Heart Chat Bubble

håll om mig nu så står jag kvar.

nu drar jag bort mot Ewe och hennes familj, tillbringar kvällen där! kommer nog bli hur mysigt som helst, så jag kommer nog inte blogga mer ikväll om jag inte får nå super ryck. Finns ju endå ingen som sitter vid datorn ;) haha. Men iaf, om jag inte bloggar mer ikväll så är jag tillbaka imorgon :)
 
           
           
bara för att jag är på stört bra humör bjuder jag på dom här 4 helt oseriösa bilderna ;)
 

Valborg

är på otroligt bra humör idag, men nog för att det är sista April, snart min födelsedag, premiärsmatch snart, sista tävlingen i gympan, sommarlovet närmar sig och jag har grymma planer på gång inför sommaren 2013. Så just nu flyter mitt liv på ganska bra, känner att jag gillar nuläget. Men finns ju såklart en hel del som jag verkligenverkligen skulle vilja ändra på, men vissa av dom sakerna går bara inte, så då får man acceptera läget just nu. ;)
 
Iaf efter skolan så drog jag, mamma & ewe först och hämtade en sak, och sedan vidare för att hämta mitt bankomatkort. Var ju så duktig förut så slarvade bort mitt ;)! men nu har jag äntligen fått ett nytt. Känns verkligen as skönt, så jobbigt att hålla reda på massa småpengar och massa sedlar, mycket bättre med kort ;)
 
Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle vara med Fanny, men jag vet inte vad som hände. Nu ser det iaf ut som att det inte blir något, men inte ska jag deppa ihop. Mamma och dom ska nog iväg till Ewes familj senare ikväll, så då kommer jag troligtvis hänga på med dit. Så kommer nog bli jätte roligt det också!
 
Imorgon ska jag kanske stå och sälja hamburgare och sånt men gymnastiken, haha! men måste kolla upp de där lite mer, känner mig lite osäker just nu hur det blev. :) men de visar sig nog ju.
 
Nu tänkte jag iaf göra mig iordning, fixa mig lite inför ikväll nivet. Och förhoppningsvis är maten snart klar, så ska väl käka då också. Men uppdaterar er mer under kvällen, även fast jag nog inte tror det är så många som sitter vid datorn ikväll, dom flesta är väl ute ;) men aja.
 
DREAM BODY!!♥

buenas noches

bara varit en lugn kväll, så har inte mycket att berätta!
nu tänkte jag iaf ta och krypa till kojs, försöka somna så fort som möjligt. Så jag bloggar mer imorgon :)
 
IHIHIHIHI, SNART PREMIÄRSMATCH!!!! :D

trött, huvudvärk och ont i magen (y)

min dag har varit bra, jag har gjort si och så och blablabla. Orkar inte skriva dagen, så trött så vill lägga mig och vila, men vill vara snäll och göra ett inlägg innan.
 
Efter skolan drog jag iaf hem till Ewe, och gärnet att äta och byta om osv. Senare drog jag iväg på fotbollsträning, första utomhusträningen för iår. Först gick de väl bra, men mot slutet fick jag as ont i huvudet :(
 
Efter träningen fick jag skjuts hem och har inte gjort mycket sen dess. Har fett ont i huvudet och magen så ska somsagt lägga mig och vila. Men kom på att jag måste duscha också ;) så jag gör nog det före och sen vilar.
 
Ska verkligen försöka somna tidigt nu inatt, blir ju så deppig och trött isf på skoldagarna, inte kul :(
Men går ju bara imorgon och sen är vi ju ledig på Onsdag eftersom det är sista april imorgon, men är bara ledig en dag, och missar dessutom den bästa och kommer tillbaka den sämsta. Men vad gör det då jag fyller år på Torsdag. Tänk, bara 3 ynka dagar kvar! kommer ju gå hur fort som helst! :D
 
Iaf så måste jag duscha nu, men jag skriver nog ett till inlägg senare ikväll :)
 
 
 

And i'll hold you tightly, and tell you nothing but true

har suttit och nördat minecraft fram tills nu, så lite mer än en timme ungefär :) haha nörd jag vet, fast har suttit och spelat sååååå mycket längre förut. ;)
 
Iaf tänkte jag nu gå och göra mig i ordning för sängen. Borsta tänderna, välja film, tvätta ansiktet osv! och ja, jag brukar somna till film det är därför jag måste välja en ;) kan typ inte somna utan film.
 
Imorgon är det ju iaf Måndag. Skola som vanligt och sen träning. Har även fotbollsträning imorgon, utomhus för första gången iår. Så ska passa på och gå på den, kommer nog bli super skoj :)
 
Annars har jag inga planer för morgondagen, så aa.
men nu måste jag snabba mig lite om jag vill kunna somna i tid, så godnatt! :)
 
bland dom första bilderna jag la ut på bloggen ;)

💎 shine bright like a diamond 💎

jag vet att jag inte bloggade nå mer igår, men hade fullt upp med att ha roligt.
detta har nog varit den roligaste helgen på lääääänge. Skrattat så jag har kramp i magen, seriöst!
 
Iaf så orkar jag inte berätta om helgen då vi gjort typ allt man kan göra, nä men asså vi har gjort as mycket så då skulle det här inlägget bli världs långt typ. Så jag skiter i det :)
 
Jag kom iaf hem vid halv 7 idag, hade hämtat pizza så satte mig nästan direkt då vi kom hem och käkade med resten av familjen och sen även min morbror :) hade lite såhär söndagsmys.
 
Efter jag hade käkat så gick jag och satte mig vid datorn, och har sen dess bara läst runt på olika bloggar osv. Läste ganska nyligen om den här "Molly" som blev ollg på Justins konsär här i Sverige.
Kan faktiskt säga att jag fick tårar i ögonen då jag lästa, så himla fint :') och en aning avundsjuk blev jag faktiskt..
 
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska strax spela lite minecraf, haha! har ju inte spelat på hela helgen, så känns ju lite såhär extra roligt att spela nu ;)
 
Men ska även snart försöka sova då det blivit sent båda nätterna nu i helgen, och vill vara pigg imorgon då det är skola igen :( usch. Fast går bara 2 dagar, sen ledig Onsdag och sen då vi kommer tillbaka på Torsdag är det min födelsedag, iiih. Längtar som en galning, även fast jag vet en av mina presenter, men den är bäst. jag lovar er!
 
Men nu avslutar jag detta inlägg med att säga, jag bloggar mer innan jag går och lägger mig ;)
 

hos fanny.

jag vet att uppdateringen inte varit på topp nu dom senaste dagarna, men drog ju somsagt till Fanny igår och är fortfarande där, så känns inte så roligt att bah ta fram mobilen och börja blogga. Men nu har jag lånat hennes dator medans hon tvättar bort sminket osv ;) 
 
Iaf så hade vi en jätte mysig dag/kväll igår. Grillade, käkade godis, kollade på universums läskigaste film, skrattade så tårarna rann, pratade om allt och inget och maassa mer. En kväll jag lätt skulle kunna göra om, och det är inte slut än. Jag ska även sova här en natt till, så denna helg kommer vara as najs! 
 
Har ingen aning om vad vi ska göra idag, chilla och sånt nivet. Ikväll blir det nog film mys med lite godis osv. Ska grilla lite ikväll också, men inte kött troja :) 
 
Men nu ska jag gå och vara lite social, så får vi se vad vi hittar på. 
kan inte lova er massa inlägg nu under helgen, men det kanske ni förstår. Har så roligt så vill inte sätta mig och börja blogga mitt i allt. Men ska försöka blogga då jag har tid. 

