idag.
Vi chillade väl mest lite tills vi skulle börja förträna och så. Och förträningarna gick ju inte precis bra för mig :/ men då vi väl hade kört i gång själva uppvisningen och vi körde och så, så gick det hur bra som helst. Satte alla mina varv, och ja, jag kan egentligen inte vara nöjdare. Körde även bomflickis på golvet!
Kommer nog dyka upp filmer från idag, senare framöver. Dom måste läggas ut först och så :)
 
Efter uppvisningen drog jag & pappa och hämtade lillebror i helgum, och sen när vi kom hem så gick jag nästan direkt ut och solade. Så har fått ännu mer färg på mig! fattades bara en svalkande pool jag kunde badat i så hade allting varit helt perfekt. Men sorgligt nog så har vi ju ingen ;) haha.
 
Men sen har jag inte gjort så mycket mer idag, tagit det lugnt och bara njutit av dagen. Njutit så mycket jag kan innan skolan som är imorgon ;) fast inte mycket kvar, jag har kanske 1 veckas plugg kvar, sen är jag friii. Nä inte helt fri, ja men asså ni kommer förstå sedan framöver :)
 
Iaf så tänkte jag nu byta om då jag fortfarande sitter i min bikini (tecken på att jag älskar den), och sen efter den mysa ner mig i sängen framför nå avsnitt av 90210. Ska försöka somna tidigt inatt, då jag varit upp till minst 1 nu i helgen. Så blir lätt att jag är uppe så sent på vardagarna också :/ aja, men jag bloggar mer sedan..
 
            

@bilen

Varit så otroligt fint väder ute så har inte ens tänkt tanken att suttit vid datorn, knappt vid mobilen!

Ist har jag legat ute och solat hela dagen, och kan säga att jag fått ganska mycket färg på mig!! (Y) varit så otroligt skönt, bara legat där och inte gjort nånting. Varit ute mer än jag varit inne idag, och de är bra gjort av mig ;)

Nu sitter jag iaf i bilden påväg till Härnösand för att kolla på syrran. Hon gick ju vidare i nån tävling förut, så ska bli roligt att kolla hur det går :)

Men nu ska jag fortsätta snacka med några på KIK och sedan hoppas jag vi snart är framme :)


finally friday!

Äntligen Fredag, sjukt less på skolan nu. Och det märks nog på fler än bara mig! på 3 dagar, har 10st olika i klassen somnat på 4 olika ämnen, och jag är en av dom ;)! så inte bara jag som är less, haha..
 
Iaf var väl skoldagen helt ok. Var egentligen inte så mycket "jobb", så det var chill :)
Efter skolan åkte jag med mamma hem, fast hann knappt hem så åkte vi och hämtade en bil vi ska ha på prov nu under helgen, en jätte fin faktiskt, och as skön :) så hoppas det blir den.
 
Har inte gjort mycket alls under dagen, bara tagit det lugnt och så. Som det ser ut nu blir det nog en kompisfri dag/kväll. Men vem vet, mycket kan ändras på bara några minuter ;)!
 
Men ja, jag ville visa att jag lever. Tänkte nu gå ut och vara social med mina föräldrar och sedan är det nog mat :)
 
          
hade ju inte tackat nej till att ligga och sola nunu!!
 

Onsdag :)

 
Iaf så var gårdagen jätte mysig. Drog hem till Ewe efter skolan och bah chillade ett tag! var ju inte det finaste vädret ute, spöregnade och var jätte kallt.. Men då drog vi på oss några mjukiskläder och drog ut och hoppade studsmatta i regnet, inget kan stoppa oss liksom ;)
 
Fick skippa träningen igår då jag fick så himla ont i höfterna, så efter maten och så drog vi hem till mig, (ewe hade glömt sina fotbollssaker i hennes pappas bil som inte var hemma). Chillade väl mest bara på här hemma, gjorde väl inget super speciellt. Drog ner på Ica och köpte lite gosaker, och satte oss och kollade på film och åt dedär vi köpt.
Senare under kvällen drog vi hem till ewe för att hämta lite sovsaker, och sedan hem till mig igen där vi slaggade.

