HISS/DISS

 
* boken "det du inte såg" med patrik sjöberg. Den här boken är verkligen såhäääär bra. Är egentligen INGEN bokmänniska, hatar egentligen och läsa. Men jag såg den här boken, läste första sidan och fastnade för den direkt. Och nu har jag snart läst halva, så jäääääääääääääävla bra! Ett STOOOOOOORT pluss till den här boken.
 
* Gullvik. Ett sånt underbart och mysigt ställe. Alla är så snälla här, toaletterna är jätte rena, finns kiosk, finns resturang, finns pool och sen en jätte fin strand precis vid havet som är alldeles nere campingen.
 
 
* falska personer. Personer som fejkar allt. Försöker få större bröst genom att stoppa in bomull eller strumper i sin BH. Låtsas vara snäll för att få kompisar då man egentligen är en sån falsk och oärlig person. ihateit!!!
 
* mobbning. VÄRSTA som finns. Att mobba en person, trycka ner hon/han och kränka h*n. Så jävla taskig. Tror att man blir "coolare" om man trycker ner någon annan. Och ibland mobba h*n så att h*n tar sitt liv? så sjukt asso. Så jäääävla omoget, hatar sånna personer. Skulle ALDRIG i hela världen bli vän eller ens snacka med en mobbare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0