 

Torsdag

haranska nyss kommit ut från duschen. Blev inte så att jag tog mig en lång dusch under dagen, utan gjorde det nu ist. Men lika mysigt de, lägga sig och sova nyduschad och fräsch, hur najs liksom?
 
Iaf har jag inte gjort mycket idag, packat osv. Inge intressant egentligen, så behöver inte skriva nå mer typ :)
 
Fick mig iaf en överraskning idag, min morbror från Norge är här på besök. Vet inte alls hur länge han stannar, men han ska iaf sova här inatt, så blev verkligen super glad! ♥
 
Annars har dagen varit lite halv tråkig. Inge spännande har ju hänt så aa :/
orkar inte vara uppe länge till då jag ska upp tidigt imorgon. Så ska nog lägga mig efter det här inlägget, är så sjukt trött så ja. Kommer nog somna ganska fort, men de är ju bra.
 
Så nu ska jag bara ta på mig några kläder och sedan ta kvällsfika, borsta tänderna osv. Sen sova :) 6
 

i miss you like everyday

godmorgon!
 
trodde detta skulle bli en bra dag idag, då man hade sovmorgon för vi hade hål första timmen osv. Men nope, istället slutade det med att det blir en hel hemma dag ist. Lite roligt det också, men så grymt tråkigt då man är själv.
 
Så nu till morgonen har jag inte gjort mycket alls, suttit och kikat runt lite på internet och typ sånt nivet. Ska strax ta mig nå frukost och sedan kanske en lång och härlig dusch. Är ju liksom hemma själv så finns ju ingen som klagar på att jag duschar länge, så kanske ska ta och passa på nudå ;)
 
Har ingen aning om vad jag kommer göra nu under dagen. Började kolla på en ganska bra serie igår, så ska nog fortsätta kolla på den om jag inte kommer på något roligare.
Måste iaf städa rummet idag, och det är ett MÅSTE. Börjar få sådär stökigt igen och då brukar det jämnt sluta med att det är så stökigt att jag städar i minst 1 timme, och jag överdriver inte..
De är väl det enda "måstet" jag ska göra idag, annars är det typ fri dag :)
 
Ska nog även packa klart tills imorgon. Drar ju till Fanny och sover där hela helgen, kommer bli så sjukt roligt! :)
Men ska även försöka blogga lite där så bloggen inte blir helt död under helgen, nejnej!
 
Men nu måste jag verkligen gå och käka fukost, är vrål hungrig, magen bara kurrar hela tiden :s
 
älskar att bjuda på mig själv :D

you are my one and only! ♥

anledningen till varför jag inte bloggade igår för det åskade här, och då fick vi lov att dra ut allting. Och sen hade jag träning, så då kunde jag inte heller blogga. Och sen var jag så trött igår så orkade inte skriva värsta inlägget..
 
Iaf så har min skoldag idag varit ganska bra. Eller inte ganska, den har faktiskt varit toppen! hat jätte roligt.
Är ju endå Onsdag, bästa dagen på hela veckan. Så den KAN inte bli tråkig liksom ;)
 
Tror faktiskt träningen ikväll blir inställd också. Då det är så många sjuk så blir vi så få, och då orkar man inte göra nånting typ. Dessutom ska mamma & pappa iväg och bowla så tror jag inte ens har skjuts ;) haha.
 
Så ist ska jag nog spela lite minecraft, packa och sånt. Ska dra till Fanny och sova hos hon hela helgen, så har endå inget vettigt för mig så kan ju börja packa redan nu :) ska ju endå ha med mig en hel del (y)
 
Nu tänkte jag iaf ta och kika runt på lite skolavslutningsklänningar. Är ju endå inte så jätte länge kvar! Har hittat en jag verkligen är sugen på, men ska endå fortsätta kolla så aa :)
 
 
 

back tomorrow.

jag vet att jag inte bloggat nått idag, men jag förklara imorgon. För just nu har jag saker jag måste göra.

i won't let you go

har jag sagt hur mycket jag älskar blogg.se appen? nej, just de. Därför jag HATAR den.. seriöst.
 
Igår så åkte jag till sundsvall, och påväg dit så skulle jag blogga. Men tror ni appen funkade? nej. Så jag gick in på vanligt internet ist. Skrev värsta långa inlägget med bilder osv, och när jag publicerat det så är INGET av inlägget eller bilderna kvar. Bara rubriken :( och sen då appen funkade lite då jag var på birsta så KOMMER INTE ENS INLÄGGEN UPP!!!??? blev så otroligt sur så orkade inte lägga ner mer tid på det..
 
Iaf så var jag då i Sundvall igår, fick med mig 3 saker hem, AS snygga saker (y) så är as nöjd.
Kom hem runt 8 - halv 9. Hade sprängande huvudvärk och as trött, så gick nästan direkt och la mig. Fast kunde inte somna förns vid 11 nångång endå :(
 
Var lite seg på att kliva upp i morse, men då jag väl klivit upp så gick det ganska fort.
Har ju lyx nu och åker moppe med syrran på morgonen, hur chill liksom? ;) fast kommer till skolan så tidigt :(
 
Strax efter 4 drog jag iväg och gjorde en sak. lite små hemligt, så inget jag kan säga tyvärr ;) men ni kommer få reda på det om ett tag, kanske några veckor, dagar, timmar, vem vet? ;)
 
Just nu sitter jag och läser runt lite om "justin bieber", han är ju i Sverige liksom. Fast säg nån som inte visste det? är faktiskt inte avundsjuk på dom som ska dit, eller kanske lite. Men om jag hade åkt dit så skulle jag ju velat haft meet & greet men aa. Det kan jag ju drömma vidare om ;)!
 
Har ju egentligen träning ikväll, men vet egentligen inte hur det blir med den, är så sjukt många som är förkylda så vet inte alls hur många vi blir. Och känner att då jag inte kände mig så jätte pigg igår, och egentligen inte jätte pigg idag får vi se hur det blir.
 
Annars blir det nog bara en såndär hemma-mys-slapp-dag, ta nån huvudvärkstablett och mysa ner mig framför en film eller nått sånt. Älskar verkligen det ;)!
 
Men nu ska jag spela lite minecraft, och sen är det troligtvis mat, yeejj! :D
 
 

@bilen

 

grym kväll

min blogg.se app har fuckat upp sig helt och hållet, därför den dåliga uppdateringen!
men jag lovar att jag faktiskt tänkte blogga, men det fuckade ju upp sig så då blev det inge..
 
Iaf så har jag haft en sjukt rolig kväll. Skrattat så jag har grymt ont i magen & käken, hahaha, ni anar inte!
Ewe gick alldeles nyss hem, så jag ska strax lägga mig och sova. Ska nog upp tiiidigt imorgon så behöver all sömn jag kan få :) kommer nog bli en ganska rolig dag imorgon också.
 
Men nu ska jag gå och ta lite ostkrokar och dricka, och sedan mysa ner mig i sängen :D
 
bästa♥

jag skrattar idag

Blev inte bara mitt rum jag städade, slutade med att jag gjorde hallen, köket, vardagsrummet OCH mitt rum. + så hjälpte jag till med maten där emellan också. Så kan faktiskt klappa mig själv på axeln idag och säga att jag varit duktigt, för det här är ingenting jag gör varje dag förstår ni ;) hann även med att duscha, så nu är jag ren och fräsch.
 