Var verkligen super trött imorse, var lite svårt att komma upp, men jag lyckades iaf ;)! men dessvärre somnade jag på första lektionen vi hade, haha. Men sen resten av dagen har jag varit ganska pigg, men endå trött om ni fattar ;)
 
Vid 6 ungefär drog jag iväg till kokhuset för att vi skulle hjälpa till inom RUIF att kratta, så var väl där ungefär en timme innan jag drog iväg på träning, gymnastikträningen!
träningen idag kändes dubbelt så bra som i Måndags, kanske för jag var på bättre humör ;)!
 
Nu tänkte jag strax hoppa in i duschen, efter att min syrra blivit klar. Vem vet hur länge hon duschar? -.- så aa.
men medans tänkte jag kolla klart på lite skolavslutningsklänningar, snart dags ju ;)
 
 VILL OCKSÅ KUNNA SÅDÄR PÅ STRANDEN LIKSOM, ETT NYTT MÅL JAO!

@skolan

Hade tänkt att blogga imorse, men jag försov mig. Så Ewe ringde och väckte mig kvart i 8, så blev en liten stressig morgon ;)

Iaf så är jag nu på skolan. Lyckats koppla in mig på skolans nätverk så kan vara inne på internet hur mycket jag vill ;) yeeah.

Har strax SO och sen långrast, och efter de har jag bara 2 lektioner kvar. +lunch då. Så är en ganska lugn dag med lite lektioner.

Men nu måste jag lägga undan mobilen innan lärarn ser mig, då blir det lite problem ;) haha.


herregud...

...vad roligt det var att få träna gymnastik igen. Även fast jag gjorde illa armen efter ett litet tag bara, men det jag hann göra, åååh så roligt det var! Nu taggar jag dom 2 sista träningarna innan uppvisningen på söndag, och då köttar jag verkligen! ihihi..
 
Nu tänkte jag iaf ta och äta nånting, eller iaf dricka. Är så otroligt törstig så jag måste verkligen dricka nånting, saft hade inte varit helt fel ;) haha, nä tror faktiskt jag ska ta vatten eller nått (y)
 
Jag kanske skriver nått "godnatt" inlägg om jag orkar sen, har ju lite grejs jag ska fixa först och sen lägga mig och sova, så vi får se. :)
 
              

Måndag :)

Måndag är en såndär dag då det blir väldigt stressigt, och jag inte hinner med så mycket. Då det bara är att dra hem efter skolan, byta om & käka och sedan dra iväg på träning. Det finns liksom ingen tid för att sätta sig ner och börja blogga mitt i allt. Sen efter träningen är det liksom att dra hem sen käka och sedan vidare till nästa träning.
Träningen började som tur var lite senare idag annars hade jag missat den, så ska strax dra iväg på den.
 
Annars har min dag varit helt okej. Lite långtråkigt osv, men annars var den bra!
hade NO prov på skolan idag också, men självklart fanns ju ingenting av det jag pluggat på med. Så vi får se hur det går, men känns endå som att jag kommer få minst ett E iaf, och de är huvudsaken :)
 
Morgondagen är väl inte så speciell den heller. Först skola sen hem och vidare på träning senare på "kvällen". Mycket med träningar nu för tiden, men gillar att hålla igång och ha nånting att göra på dagarna. Tyvärr har jag missat ganska många gymnastikträningar då det kommit annat ivägen så jag inte kunnat gått, men nu ikväll ska jag gå, och alla andra dagar den här veckan ;) för sen på Söndag troja det var, har vi uppvisning så då måste jag ju träna stenhårt till det :)
 
Iaf så måste jag fortsätta fixa mig nu så jag uppdaterar mer senare ikväll :)
 
ser fet ut på första bilden, men shit the same ;) den bjuder jag på..
 

11 saker...

* jag kan jätte lätt bli ledsen, bara det att jag inte visar det varje gång. Håller ganska mycket för mig själv.
 
* jag älskar att ha mycket pengar, men har blivit jätte dålig på att spara dom.
 
* hälften av pengarna jag slösar är på godis, fika, dricka osv.. alltså sockersaker ;)
 
* jag har en hemlighet som ingen någonsing kommer få veta, och då menar jag verkligen INGEN!
 
