min helg

Lördag: Klev upp 06.10. Gjorde mig iordning och drog sedan till kokhuset, sen vidare mot Timrå. Åkte dit första matchen skulle vara. Värmde upp och var jätte taggad! Signalen gick. Första matchen var igång och alla var super taggad. Vann den matchen med 3-0 och skulle spela en till match senare. Åkte och åt lunch och sedan match igen. Vinst med 4-0. Alla var på jätte bra humör och vi spelade 2 jätte bra matcher. Drog och duschade, och sedan åkte på Ica och köpte lite godis och sedan fixade vi oss och åkte på discot. Var jag, kotten, mirre, hanna och magda och vi hade fett najs! Åkte sedan "hem" och bara snackade. Somnade kanske kvart i 12.
 
Söndag: Klev upp 06.00. Drog och åt frukost och sedan gjorde vi oss i ordning för match. Drog till matchen och vann med 3-0, och det innebärde att vi vunnit våran grupp. Tillbaka och åt lunch och sedan match match igen. Vann matchen med 4-1. Och vi var vidare till kvartsfinal. Drog och duschade och sen resten av dagen/kvällen tog vi det bara lugnt, spelade lite maffia och pratade bah. Somnade vid  halv 12 ungefär.
 
Måndag: Klev upp vid 08.00. Drog och käkade frukost och sedan tillbaka och gjorde oss i ordning, packade lite och sedan drog vi till matchen, kvartsfinal. Vann den matchen meed 2-0 och vi var vidare till semifinal. Drog och käkade lunch och sedan tillbaka till samma ställe och spelade semifinal. Var en väldigt jämn match med vann med 3-2. Vi var vidare till FINAL. Gick och köpte en toast och en sportdricka och satt bara och chillade. Sen vid 15.30 var det final. Var sjukt nervöst, men när domarn blåste igång matchen släppte all nervositet och det kändes sjukt roligt. Vi spelade sjukt bra och i första halvlek ledde vi med 1-0. Gick in igen för andra halvlek och spelade SUPER bra. Domaren blåste av och vi hade vunnit med 5-0. RUIF hade vunnit Mid Nordic cup 2012.
 
Ni anar inte hur roligt det kändes. Att vi hade vunnit ALLA matcher, och bara släppt in 3 mål på 7 matcher och gjort sammanlagt 24 mål. Det är sjukt hur bra det är egentligen. Alla var jätte glada och vi fick GULD MEDALJER. Så nu ska vi åka dit nästa år också, eftersom vi fick det gratis nästa år eftersom vi vunnit. Den här helgen har varit den bästa på lääääänge. Var sjukt kul att vara där med laget och ta hem allting. Umgås och skrattat så man nästan gråtit. Träffat nya personer som var sjukt härliga och åkt hem som en SUPER nöjd tjej. Är fett trött nu så ska nog strax sova.
 
Ska upp halv 9 imorgon för att sedan dra till gymnastik hallen. Skriva lite papper med felicia och visa lite grejer för en ny tränare. Har somsagt fått en förfrågan att bli mer "riktig" tränare, så de kommer bli sjukt roligt. Kanske hoppa lite trampolin och sedan ska jag nog dra till momma. Annars ska jag försöka träffa Beckis som jag inte träffat på år och dar. Ska även svara på frågorna från frågestunden! Så dom dyker väl upp den här veckan.
 
Tack alla som gjorde denna helg bäst, minne för livet säger jag bara! Älskar er RUIF♥
 
världens bästa lag!♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0