Iaf så kommer väl Ewe och hennes familj snart, så då blir det att umågs med dom och bah ha kul ni vet. Så kan inte lova värsta bästa uppdateringen nu ikväll, känns ju lite si sådär taskigt att börja sätta sig och blogga då man har främmande, aa ni förstår. Men ska verkligen försöka blogga några inlägg iaf :)
 
Men nu tänkte jag försöka hinna spela lite minecraft innan dom kommer, så kika in mer senare för mer inlägg :)  
 
           
           

hurtiga jag. ;)

har ganska nyligen kommit hem efter att ha varit ute och sprunge i en halvtimme! syrran frågade om jag ville hänga med hon, och har inte tränat på ett tag nu så kände varför inte. Och det var verkligen super skönt!
 
Sen jag kom hem har jag typ gjort lite styrka och försökt komma ner i spagat, inte långt kvar nu. Vill verkligen bara pressa ner mig men är rädd att jag ska sträcka mig eller nått :( så får ta det sakta men säkert. kommer nog vara nere om några dagar om jag stretchar och sånt varje dag :)
 
Ikväll får vi nog främmande, käka lite grillat och bah mysa ni vet. Så ska städa rummet NOGA nu snart så det blir rent och snyggt. Hade egentligen velat möblera om, men har så litet rum så går inte att göra nå annat än det jag har nu typ, men ja, vi får se :)
 
Annars har jag inte så mycket mer planer för dagen. Sugen på att baka nått, men vet inte vad! lutar lite mot en vanlig kladdkaka, enkelt och göra ni vet +så blir den fett god. Så tror kanske jag ska göra det!
 
Fast nu ska jag gå ut och kicka lite fotboll och sedan då jag kommer in blir det nog bakning :)
 
mörka bilder jag vet, men blir nå knas då det är ljust ute eller va de är ;)
 

I thought that things like this get better with time

tänkte faktiskt skriva ett inlägg då jag var på skolan, men då kom läraren så jag tröck ner sidan, haha opsi. ;) asså jag satt vid en dator för att JOBBA, men vem vet vad jag kan göra liksom ;)
 
Men skolan var väl som alla andra dagar den här veckan. Kan faktiskt erkänna att jag har grymt roligt på skolan, och ibland vill jag hellre vara på skolan med kompisarna än hemma :s men då är det liksom inte plugget jag vill till, utan det vi gör på lektionerna och kompisarna :)
 
Efter skolan drog jag och mamma på polisstationen, men tyvärr var det stängt så ska dit på måndag ist. Men då ist åkte vi och skulle leta ett par nya skor åt mig, men inte f*n heller fans det. Hittade ett par skit snygga skor, verkligen min stil, men SJÄLVKLART fanns alla storlekar utom min storlek. Så då sket ju de sig! men får fortsätta leta.
 
Tror jag seriöst kom hem nång gång vid 5, MINST. För vi gick på stan, handlade och sånt också!
Och när jag kom hem så hann jag inte mer än att spela lite minecraft så var det mat, som var otrooooligt god.
 
Efter maten så satte jag mig och spelade minecraft och har gjort det frams tills nu. För nu behöver jag städa lite på rummet, beckis kommer liksom hit och sover här inatt! sjukt längesen vi var med varandra. så de ska bli kul.
Som vanligt har jag ingen aning om vad vi ska göra, brukar bli lite vad som hellst ;)!
 
Så nu ska jag städa och sedan ska jag nog spela lite gitarr, vem vet ;)
 

Make a wish and the dream in you grows.

godmorgon!
har verkligen sovit dåligt inatt, vaknat flera gånger och haft svårt att andas, svårt att somnat om då jag vaknat osv. Men jag märker att jag måste börja bli duktigare att ta min medicin, annars blir det de där med att jag får svårt att andas, inge farligt precis, men endå. Inte så kul och vakna och tro man ska dö :o
 
Iaf så ska jag strax dra ner till bussen, skoldax liksom! :(
Tror dagen kommer gå ganska bra, blandat med både tråkiga och roliga ämnen. Så de är väl en OK dag.
 
Efter skolan ska jag & mamma dra och fixa lite saker åt mig, bland annat ett par nya skor. Behövs verkligen!
fast skulle kanske fixa de på lunchen, men då har vi inte så mycket tid, så tror det blir EFTER skolan..
 
Men nu ska jag fixa de sista till skolan och sedan bege mig ner mot bussen! :)
 
jag och några år ;)!

exakt 2 veckor kvar tills min födelsedag! ♥

då mitt knä inte var helt hundra idag så avstod jag träningen, men tror det inte ens blev någon. Så missade ingenting, så det var ju bra! men nästa vecka, då sataaaan!
 
Så ikväll har jag inte gjort så mycket, tagit de lugnt och spelat lite minecraft med lillebror. Lovade att tävla med han på de, så gjorde de idag. Kanske inte gick så bra då vi fick avbryta, så ska köra om den nån annan dag! :)
 
Ska strax gå och lägga mig, så blir en tidig kväll ikväll. Är verkligen super trött och vill inte vara uppe till typ 1 inatt, då är jag bokstavligen död på skolan imorgon. Kommer ju se ut som en zombie då juh ;)!
 
Så jag ville egentligen bara blogga en gång till innan jag la mig och försöka sova, hade egentligen inge viktigt att säga. Så jag uppdaterar väl mer imorgon nångång :)
 

jagvetintevadjagskaskrivasomrubrik

skolan gick som vanligt bra idag, glömde ta hem engelskan och träna på dom där 5 verben. Men får försöka göra det imorgon på skolan, har endå engelska sista timmen så är liiiite lugnt endå :)
 
Ikväll blir det äntligen träning, fast får se hur de går då jag gjorde illa mitt knää på skolan idag så det värker liksom 24/7, svällt upp och är typ as blått runt om :/ men tror det ska gå ganska bra.
 
Nu tänkte jag ta och kolla på ett avsnitt 90210 innan jag ska äta.
Vet att detta blev ett ganska kort inlägg, men orkar inte skriva så mycket om dagen då den varit desamma som alla andra dagar, så blir bara så tråkit att läsa långa tråkiga inlägg :)
 

it's all because of you.

en ny och bättre dag idag, mår mycket bättre och jag har inga läxor! HUR NAJS? eller typ 5 engelska verb men asså aa? typ ingenting än vad vi hade förut ju, då vi hade typ 40 glosor och verb +spanska läxa..
 
Iaf så har skoldagen varit riktigt bra. Eftersom jag och 2 till från klassen var på det där "under täcket" i Måndags så fick vi stå och berätta för klassen om sex typ halva mentorstiden, haha kändes lite konstig men de gick bra.
Var på elevrådsmöte sista timmen så fick sluta liiite tidigare, så det kändes skönt. Men satt och väntade med Magda på att Ella skulle komma, så var på skolan till typ 10 i 4 eller nått.
 
Skulle egentligen gå hem, men snälla Magda bjöd mig på bussen ;)! så åkte buss med dom, fast bytte buss nere på torget, så kom väl hem runt halv 5. Åkte den där bussen som tar "extremt" lånt tid ;)
 
Ikväll är tyvärr träningen inställd, så blir bara en sånhär slappdag.
Men är så otroligt trött så kanske är lika bra, så jag inte kommer dit jätte trött, kör och skadar mig. Nepp, det får inte hända! har ju endå tävling om ungefär 3-4 veckor, IHH!!
 
Mina fotbollsmatcher börjar även köra igång om typ 3 veckor, har ingen aning om det krockar med gymnastiktävlingen. Men om den gör det, så måste jag tyvärr skippa första matchen! Vill liksom köra klart på gymnastik säsongen eller iaf tävlingen, innan jag börjar ta fotbollen före.
 