* jag har en "dagbok" där jag skriver om en speciell sak, en ledsen sak.
 
* jag har en annan hemlig blogg.
 
* jag kan vara as bra på att låtsas vara glad då jag egentligen är jätte ledsen.
 
* min första blogg var http://badmonkey.bloggplatsen.se, mobba inte, tänk på att jag var liten ;)
 
* jag kan lätt bli sur/irriterad om det är nå småsaker folk klagar på.
 
* jag har alltid velat varit med i ett riktigt slagsmål :s
 
* jag vill flytta från sollefteå, helst nånstans neråt, bort härifrån bara.

You Can't Fly Unless You Let Yourself Fall

som ni kanske märkt tog jag mig en kortare "bloggpaus". Det blev så himla mycket på en och samma gång så jag hann verkligen inte med bloggen, då valde jag att lägga den åt sidan ett tag.
Så vad har jag då egentligen gjort under dom här dagarna jag inte bloggat?
 
I Tisdags efter skolan drog jag, ewe & felle ner på stan. Köpte lite hundgodis osv och drog sedan hem till mig! Drog på träningen senare under dan, och efter den drog vi direkt hem till Ewe. Duschade och sånt där och bah myste på. Spelade lite minecraft och bah hade allmänt roligt.
 
Sovmorgon på Onsdagen för vi hade Elevensval, så klev upp vid 8 och gjorde oss i ordning osv. Vid ungefär 20 i 9 kom mamma och hämtade mig, så åkte vi och hämtade Tinny, hunden jag skulle ha under dagen. Hade liksom hundpromenad så aa :) gick över 1 mil, så det var sjukt drygt. Men stannade ju till på ett ställe där vi åt lunch osv. Passade även på att köra massa agillity då, och shit vad duktig hon var.
Var verkligen en super rolig dag, och ville verkligen inte lämna tillbaka hunden, menmen..
 
Efter vi hade lämnat hunden var det gärnet hem, käka och byta om. Sen drog vi ner på nipvallen där vi hade lagfoto, och efter det åkte vi direkt till bollsta där vi skulle ha våran premiärsmatch.
Första halvlek var väl sådär, vi var väl lite ovana och så där, men det stod iaf 1-1 efter första halvlek! Men i andra halvlek så spelade vi så grymt bra, så matchen slutade med en vinst på 7-3.
Efter matchen drog jag hem och packade och så, och sen följde jag med Ewe hem där jag slaggade över.
 
På torsdagen så tog vi det mest bara lugnt, låg typ och slappade hela dagen osv. Men på kvällen drog vi till Östersund med hennes pappa där vi slaggade en natt.
 
Fredagen var ganska mysig & rolig. Drog iväg och badade vid kanske halv 1 eller nått, och drog dit vi sov vid 5 troja de va. Och skrattade så otroligt mycket på badet så jag fick seriöst träningsvärk i magen dagen efter, asså ni skulle bara veta. Men endå en aning "pinsam" sak, så de får stanna utanför bloggen.
Åkte hem till solle vid halv 10, så kom hem runt halv 12 --> trött som ett as O.o
 
I Lördags då så skulle jag egentligen vara med Ewe, men det blev ändrade planer så det slutade med att Felle slaggade här ist. Var jätte roligt det också! fast spelade minecraft mer än halva dan/kvällen. Gjorde väl några pauser då vi skulle dra och köpa godis osv.
Var hur trött som helst så somnade inte förns vid 7 nånting, inte bra jag vet, men inget jag kan göra åt..
 
Imorse kom lillebror in och väckte oss vid halv 12 för att det var frukost. Så vi låg och drog oss i sängen ett litet tag och sedan klev vi upp och käkade frulle. Fortsatte "morgonen" med lite minecraft spel ;)
Men vid ungefär halv 2 eller nått kom felles mamma med pengar, och då sedan drog vi iväg på marknaden. Var inte där så länge då vi kom då dom höll på plocka ihop. Men fick iaf åka en karusell gratis, och sen köpte vi några munkar och nån dricka. Satte oss sedan utanför MM och chillade litt.
 