Men nu tänkte jag iaf ta och kolla lite 90210, somnade ju igår då jag kollade på de :/ så ska försöka hitta vart jag var och sedan mysa ner mig i sängen där jag troligtvis kommer tillbringa dagen/kvällen ;)!
 
äntligen börjar snart fotbollen på ALLVAR!!
 
 

förlåt.

verkligen inte på humör just nu för att blogga. Är allmänt trött, ledsen, arg, besviken osv!
jag återkommer imorgon ist, orkar ingenting, vill bara sova och vara för mig själv en stund.
Har sånna där perioder om ni undrar, vips så är jag super ledsen, men de går över efter nån/några dagar.
 

godmorgon världen!

Vaknade vid halv 7 imorse av att lillebror kom in och skulle spela på min mobil, asså ibland är han VÄRLDENS jobbigaste. Och självklart kunde jag inte somna om efter!
 
Iaf så låg jag och drog mig ett bra tag tills ungefär 7, då klev jag upp och gjorde mig i ordning och nu sitter jag här. 10min kvar tills jag ska ner till bussen, så passar på att blogga nurå..
 
Planerna för dagen är väl desamma som dom andra tisdagar. Skola - fotbollsträning. Sen KANSKE jag drar på gymnastikträningen också, beror på hur trött i kroppen jag är. Vill inte komma dit och sen håller jag på att somna typ, så ja, vi får se efter fotbollsträningen.
 
Nu tänkte jag iaf gå och kika lite TV innan jag ska kila iväg, typ första gången på flera veckor jag hinner kolla på TV på morgonen, annars är det liksom kliva upp, göra sig i ordning, dra till bussen. aao!
 
jag bah dampar framför cameran om ni undrar.

MIN IPHONE ÄR PAJJ!!

ni anar inte hur jävla flyförbannad jag är!! * ursäkte svordommen *
jag och ewe var ju ute och gjorde en sak, satt ner på en bänk, reste mig upp och hörde bara *smack*.
Vänder mig om och ser att jag tappat mobilen på asfalten +grus. Tar upp mobilen, fått en spricka. Fine tänker jag, en liten spricka vad gör det liksom? ska gå in på mobilen OCH DET FUNKAR INTE!!! då har hela min touch slutat att fungera. nä usch vad sur jag är!!! som tur är hade vi en "extra" iphone som jag kunde ta, men endå :'(
 
Iaf så kom jag hem från ewe för ungefär halvtimme sen. Hade lika kul som vanligt! (y) gjorde massa roliga/galna saker som vi alltid brukar göra, haha! :)
 
Tänkte nu gå och göra mig i ordning för sängen och sedan sova. Är faktiskt jätte trött, så ska somna tiiiiiidigt ikväll, eller iaf försöka. Brukar inte gå så bra, men aa.
 
Så jag uppdaterar mer imorgon då jag har tid, kan försöka skynda mig på morgonen så jag kan blogga då :)
 
 

Ewes place

Nu ut och göra en sak, kanske dyker upp på bloggen nån dag framöver :D


hallooow bloggen!

min dag går inte att beskriva i ord, kan egentligen inte säga mer än WOW!! fick träffa en kille jag beundrat sen första gången jag såg ett avsnitt av han, helt j*vla sjukt. har bild med han som ni kan se här nedanför ;)
 
Och om jag inte sagt det så var jag på hullsta hela dagen där det var nån slags "föreläsning" eller vad man ska kalla det. Fick lyssna en hel del, skriva lite, köra nån lek osv. Var hur roligt som helst!
 
Då det där var slut drog jag till parken med några kompisar, hängde där en stund och sedan stan en snabbis och vidare hem. Kom väl hem nångång efter 4, vet inte riktigt säkert, men inte så sent iaf.
 
Sen jag kom hem har jag verkligen inte gjort ett piss, suttit och kikat runt på datorn typ ;) hehe.
Skulle ju egentligen på träning ikväll, men då det var ledarmöte så fick vi skippa den. Så blir nog en vilodag idag, har ingen aning om vad jag ska hitta på då. Likadant på onsdag, då är träningen också inställd :( bläää..
 
Men då kan jag försöka fixa några andra inlägg som jag kan publicera sedan, lite annat än bara vardags inlägg. Vet att dom blir sjukt tråkiga, men jag bloggar om mitt liv och kan inte lovar er då att det bara blir roliga inlägg hela tiden. Har ju även inget speciellt att blogga om just nu, och då blire ju dunder tråkigt liksom :/
 
Men ja, jag tänker nu avsluta detta inlägg. Känner att jag alltid skriver för långa inlägg, så vet ju inte ens om nån orkar läsa allt, men aa ;)
kanske inte världens bästa bilder, men det var mörkt och min kamera suger. Men det var iaf Olle waller :D

take my hand and we will run away.

har haft det så otroligt roligt hos ewe idag, ni anar inte. Skrattat så att tårarna bara runnit, pratat om allt och inget, spelat massa spel, busat runt och gjort hur roliga videos som hellst. Skulle LÄTT kunna uppleva den här dagen igen, satt den på repeat så den fick gå om och om igen ;)
 
Men iaf så kom jag hem för ungefär en timme sen, så var hos ewe ganska länge. Men hade så otroligt kul och ville aldrig hem, haha. Mitt andra hem dedär, serri, känner mig VERKLIGEN som hemma där! ;)
 
Just nu sitter jag och smsar med min mentor och några kompisar, hahahahah. Men min mentor är cooool, fast nu är det faktiskt om en viktig sak imorgon :) så ja, haha.
 
Tänkte alldeles strax göra mig i ordning för sängen, då jag skrivit klart detta inlägg.
Ska kolla några avsnitt 90210 som kommit ut, helt galen i den serien asså!!
 
Måndag imorgon, tråkigaste dagen.. Men om det går så kommer inte jag behöva gå på skolan, ska kanske vara på en annan sak istället, jag & fanny +en till. Hoppas det går, så kommer det bli bäst! ♥
 
Men nu måste jag faktiskt gå ifrån datorn och göra mig i ordning. Måste ju lägga mig tidigt om jag vill hinna se avsnitten, och sedan hinna somna i tid också. Så ja, jag uppdaterar er mer imorgon!
 

Sista dagen på helgen.

Godmorgon.
Hade en sån sjukt rolig kväll igår så jag la bloggen åt sidan. Känner mig så osocial om jag ska ta fram mobilen och börja blogga, hur kul är de liksom?

Men iaf så drog jag på Ica vid strax före 8 där jag mötte upp ewe. Vi köpte lite gosaker och sedan drog vi hem till ewe. Men han nästan bara in så drog vi till ewes pappa för att hämta ewes laddare, och sedan drog vi hem till ewe igen.

Resten av kvällen satt vi mestadels och pratade och åt av de vi köpt, gick även över till deras granne en stund.

När vi kom hem igen så gjorde vi egentligen inte så mycket? Vi pratade och käkade typ ;)
Men sen gick vi iaf upp och la oss och sov.

Vaknade vid ungefär halv 10 - 10 nångång. Vet inte exakt liksom ;)
Sen dess har jag bara legat i sängen och tagit de lugnt, ska väl strax upp och käka lite frulle och efter de vet jag inte.

Nu ska jag iaf kolla Facebook lite och sedan får vi se vad som händer.


Lördag!

helt seriöst, hemsidan till blogg.se har inte funkat för mig nu på morgonen/dagen. Har försökt flera gånger, men tror det var vårat internet som krånglade. För jag kunde inte gå in på nån hemsida typ, och då tänkte jag inte på att mobilblogga +så är det mycket tråkigare tycker jag.
 
Men nu funkar det så här sitter ja.
Har inte gjort mycket alls sen jag bloggade senast. Somnade tidigt igår och sen idag klev jag upp vid halv 11 ungefär, så fick en liten sovmorgon iaf.
 
Sen nu under dagen har jag inte gjort mycket alls, städat lite, duschat, spelat minecraft osv. Satte mig vid keyboarden och spelade&sjöng lite också.
 
Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, har ingen aning om då den blir klar, men är jätte hungrig så hoppas på att det är snart iaf.
Sen ikväll blir det bara massa hemmamys som det ser ut nu iaf. Pappa har köpt hem lite godis så ska väl mysa ner mig framför en film med de + dricka.
 
Är en sånhär kompisfri helg värkar det som, fast lika mysigt de.
Men eventuellt imorgon ska jag göra en sak med Emma, som kommer bli kuul.
 
Nu tänkte jag iaf gå ut och vara lite social med Pappa & Hasse och sedan spela lite FIFA eller nått :)
 
2 helt knasiga bilder, men jag bjuder.

(^.^)

jag vet, jag vet. Min uppdatering har varit kass, bla bla bla! men har inte tid nu för tiden. Så mycket annat som kommer före, och då jag väl sitter vid datorn så kollar jag mest bara runt på typ blocket osv.
 
Och som det ser ut nu kan jag inte lova er någon jätte bra uppdatering, men sålänge kan ni följa mig på instagram där jag ska försöka uppdatera lite oftare ;) där heter jag iaf, mathildasoderqvist.
 
Iaf så gick skolan jätte bra idag. Hade ju tyvärr glömt och tränat på läxorna, men som tur var så kom jag tydligen ihåg alla spanska glosor sen förut, och engelska verben hann vi aldrig med. Så det gick endå hyffast bra ;)!
 
Efter skolan så GICK jag hem, och läs det där noga nu, jag GICK hem. haha.
Men var så otroligt skönt väder ute, så why not liksom? och kom hem ganska fort.
 
Då jag kom hem satte jag mig och kollade på massa youtube klipp med lillebror, ljuger inte om jag säger att varje klipp var MINST 20min långa. Så jag satt där nån/några timmar med han, men var faktiskt ganska roligt.
 
Spelade sedan lite minecraft med han också, värsta coola huset jag byggt asså! skypade lite också med 2 personer, inte skypat på typ as länge. haha! hatar att prata framför kamera, nä usch..
 
Men sen gick jag iaf och åt och sen dess har jag typ kollat på TV med pappsen och lillebror, snackat med några kompisar osv. Mamma & syrran är ju i Luleå för syrran ska provsjunga för nån skola hon vill komma in på, håller tummar och tår för att det ska gå bra för hon imorgon! :D
 
Själv har jag inga planer för imorgon, får väl se vad jag hittar på. Kanske skulle vara med Ewe, måste höra med pappa och så om det går, och sedan prata lite mer med hon. Så ja, vi får se vad som händer.
 
Nu tänkte jag iaf ta och mysa ner mig i sängen framför en serie jag börjat kollat på, kikar på den nu medans jag väntar på nya avsnitt av 90210. så ja, jag försöker uppdatera imorgon efter jag vaknat och så.
 
går inte att ladda upp bilder av någon konstig anledning, så ja..

lite trims och trams..

träningen idag gick faktiskt jätte bra, klarade en helt ny sak jag aldrig klarat förut, wehow för mig! :D
tränade mest lite grejs till tumbling, men på slutet körde vi också trampolin. I början av träningen fick vi lära oss en liten bit på friståendet, ska ju lägga till lite på slutet så de var de vi fick träna lite på också, kommer bli bäst! ♥
 
Kom hem ungefär vid halv 10, och slängde mig nästan direkt i sängen då, otroligt slut ;) men klev upp efter ett tag och gjorde allt jag behövde göra. Just nu sitter jag med nå "plåster" i ansiktet, ska testa en ny sak. Och efter det ska jag faktiskt sova, hihi duktig jag vet! men kom på att jag har ju läxor tills imorgon, har jag tränat? nej. glömmer alltid bort det då jag har träning på torsdagar och sedan är läxorna på Fredag, buhu. Men får gå igenom dom imorgon bitti om jag har tid, annars får jag plugga som en galning på skolan, alla lediga tider jag har.
 
Iaf, Fredag imorgon. Känns faktiskt ganska kul och tråkigt på samma gång. Denna vecka har verkligen varit super rolig i skolan, men självklart vill jag slippa den så ja, de är både och.
 
Men nu måste jag gå och ta bort "plåstrerna" och efter de, sleeptime.
 
såhär ser jag ut just nu, haha lite rolig faktiskt.

håll om mig nu så står jag kvar

skolan idag gick super bra. Va i datasalen 2 gånger för att göra klart artikeln till  våran klasstidning, och ska även dit imorgon också. Så har fått hållt på med datorn ganska mycket den här veckan!
På NO:n fick jag göra ett oförberett prov. Eller asså dom andra i klassen hade gjort det innan lovet då jag var borta, och då fick jag göra det idag och jag hade inte tränat så ja vi får se hur det gick sen.
 
Efter skolan var mamma snäll och hämtade mig och skjutsade hem mig. Annars hade jag fått vänta i mer en än halvtimme, eller fått gått. Och hade as tung väska så orkade inte gå ;)!
 
Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls. Tänkte spela lite minecraft och sedan byta om för träningen ikväll, så jag har det gjort och kan ligga i sängen och chilla fram tills ikväll. hehe :)
 
Imorgon äre det Fredag, och det innebär helg. Eller först skola och SEN helg. Har inte så mycket läxor den här veckan, 5 verb i engelskan och sen några glosor i spanskan, sen inge mer. Så det var rätt chill endå! på engelskan ska vi även sitta vid datorn, så kommer bli mycket dator imorgon också :D
 
nu tänkte jag iaf ta och fika lite då jag är ganska hungriig :D
hahaha ser förjävlig ut på båda bilderna, men bjuuuuuuuuder!!!

Torsdag.

även fast jag somnade tidigt inatt så var jag så otroligt trött imorse, somnade om flera tusen gånger typ. nä men asså försov mig en aning sen så vaknade då mamma skulle åka till jobbet. Men då var jag snabb upp ur sängen så nu är jag redo för skola, gympaväskan är packad dessutom, så jag har varit snabb.
 
Planerna för dagen ser väl ut som dom andra dagarna, träning ikväll och sen vet jag inge mer. som vanligt asså! har egentligen fotbollsträning ikväll också, men den är då min gymnastikträning börjat så aa, och jag tar gymnastiken före fotbollen nu då gymnastiken börjar närma sig sitt slut.
 
Men nu måste jag börja röra mig ner mot bussen, jag uppdaterar antingen mer på skolan eller då jag kommer hem.
 
bild jag tog för nå år sen.

Goodnight.

Fett trött, så ska försöka sova nu. Duktig jag är som för en gång skull lägger mig tidigt, men varit så sjukt trött dom senaste dagarna så aa.
Jag uppdaterar mer imorgon då jag har tid, ögonen håller på att fara ihop så jag orkar inte skriva nå mer.


Onsdag

min dag har hittills varit jätte bra, eller iaf heeeelt okej! :) den gick ganska snabbt och den var rooolig.
 