Kommer inte ihåg när vi kom hem, men nångång efter 3-4 troja.. Och vi gjorde inte alls så mycket sen, min moster kom på besök med hennes barn och så, så var med Liv lite. :)
 
Efter Felle åkt hem så fortsatte jag leka med Liv, och sen gick jag och satte mig framför datorn där jag fortfarande sitter. Men tänkte nu snart gå och ta mig en snabbdusch, skola imorgon ju så vill ju vara fräsch!
Har då ingen aning om hur det här inlägget blev, då jag mest bara ville visa att jag är på fötter igen och är tillbaka. Så då får detta inlägg blir hur som helst, blev lite långt också med skit samma ;)!
 
Börjar mer som "vanligt" imorgon då det gäller bloggandet. Ska verkligenverkligen försöka ta mig i kragen och börja göra lite mer roligare inlägg, inte bara tråkiga vardags inlägg. Inte bara tråkigt för er att läsa, utan det är också tråkigt för mig att bara skriva om samma sak hela tiden!
Så kika in här mer imorgon för lite mer och roligare inlägg. :)

inte min dag..

jag har as ont i huvudet, as trött, är på dåligt humör osv. Så stänger ner datorn för idag och försöker sova ist, uppdaterar er imorgon då jag troligtvis är på mycket bättre humör. :)
 

ännu en gång ber jag om ursäkt..

har verkligen inte haft nånting att blogga om idag, som alla andra dagar. Men idag var det verkligen ingen bloggsugenhet alls, speciellt inte då jag inte har nått att blogga om. Satte mig och försökte blogga, men fick till typ en mening sen inge mer. Så då sket jag i det, och ist har jag bara spelat minecraft bokstavligt talat hela dagen.
 
Tagit några små pauser, t.ex då jag skulle äta/gå på toa/frisk luft/hjälpa till med något osv. Annars har jag tillbringat hela min dag framför datorn. Ångrar det faktiskt en hel del nu då jag tänker efter på vilket fint väder det varit ute. Hade ju mycket hellre gått ut och kickat lite fotboll eller nått, men har inte heller vågat. Eftersom jag har haft jätte ont i halsen nu idag, så ville jag bara vila och inte göra det värre då vi har våran premiärsmatch på Onsdag. Och den vill jag ju såklart jätte gärna vara med på, så vill inte bli sjuk nu, nejnej!!
 
Så det är väl hur min dag sätt ut, minecraft all day long. ;) haha.
Morgondagen kommer väl inte bli så himla speciell den heller. Först skola, hem och äta, träning, hem, träning, hem & duscha och sedan sova. Typ så ser min dag ut :) och ja, jag har dubbel träning. Först fotboll & sedan gymnastik.
 
Har ju träning Mån-Tor varje vecka, fast då gymnastiken slutar för säsongen så kommer jag inte ha på Onsdagar. Annars är det alla andra dagar +några matcher lite då och då.. Men känner mig så bra i kroppen då jag får hålla igång mycket och röra på mig, annars sitter jag ju bara hemma framför TV:n med en chipsskål i knäet. ;)
 
Iaf så tänkte jag nu börja göra mig i ordning för sängen. Välja en film & borsta tänderna, sånt där jag brukar göra innan jag lägger mig. Och sen somnar jag till filmen jag valt, om de inte tråkigt nog är någon super bra/spännande som jag bara MÅSTE se klart på, då ligger jag vaken typ halva natten och kan inte somna, hehe! ;)
 
men aa, nu säger jag godnatt för idag så bloggar jag mer imorgon. Lovar att jag ska försöka bättra på mig då det gäller bloggningen. Bloggen blir ju helt död, och hur kul är det liksom? ;)
 

vetintevadjagskaskrivasomrubrik.

förklaringen till den urusla uppdateringen är för jag varit med Felle hela dagen igår och idag!
och sen på Fredagar kan det lätt bli att bloggen hamnar lite åt sidan, då man gått i skolan en hel vecka och är helt slut +att det är början på helgen och man vill göra nånting roligt! :)
 
Iaf så har jag då varit med Felle både igår och idag, och det var verkligen jätte roligt! även fast vi bara legat hela dagen idag och kollat på film, men sånt behöver man ibland. Men var ut en snabbis och hjälpte mamma&pappa då dom höll på att kapa ner ett träd, så lite friskluft har vi endå tagit! ;)
 
Felle åkte hem för kanske en halvtimme sen, och sen dess har jag verkligen inte gjort nånting. Eller typ kikat runt på internet, och nu sitter jag här och bloggar om ingenting typ ;)!
Tänkte snart ta och spela lite minecraft och sedan duscha, en lång och varm dusch! fett skönt..
 