Iaf så skolan gick verkligen supermegabra. Och gissa vad? JAG SKA TRÄFFA OLLE, FRÅN FRÅGA OLLE DOKUMENTÄREN. FATTAR NI HUR GLAD JAG BLEV? är nån grej på hullsta som har temat "under täcket" och då ska han prata där, och vi lottade i klassen, och jag blev med 2st andra. FATTA GLAD! sen är det även den här tjejen som skrivit 14 år till salu troja :)
 
Iaf efter skolan följde jag med Ewe ner på stan, fick med mig 3st saker hem, faktiskt saker som jag verkligen behövde och sånna jag kommer ha användning för! så jag är nöjd med sakerna.
 
Vid strax före halv 6 fick jag skjuts hem av ewe, snabbade mig in och bytte om och sedan när jag var klar och mamma skulle skjutsa mig på träning så fick jag reda på att det inte var någon träning, haha. Så hade gjort mig i ordning och bytt om och så i onödan. Men tänkte köra lite magövningar här hemma ist, duktig va?
 
Så nu ska jag först kolla några avsnitt 90210 och sedan träna för mig själv. Även lovat lillebror att spela lite minecraft så ska hinna med det också +att göra en "serie" som ska vara med i våran klasstidning vi håller på med.
 
Så jag kommer nog ha en ganska follsmockad kväll, men ja, jag försöker få till några till inlägg.
 
btw, fick även reda på världens tråkigaste nyhet idag, buhuhu :(
 
 

håll om mig nu så står jag kvar

okej, uppdateringen idag har varit kass. men hej hallå det är så det kan gå ibland.. Ibland har jag tid att blogga nästan hela tiden, men ibland har jag knappt tid till att sitta vid datorn.
Självklart kan jag göra blogginlägg från mobilen också, men det beror helt på vart jag är och om jag har internet. Sen tycker jag att mobilinlägg inte är lika roliga, känns som att dom blir mer tråkiga på nå sätt, aja.
 
Idag efter skolan följde jag med Ewe hem. Chillade hos hon och "lekte" med hennes lillasyrra och en kompis till hon. Vid middagstid följde jag med ewes familj och käkade på Sibylla, andra gången idag, haha ;)!
Jag och Ewe passade även på att dra ner på stan en snabbis innan det stängde.
 
Efter maten följde jag med Ewe hem igen där jag varit fram tills 9 ungefär. Så har spenderat hela dagen där, men har alltid så roligt där, och känner mig som hemma så kan ju nästan säga att jag var hemma idag ;)! haha.
 
Men vi har egentligen inte gjort så värst mycket. Vi höll på med mobilen, försökte göra två saker, kanske inte blev så jäääätte lyckat, men vi klarade ju de iaf ;)!
 
Nu sitter jag iaf hemma och ska strax slänga mig i sängen för att sova. Kunde inte somna tidigt igår heller, somnade runt 04.00, helt sjukt. Så ni kan ju ana hur trött jag var på morgonen.
 
Imorgon blir det först skola och sedan träning på kvällen. Känner mig sjukt taggad för träning, vill bara tränatränaträna just nu :D
Om jag kunde och så, så ska jag följa ner Ewe på stan. Hittat några saker som veeeerkligen skulle behövt följt med mig hem, inga onödiga saker, bara viktiga.
 
Men nu ska jag gå och tvätta ansiktet, borsta tänderna osv och efter de.... sängen. Jag uppdaterar er imorgon :)
 
vet inte alls vad jag gör på nån av bilderna, pratar med mamma i ena och den andra ser jag bara konstig ut på

jagsugerpåattskrivarubrikersåjustnuläserniytterligarenåknas

jag vet att min bloggning inte är på topp just nu, men jag har mina anledningar till det. Det är så otroligt mycket som händer just nu och jag vill fokusera på det "viktiga" om man kan säga så. Mina anledningar ligger självklart före bloggen, hur elakt det än låter. Men ni skulle bara veta vad som händer, men nope, jag får inte säga.
 
Iaf så var jag på träning ikväll, den gick väl... hyffsat bra... men slutade med en blodig tunga. Haha!
jag + trampoliner = inte så bra, mest kaos ;)!
haha nä men jag råkade knäa mig själv på munnen så jag bet mig rejält i tungan, blödde från början en hel del och gjorde verkligen super ont, men efter ett tag slutade blödningen, men hade fortfarande ganska ont. Men det är sånthär man får tåla ibland då man är gymnast, kan ju säga att jag varit med om värre saker än det här.
 
Iaf efter träningen kom pappsii och hämtade mig, nästan raka spåret hem, skulle bara skjutsa hem Emma men sen drog vi på dirren hem asså ;) som vanligt efter träningar...
 
Då jag kom hem gjorde jag inte mycket alls, myste ner mig framför TV:n där det gick en jätte bra film, så där fastnade jag ett bra tag. Så jag har nyss kommit ut från duschen nästan, blev lite sent men sånt får jag ta ibland.
 
Imorgon blir det upp tidigt igen, har lite svårt för att förstå att skolan börjat som vanligt igen. Men inte länge kvar till skolavslutning, så det är bara bita ihop och hålla ut de sista. Har ju även några studiedagar och jag ska bort några dagar osv, så blir ju ännu mindre skoldagar kvar, tjohejjsan!
 
Men nu måste jag verkligen försöka sova så det inte blir lika sent som igår, såååååå godnatt!
 

måndag

första skoldagen avklarad, gick faktiskt hur bra som helst! fick typ 2 läxorn, no more, så de känns fett skönt. Börja med en sånhär chill vecka, typ inga läxor och bara lite små saker som måste bli klart :)
 
Skoldagen gick iaf ganska fort, var verkligen jätte kul att få träffa alla kompisar igen, vissa hade jag inte ens sätt på hela lovet, varken träffat eller sätt.
 
Mamma kom och hämtade mig efter skolan, och gissa vem som satt i bilen då? jo min morbror som bor i Norge. Wehow vad glad jag blev, verkligen saknat han. Så han är här hos oss just nu, vet inte om han sover här eller nått inatt, men vi får ju se :)
 
Ikväll blir det träning, 20.00 - 21.30 så no uppdatering där emellan. Kommer väl hem vid kanske kvart i tio, så då blir det direkt duschen och sen kan jag kanske blogga lite om det inte är för sent och jag verkligen måste sova.
 
Men nu tänkte jag ta och spela lite minecraft, och efter de ska jag nog äta :)
 
vet att det är gamla bilder, men orkar inte ta nya då jag ser ut som nån upplåstbar ballongval.
 

back to the normal

godmorgon.
var verkligen jätte segt att komma upp imorse, hur trött som helst och jag ville bara fortsätta sova. Men jag lyckades ta mig upp, så nu sitter jag här helt klar och ska strax åka till skolan.
 
var hur pigg som helst igårkväll så somnade INTE före 01.00 iaf. Vet inte när jag somnade exakt, men efter ett nångång, och sen skulle jag kliva upp tidigt som jag inte var van med nu så då blev jag extra trött.
 
Men iaf så får jag skjuts till skolan idag, lyyyycks! kanske skjuts hem också, beror lite på. Men jag är nöjd bara jag får skjuts dit ;)! haha.
 
Ikväll blir det iaf träning, ska verkligen kötta nu när vi kör igång med lite seriösare träningar än på lovet då vi kanske var typ 2-4 st på träningarna, och då blev det inte så värst seriöst.
 
Men nu måste jag kila iväg och fixa de sista, så jag uppdaterar er när jag kommer heeem :)
 
            
om ni undrar varför jag har min jacka på mig... för det är kallt :(

2013-04-07

bion var verkligen suuuper bra, och ännu bättre i 3D. eller inte bättre, utan coolare. Så ångrar inte en sekund att jag åkte och kollade på den, lätt sevärd!
 
fick iaf skjuts hem av moa efter bion, så jag kom väl hem vid strax före 5. och gissa vad? jo, jag blev utelåst IGEN! ingen hemma och ingen nyckel, tjoho. Utelåst 2 gånger på en vecka, haha.
Men som tur va så kom mamma&pappa hem efter ett litet tag.
 
Och gissa vem jag såg då jag satt på bron? jo min lilla alice, "min" förra hund. Blev så otroligt glad då jag såg hon, och hon värkar ha det super bra. Inte sätt hon på jätte länge, så blev extra glad då.
 
Men iaf så har jag inte gjort mycket alls sen jag kom hem. Jag har ätit och spelat minecraft, no more.
tänkte iaf nu gå och duscha och sedan ska jag försöka sova så jag inte somnar allt för sent.
 
så jag försöker slänga in ett till inlägg innan jag somnar, annars så kanske jag fixar ett imorgon bitti :)
 

sista dagen på lovet..

den hemska känslan då jag vaknar och inseer att det är sista dagen på lovet, nå usch vad jobbigt! hade verkligen inte suttit fel med en vecka till, känns som att det här lovet har gått as fort, men har ändå hunnit med ganska mycket! fast det gick föööör fort...
 
Iaf så i Fredags drog jag ju till Felle och sov där. Vi hade det verkligen jätte mysigt och roligt! skrattade så jag trodde jag skulle ha träningsvärk i magen, seriöst ni anar inte! vi spelade iaf massa minecraft, käkade godis, drack dricka, åt gomat, spelade call of duty osv osv. typ fullsmockade dagar med spel :D
vi gick iaf och la oss efter 4 nån gång (asså på natten/morgonen) och sen klev vi upp vid typ 12. Drog ner och käkade frukost och sedan spelade vi massa spel.
 
Blev kvar hos Felle tills kanske 8 - halv 9 på kvällen, för då kom mamma och hämtade mig.
Gjorde inte så mycket då jag kom hem, myste ner mig i soffan med lite kex och ost och kollade på nån film. Kanske inte den bästa filmen jag sätt, eller okej, den sög. Haha men kollade på den iaf :)
 
Skulle försöka vara duktig och försöka vända tillbaka dygnen nu, men tror ni jag klarade det? nej.
Slog igång film efter film och kunde verkligen inte somna, var fööööör pigg. Så låg och kollade på film till ungefär halv 5 nångång, och DÅ somnade jag. Så måste verkligen komma isäng tidigt ikväll, annars kommer jag nog vara helt död på skolan imorgon, kommer inte orka göra nånting.
 
Men tänkte dra planerna för dagen lite snabbt.
Nu vid 15.00 ska jag dra på bio med Mooa!♥ sjukt längesen jag var med hon, så det ska bli super roligt.
Vi ska kolla på nån film i 3D som dom säger är jätte bra, så ska bli spännande att se om den är så bra.
 
Efter bion har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske fortsätter är med Moa då. Har inte pratat så mycket med hon om dagen mer än att vi ska på bio, så ja, vi får se helt enkelt vad som händer.
 
Ikväll ska jag iaf duscha och fixa i ordning lite saker inför morgondagen då man ska tillbaka till det "normala" igen. På ett sätt känns det faktiskt lite roligt, men det är enbart för att träffa kompisarna igen. Men plugget, nä usch lust och riva sönder alla mina böcker. så sjukt less på skolan så de bara finns inte, kanske sagt det många gånger, men jag är de. Men det är bara att hålla ut till sommarlovet, inte jätte länge kvar nu.
 
Inte så länge kvar tills jag fyller år heller, 25 dagar. tjohooo, tänk, 25 dagar bara! kändes som att det nyss var typ 50 dagar kvar. ihihi längtar ihäl mig, seriöst!
vet redan om en födelsedagspresent jag ska få, men vad gör det då den är GRYM! typ det bästa i mitt liv :D ni kommer få reda på det sedan, kan inte säga det just nu. sorry!
 
btw, den här tävlingen. Det kommer nog dröja några veckor, men det är de värt. JAG kommer bli avundsjuk på ER om det går. för det är fett najs, ihihii.
Men såg nyss att en annan snott min ide, usch.. men aja!
 
Men nu känner jag att det här blir ett alldeles för långt inlägg, och dessutom måste jag börja göra mig i ordning. Så jag uppdaterar er mer senare idag, då jag kommit hem eller nått :)
bjuder på den här bilden då jag inte orkar ta någon ny, men den här är några år gammal ;)

Sorry

Lägger bloggen åt sidan tills antingen ikväll eller imorgon. Känner att jag vill lägga tiden på Felle, dessutom är det slutet av lovet och jag vill ta vara på tiden.


It's Fredag and i know it!

Vaknade imorse vid halv 11 - 11. Otroligt skönt att sova ut tills jag vaknade SJÄLV. Lillebror var så tyst imorse och syrran var inte hemma, så sov otroligt bra. yeah!
 
Nu till morgon har jag bara suttit och spelat minecraft med lillebror och kikat lite TV. Annars har jag inte gjort nå annat, men nu drog lillebror iväg till en kompis så då passar jag på att blogga.
 
Tänkte sätta mig och fixa med designen, såg nyss att det kommit ett nytt redigeringsprogram här på blogg.se som värkar jätte bra, så kanske kommer bli mycket änklare att fixa nu :) tjoho.
Så ska testa det snart och se om det är så bra som jag tror.
 
Idag/ikväll ska jag dra till Felle och slagga där, kommer nog bli jätte roligt!
vet inte vad vi ska hitta på mer än att spela minecraft, haha! men serri, man blir beroende ;D iaf jag.
Så jag drar dit innan middag och så får jag äta där, TACOS! wehow. GOTTGOTTGOTT!!
 
Men nu tänkte jag ta och börja med designen så att jag den kan bli klar ganska snart, men har fortfarande grymt mycket att göra på den, så den tar sig sin tid.
 
vill på tävling nuuuuu! ♥

Torsdag

träningen idag var väl som träningen igår, mest lite lek och skoj! men körde faktiskt nått varv handvolt volt på tumbling, och massa skruvar på trampolinen. Även lite trampett, så en dålig träning var det ju inte! :)
 
Fick skjuts hem av snälla Emma, och då jag kom hem satte jag mig nästan direkt framför TV:n, spelade lite spel med lillebror osv. Sen har jag hunnit med en hel del ikväll, så det känns skönt!
 
Nu är jag så otroligt trött och orkar inte skriva så mycket mer, så jag avslutar detta inlägg med att säga godnatt :)
 

Drar på träning...

...snart! ;) ska dit lite tidigare för mamma och pappa ska på nån sak, men går lika bra de då jag tycker om att vara i hallen! Min favvo plats, lätt! :)

Uppdateringen idag kan jag inte säga har varit nå bra, men har faktiskt suttit och fixat&trixat med designen, så aa.

Men nu ska jag kila iväg så uppdaterar jag när jag kommer hem :)


Detta belönade jag mig med idag efter att ja suttit med designen i över 1 timme :D


godmorgon

tog mig en rejäl sovmorgon, så vaknade inte förns vid 11 ungefär. Och då vaknade jag av att lillebror kom in och skulle ha min telefon, annars hade jag troligtvis sovit längre :) var så otroligt trött imorse så ni anar inte.
 