Sen blir det nog bara en myskväll framför massa filmer nivet, har inte någon ork till att göra nånting annat typ. Har en hel del filmer jag vill se men jag inte haft tid med att kolla på.
 
iaf så tänker jag kolla på lite klänningar nu och sedan spela minecraft. :)
 

MIN FÖDELSEDAG! ♥

Nu är snart min födelsedag över, och den har varit helt otrolig! Fått så grymt bra presenter så jag är mer än nöjd, kunde inte fått en bättre födelsedag. Ätit tårta och fika har jag också gjort, och det var så himla gott!! Tårtorna blev faktiskt lyckade, trodde först dom skulle bli jätte torra eller nått sånt, men nejdå, vi lyckades ganska bra :)
 
Tror att alla gäster har varit här nu, så nu väntar jag bara på att Ewe ska komma så blir det lite firande med hon också. Så sjukt nyfiken på vad hon köpt till mig. Hon har ju gått och retat mig i 2 dagar nu, och jag blev bara mer och mer nyfiken varje gång hon började prata om presenten hon köpt, men vad de är vet jag inte :) så det ska bli jätte roligt att äntligen få öppna den, och se vad som finns där ;)!
 
Men kan inte säga mer än att min dag har varit super, så himla glad för allting jag fått! Ska försöka lägga upp bild kanske imorgon eller nått på vad jag fått, så får ni se :) om ni vill såklart.
 
Vill även passa på att säga TUSEN tack till alla som grattade mig idag, både på skolan och utanför. Skojjar inte om jag fick säga tack minst 20-30 gånger, och då var det bara på skolan, haha! men iaf, tacktacktack!!♥
Fick även ett stooort grattis av NellieB, och tydligen hade en kompis skrivit och bett hon göra de, så tack så himla mycket nu vem det var som sa de! blev jätte glad :)
 
Nu ska jag gå och fortsätta umgås med gästerna som är kvar, och efter det hoppas jag att Ewe har kommit så jag kan umgås lite med hon! perfekt avslut på födelsedagen, umgås med nån som gör en så glad!♥
 
           
          
Bjuder på några bilder från dagen!

Inte länge kvar.

Vet att jag sa att jag skulle blogga efter jag vaknat och så, men hade fullt upp, eller Asså saker som jag behövde hinna med med!

Jag vaknade iaf vid halv 12, klev då upp och käkade frukost och sen skulle vi ut och köra fyrhjuling, men fick inte igång den så gick in igen!

Vid halv 1 så kom mamma och hämtade mig och vi drog till sahlens bil där vi skulle hjälpa till, jag fick ta hand om hoppborgen, hur chill som helst ;)!

Vid 4 nångång drog vi och handlade inför imorgon, bland annat saker till att göra tårtan. Ihihihi!! Så de är de jag gjort idag, Ewe hjälpte även till att fixa dom!

Nu ligger jag här i sängen och försöker sova, men det går inte så värst bra. Längtar så mycket tills imorgon, att få öppna massa presenter osv. Men känns inte alls som att jag fyller år, haha!

Men iaf tänkte jag nu kolla runt på mobilen, så jag bloggar mer imorgon, kanske hinner innan jag drar till skolan :)

Bild som Ewe tog :) bild på hela tårtan kommer imorgon :)


Valborg är över.

Har haft en super mysig Valborg, bland dom bästa faktiskt!
Åkt massa fyrhjuling, spelat pingis, ätit gosaker, skrattat så jag dött osv. Var så himla roligt, och vill inte att det ska vara över än. Men nu är jag hemma hos Ewe där jag sover inatt, blev lite sådär spontant, var egentligen inte planerat att jag skulle sova här, men aa :)

Men nu är jag trött och orkar inte skriva mer, så jag uppdaterar er mer efter jag vaknat och så. Godnatt!