Sen jag vaknade har jag mest bara legat och spelat på mobilen, och självklart var det minecraft. ;) haha.
Ska väl strax gå och ta mig nå frukost, eller blir väl mer som frunch nu när det är vid lunchtid :)
 
Somsagt, har inga planer för dagen. Får väl se vad som händer! kanske bara blir en hemma-chill-slapp-dag ;)! fast känns lite tråkigt att bara vara hemma forever alone nu då det är lov, men ja, vi får se vad som händer.
 
Har jag tid ska jag nog fortsätta med designen idag, försöka fixa så mycket som möjligt! fast den kommer nog inte bli klar på ett tag :/
 
Men nu tänkte jag gå och ta frukost och kika lite TV, sen vet jag inte vad jag hittar på :)
 
haha ser ut som jag blundar, men kollar faktiskt liiiite ;)! men bjuder på den iaf då jag inte orkar ta någon ny ;)

jag suger på att hålla tiden..

blev inte en tidig kväll som jag sa, fastnade framför TV:n vid en jätte bra film och då sprang tiden bara iväg. Så ja, nu sitter jag här och klockan är strax 1. Tur man har lov så man kan sova ut, annars hade jag varit död på skolan typ, asså dödstrött. Om det hade varit skola asså, fast nu är det ju inte de ;)!
 
Iaf så ligger jag nu i sängen framför en film och snackar med Moa! vi har fett najsiga planer inför sommaren, en sak som verkligen måste bli av. Kommer bli så sjukt roligt då :)
fast de krävs mycket planering och PENGAR! så de är nog bara att börja spara nuråååå.
 
Men iaf så måste jag försöka sova nu, vill inte vara vaken till typ 3 inatt, då kommer jag bara sova bort dan typ. Neppnepp, det ska jag inte göra, verkligen inte! så jag säger godnatt nu.
 
längtar verkligen till sommaren nu. Fotboll, bada, bli brun, chilla med kompisar, vara vaken läänge osv. wehow!

Du är söt som en sockerskål, men ibland är du sur som en surkål

vet inte vad som har hänt, men det har bombats med kommentarer idag och min statestik är uppe bland molnen. Har ingen aning om vad som hänt, men är iaf jätte glad! tacktacktack!♥
 
Iaf så har jag kommit en bra bit på designen, till och med headern är ju nästan klar. Bara lite småsaker på den som måste fixas. Men nu är det ju bara det jobbigaste kvar, alla smådetaljer osv på designen.
 
Men tog mig en paus vid 7 och drog iväg på träning. Fast kan inte kalla det precis "träning" då vi var 2 stycken. Så hoppade på trampolinen och lekte runt lite, men blev trött så fort. Fast stannade kvar där tills 9 då mamma kom och hämtade mig :)
 
Nu sitter jag framför TV:n med datorn i knäet och kollar på fotboll. Ska strax hoppa in i duschen, har inte orkat än, haha värsta latmasken jag är juh ;) men då kan jag ta en lång dusch och inte behöva snabba mig för att hinna se fotbollen, så det kommer vara fett skönt.
 
Sen ikväll kommer jag nog bara mysa ner mig i sängen framför en film. Ska försöka somna ganska tidigt inatt då jag är ganska trött, och sen har jag ju inget speciellt jag måste göra ikväll heller! Sen känner jag att jag sover ju bort dagarna om jag lägger mig så sent, då hinner man ju knappt göra något. Så nepp, här ska det somnas tidigt.
 
Har absolut nada planer för morgondagen. Har träning på kvällen, men om vi blir typ 2 st är det inte så stor mening. Men är så sjukt kul att bara vara i hallen också, så vi får se vad jag gör :)
 
Men nu tänker jag ta och fortsätta kolla på fotbollen, känner mig så osocial med mina föräldrar då jag bara sitter här med min dator som jag typ alltid gör ;)!
 
hahaha bjuder VERKLIGEN!

designen!

nu sätter jag mig och ska fixa med designen, fått så sjukt mycket nya ideer, så vi får se vad som händer! men bara satt ni vet liksom, om det blir dåligt med inlägg. (fast de brukar det ändå bli hela tiden typ)
 

godmorgon

blev inget inlägg igår, men kände att jag behövde en dag borta för att få vila lite osv.
 
så vad gjorde jag igår då?
jo först så var jag ju med Felle eftersom jag sov hos "hon". Vi tog det mest bara chill, spelade lite minecraft och pratade typ. Fick skjuts hem av dom sen vid 3 - halv 4, super snällt!!♥
Då jag kom hem så gjorde jag inte så mycket. Kollade på TV, kikade runt lite på internet och typ sånt.
 
På kvällen så åkte jag till min morfar och sov där, kollade på hockey och tog det lugnt heeeela kvällen.
Somnade nångång efter 12, och fick kliva upp vid 8 för att båda skulle iväg och jobba så då skulle jag åka hem. Så moffan skjutsade hem mig. MEN såklart så hade jag ingen nyckel och det var låst, så jag satt där och var utelåst, haha de sög. Men var endå ganska mysigt, var ju jätte skönt väder ute och hade ju internet på mobilen.
haha, men sen kom iaf mamma och låste upp, tjohej!
 
så nu har jag tagit fram datorn i vardagsrummet för syrran har tagit mitt rum och sover där med en kompis. Men det är bara för jag har större säng, hehe ;) men ganska mysigt att sitta här också. Katten ligger i knäet, TV :n är igång, jag har  en oöppnad dricka framför mig + lite gottigotta. Så ni hör ju, jag har det ganska bra ändå ;)
 
iaf, planerna för dagen då.
Egentligen har jag inte så mycket planer. Hade velat försöka komma ner på stan, men vette tusan om jag orkar. Haha låter as lat, men nope inte därför! vill inte gå ner själv, hatar att gå på stan själv. Så får väl kolla med mamma om hon ska ner någon dag så kan jag hänga med hon ;)
 
Men nu ska jag iaf ta och kika lite TV och sedan får vi se vad jag hittar på. Kanske somnar en stund, för känner mig ganska trött. Är ju inte alls van att kliva upp sådär tidigt på ett lov :)

Vilodag

ibland måste man ta svåra beslut, sånna där beslut man verkligen inte vill ta. Och ett sånt beslut fick jag ta idag, ett beslut som fick mig att börja gråta! Nu undrar nu säkert vad de va för beslut, och de ska jag berätta. De är nämligen så att på senaste tiden har jag börjat fått jätte ont i ryggen och visste inte från en början vad de berodde på, men sen kom jag på, gymnastiken! Och nu då jag fått jätte ont fick jag lov att sluta i gymnastiken för att inte förvärra det, och detta är absolut det jobbigaste beslut jag någonsin tagit, och.........

....detta är självklart ett april skämt ;) aldrig i livet att jag skulle sluta i gymnastik, no Way!! Ville bara skämta lite :)

Iaf så idag har det bara varit en sån här slapp dag. Gått i sovkläderna hela dagen och bara tagit det lugnt, myst framför några filmer osv. En mysdag alltså :)

Nu sitter jag och kollar på film, smsar med felle och äter godis. Ganska mysigt det också :) ska kanske sova "hos felle" inatt, om allt går och så.

Har inga planer om vad jag ska göra imorgon. Om jag sover hos "felle" så kommer jag väl vara med hon, men annars vet jag inte :)

Nu ska jag iaf fortsätta kolla på filmen och sedan om det gick drar jag till felle. :)


Min favvodricka från Norge :D